Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Net nélkül lehet-e neten tolni??

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
CSóró gyereknek nem telik netre.

Csóró gyerek vagyok!!! De valaki mondja meg hogy a kalózt lehete neten tolni... Valahogy!!!!
mascarun
Egy dodekaéder-szerû valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lõjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltûnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lõjünk bele ezekbe.

Bugz
Ja találtam...csak az alapján nem igazán értem.
Amugy a legeslegvégén vok..ott az üveggömbnél

Dirty South

mascarun
egyébként ha jól keresel rá akkor találsz a neten végigjátszást hozzá......

mascarun
a bolygónál vagy vagy az üveggömbnél?
ha az üvegnél akkor löj bele szellemalakban minden ablakba a nyilakkal aztán ha megvan akkor símán rendes fegyverekkel!
ha még kinntvagy akkor rugaszkodj oda azokhoz a szarokhoz amikbõl még nem jön sugár aztán lõj bele azzal a szarral! mindegyikbe addig amíg nem jön abból is sugár!

Bugz
És a legutolso pályán mit kell csinálni h be tudjak jutni abba a gömbbe?

Dirty South

mascarun
". Ha megkezdõdik a harc, semmi dolgunk nincs, mit szorgalmasan lõdözgetni, egészen addig, míg a szörny hátából egy kis gépezet ki nem nyúlik, és el nem kezdi visszatölteni az energiáját. Ilyenkor azt kell lõni szorgalmasan, lehetõleg valami hathatós fegyverrel (ne sajnáljuk a kis robotoktól a robbanó lövedékeket). Két ilyen gépezetet kell elintéznünk a robot testén, mindkettõ a hátán van, egyik a bal, másik a jobb felén, de egyszerre csak az egyiket tudjuk szétlõni. Természetesen, ha maximum életerõn van, semmi oka arra, hogy kibocsássa a javítórobotokat, tehát közben "püföljük" szorgalmasan õt is. Ha a javító mechanizmus csõdöt mond, már semmi nem akadályozhat meg minket a gép megsemmisítésében. Most egy szívszorító rész következik: Jent, a szerelmünket saját magunknak kell elintézni. Durrantsunk bele egyet a testébe." "Szerzõ: Wastrel"

tehát nem is a kezét de nem is azokat a szarokat amiket én mondtam. XDDDD

sztem jó lett de fogd meg a monitorod(ha lcd)és azután mondd h. "húdenehéz" sztem nem túl nehéz bár a kocsikat tékólleg köünnyen arrébbb löki amúgy a prey-ben nem is nagyon van fizikájuk a dolgoknak (mielõtt lecsesznétek október elején toltam ki vagyis a legkjisssebb részeletekre már nem emléxxem)de a prey-ben nekem nem rrémlik h. lett volna a tárgyakank fizikájuk de a porey története hát vazz az halálki az nagyon kész és a játékmenet is odaver szal jó a játék de jobb a hl2 sztem....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

berlinboy6329
Hát lehet h jó a fizikája,de3 megvan az a hibája,mint minden más gémes,vagyis az,hogy nem reális a tárgyak tömege.Pl a végén,mikor átváltozik a gravity gunod,és fel tod szedni,azokat a monitorokat meg gépeket,azok nem úgy repülnek,mintha hú de nehezek lennének.Meg a kocsiromok sem.De ez sok játék hibája.Nincs idõ megcsinálni v mi?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem te a végérõl beszélsz.........õ pedig azt kérdezte h. jen-t hogy kell kinyírni mikor a szörnybe van raknva

mascarun
Hail! én úgy nyírtam ki a picsát hogy a lézeres lebegõ szaroat lõttem ki elõszõr! nemtom te akkor hogy csináltad.....

mikoe újratölti az életét akkor a kezén lévõ gépstukikat kell lõni amõúgy jónak jó játék de ha már a fiziokánál tartunk akkor Half-Life 2 az istencsászárt fizikailag a prey a nyomába se ér de az a fegyver nagyoin mókás volt mi tüzet jeget meg villlámot tudott beszívni és kilõni sztem a mindig újjáéledés annyiból jó h. nem reszketsz minimális élettel a sarok mögött h. nah ha meglõ kezdhetem elõrõl de thoszútávon kissé uncsivá terszi a játékot nagyon feelinges fps H-L2 után a második legjobb fps

grebber
Levan már irva párszor!

Megjelenik mindig nála az a 2 bizbasz amivel lézerez na azokat kell kilöni!

Next PC upgrade: 2022

Bugz
Most egy fõellenségnél tartok.
A csajom vmi szörnyre van "rárakva".
Lövöm-lövöm de ujratölti az életét.
Akkor probálom az ujratöltö izéket löni de azt is hiába.
Szal itt mit kell csinálni?

Dirty South

Bugz
Ok.
Ja ott tartok ahol mondod.
Ez a rész amugy hol van a játékban?
A közepe vagy a vége fele?
kössz amugy

Dirty South

wantonly
Nem jelenik meg a kép...

De, ha jól sejtem hol vagy, akkor bele kell repülni az egyik olyan üvegbe lent, ahol adogatja a darunak és az szállít tovább.
Bugz
törölt hozzászólás

Dirty South

wantonly
Ja és a történet is jó sztem, bár egy valami nagyon nem tetszett:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor le kellett gyakni Jen-t, mégha csak félig is volt ember formája.
wantonly
Most vittem végig. Sokkal jobb volt, mint a Doom3. Ebbõl látszik, hogy lehet erre az engine-re normális játékot is írni...

