3581
-
ludmila #3497 Aszem az elsőt nem akartam 3x elküldeni csak a merevedéstől, hogy tudsz segíteni begörcsölt az összes ujjam. -
ludmila #3496 -
ludmila #3495 -
ludmila #3494
Szia Qwerty4, remélem jók lesznek! Rosssul írtam a "The Old Tribes" résznél barmolok.
-
#3493 kérlek tölts fel egy képet, mert nem jön be pontosan hol vagy... -
ludmila #3492 Szasztok! Segítséget kérek, mert elakadtam a "Hidden Allies" szakasznál. Van 3 kékszínű energia sugárnyaláb,amik felfutnak egy ventilátorszerűséghez. A negyedik megvan hibásodva,ezért csak félig fut fel és az is gyengén pislákol. Én már (szerintem) kipróbáltam mindent, de nem tudok tovább lépni és már tele van a hócipőm. Mi a megoldás, mert kezdek szétcsúszni a több órás helyben toporgástól. Egyébként eddig bejött a játék... Az se gond, ha csak jővöre külditek meg a választ, én türelmes vagyok! Addig is BUÉK mindenkinek!!! -
PunkZoli #3491 -
#3490 LOL magammal beszélek ?!
-
#3489 megy a prey esténként, akinek van kedve csatlakozzon... -
#3488 nem akartok multiprey-ezni??? senki se játszik vele :(
1 szerverre tudok bemenni, akkor jönnek még játékosok, de sajnos tul nagy ott a ping... a többi szervernél kiirja hogy valami fájlok nincsenek meg... hmm kááár pedig jo ez a game... -
#3487 nos most lassabban irok, igy nem irok más betüket...
amugy rájöttem a hibára... -
#3486 OFF:
Bazz, te normálisan írsz.Látom rendre tanított téged az sg fórum.
ON:
Amúgy a problémádra, passz... -
#3485 valaki tud segiteni, hogy miért nem tudok 1 szerverre se belépni a multyprey-ben ?? azt irja ki, hogy valamilyen fájlok hiányoznak, vagy nemtudom, amugy 1.3-as patch fentvan... -
#3484 amugy a duke is kb igy nézett ki ekkortájt, csak az quake2 motoros wolt... -
#3483 holnap jön + nekem a prey, azt lépek online... :F -
#3482 azta!!! de jó!!!! érdekes naon... -
#3481 Köszi a linkeket. :)
Asszem ha a Preyt sikerült volna kiadniuk a 90-es években akkor még a HL-nál is sikeresebb lehetett volna.Rengeteg újdonságot fel tudott volna mutatni anno.
De azért így 2006-2007-ben is volt pár dolog ami újként hatott. -
#3480 és mozgásban... -
#3479 tessék, nézelődjél: http://pclab.pl/art21075-9.html (képek 1997-ből) -
#3478 Én is várom a 2. részt. :)Pozitívan csalódtam a Preyben.
Egyébként te tényleg vártál rá 10 évet? :D
Bár arra kíváncsi lennék, hogy hogyan nézhetett ki az első fejlesztés alatt a játék a 90-es években. -
#3477 Kiváncsian várom a második részt. Remélem arra nem kell 10 évet várni :D. -
#3476 nm :) -
#3475 Köszönöm. Üdv. -
#3474 Idézet, Prey végigjátszás, PC Life magazin:
"Egy dodekaéder-szerű valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lőjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltűnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lőjünk bele ezekbe. Ha ez is kész, sajna még mindig nem jutottunk előrébb, viszont ekkor egy váratlan dolog történik: A mi kis madarunk szellemi létét is feláldozva kitessékeli a Keepert a kis burkából. Jöhet a végső összecsapás. Egy új, meglehetősen barátságtalan helyre kerülünk. A platform szélein kis tartályok vannak, oldalukon egy gombbal. Ha ezeket megnyomjuk, egy lebegő aknát lőnek fel. A nagy dög sajnálatos módon átlőhetetlen pajzzsal van körbevéve, ám ha a közelében belelövünk egy ilyen aknába, pajzsa rövid időre megszűnik, s meg tudjuk sebezni. Érdemes először az összes tartályt kinyitni, így könnyebb dolgunk lesz a szörnyike megölésénél. Természetesen bármikor újabb aknákat lőhetünk ki, így nem számít sokat, hogy eltaláltuk-e vele a szörnyet vagy nem. Hogy minél ritkábban tudjon bennünket eltalálni, folyamatosan legyünk mozgásban. A megható végkifejlet után a stáblistánál ne nyomjuk ki a gamet, mert csattanóként, a végső jelenetben a lezártnak hitt történet újból megnyílik. Így születik majd a kis Prey 2… :)" -
#3473 Elég kihalt a topik de azért megpróbálom.
