13392
-
NOS16 #2865 A kövek engem is naon idegesítenek... -
THE DAHAKA3 #2864 aha, utána átváltozol dark princévé, és ugyanúgy lassítani kell az időt, az előtt mielőtt még felugrasz hozzá -
laco1221 #2863 Jaj nem vettem észre h. írtál:)
OK de akkor ütögetni kell mint állat ugye? -
laco1221 #2862 Na válaszol valaki?? -
THE DAHAKA3 #2861 amikor odaérsz hozzá lassítsd le az időt. -
NOS16 #2860 http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100087 -
#2859 nekem eredetiben kell... van StrongDC++n wanadoo-n regem meg ilyenek de nekem köll eredetiben! -
NOS16 #2858 torrent a kira -
NOS16 #2857 ha ien alap dolgokat enm ismersz, akko neked eredetiben kell... -
laco1221 #2856 Warezoldalakról meg DC-ről:) -
NOS16 #2855 loál -
Gáncs #2854 Honnan lehet letölteni a játékot?
-
laco1221 #2853 Szerintem nem ugyanarról beszélünk:)
Sima prince-vel vagyok és ugyanolyan élet mutató csík van alul mint annál a nagy mamlasznál akit speedkill-el kellett megölni. -
laco1221 #2852 Ja egyébként kösz a segítséget Grebber:) -
#2851 az ugyebár dark princevel van,na hát az a titok,hogy ostorozni kell mint állat,de aztán időnkét átpattan egy másik sarokba,szal utána kell menni,és közben jövő elleneket aprítani,mintegy élet utánpótlás gyanánt -
#2850 hát kész vagyok,a viziernél azok a kibaszott kövek,amik ott körbe körbe mennek,nem lett volna elég ha csak simán mondjuk dobál ránk
ááááá
há megbax az ideg
pedig ha sikerül speedkillben is profi vok:)sőt má eljutottam egyszer odáig,hogy a platformokra ugráltam
áááááá -
laco1221 #2849 Csá ismét elakadtam most is a főellenségnél!!!
A Brothel mentés után vagyok és a lila nénit kellene megölni:)
Tudnátok valami tippet adni h. h. lehet megölni??? Mert ha csak így kardozgatom az nem vesz le sok életet!!! Nincs valami olyasmi könnyítés benne mint az 1. főellenségnél?? -
#2848 http://kepfeltoltes.hu/view/051212/Screenshot0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpgszoval itt akadtam el -
#2847 Hu emberek, rohadtul elakadtam, két napja szívok!
Van egy ilyen liftféleség van. Nemtudom mit kell vele csinalni, ha felviszem a legtetejére, nem történik semmi se. Ha jól láttam, van ott egy kő, de azon meg átolvad a lift???!!! Please help mí emberek!
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/051212/Screenshot0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]]Képem -
Goth #2846 szvsz a WW - ben nézett ki eddig a legtűrhetőbben a herceg. -
Prof William #2845 Hát igen... Amennyit fordult pördült kapaszkodott az utóbbi két részben... De legalább megmosakodott és átöltözött az előző rész óta. :) -
#2844 Könnyen :D
Nézz vissza -
Atees1987 #2843 Hogy kell kinyirni azt a nagy gólemet??? -
#2842 Bár lehet hogy a sok kapaszkodástól nyúlt meg neki :D -
#2841 Nem tom hogy vagytok vele... de a prince modelljét elcseszték anatomiailag. Ha megnézitek a keze enyhén "behajlítva" is majdnem a térdiéig ér, jobban teccet 1-ben lévő modell. Mindig kész vagyok amikor kapaszkodik, hogy olyan Pók-keze van mint állat :D amúgy jó kis játék. Csak zavaró hogy a karakter akit több órán át kell néznem torz. -
#2840 Elakadtam a vége felé,amikor egy torony oldalán lifteket kell felvinni,amiben kövek vannak.Azon a részen,akol egymás fökött 2 forgatókar van,fenn pedig láthatatlan ellenfelek várnak.A falon van egx deszka párkány,erre felugrok,kimegyek a plattformra és innen nem todok továbbmenni sem falonfutással sem ugrással.Plz ! Köszi -
#2839 Nekem sikerült!
Minden SF3-as játék simán elindul nekem!
Pl. a POP3 esetében is annyit csinálta,hogy Feltelepít,restart,beírom a Cd Keyt,and Play! :))
Jah,és semmi lehúzogatás,semmi shhide,nightmare,meg még sorolhastnám a programokat,úgyhogy nagyon király!
De nemtom mi a titok -
zsotesz #2838 Így van, egy MSI K8N Neo2 Plat. alaplapom van. -
petxx #2837 hali.Ott járok amikor a mésodik gólem volt az ellenségem.Az KB hány százalék??? -
NOS16 #2836 nForce 3-as chipseted van, nem??? Mert azoknál nem kell csinálni semmit. -
Goth #2835 áh nem lehet mellőle felállni, pedig holnap korán kell kelni reggel megint kómás leszek :D -
Goth #2834 hohha, így már megy! htx -
zsotesz #2833 Én nem is próbáltam, a kábelek lehúzása szerintem egyszerűbb. Bár én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a DVD íróm és az olvasóm is be van kötve, és Deamon Tools 4-gyel simán megy. -
NOS16 #2832 nekem nem :( -
#2831 1 kérdés!
sfcureval, és sf nightmareval fizikálisan lehúzogatás nélkük sikerült már vkinek elindítania, avagy sem? -
#2830 Igen csak kepfajlbol lehet, ergo masold vissza kepfileba a gepre ha letorolted volna -
#2829 Mar egy paran igen... nem nehez -
gabor86 #2828 hy! Én kiirtam a játékot dvdre (nem képfájlba) és az lenne a kérdés hogy így hogy lehetne elínditani mert ha kihúzom a meghajtót akk ugye nem megyek semmire a dvd-vel? vagy csak képfájlból lehet? -
#2827 Lefordítaná ezt valaki. Nem szeretnék mégegy cd-t elrontani:
Click Image Burning Wizard and browse to the PATCHED image. ŰŰ
ŰŰŰ you will go to new screen. ŰŰ
ŰŰŰ 3 Select here with datatype SECUROM *NEW* not SECUROM NEW 4/5!! ŰŰ
ŰŰŰ on write method raw dao needs to be selected now make sure ŰŰ
ŰŰŰ the options "rectify subchannel data" ŰŰ
ŰŰŰ and "burn rmps to recordable media" are both unticked. ŰŰ
ŰŰŰ 4 Set burn speed to 4x and hit start. It will ask about the TOC ŰŰ
ŰŰŰ select the first option (leave toc unmodified) ŰŰ
ŰŰŰ 5 burn disk 1&2 with your favourite tool they are not protected. ŰŰ
ŰŰŰ After burning : ŰŰ
ŰŰŰ Install the game and run it from a reader. ŰŰ