59456
-
Gerob #7885 Háj!
Inkább vigyél magaddal! Mondjuk sztem magyar-szlovák határ nem érdekes, de a cseh-szlovák az lehet neccesebb. Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen nálam, ha felesleges-ha nem!! Ennyit megér a dolog, gondolom kamionos út lesz... -
#7884 jóvan de téged ki kérdezett??? -
#7883 Nemtudom miért kérdezgeted össze vissza. Kell útlevél .. -
#7882 Szia Gerob.
Segíts már nekem szlovákba és csehbe kell útlevél?
Fontoslenne!!!
KÖszi! -
Gerob #7881 Ember! Mielőtt írsz valamit akkor előtte kicsit gondolkozz már el, szedd össze a gondolataid, mert eléggé kacifántossan írsz össze-vissza néha.
KPM-nek az a dolga, hogy ellenőrizzen!!! Azért büntetnek, hogy betartsák később (REMÉLJÜK) az emberek a szabályokat, meg azért is, hogy kiszűrjék a forgalomból a műszaki hibás járműveket, ezzel védve a közlekedők-emberek biztonságát. Nem hülyeségből teszik ők a dolgukat, meg azért sem, hogy lehuzzák pénzzel a csóringer fuvarost!!! -
MBActros1848 #7880 Milyen fejlesztő ötletek? Szerintem én nem pont erre gondoltam, olvasd már vissza azt amit először irtam a témában. Amúgy meg ne mond hogy te ha kpm-es lennél nem olyanra szállnál rá akire egyszerűen rá tudod verni hogy túlsúlyos, és az elég nagyvaló színűségű hogy túlsúlyos. -
#7879 hu mercedesactros egy véleményen vagyunk -
#7878 ua mint a mercirol,nekem legalábbis felesleges az a nagy motor,egy 420-s fh12-vel siívesebben eljárkálnék de egyefene fintorogva elfogadnám azt is ,de ha már fh16 akkor az 520-s,engem a scaniarol meg az ivecorol nem tod lebeszelni senki -
MBActros1848 #7877 Ugyan az ami a Merciről. -
#7876 jó estét kollégák!! Volvo Fh 610 autórol mi a véleményetek? -
#7875 lehet,én ugy értettem hogy még nyugaton támogatják a fejleszto otletekt a kamionosokra nézve ezeket itt mindig elvetik,mert hogy a kmaionosoknak így is minden meg van engedve jelszoval pedig 1általán sztetek az egy megoldott dolog hogyha kint van a kpm minden kamionost buntetnek mégha nincs is tulrakva sztem nem,tegnap is voltam szolnokon a shell kut parkoloja tele volt gabonás kocsival -
MBActros1848 #7874 Dáci nem igazán vágom hogy mire gondolsz. Szerintem ezt kifejtehnéd bövebben is. Szerintem egy kicsit félrre értetük egymást. Amúgy lett volna nálunk is fasza kis kamionparkoló exem apja akarta csinálni. Csak a város be @nyázott és inkább hagyta a fenébe. És erről beszéltem hogy ha van valami jó ötlete az embernek, azt nem tudja véghez vinni. Tisztán lepapírozni a dolgokat, értsd autoépítés, kamion parkoló , meg hasonlok. Az állam vagy a felelös hatóság mindig kereszrbe tesz neked, mert nem akarod jó kibélelni a zsebét. Ezen kéne változtatni és minden olyan lenne mint nyugaton. -
#7873 voltam a kamionos talin király volt!!! -
#7872 hali
-
#7871 jaja nagyn beszartam a rohogéstolarra mondtam hogy te mondtad hogy nyigaton milyen viszonyok vannak én arra írtam -
MBActros1848 #7870 Ki beszélt itt a parkolokról ? Nem tudom honnan szedted . -
Gerob #7869 Tiszteletem kollégák!
Most kicsit beindulok, 1-2 napig nem voltam, mert ratyi időben nem vagyok dolgozóban és volt egy kis kollégium igénylési-irodai elintézni valóim...értitek nah.
1. szerintem a 460-480 lovas mocik az ideálissak, mert ezekkel lehet lendületessen haladni. Mert ugye ilyenkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a szerelvény 40 tonnával ne csak sík terepen gyorsuljon normálissan, hanem azért fenn az Alpokban, Pireneusokban is. És ezek a mocik nem is esznek olyan nagyobb mértékben többet, mint a 420-430 lovas autók.
