Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
elakadtam ennél a rohadt kockánál...
kajak olyan mint a film...😄haverrel teljesen ráfeszültünk...de .ááá semmi...
segítsetek legyetek oly szívesek...
Jah, és a játék végénél vagyok ?? vagy egyáltalán nem ?
Amikor a generátorban vok, vagyis abban az a belsõ energiaközpont, na ott mikor leszedegetem azokat az ajtó lapokat, akkor utánna mit kell csinálni?
Mert kijárat sehol, és tovább üzemel a a generátor...
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Kicsit fura az egész, eleve minden kombinációt végig basztam és semmi nem történik... VAgy szellemként kell bent lenni?
Nem értem valaki egy hosszú és érthetõ leírást please?....
Valaki segítsen!
MAGYARÍTÁS! " szöveg látszik.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ati
Ati
melyik a jobb? a magyarítás portál szavazatai alapján a Magyar Játékfordítók magyarítása sokkal jobb.
mert a Magyar Játékfordítók által készített magyarítás 1.1-es verziószámú, nemkülönben a Gamehunter által készített.
tnx
2 kérdésem lenne...
Az egyik: A patcheket egymásra kell tenni vagy elég a legújabbat ??
A másik: Elakadtam egy helyen...még eléggé az elején vagtyok sztem de nem tom mit kell csinálni...elég nehéz leírni a dolgot...egy folyadéksínen avgy nem tom valami iylesmin megyek majd egyszercsk megfordul a kép...és 1 helységbe vagyok...ahol 4-5 valami😄 hord ilyen tojás szerûsgeket vagy nem tom mit....valamint van 1 nyáûlkás helység ahol ilyen nyamvadt tojásokat kököd ki az a nem to mi...és 1 ajtó van azt belepték a moszatok....
Az ufók azok meg hordják a azt a valamit...esetleg rámtamadnak megölöm õket ennyi...úgyanúgy nem tudok mit csinálni...a tárgyakat meg mintha telepportálnák vaéahonnan és onnan veszik ki majd teszik máshova..próbáltam beállni hátha eltzeleportálok vagy valami...de esemmi
Segítsetek légyszíves....
köszönöm
Szal,ha jól,tom,van vmi kapcsoló az alsó bolgón,azt benyomod,tána,meg a CSÖVÖN,kell felmenni. 😄DD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
itt egy kép:

Sogun, 11:47 - PC - Játék: FPS
(PC Games) A CVG újságírói megpróbáltak értékes hírmorzsákat szerezni egy Prey visszatekintõ interjú formájában a második részrõl. Tim Gerritsen, A Human Head elnöke és Chris Rhinehart társtulaj elárulták, hogy a Prey 2-ben továbbfejlesztik a szörnyek gépi intelligenciáját, hogy ügyesebben használhassák portálokat. A 3D motorról nem esett szó. Remélhetõleg John Carmack ápdételt megatextúrás DOOM3 motorját használják majd vagy legjobb esetben az új, szupertitkos prototípust. Habár továbbfejlesztik a Portál technológiát, annál sokkal durvább, soha nem látott és forradalmi újításokon dolgoznak jelenleg, mely a portalhoz hasonló tsunamit indít majd el minden bizonnyal a színtéren.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
szerintem annál vagy
átmégy megbuherálod amit kell aztán vissza a másik csövön
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
kéne egy kis segítség. elakadtam a haladás felfelé résznél. ott ahol egymás felett van két aszteroida féle, és mind a kettõböl valami fény jön ki. az alsó le lehet szálni. hogyan tudok feljutni a felsõre? van ott egy kapcsoló, csak sehogy sem tudkok oda jutni. köszi elõre is
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
de a banner-ben szereplõ MAGYARÍTÁS! alatti GameHunter csapat weboldala a www.gamehunterteam.hu -n van már.
<#miaz>#miaz>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
ha nemmmegy akkor kedden küldök neked mailban egy végigjátszást!