3581
-
#3417 ez jó kérdés.. -
#3416 1 kérdés:
a Prey kihasználja a két magot?
Mert ha igen akkor felteszem:) -
runner78 #3415 doomra is van modszer, biztosan erre is... -
#3414 alikhanem nem csak egy méretel kisebbre. -
runner78 #3413 Jó lenne újrajátszani a játékot, de 1360x768-at be lehet állitani?
Tudja valaki? -
#3412 na hogy haladsz?:)
fel a fejjel!:) -
zetró #3411 :D de akkor is ki fogom
-
zetró #3410 én már ki se jáccottam :(
-
#3409 hú azt nem tudom de készül a prey 2 de majdnem kudarcba fuladt mert felgyulladt az épület -
#3408 Hol akadtál el? :D:D -
Kis kos #3407 HOl akadtál meg? -
Kis kos #3406 hol? -
#3405 oh én meg megakadtam -
Kis kos #3404 végig vittem -
#3403 menj át a csöveken!
visszafelé meg a másik csövön kell átjönni -
Kis kos #3402 MáR nem kell tovább mentem.Most két bolygó van annak a közepén kék fény és nem tudom mit kel csinálni. -
Kis kos #3401 Hgy a fenébe kell ezt a komplex pályán amikor egy negyzetbe vagy zárva? -
Kis kos #3400 Sikerült
-
K Ace #3399 Hi. Most a prey-el tényleg nem játszik senki neten, vagy csak nekem nem talál egy szervert sem? -
Kis kos #3398 Kösz -
#3397 nézz szét jól! volt egy rész ahol én is elakadtam holott ott volt a földön egy méterre a kód attól a konzoltól ahova be kellett írni!
nézd meg a földön! ha ott vagy ahol gondolom akkor oda van írva a földre!
-
#3396 szellem módban szoktak a falon lenni kódok. -
Kis kos #3395 Átmentem most a Jen pályán vok valamilyen belépési kód kell valaki -
Kis kos #3394 Elakadtam a Guiding fires pályán -
steweee #3393 köszi. láttam korábbnan is a linket, de amikor próbáltam nem működöttl. most hogy megint beraktad megint megnéztem, hátha. igen, működik. lehet karbantartották a szerverüket legutóbb, azért nem ment akkor -
#3392 Olvass vissza!
http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey -
steweee #3391 nagyon elakadtam benne. ott tartok hogy a csajjal beszélek aki megkér hogy nyírjam ki a keepert. továbbjutok a csatornarendszeren ahol aktiválni kell egy teleport karikát és eljutok egy olyan erkélyszrűségre, ahol a keeperl elmenekül előlem. van ott két ajtó, de nem nyílnak. a párkányról lenézve alant van egy másik plató, de nem lehet átugrani a korlátot. szellemként sem látok semmit.
légyszi segítsetek, szeretném végigjátszani ! -
#3390 1.ne csitelj
2. azt ott alulra minek irtad be?? -
rémrendescrysis #3389 Elakadtam a Second Chances nevű pályán, ott ahol egy fegyvert kell felvennni, hogy kinyíljon egy ajtó, de nem tudom felvenni a fegyvert mert már megvan egy trainerrel.
Ha tudtok segíteni, akkor légyszi segítsetek.
Kösz.
Toroco #3388 oké, valami hibás, de mi akar lenni eredetileg? egy ip cím? -
#3387 Na találtam magyart marha jó :D már csináltam ilyet máskor is mert a boltba ahol meglehet rendelni pl cd galaxis felteszik a hátlapot és nekem csak a nnyi a dolgom hogy ráteszem egy pl angol cover hátlapja helyett és máris kész! -
#3386 #3379 #3380 -
#3385 magyar nincsen :(
csak angol,német,olasz :DD
-
Toroco #3384 ez jó kérdés -
Code92 #3383 bocsi a hülye kérdésért de a bannerben az a visszaszámláló mire számol vissza? -
#3382 Magyad DVD borito van a gamhez? -
Toroco #3381 a UWnél hardware fejlesztés van. pár nap és megint lesz ftp elérés -
#3380 kijavítanám, ha éppen jó lenne az UW ftp :) -
#3379 hey, a banner elkezdett számolni, nem is szólt senki, h vmi nincs rendben?:D mindjárt kijavitom -
Toroco #3378 ya a kérdés lemaradt. neked most friss a tapasztalat. Te ezt hogy csináltad meg?