Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a legeslegvégén vok..ott az üveggömbnél
Dirty South
ha az üvegnél akkor löj bele szellemalakban minden ablakba a nyilakkal aztán ha megvan akkor símán rendes fegyverekkel!
ha még kinntvagy akkor rugaszkodj oda azokhoz a szarokhoz amikbõl még nem jön sugár aztán lõj bele azzal a szarral! mindegyikbe addig amíg nem jön abból is sugár!
tehát nem is a kezét de nem is azokat a szarokat amiket én mondtam. XDDDD
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Megjelenik mindig nála az a 2 bizbasz amivel lézerez na azokat kell kilöni!
Next PC upgrade: 2022
A csajom vmi szörnyre van "rárakva".
Lövöm-lövöm de ujratölti az életét.
Akkor probálom az ujratöltö izéket löni de azt is hiába.
Szal itt mit kell csinálni?
Dirty South
Ja ott tartok ahol mondod.
Ez a rész amugy hol van a játékban?
A közepe vagy a vége fele?
kössz amugy
Dirty South
De, ha jól sejtem hol vagy, akkor bele kell repülni az egyik olyan üvegbe lent, ahol adogatja a darunak és az szállít tovább.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a legnagyobb probléma a játékkal, hogy nem jelent kihívást. Eleve, hogy nem lehet meghalni, mert mindíg újraéledsz, ez eléggé unalmassá teszi a harcokat. Igy nyugodtan mentem be az ellen közé gyakni, úgyis újraéledek alapon. A másik, hogy ugyan találhatók benne feladványok, de elég könnyen rá lehet jönni mindegyikre. Szóval csak a hangulat miatt nem unja el az ember, ami viszont nagyon ottvan.
De még1szer nem játszanám végig. 😊
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Sogun, 14:25 - PC X360 - Játék: FPS
(PC Games) A Next-Gen.Biz interjút készített Scott Millerrel, a 3D Realms elnökével. Kiderült, hogy elég jól befutott a Prey, lévén eddig 1 millió példány kelt el belõle. A karácsonyi ajándékozási lázzal ezt a számot másfél milkára kívánják feltornászni. A befolyt pénzbõl már készül a Prey 2. és 2008-ban jelenik meg. Hosszabb lesz, több, színesebb helyszínt tartalmaz majd. Kooperatív hent beépítését tervezik. A történetet pedig mindenképp mélyíteni, gazdagítani kívánják.
info: Hardwired
Ati
http://www.prey.com/downloads/prey_v12.zip
-bugfixes
-6 new skins (Jen, Becky, Elhuit, Mother, Alien Hunter and Elite Alien Hunter)
-MP-Maps (Gravity Lab, Topillogical, Tunnel Rat and Space Oddity)
gondoltam szólok nektek.. 😊
Ati
Én tegnap toltam végig a játékot és sztem nagyon jó! A sztori a legjobb, de a játékmenet is kiváló! Aki nem tudja hogy mivel játszon vagy nincs játéka és szereti az ilyen mûfajt az feltétlenül próbálja ki!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774