59456
banner
  • kis krisztian
    Aha! Értem. Apukád régota soför?
  • MBActros1848
    Nem édes apám dolgozott ott. Miért ? Én a rábás képen a kissrác vagyok a volán mögött:).
  • kis krisztian
    Te a Tarcsai transnál dolizol?
  • kis krisztian
    Nem semmi gáz! Még1*köszi a képeket
  • MBActros1848
    A galériámban megnézheted ha nem baj akkor én israjta vagyok.
  • f2d
    Ez pedig egy MAN TGA katonai.
    [IMG][/IMG]
  • f2d
    Ez pedig a MAN SX
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • f2d
    Bocsánat MAN HX-ek.
  • f2d
    Egy-két MAN SX
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • kis krisztian
    Igen a ringes kép az "Ede" Fülkés
  • kis krisztian
    HÚÚÚÚÚÚÚ! SKACOK ÖRÖK HÁLÁM FELÉTEK KÖSZY!!!!!!!
  • CB Dávid 18
    nekem sajnos nin cs erröl a MAN ról képem
  • f2d
    A multkori repülőnapon Kecskeméten kivolt állítva egy pár típusa ezeknek a katonai Rábáknak. Élőben nagyon brutálisak. Remélem a mostanin is lesz egy-két darab, mert tervezem, hogy elmegek.
  • rinyavas
  • f2d
    Ez az EDÉS fülkés?
    [IMG][/IMG]
  • f2d
    MAN HX-76 8x8 állítólag ilyet is gyárt a RÁBA.
    [IMG][/IMG]
    RÁBA H-14 meg ilyet is.
    [IMG][/IMG]
  • kis krisztian
    azis jöhet!! meg köszi szépen
  • MBActros1848
    Sajnos nekem csak a Daf fülkés szériáról van egypár képem.
  • kis krisztian
    Skacok! lenne 1 kérés: il: kérdésem! Van valamelyikötöknek Rába( EDÉS) tipus rol képe? Elörre is Köszi
  • kis krisztian
    Szerbusztok! Kolegák
  • CB Dávid 18
    jó napot az uraknak!!
  • RaST
    Akinek lesz pénze megtudja venni, akinek nincs az meg nem .. Hülye törvény ez is ..
  • MBActros1848
    Szerintem igaz!
  • kis krisztian
    Ez ugyan akkora baromság min, hogy 2005töl be szüntetik a nemzetközibe a ponyvát és csak dobozos ill külleres lesz
  • rinyavas
  • CB Dávid 18
    üdv mindenkinek
  • MBActros1848
    Hát nem tudom. Lehet, de én tudtommal olcsobban adják a csőrős vontatókat, mivel nem lehet őket annyihelyre felhasználni mint a bulldog fülkéseket. Mondjukén sajnálnám ha befejeznék a gyártását.
  • Gerob
    Ne foglalkozáá vele, hogy mit írtál!!

Amúgy meg ha jól hallottam, akkor a Scani le akarja állítani a csőrös széria (T) gyártását, mert nem gazdaságos, nincs rá igény a piacon!!
  • MBActros1848
    Bakker ekkora hülyeséget se írtam még ide . Mármint amit leírtam az full igaz csak nem a témához vág. Ja amúgy a scanianak volt egy programja, amiben létre hoztak egy olyan szerelvényt amiben a 8 tengelyből 5 tengely kormányzott volt, így akarták kiküszöbölni az itt felmerült problémát. Mivel az industrial területekre nem halad be az autopálya.
  • Gerob
    Mind1, hagyjuk, ha még kicsit "nőni" fogsz és nem csak a kamionokat fogod figyelni, akkor majd ilyenekre is rájössz!!!
  • rinyavas
    Najó igen az autópályákon mennek de az autópálya nem megy be a telepre és a pálya és a telep között van egy főút nem?
  • RaST
    Hagyd. Én is ezt magyarázom. De ezek lámák mind ..
  • MBActros1848
    Sajnálattal közlöm veled hogy a csőrős scania tartálypóttal ugyan olyan hosszúmint egy normál buldog fülkés vontató 13,60-as póttal. Ja amúgy meg faterom mikor kezdett akkor először egy 21 méteres rábával dolgozott, már raktam be egyszer ide képet róla. Na szóval az a lényeg hogy a 25m és a 21m között nincs nagy különbség, és azzal is eltudott fordulni fater. Sőt még az utcánkból is kitudott menni pedig az utcavégén nincs túl sok hely. Ja amúgy a fordulási kör attól is függ hogy mennyire meri az ember alászedni neki. Példának felhoznám nagyfateromat ő annyi helyen megfordul az mtz+pótkocsival mint más ember egy személyauto+utánfutóval. Én pélának fokáért nem merem ugyan ezt megcsinálni mert félek.
  • Gerob
    És Magyarországon nincsenek szűk körforgók??? Meg Pesten olyan út a Moszkva tér fele, hogy a buszos alig fér el rajta?
    Meg gondolkozzatok el azon, hogy az ilyen nagy kocsikkal (60 tonnások) nem a normál főutakon fognak közlekedni, hanem a pályákon a logisztikai központok között, ahol számukra biztonságosan lehet közlekedni. Erről ennyit.
  • MBActros1848
    Ezt amúgy hol hallotad ?
  • longline
    hát meglepő látvány lenne a magyar utakon ezek a góliátok. bár nekem tetszene!
  • MBActros1848
    Genyó amit olvastam a cikket, el is képzeltem ahogy hegynek fölfele pakolom vissza az 500 lóvas Mercimnek a sebességeket. Ha belegondolok már futkkorászik a hideg a hátamon.
  • rinyavas
  • rinyavas
    Egyébként halottátok?

Trakker és 4x4 Cargo tesztvezetéssel egybekötött bemutató!
    A FIAT Magyarország. Kft. Iveco divíziója tisztelettel meghívja Önöket 2005. június 28-án (kedden) megrendezésre kerülő Trakker és 4x4 Cargo tesztvezetéssel egybekötött dinamikus bemutatójára, ahol megtekinthetik és kipróbálhatják 4x4, 6x6, 6x4 és 8x4 hajtásképletű új modelleinket. A rendezvény 10 és 18 óra között folyamatosan zajlik, ahol az autózás mellett finom falatokkal várjuk Önöket.

Program:
    Europa Truck Trial magyarországi szervezői által kitűzött és pontozott pályán, valamint rakottan történő tesztvezetés.

Helyszín:
    Kistarcsa környéki sóderbánya.

Jelentkezés és regisztráció:
    06-80-IVECO1-es zöldszámon (06-80-483261) munkanapokon 900 és 1800 óra között.

Üdvözlettel:
    IVECO Magyarország
  • rinyavas
    Hát igen Magyarországon 2008-ra akarják bevezetni az "XXL eket" akkor képzelj csak el egy XXl-t a 6oson ígyis alig férnek el rajta az utak vándorai a szekereikkel!!!!!