A játék legvégén hogy kell kinyirni a gömben ülő csajszit?? Uralkodót???? Csak forog a ömb de nem tudom meglőni. A falakon vannak szikrázó jelek melyeknek a párjai a gömbön is. Talán ezzel kell valami t kezdeni?? -
Toroco #3472 sebaj, ettől még végig fogom vinni. -
#3471 Bocs, oda kellett volna írjam, hogy néhány rész spoileres. -
Toroco #3470 Ó most megmondtad, hogy meg kell ölni Jent. Én még nem vittem végig, mert elakadtam egy helyen, és azóta másokkal kezdtem játszani. Most olyan játék ismétlő, és újrakezdő-befejező időszakom van. A Prey is sorra fog kerülni. -
#3469 igen, hosszabb volt a kelleténél ilyen játékmenet mellé... (szvsz) -
#3468 nekem is tetszett bár néha monoton volt -
#3467 Túl hosszú volt?
Eh, túl rövid! -
Menő #3466 szívesen -
#3465 Prey kritikám végigjátszás után (2007.10.14.):
Nagyon sok előítélettel fogtam neki a játéknak a régebbi Doom 3 motoron futó produkciók szerintem gyatrasága miatt.Itt van például a sötét Doom 3, monoton, nem kötött le, mintha sztoryja se lenne, nekem szinte semmi nem maradt meg ebből a játékból, csak az innen-onnan előszökő démonok képe és az hogy a Marson voltunk.Ennyi!A Quake 4 is hasonló kategória, itt mintha idegen lények raboltak volna el embereket, végülis ha tényleg ez volt akkor hasonlít a Preyhez, de ez még mindig nagyon kevés a boldogsághoz (amit a Q4 nyújt).
A Preybe annyi pluszt sikerült beletömöríteni, hogy igazi élvezet volt a játék a másik kettőhöz képest.Érdekelt a történet, tudtam és éreztem is hogy van célom, rendesen lekötött.A néha monoton és undormánnyal teli folyósok sokaságát elfeledtette és háttérbe szorította ez a dolog.
Ez a 2 játékélmény (D3, Q4) szó szerint megutáltatta velem a D3 enginet is, pedig nem lett volna amiért, igazán szép dolgokra képes.De most már másképp látom.
A történet főszereplői egy indián, Domasi, aki nem hisz az ősei hagyományaiban, nem érdekli őt; Jen a barátnője aki miatt folyik végig a harc; Domasi nagyapja, a mesterünk, aki megtanít pár dolgot nekünk.
Egy bárban kezdődik minden, először egy kisebb bunyó résztvevői lehetünk, majd jönnek az idegenek és egy portálon keresztül az egész bárt beszippantják.És innen kezdődik a kaland, Jen kijuttatása a cél, és végül a Föld és más civilizációk megmentése.Akit érdekel tovább az játszodjon...
Negatívumok:
-túl sok volt a szörnyekből
-a monotonság itt is megjelent néha, szerintem sok volt a töltelékpálya (helyszín)
-lehetett volna rövidebb is, egy idő tán fárasztó már ez a fajta játékmenet (ebben még mindig hasonlít a D3, Q4-re)
-szavatosság hiánya, ugyan nem vagyok egy játék-újrajátszó tipus, de ha arra kerülne sor szerintem a Prey elég hátul lenne a várakozó játékok sorában (egyszer viszont jó és megéri végigvinni)
Pozitívumok:
-story, ugyan kiszámítható, de izgalmas
-portálok
-gyönyörű grafika
-a gravitációval való "játszadozás"
-néha akadt egy kis gondolkodnivaló is egyik helyről a másikra jutáskor
-horrorisztikus részek (kislányok szellemei - 2x)
-tök hangulatos rádióadások a földről, nagy felüdölést jelentett egy-egy ilyen rész, szívesen hallgattam
-érzéseket is képes kiváltani a játék, rossz volt nézni az éppen feldolgozásban lévő embereket, és Jent is sajnáltam mikor kellett vele végezzek
-szellem formába is bújhattunk (óriási szerepe van a játékban)
-halhatatlanság
-1.5 GB, nagyon kevés helyet foglal a winyon, nagyon jól tömörítették, az biztos
-régebbi gépen is képes jól és szépen futni egy pár effekt megszabadulásával
Értékelés:[COLOR=red]85%[/COLOR]
Még bőven a jó játékok kategóriájában van.Ajánlom azoknak is akik csakugyan nem bírták a D3-at, Q4-et, ez a játék mérföldkövekkel jobb, élvezhetőbb. ;) :cool: -
pozsoka #3464 Ez volt a gond,köszönöm. -
Menő #3463 Lehet hogy driver frissítés kéne. -
pozsoka #3462 Csaknem ,vadi új.Más játéknál nincs gond. -
#3461 Inkább moncsi bajra gyaxom. -
pozsoka #3460 22' monitoron csíkos a játék képe ,probáltam patcheket,játék beállításokat variálni,de nem jó.Valakinek nincs ötlete? -
#3459 Atom kemény game. -
#3458 nagyon jó kis game, biztos fog tetszeni:p