Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratula. én most elvagyok akadva ott ahol a két meteror félén kell mozogni. az egyiken leszálltam, és a másikon van a kapcsoló. nemtudok átgyalogolni a másikra. azt irták hogy a csöveken kell, meg a végig játszás is azt irja, de én nemtudok rámászni a csövekre.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ny Papa

Köszi a segitséget sikerült végig vinnem

Ny Papa

Köszi a segitséget sikerült végig vinnem

Nem nehéz, csak épp nem minden VJ van fent a neten magyarul. Mondjuk a Prey épp fenn van. Én ezért gyakran az angollal is megelégszek. 😊

mascarun
http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey

Baromi nehéz rákeresni egy ****** végigjátszásra mi?

olvass már vissza egy kicsit, vagy használd a keresõt. elõtted közvetlenül, vagy 3an kérdeztek a kocskáról...

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ny Papa
A részleg nél vagyok a kockából sehogy nem tudok kijönni valaki segitsen már. már vagy húsz tár lõszert el löttém és nem sikrerül kijönnöm a kockából

jaja..kösz már leflasheltem...itt már makee megírta a témát...arra abszolút nem gondoltam volna...de faja a game..mert igen sokat kell feszülni...
na hello mindenki

elakadtam ennél a rohadt kockánál...
kajak olyan mint a film...😄haverrel teljesen ráfeszültünk...de .ááá semmi...
segítsetek legyetek oly szívesek...
Jah, és a játék végénél vagyok ?? vagy egyáltalán nem ?
Tsippsy2
Na ok meg van köszi, de most ujjabb problem...
Amikor a generátorban vok, vagyis abban az a belsõ energiaközpont, na ott mikor leszedegetem azokat az ajtó lapokat, akkor utánna mit kell csinálni?
Mert kijárat sehol, és tovább üzemel a a generátor...

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

ha a keresõbe beirod hogy "hiper kocka" akkor találsz választ

Makee
Van ott egy kissebb kék kocka az egyik oldalán, mindig úgy döntsd a nagy kockát hogy végig tudjon csúszni a kihagyott helyeken.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Tsippsy2
Tudom FAQ-ban van, de nam valami pontosan, hogy a francba veszem észre hogy folyik, és hol?
Kicsit fura az egész, eleve minden kombinációt végig basztam és semmi nem történik... VAgy szellemként kell bent lenni?
Nem értem valaki egy hosszú és érthetõ leírást please?....

Tsippsy2
Valaki nem tudná megmondani, hogy amikor megcsinálom azt a kockát ami ilyen gömb szerû gyûrûben létrejön kis élapokból, hogy ott mit kéne csinálni, mert ott döntöm jobbra barra, de benne vagyok és nem tudok kijönni 😞
Valaki segítsen!

ollie
Nálam is, pedig jobb gombbal a macromedia flash settings jön elõ, tehát van flash, csak nem mûködik. Ja, most látom, hogy kiírja, hogy "'movie not loaded...".

hen-tes
Nálam csak nagy fehérség látszik a bannerben, csak a "A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!
MAGYARÍTÁS! " szöveg látszik.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mooo
FAQ nyilván dísznek van...
Telepítéskor megattam rendesen, mûködött is, csak most van ez, hogy felraktam az 1.2 es javítást. E-mail: [email protected]

Ati

Helosztok. Feltettem a játékhoz az 1.2-es patchet, erre a fõmenüben kéri a cd kulcsot, de legalább vagy 5-t próbáltam, és egyiket se fogatta el. Bir vki adni mûködõt?

Ati

és melyik magyarítást használod?
melyik a jobb? a magyarítás portál szavazatai alapján a Magyar Játékfordítók magyarítása sokkal jobb.

Ny Papa
Feltehetõ én most raktamrá,és mûködik

ha hazaértem küldök kódot.

ezt nemtom, próbáld ki, legfeljebb újra telepíted a játékot.

azt kérdeznám, hogy az 1.2-es javítással ellátott game-re fel lehet-e tenni a magyarítást?
mert a Magyar Játékfordítók által készített magyarítás 1.1-es verziószámú, nemkülönben a Gamehunter által készített.

ollie
A boltban adnak.

