59456
-
#7765 Aha! Értem. Apukád régota soför? -
MBActros1848 #7764 Nem édes apám dolgozott ott. Miért ? Én a rábás képen a kissrác vagyok a volán mögött:). -
#7763 Te a Tarcsai transnál dolizol? -
#7762 Nem semmi gáz! Még1*köszi a képeket -
MBActros1848 #7761 A galériámban megnézheted ha nem baj akkor én israjta vagyok. -
#7760 Ez pedig egy MAN TGA katonai.
[IMG][/IMG] -
#7759 Ez pedig a MAN SX
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#7758 Bocsánat MAN HX-ek. -
#7757 Egy-két MAN SX
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#7756 Igen a ringes kép az "Ede" Fülkés -
#7755 HÚÚÚÚÚÚÚ! SKACOK ÖRÖK HÁLÁM FELÉTEK KÖSZY!!!!!!! -
#7754 nekem sajnos nin cs erröl a MAN ról képem -
#7753 A multkori repülőnapon Kecskeméten kivolt állítva egy pár típusa ezeknek a katonai Rábáknak. Élőben nagyon brutálisak. Remélem a mostanin is lesz egy-két darab, mert tervezem, hogy elmegek. -
rinyavas #7752 -
#7751 Ez az EDÉS fülkés?
[IMG][/IMG] -
#7750 MAN HX-76 8x8 állítólag ilyet is gyárt a RÁBA.
[IMG][/IMG]
RÁBA H-14 meg ilyet is.
[IMG][/IMG] -
#7749 azis jöhet!! meg köszi szépen -
MBActros1848 #7748 Sajnos nekem csak a Daf fülkés szériáról van egypár képem. -
#7747 Skacok! lenne 1 kérés: il: kérdésem! Van valamelyikötöknek Rába( EDÉS) tipus rol képe? Elörre is Köszi
-
#7746 Szerbusztok! Kolegák -
#7745 jó napot az uraknak!! -
#7744 Akinek lesz pénze megtudja venni, akinek nincs az meg nem .. Hülye törvény ez is .. -
MBActros1848 #7743 Szerintem igaz! -
#7742 Ez ugyan akkora baromság min, hogy 2005töl be szüntetik a nemzetközibe a ponyvát és csak dobozos ill külleres lesz -
rinyavas #7741 -
#7740 üdv mindenkinek -
MBActros1848 #7739 Hát nem tudom. Lehet, de én tudtommal olcsobban adják a csőrős vontatókat, mivel nem lehet őket annyihelyre felhasználni mint a bulldog fülkéseket. Mondjukén sajnálnám ha befejeznék a gyártását. -
Gerob #7738 Ne foglalkozáá vele, hogy mit írtál!!
Amúgy meg ha jól hallottam, akkor a Scani le akarja állítani a csőrös széria (T) gyártását, mert nem gazdaságos, nincs rá igény a piacon!! -
MBActros1848 #7737 Bakker ekkora hülyeséget se írtam még ide . Mármint amit leírtam az full igaz csak nem a témához vág. Ja amúgy a scanianak volt egy programja, amiben létre hoztak egy olyan szerelvényt amiben a 8 tengelyből 5 tengely kormányzott volt, így akarták kiküszöbölni az itt felmerült problémát. Mivel az industrial területekre nem halad be az autopálya. -
Gerob #7736 Mind1, hagyjuk, ha még kicsit "nőni" fogsz és nem csak a kamionokat fogod figyelni, akkor majd ilyenekre is rájössz!!! -
rinyavas #7735 Najó igen az autópályákon mennek de az autópálya nem megy be a telepre és a pálya és a telep között van egy főút nem? -
#7734 Hagyd. Én is ezt magyarázom. De ezek lámák mind .. -
MBActros1848 #7733 Sajnálattal közlöm veled hogy a csőrős scania tartálypóttal ugyan olyan hosszúmint egy normál buldog fülkés vontató 13,60-as póttal. Ja amúgy meg faterom mikor kezdett akkor először egy 21 méteres rábával dolgozott, már raktam be egyszer ide képet róla. Na szóval az a lényeg hogy a 25m és a 21m között nincs nagy különbség, és azzal is eltudott fordulni fater. Sőt még az utcánkból is kitudott menni pedig az utcavégén nincs túl sok hely. Ja amúgy a fordulási kör attól is függ hogy mennyire meri az ember alászedni neki. Példának felhoznám nagyfateromat ő annyi helyen megfordul az mtz+pótkocsival mint más ember egy személyauto+utánfutóval. Én pélának fokáért nem merem ugyan ezt megcsinálni mert félek. -
Gerob #7732 És Magyarországon nincsenek szűk körforgók??? Meg Pesten olyan út a Moszkva tér fele, hogy a buszos alig fér el rajta?
Meg gondolkozzatok el azon, hogy az ilyen nagy kocsikkal (60 tonnások) nem a normál főutakon fognak közlekedni, hanem a pályákon a logisztikai központok között, ahol számukra biztonságosan lehet közlekedni. Erről ennyit. -
MBActros1848 #7731 Ezt amúgy hol hallotad ?
-
longline #7730 hát meglepő látvány lenne a magyar utakon ezek a góliátok. bár nekem tetszene! -
MBActros1848 #7729 Genyó amit olvastam a cikket, el is képzeltem ahogy hegynek fölfele pakolom vissza az 500 lóvas Mercimnek a sebességeket. Ha belegondolok már futkkorászik a hideg a hátamon. -
rinyavas #7728 -
rinyavas #7727 Egyébként halottátok?
Trakker és 4x4 Cargo tesztvezetéssel egybekötött bemutató!
A FIAT Magyarország. Kft. Iveco divíziója tisztelettel meghívja Önöket 2005. június 28-án (kedden) megrendezésre kerülő Trakker és 4x4 Cargo tesztvezetéssel egybekötött dinamikus bemutatójára, ahol megtekinthetik és kipróbálhatják 4x4, 6x6, 6x4 és 8x4 hajtásképletű új modelleinket. A rendezvény 10 és 18 óra között folyamatosan zajlik, ahol az autózás mellett finom falatokkal várjuk Önöket.
Program:
Europa Truck Trial magyarországi szervezői által kitűzött és pontozott pályán, valamint rakottan történő tesztvezetés.
Helyszín:
Kistarcsa környéki sóderbánya.
Jelentkezés és regisztráció:
06-80-IVECO1-es zöldszámon (06-80-483261) munkanapokon 900 és 1800 óra között.
Üdvözlettel:
IVECO Magyarország
-
rinyavas #7726 Hát igen Magyarországon 2008-ra akarják bevezetni az "XXL eket" akkor képzelj csak el egy XXl-t a 6oson ígyis alig férnek el rajta az utak vándorai a szekereikkel!!!!!