Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
nem tom hogy kell de vlamelyik topikban láttam már leírva valahogy át kell írni az adatokat vagy nem tom de miért akarsz te olyat ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hello nem lehet valami patchel vagy ne mtudom hogy megoldani hogy a szélesvásznu felbontásokat is el lehessen érni?? thx
Prince of Máté
IGen, mostmár télleg ott van, csak kár h 1 fps-t se javult😊

Prince of Máté
Ja akkor ez a baj...
Nincs fennt, most töltöm.

ollie
Ezek szerint mégsem sikerült...

Settings -> System -> Advanced Settings -> Multiple CPU/Core

<#ejnye1>

Ugye fent van a legújabb 1.3-as patch?

Prince of Máté
Hát én végignéztem, de nem találtam sehol....

ollie
A menüben a beállításoknál. Mit kell ehhez parázni, csak végignézed a beállításokat. Asszem multi core cpu a neve. De vigyázz, mert bugos lehet (mint pl nálam is), és 1 perc alatt az ötödére esik olyankor az fps. Persze ha nem jön elõ ez a bug, akkor nicsn gond.

Prince of Máté
Hol lehet a QUake 4ben bekapcsolni?
LÉCCI SEGÍTS!

Rage47
jah meg amit elfelejtettem írni. anélkül miért nem teszed fel? írtó jó kis game ám :p
ollie
Ja, jó kérdés. A Quake 4 kihasználja, legalábbis be lehet kapcsolni. Feltételezem, hogy a Prey vagy alapból kihasználja, vagy valami ini file-ban be lehet kapcsolni (nincs ilyen beállítás a játékban).

Rage47
ez jó kérdés..
Prince of Máté
1 kérdés:
a Prey kihasználja a két magot?
Mert ha igen akkor felteszem😊

doomra is van modszer, biztosan erre is...
tomas10
alikhanem nem csak egy méretel kisebbre.

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Jó lenne újrajátszani a játékot, de 1360x768-at be lehet állitani?
Tudja valaki?
Rage47
na hogy haladsz?😊
fel a fejjel!😊
<#violent>😄 de akkor is ki fogom

én már ki se jáccottam 😞

tomas10
hú azt nem tudom de készül a prey 2 de majdnem kudarcba fuladt mert felgyulladt az épület

mascarun
Hol akadtál el? 😄😄

HOl akadtál meg?
hol?<#kacsint>
tomas10
oh én meg megakadtam

végig vittem<#vigyor0><#nevetes1><#taps><#eplus2>
mascarun
menj át a csöveken!
visszafelé meg a másik csövön kell átjönni

MáR nem kell tovább mentem.Most két bolygó van annak a közepén kék fény és nem tudom mit kel csinálni.<#help>
Hgy a fenébe kell ezt a komplex pályán amikor egy negyzetbe vagy zárva?<#boxer><#bdead><#gunyos1><#violent><#gun><#help>
Sikerült
Hi. Most a prey-el tényleg nem játszik senki neten, vagy csak nekem nem talál egy szervert sem?

Ati

Kösz
mascarun
nézz szét jól! volt egy rész ahol én is elakadtam holott ott volt a földön egy méterre a kód attól a konzoltól ahova be kellett írni!
nézd meg a földön! ha ott vagy ahol gondolom akkor oda van írva a földre!

Rage47
szellem módban szoktak a falon lenni kódok.
Átmentem most a Jen pályán vok valamilyen belépési kód kell valaki<#help><#nemtudom><#falbav><#violent>
Elakadtam a Guiding fires pályán<#help><#violent><#nemtudom>
köszi. láttam korábbnan is a linket, de amikor próbáltam nem mûködöttl. most hogy megint beraktad megint megnéztem, hátha. igen, mûködik. lehet karbantartották a szerverüket legutóbb, azért nem ment akkor

mascarun
Olvass vissza!

http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey

nagyon elakadtam benne. ott tartok hogy a csajjal beszélek aki megkér hogy nyírjam ki a keepert. továbbjutok a csatornarendszeren ahol aktiválni kell egy teleport karikát és eljutok egy olyan erkélyszrûségre, ahol a keeperl elmenekül elõlem. van ott két ajtó, de nem nyílnak. a párkányról lenézve alant van egy másik plató, de nem lehet átugrani a korlátot. szellemként sem látok semmit.

légyszi segítsetek, szeretném végigjátszani !

REXCraft
1.ne csitelj
2. azt ott alulra minek irtad be??<#lama><#lama><#lama>

Elakadtam a Second Chances nevû pályán, ott ahol egy fegyvert kell felvennni, hogy kinyíljon egy ajtó, de nem tudom felvenni a fegyvert mert már megvan egy trainerrel.
Ha tudtok segíteni, akkor légyszi segítsetek.

Kösz.

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe, Intel C2D E6400, 2Gb 800MHz RAM, ASUS GeForce

8800GTS
oké, valami hibás, de mi akar lenni eredetileg? egy ip cím?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

grebber
Na találtam magyart marha jó 😄 már csináltam ilyet máskor is mert a boltba ahol meglehet rendelni pl cd galaxis felteszik a hátlapot és nekem csak a nnyi a dolgom hogy ráteszem egy pl angol cover hátlapja helyett és máris kész!

Next PC upgrade: 2022

hykao
#3379 #3380
REXCraft
magyar nincsen 😞

csak angol,német,olasz 😄D

ez jó kérdés

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

bocsi a hülye kérdésért de a bannerben az a visszaszámláló mire számol vissza?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

grebber
Magyad DVD borito van a gamhez?

Next PC upgrade: 2022

a UWnél hardware fejlesztés van. pár nap és megint lesz ftp elérés

Rage47
kijavítanám, ha éppen jó lenne az UW ftp 😊
Rage47
hey, a banner elkezdett számolni, nem is szólt senki, h vmi nincs rendben?😄 mindjárt kijavitom
ya a kérdés lemaradt. neked most friss a tapasztalat. Te ezt hogy csináltad meg?