Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy dodekaéder-szerû valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lõjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltûnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lõjünk bele ezekbe. Ha ez is kész, sajna még mindig nem jutottunk elõrébb, viszont ekkor egy váratlan dolog történik: A mi kis madarunk szellemi létét is feláldozva kitessékeli a Keepert a kis burkából. Jöhet a végsõ összecsapás. Egy új, meglehetõsen barátságtalan helyre kerülünk. A platform szélein kis tartályok vannak, oldalukon egy gombbal. Ha ezeket megnyomjuk, egy lebegõ aknát lõnek fel. A nagy dög sajnálatos módon átlõhetetlen pajzzsal van körbevéve, ám ha a közelében belelövünk egy ilyen aknába, pajzsa rövid idõre megszûnik, s meg tudjuk sebezni. Érdemes elõször az összes tartályt kinyitni, így könnyebb dolgunk lesz a szörnyike megölésénél. Természetesen bármikor újabb aknákat lõhetünk ki, így nem számít sokat, hogy eltaláltuk-e vele a szörnyet vagy nem. Hogy minél ritkábban tudjon bennünket eltalálni, folyamatosan legyünk mozgásban. A megható végkifejlet után a stáblistánál ne nyomjuk ki a gamet, mert csattanóként, a végsõ jelenetben a lezártnak hitt történet újból megnyílik. Így születik majd a kis Prey 2… 😊"
Qwerty4
A játék legvégén hogy kell kinyirni a gömben ülõ csajszit?? Uralkodót???? Csak forog a ömb de nem tudom meglõni. A falakon vannak szikrázó jelek melyeknek a párjai a gömbön is. Talán ezzel kell valami t kezdeni??
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nagyon sok elõítélettel fogtam neki a játéknak a régebbi Doom 3 motoron futó produkciók szerintem gyatrasága miatt.Itt van például a sötét Doom 3, monoton, nem kötött le, mintha sztoryja se lenne, nekem szinte semmi nem maradt meg ebbõl a játékból, csak az innen-onnan elõszökõ démonok képe és az hogy a Marson voltunk.Ennyi!A Quake 4 is hasonló kategória, itt mintha idegen lények raboltak volna el embereket, végülis ha tényleg ez volt akkor hasonlít a Preyhez, de ez még mindig nagyon kevés a boldogsághoz (amit a Q4 nyújt).
A Preybe annyi pluszt sikerült beletömöríteni, hogy igazi élvezet volt a játék a másik kettõhöz képest.Érdekelt a történet, tudtam és éreztem is hogy van célom, rendesen lekötött.A néha monoton és undormánnyal teli folyósok sokaságát elfeledtette és háttérbe szorította ez a dolog.
Ez a 2 játékélmény (D3, Q4) szó szerint megutáltatta velem a D3 enginet is, pedig nem lett volna amiért, igazán szép dolgokra képes.De most már másképp látom.
A történet fõszereplõi egy indián, Domasi, aki nem hisz az õsei hagyományaiban, nem érdekli õt; Jen a barátnõje aki miatt folyik végig a harc; Domasi nagyapja, a mesterünk, aki megtanít pár dolgot nekünk.
Egy bárban kezdõdik minden, elõször egy kisebb bunyó résztvevõi lehetünk, majd jönnek az idegenek és egy portálon keresztül az egész bárt beszippantják.És innen kezdõdik a kaland, Jen kijuttatása a cél, és végül a Föld és más civilizációk megmentése.Akit érdekel tovább az játszodjon...
Negatívumok:
-túl sok volt a szörnyekbõl
-a monotonság itt is megjelent néha, szerintem sok volt a töltelékpálya (helyszín)
-lehetett volna rövidebb is, egy idõ tán fárasztó már ez a fajta játékmenet (ebben még mindig hasonlít a D3, Q4-re)
-szavatosság hiánya, ugyan nem vagyok egy játék-újrajátszó tipus, de ha arra kerülne sor szerintem a Prey elég hátul lenne a várakozó játékok sorában (egyszer viszont jó és megéri végigvinni)
Pozitívumok:
-story, ugyan kiszámítható, de izgalmas
-portálok
-gyönyörû grafika
-a gravitációval való "játszadozás"
-néha akadt egy kis gondolkodnivaló is egyik helyrõl a másikra jutáskor
-horrorisztikus részek (kislányok szellemei - 2x)
-tök hangulatos rádióadások a földrõl, nagy felüdölést jelentett egy-egy ilyen rész, szívesen hallgattam
-érzéseket is képes kiváltani a játék, rossz volt nézni az éppen feldolgozásban lévõ embereket, és Jent is sajnáltam mikor kellett vele végezzek
-szellem formába is bújhattunk (óriási szerepe van a játékban)
-halhatatlanság
-1.5 GB, nagyon kevés helyet foglal a winyon, nagyon jól tömörítették, az biztos
-régebbi gépen is képes jól és szépen futni egy pár effekt megszabadulásával
Értékelés:85%
Még bõven a jó játékok kategóriájában van.Ajánlom azoknak is akik csakugyan nem bírták a D3-at, Q4-et, ez a játék mérföldkövekkel jobb, élvezhetõbb. 😉 🆒
Qwerty4
Fákjúal!
Fákjúal!
Itt hogy kell tovább menni? THX elõre!!!
Fákjúal!
köszi!
egygondom van hogy a returnto castle wolfomat nem tom serial alapján beaktiválni😞 ..na de off off , sry😊
ha jól emlékszem... doommotor ugye ami quake motor klón😄 akárkiakármitmond😄
lenne nekem is egy kérdésem:
hogy a bolti dobozos verziót hozzá lehet rendelni a steam accounthoz?
prey-ben hogy tudom emgnézni az fps-számot?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
olyan helyen vagyok, ahol 4 ilyen masinaindító állvány van.
a 4 burokból 3 megy, egy nem,
semmi ellenség, semmi teendõ, semmi másodlagos (szellem menetel)frunkció nincs.
alul egy pajzsfélén jöttem át, felettem pedig egy forgó venti megy, áthaladni rajta lehetetlen.
a 4 burkot szellem menetbe ki lehet kapcsolni, de nincs megoldás.
vagy van?????????
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
nekem van egy a végérõl elrakva ha érdekel
de ha itt visszakeresel akkor van valahol egy végigjátszás is belinkelve
nem olyan nehéz ez a játék csak szét kell nézni
a fõldõn miegymás!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lövöm még õket egy kicsit, aztán letörlöm a Preyt.