De a legnagyobb probléma a játékkal, hogy nem jelent kihívást. Eleve, hogy nem lehet meghalni, mert mindíg újraéledsz, ez eléggé unalmassá teszi a harcokat. Igy nyugodtan mentem be az ellen közé gyakni, úgyis újraéledek alapon. A másik, hogy ugyan találhatók benne feladványok, de elég könnyen rá lehet jönni mindegyikre. Szóval csak a hangulat miatt nem unja el az ember, ami viszont nagyon ottvan.

De még1szer nem játszanám végig. 😊
mascarun
Ha az kikészít várd meg a gravitációváltókat............😄

lang14
most kezdtük el haverral.. és azt kell mondjam nagyon állat a fizika.. de ez a síkváltós õrület ez kikészít 😄 az egyik pályán mikor átmész az jtón aztán a másik felén meg máshova, hát az teljesen kiborított. nagyon jóóóóóóóóóó... és grafika is nagyon szép 😊))

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

stp4trick
de

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Doom 4
nem nincs

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Code92 ezt muszály volt elõnöd?! Van akimég nem jáccota vágig mint ahogy én sem...

Blekk Síp
Csekkold a #2872-es hozzászólást, hátha segít.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

háthogy hiba az alkalmazás futtatása közben és ezért leállt és elnézését kérjük és kilép
hát mivel a grad fater kihal és a csat meg beleoperálják egy szörnybe és muszály kinyírnod......kivi leszek a bosszzúra a 2.dik résdzre

Hogymi? Mit ír ki?
hi vki tud hozzá cracket vagy valamit mert ha elinitom hibajelentés küldését ir ki pls vki help
Az elsõ rész fele a bosszúról szól, nem? 😊
hát ja lesz folytatása és ha jól tippelek akkor az már a bosszú lesz jen és a nagypapa haláláért vagy ha nem akkor is kiváncsi leszek rá.

Görgettem egy darabig vissza,de nem találtam cracket.Valaki küldene?
grebber
Prey 2 hírek

Sogun, 14:25 - PC X360 - Játék: FPS

(PC Games) A Next-Gen.Biz interjút készített Scott Millerrel, a 3D Realms elnökével. Kiderült, hogy elég jól befutott a Prey, lévén eddig 1 millió példány kelt el belõle. A karácsonyi ajándékozási lázzal ezt a számot másfél milkára kívánják feltornászni. A befolyt pénzbõl már készül a Prey 2. és 2008-ban jelenik meg. Hosszabb lesz, több, színesebb helyszínt tartalmaz majd. Kooperatív hent beépítését tervezik. A történetet pedig mindenképp mélyíteni, gazdagítani kívánják.

info: Hardwired

hykao
Igen! Nemigazán vannak...és ezen a PREY sem változtat... A jó SCI-FI és a PREY fényévekre vannak egymástól...vagy inkább PARSEC-ekre... 😛
mucsácsó
lehet leszedem énis, és kitolom megint...
kedvem is lenne hozzá 😊
Igen, láttam a feliratok utáni részt... 😉
de ennek lesz folytatása!!<#eljen>
Ma végigjátszottam a játékot, minden percét élveztem! Király játék nagyon, kár, hogy nem igazán vannak ilyen jó scifi fps játékok... 😞
ollie
DX7-ben bármelyik kártya nyomná maxon.

A farcry-t énis toltam mx440 nel, de érdekes módon nekem high garfikával is simán ment mindenhol. on: Mér nem találok egy multis szervert se? 1.1 fent van de semmi szerver nem jön be. Vagy lehet az a gond hogy nem raktam fel a PB-t? Vagy csak nemis játszik senkise multipreyt?

Ati

svani
Annak idején a FarCry-t toltam MX440-nel.(éjjellátóval,konténerek között lövöldözni nem semmi volt)Külön gratulálok!

mucsácsó
Prey 1.2
http://www.prey.com/downloads/prey_v12.zip

-bugfixes
-6 new skins (Jen, Becky, Elhuit, Mother, Alien Hunter and Elite Alien Hunter)
-MP-Maps (Gravity Lab, Topillogical, Tunnel Rat and Space Oddity)

gondoltam szólok nektek.. 😊
Kijátszottam a játékot. Nagyon nagy. Király. Méghozzá nemis akárhogy játszottam ki: egy ge4mx440-es karival döcögtem végig, (sajna ilyenem van) De sikerült. 😄

Ati

Ioles
Helósztok!
Én tegnap toltam végig a játékot és sztem nagyon jó! A sztori a legjobb, de a játékmenet is kiváló! Aki nem tudja hogy mivel játszon vagy nincs játéka és szereti az ilyen mûfajt az feltétlenül próbálja ki!

üdv vki mentést nem tudna berakni,kb középtájékán a gémnek?

grebber
A kód ottvan a közelben nézzed meg a közelben lévõ kijelzõket vagy vérrel fel lesz irva valahova!

ödv minenkinek! tudja vki, hogy a deep freeze- nél lévõ kapunak mi a kódja...
Maak
nemtom volt-e már...végigjátszás...ha kell valakinek

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774