Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Prey női főhőse

Nem meglepő módon a Prey elején választhatunk, hogy férfi vagy női hőssel vágunk neki a kalandnak.

A Bethesda és az Arkane Austin közösen dolgoznak a Prey igen izgalmasnak tűnő újrakezdésén, melynek főhősét már korábban megismerhettük. Azonban ma kiderült, hogy Morgan Yu nem csak férfiként szerepelhet a sztoriban, hanem nőként is. Ma ugyanis megjelent az első, a gyengébbik nemet is bemutató trailer, mely ugyanaz mint amit már korábban láthattuk, csak ezúttal női Yu-t kaptunk. A cselekményt és a többiek hozzánk fűződő viszonyát nem befolyásolja az, hogy férfiként vagy nőként indulunk neki a kalandnak.

A sztori szerint 2032-ben járunk, a helyszín pedig a Talos űrállomás, ahol is a főhős, Morgan Yu egy kísérlet alanyaként tér magához. Az eredeti tervek szerint az emberiséget kellett volna megmenteni ezzel a vállalással, ám sajnos ahogy az mér lenni szokott, minden kicsúszott a vezetők kezeiből. Egy idegen faj támadja meg az állomást és csak rajtunk múlik, hogy meddig jutnak. A Prey jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Fantasztikus. Nem rá fogok recskázni, mert van élő barátnőm. :)

    Hát az emberi jogok (nemi egyenlőség hahaha) értelmében muszály egy erőszakos női karaktert is betenni szinte minden játékba, csak a travikat és hermafroditákat ki ne hagyják legközelebb, mert úgy hitelesebb egy játék :)