Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nagy kár ,hogy egy ennyire jó game-et ilyen szinten leszarnak. Se 2. rész se semmiféle HD Remastered verzió.
Mekkorát ütne pedig újra kiadva UE4-el , acsikkal, dx12 minden tech jósággal<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Szummázva: Ez a játék Király!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Na mindegy de ez tök jó lenne sztem,ráadásul semmit nem vonna le a játék értékébõl a mod!
Na milyen ötlet?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Qwerty4
Egyébként a játék kevesebb, mint 5 óra Normalon, de még így Epic. Remélem a 2-nél ez kicsit több lesz. :)
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Honnan tudom meg hogy hányas verziójú a játék?amúgy most vettem meg 990 ért.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Prey 2-t inkább!!!!!!<#bee1>#bee1>
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
A prey 2 pedig majd csak utána lesz belõle valami.
A Preyt 2-t jobban várom én. :)
Qwerty4
De idegesít hogy nem jönnek be a szervek, valaki segítsen :(
Látom elég aktív ez a fórum, kár hogy elõbb nem akadtam rá. Hisz többen épp akkortájt akartak multizni, amikor én is. Merthogy a szerverek totál üresek, ami a multi kidolgozatlansága miatt érthetõ is. Mert sajna TDM és DM módok... azon felül nagyok a pályák, és 2-3 játékosnak nem túl elõnyös.
A single mód zseniális, én elsõre egy nap alatt végig vittem, még Cherokee módban se jelent komoly kihívást. Bár inkább túl rövid. Ennek ellenére nálam top játék. Remek grafika, ötletes újítások -> spirit walk, wall walk, portal, jó sztori, remek szinkron és végre nem egy captain america a fõhõsünk. Ez az indiánosdi ad egy kis pluszt a játéknak, amitõl számomra nem egy FPS-t hangulatát adja.
Multizni ki szokott még? Ritkán vannak fent egy-két szerveren. Ajánlott az 1.4-es patchet is feltenni, azzal kompatibilis lesz a japán verziókkal is.<#beka2>#beka2> És nem kéri a CD-t.
Valaki segítene nekem a prey multiplayer-el kapcsolatban???
Rékattintot és egyszerûen nem jön be semmi !
Nem látok serveret amikhez csatlakozhatnék!
Amikor pedig csinálni akarok egy sajátot kilép és egy ilyen kék ablabkan ír minden hülyeséget!
Valaki segítsen hogyan játszahtnék végre Multit :( ?!
http://galaxisnet.hu/mkeres.php?T2=prey&I1.x=0&I1.y=0
www.gportal.hu/bioshock