Ny Papa
cd kulcs kellene

Ny Papa
Valaki segitsen!! Ajáték - hoz kulcsot keres a gép. Tudna valaki küldeni,meg köszönném

én is rûájöttem már....de azért kösz....
asszem tudom holvagy. egy olyan tojás félét lökj oda ahoz az ajtóhóz, amit benõtt az a moszat szerü dolog, és lõj néhányat a tojásba, fel fog robbanni, és szétszedi azt a moszatot. ha mégsem ott vagy ahol gondolom, tegyél be képet

csinlok róla képet ha kell csak segítsetek...
tnx
szevasztok----
2 kérdésem lenne...
Az egyik: A patcheket egymásra kell tenni vagy elég a legújabbat ??
A másik: Elakadtam egy helyen...még eléggé az elején vagtyok sztem de nem tom mit kell csinálni...elég nehéz leírni a dolgot...egy folyadéksínen avgy nem tom valami iylesmin megyek majd egyszercsk megfordul a kép...és 1 helységbe vagyok...ahol 4-5 valami😄 hord ilyen tojás szerûsgeket vagy nem tom mit....valamint van 1 nyáûlkás helység ahol ilyen nyamvadt tojásokat kököd ki az a nem to mi...és 1 ajtó van azt belepték a moszatok....
Az ufók azok meg hordják a azt a valamit...esetleg rámtamadnak megölöm õket ennyi...úgyanúgy nem tudok mit csinálni...a tárgyakat meg mintha telepportálnák vaéahonnan és onnan veszik ki majd teszik máshova..próbáltam beállni hátha eltzeleportálok vagy valami...de esemmi
Segítsetek légyszíves....

köszönöm
én még semmi kapcsolót nem találtam, de megint körül nézek

berlinboy6329
HOGY EZZEL MENNYIT SZOPTAM!!!És most más is xDDDDD<#idiota>

Szal,ha jól,tom,van vmi kapcsoló az alsó bolgón,azt benyomod,tána,meg a CSÖVÖN,kell felmenni. 😄DD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

emléxxem erre a részre csak kissé homályosan asszem kéne lergyen azon az alsón egy kapcsolónak ami vagy a gravitációt váltja át vagy beenged a kék lukba asszem(nem biztos) h. így kell átmenni a felsõ gömböcskére<#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hát nemtom, a csövekre nem tudok felmenni, mert nem olyan a gravitáció, és gravitáció váltót sem láttam.

itt egy kép:

grebber
Prey 2: Forradalmi megoldások

Sogun, 11:47 - PC - Játék: FPS

(PC Games) A CVG újságírói megpróbáltak értékes hírmorzsákat szerezni egy Prey visszatekintõ interjú formájában a második részrõl. Tim Gerritsen, A Human Head elnöke és Chris Rhinehart társtulaj elárulták, hogy a Prey 2-ben továbbfejlesztik a szörnyek gépi intelligenciáját, hogy ügyesebben használhassák portálokat. A 3D motorról nem esett szó. Remélhetõleg John Carmack ápdételt megatextúrás DOOM3 motorját használják majd vagy legjobb esetben az új, szupertitkos prototípust. Habár továbbfejlesztik a Portál technológiát, annál sokkal durvább, soha nem látott és forradalmi újításokon dolgoznak jelenleg, mely a portalhoz hasonló tsunamit indít majd el minden bizonnyal a színtéren.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

mascarun
a csõn kell átgyalogolni szerointem
szerintem annál vagy
átmégy megbuherálod amit kell aztán vissza a másik csövön

mikor bele mentem abba a likba, amibõl fény jön ki meg halok.

azon az aszteroidán amelyiken vagy azon van valahol egy lyuk és azon bemész és a másik leszel asszem...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hali!

kéne egy kis segítség. elakadtam a haladás felfelé résznél. ott ahol egymás felett van két aszteroida féle, és mind a kettõböl valami fény jön ki. az alsó le lehet szálni. hogyan tudok feljutni a felsõre? van ott egy kapcsoló, csak sehogy sem tudkok oda jutni. köszi elõre is

Gerisone
vannak ehez a játékhoz modok???

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

REXCraft
Ctrl + Alt + 0

Nemcso
Lehet, hogy írta már valaki, vagy javítani fogja nemsokára,
de a banner-ben szereplõ MAGYARÍTÁS! alatti GameHunter csapat weboldala a www.gamehunterteam.hu -n van már.

<#miaz>

Melyik billentyûvel lehet elõhozni a "konzol ablakot" ahova a kódokat irom?
Nem tudom, szerintem nem sikerült olyan jóra, videokban nagyon megtetszett, de játszva már nem olyan jó, uncsi kicsit, és egyhangú.

Ha ilyen részek vannak a játékban, mint amiket olvastam, akkor vadállat lehet. Jaj, de várom már az új gépet, hogy játszhassak!!<#wow1><#wink>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Bugz
Na kijáccottam😊

Dirty South

Bugz
Ok.
kössz

Dirty South

mascarun
Szerintem nézd körbe az üveget me énb is ígyjártam hogy egy valahogy kimaradt! me ha kilövöd akkor elvileg a madár berepül és kizavarja onnan és átkerülsz egy másik helyre!
ha nemmmegy akkor kedden küldök neked mailban egy végigjátszást!

Bugz
Na szétlöttem az üvegeket szellem modban aztan rendesen is...de most katonákat küld rám a Keeper.
És még mindig csak körbe tok mászkálni.
Ienkor mit kell?

Dirty South