13392
-
#2825 inkább így -
NOS16 #2824 Valaki legyőzte már a főmonsztát??? Ha igen akko hogy??? -
NOS16 #2823 Partition Magic-el meg tod oldani az NTFS-be konvertálást. Csak SAJÁT felelősségre! Én már csináltam, csak nem C:-vel (amin a win van) hanem egy másikon. Átkonvertálod--->reset--->bejön scandisc képernyő--->itt átkonvertálja--->és HAPPY ;) -
#2822 Köszike..
Adósod vagyok ;-) -
#2821 Ez SF-es es meg is megy ugyanugy mint barmely mas. Nem ertem mit akarsz mondani -
#2820 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX -
Goth #2819 Hát ez FAT
Most akkor le kell formáznom a vinyót? :C -
#2818 Sziasztok..
Tudna valaki 1 cd key-t adni,hálás lennék :-)..... -
#2817 a partició, amire másolni akarod FAT fájlrendszerben van vagy NTFS-ben? (Jobb klikk--> tulajdonságok). Ha FAT akkor az nem tud 4 gigánál nagyobb fájlt kezelni és ezért nem tudod rámásolni -
Goth #2816 hm? ezt nagyarul plz! :DD -
#2815 nem fat-ra kellene másolni, hanem ntfs-re -
Goth #2814 Nem tud valaki olyan megoldást, hogy a 4 gigás képfájlt ne kelljen felmásolni gépre? Vagy azt, hogy nekem miért nem megy. Mert kitudja mért, 95%-nál megáll ha fel akarom másolni és kiírja hogy megtelt a lemez,. pedig van 10 giga szabad helyem.
Próbáltuk ugyanezt a cd képet más gépre felmásolni, ott sikerült. Nemértem , hogy nálam mért nem. -
#2813 :D köcce -
#2812 ingyenes oldalakon nem is fogod megtalálni :) -
#2811 Én is mindent simán a daemonnal csinálok.Csakhogy amikkel nyomom(nfs:mw,cod2,gun,movies)azok nem sf-es játékok!Eddig ilyenből csak a GTR-hez volt szerencsém és csak azzal volt tapasztalatom,de az legalább elindult.! -
#2810 gyerekek! lehet h béna vagyok de rákerestem pár helyen de nem sikerült ... :(
Demó még nincs, vagy mi van, mert a jatekot már yo sokan élvezik :D PLZ segíccsetek, mert az sg pl nem talaltam.... -
#2809 Sztem probald meg azt hogy leszeded az osszes virtualis meghajtos programot, es csak a DT4 et rakd fel. Es probald meg elinditani csak ugy siman. Nekem igy mukodik minden jatek. Es nem kell lehuznom, hide-olnom stb. semmit. -
#2808 Valaki segítsen plíz!!!Mindent megcsináltam amit a faq írt,daemonnal,alcohollal,sf nightmare-val,mindennel próbáltam(kivéve azzal hogy kihúzom a kábeleket,de azt meg nem fogom).Valaki segítsen mit csináljak!!!Pedig van gyakorlatom sf-es játék elindításában mert a GTR is elindult.Privátban is jó csak valaki segítsen!!! -
#2807 az a rész hasonlit a sands of time beli szupertőrhöz :) mindent 1 ütésből megölsz ha a karddal támadsz(E) :) -
#2806 80-85 % nal jarsz kb
-
zsotesz #2805 Ezt most nem kötekedés képpen írom, de a tutorialban az elején mindent elmagyaráz, többek között a speedkillt is. Szerintem nem nehéz. Most szereztem meg az öregem kardját, gondolom már nincs sok hátra. -
#2804 Ezt te sem gondolod komolyan ugye? l0l -
#2803 En ugy csinaltam hogy amikor elkapta akkor nyomkodtam az E betut meg a bal klikket. Lehet eleg lenne csak az E de mivel nem tudtam pontosan hogy mukodik a kettot nyomogattam folyamatosan es igy szepen megfojtotta. -
bg012 #2802 valaki végihvitte már!
Az rakja fel a végigjátszását!
-
#2801 miután elkaptam az E-vel ujra nyomjam az E-t????
köszi. -
#2800 e-t nyomjad rögtön... -
#2799 Ja nem asszem 2-3 hiányzik de jó lenne már az én kérdésemre válaszonli!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2798 Hát én nem találok semmi helyet ahol fel lehetne jutni.
Körbe nem nem is lehet menni mert lezuhanok. -
THE DAHAKA3 #2797 és megtaláltad mind a 6 élethosszabbítót ? -
#2796 Keringőzzél! érted tegyed a köröket megfele aztán majd kijukacc ott fen :D -
#2795 #2777 valaki? Azóta sem találom a kiutat. -
#2794 ÖÖÖ....Igaz már kiakasztottam de annyira jó hogy ujrakezdtem :D
És a kérdésem a következő dark princel hogy kell speedkillezni mert amikor a láncal elkapja az ellenfelet akkor nem villan semmi és így nem tudom mikor kell megnyomni a bal klikket és az ellenség mindig előre hajint.
ELŐRE IS KÖSZI -
IgH #2793 kösz a helpet mindenkinek így sikerült -
#2792 Ná,sokba kerül -.- -
#2791 Ahaam!
Én eddig aszittem addig kell nyomvatartani -
#2790 lasicsödö le az idööt -
#2789 felfele asszem -
#2788 Amikor megy ez az animacio es a tőröd elkezd igy "vilagitani", akkor kell megnyomni a bal clicket. Figyelni kell és időben megnyomni különben bukó. -
maxius #2787 Ahha, kösz, de oldalasan, vagy felfele? -
#2786 Az egyik toronyban fel kell futni a falán belülről és onnan mar megy tovabb..