2. Olyan viszonyok, mint az EU-ban, USAban náluk sosem lesznek!!!!!
3. Jól tolom neki Dáci??? (KFF) -
#7868 jajj lol most olvastam el gerob uziét a kff-s szoveggel hu milyet rohogtem -
#7867 mercedes itt sose lesz ami nyugaton,amerikába már milyen parkolok vannak itt meg az a full extrás ha van egy retkes wc -
#7866 Igazad van mercedes nem sok értelme van ezeknek a nagy motoroknak,sztem egy 400-s már boven elég,610 le hídszállításokra stb nagy feladatokra esetleg -
MBActros1848 #7865 Mi van veletek ? MIért nem beszéltek ? -
#7864 jó estét mindenkinek. -
MBActros1848 #7863 És szerinted van annak a hetalmas teljesítménynek értelme egy normál közüti vontatóba? Szerintem nem túl sok, legalább is egy tűsarkúban nem tennék olyam motort. Régen csinálta az MAN is 700 lóerős motorokkal az F2000-es széríát, tűsarkúkba is bele rakosgatták utánnameg hajígáltál ki belőlük a motorokat mikor már a második váltot nyirta ki megy hasonlok. Ilyen nagy teljesítményű motoroknak csak nehézterepen küzlekedő gépeknek amik nagy súlyt szállítanak ilyen helyeken, meg nehéz tréler vontatokban van értelme. De én legszívesebben egy verseny kamiont próbálnék ki, 1500 paci. Fincsi ugy gyorulnak mint egy személy autó. Asszem ilyen személy autos gyorsulást a Turbo Starok tudtak annó, fater azt mondta hogy 80km/h ugy gyorsult mint egy személy auto, utánna már egy kicsit lomhább volt de még akkor és ment mint a bolond. Ja meg még a Zilek mentek nagyon jól, de azok benzinesek volt. Hallottam olyan történeteket hogy a platos Zilekkel meglehetett fogni az 1002-es ladákat :). Jó mi ? Faterral is terveztük egyszer hogy ha majd meglesz a mérnőki diplomám akkor majd építünk egy nyerges Zilt, az eredeti motort meghadjuk egy pár turbo, injektor, nitro, meg a billencs Zil hátsó hídja mert az rövidebb mint a platosé :). Komoly szerkezet lenne de szerintem soha se fog megépülni :(. Nem az anyagi vonzata lenne a gond hanem az engedéjezések, bár ez gyorsulási versenyekre épülne, meg pohockodni. De hülye vagyok hisz oda nem is kellenek engedéjek :). Bocsi hülye vagyok mostanában. De az elöbb leírtak sajnos érvényesek a tuning 2-es Golfomra :(, ki b@szott bürökrácia, hogy roh@dna meg ott ahol van. Többe kerülne lepapírozni az autot hogy használhassam közuton mint amennyit ér. Szerintetek leheséges hogy egyszer még nállunk is létezhessen az ami nyugaton van. Hogy mind1 mit építesz csak legyen négy kereke, legyen rajta fék, lámpák, és ne törjön ketté sz első méteren alattad. Ezt értsétek autora, kamionra . Na ez jó hosszú lett :), muter lehet csuklási rohamot kap mire ezt végig olvassátok, de kibirja :).
MBActros voltam, 10-4 gyere vissza ! -
MBActros1848 #7862 Ja és olyan hangja van mint egy villanymotornak :) -
#7861 Azt a mercit már vagy 1 éve gyártják .. -
MBActros1848 #7860 Nekem a postás hozza. -
MBActros1848 #7859 De de. Vannak rosszés jó élményemim vele . -
#7858 szevasztok!! Nálunk egy zöld Ifával meg Man-nal oktatnak. -
#7857 még egy kérdés ki szokta venni a truck&bus magazint? -
#7856 Megjelent az Új 1861-s Merci aCtros Nagyon állat -
#7855 Galériát hogy tok csinalni/ez már nem vicc/ -
#7854 actros nálatok a zöld 60-s Ifa van nem? -
Gerob #7853 Nálunk L50W, 2 kormányos - marha állatul néz ki belülrőől, meg ilyen félhosszú fülkés, a vizsgabiztos miatt ugye. -
MBActros1848 #7852 Nálunk is fasza 6-os ifa, az a tuti Exem apja az oktató -
Gerob #7851 Igazat adok..:))
De akkor is! Nálunk Siófokon IFA-val oktatnak. -
#7850 Csá actros az én faterom a debreceni pamonához fog mennSzeptember közepén jönnek meg az actrosok.
10-db 1844-es megaspace! -
qper #7849 namert ezt nem írtad :) -
Gerob #7848 Itthonra gondoltam azért -
qper #7847 USA? -
Gerob #7846 Havercsávóó te vagy a KFF elnöke?? Aki megszabod, hogy ki-miért mehet jogsira?? Tudsz olyan embert mondani nekem, aki AUTÓSISKOLÁNÁL automataváltós autón-teherautón tanult vezetni???
Vagy olyan iskolát, ahol ilyenen oktatnak?? A robogóóó ez alól kivétel!!