59456
banner
  • ÁjjLe BoBBi
    huh :\ akkor még gyüjtögethetek...
  • Scania Dáci
    akkor annyi
  • RaST
    Pff .. Jó nagy baromságokat beszélsz, el kell hogy keserítselek..

C-s jogisítvány (7.5 tonna) + nemzetközi/ belföldi árufuvarozó engedély jelenleg 300ezer ft.
  • ÁjjLe BoBBi
    le szeretném tenni a C+E -t kb mennyibe van az mostanság?
  • Scania Dáci
    qper a jogsi az kb annyi mint az autóé,én úgy tom hogy 18 éves kortol lehet megszerezni a "C",C+E kategoriát tehát a 7500 kg-t meg nem haladot 21-től pedig a D,D+E-t,bár azt pontosan nem tom mennyibe kerül,lehet nem ez volt a kérdésed de csak ennyit tok hozzászólni
  • Scania Dáci
    ezt a kamionmentos csaveszta a scaniaval faterom is meri személyesen
  • qper
    Sziasztok!

Az első kérdésem az lenne, hogy egy nyerges vontató vezetéséhez illetve egy nemzetközi fuvarozási engedélyhez mennyi pénzt kell összegyűjteni/illetve mennyibe kerül. Tudom, hogy eléggé láma kérdés ez egy ilyen fórumon, de rájöttem hogy szívesen kamionoznék, viszont azt sem tudom hol kell nekikezdeni :)

/sima B kategóriás jogsim van csak/

Az a gyerekkori olthatatlan vágyam máig megmaradt, hogy egyszer majd kamionos leszek, pedig azóta összeszedtem már egy diplomát is viszont a szakirányú végzettségem egy másodpercig nem köt le. Sőt. Igazából semmi nem kötne le, csak az utak rovása egy hatalmas monstrummal.

Köszi a válaszokat előre is.
  • Truck Driver001
    vagyis mégcsak ivecoba láttam kamionmentöt...
  • Truck Driver001
    1 ilyet szivesen megnéznék...még csak iveco-ba (8x4-es-be) de már az elég nagy feltünést csinált (este volt) villogot..és kurva nagy volt..hehe megnézték a zebránál várakozok rendesen....
  • Truck Driver001
    LOL
  • Raho
  • Raho
    Szavazat: j
  • Scania Dáci
    Szavazat:a
  • Scania Dáci
    Megint indítok vmitNa írok betúk után kamionokat szavazzatok hogy melyik a jobb csak a betűt kell odaírni:a.,Scania b.,Iveco c.,Volvo d.,Man e.,Mercedes f.,DAF g.,Liaz h.,Ifa j., k.,Kamaz l.,Renault Na ezt csak így kitalátam ha hülyeség szóljatok
  • Scania Dáci
    na végre éledünk éledünkIgazad van Rast csak mondtam vmi témát
  • RaST
    Szerintem ez tök mind1. Akit vonz a kamionozás, az mindenre felülne ..
  • Raho
    Nerges billencsen, a kedvencem, olyan brutálul néznek ki szerintem.
  • Scania Dáci
    na mondok vmit,ezt most csak így találomrati milyenen dolgoznátok jobban?nyerges fixesen,nyerges billencsen,platós fixesen,vagy platós billencsen?
  • MBActros1848
    Hát ne lesz meghalva ha mondasz egy jó témát.
  • Scania Dáci
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,kihalt a fórum,ne má'!!!!!!!!!!!
  • CB Dávid 18
    szép
  • Scania Dáci
    Itt egy szép Scania,legalábbis sztem szép
    [IMG][/IMG]
  • CB Dávid 18
    pontosan mennyi kamicsijuk van a vögeleseknek?
  • RaST
    Eheh .. Nem nehéz látni őket .. Van belőlük néhány ..
  • daf xf
    Na ez f@sz@ mondat
    Énmeg a múlthéten láttam húzot az M1-esen Pest fel
  • daf xf
    A múlthéten émeg az M1-es húzott Pest fele.
  • CB Dávid 18
    Szevasztok!!!!Én múlthéten egy Vögeles Dafot láttam egy benzinkutnál nagyon szép volt.
  • RaST
    Igen. Apám még Horváthos. De ő nem hütőt húz. A hütőn azért nem láthattál feliratot, mert azt csak bérli. Idén kezdett bele a hütőzésbe, ezeket egy csődbe ment osztrák cégtől hozta be.
  • MBActros1848
    Rast faterod még mindig Horvátnál dolgozik ? Mert ma láttam egy Horvátos hűtőt, igaz csak a Dafon volt a felírat. Csak azért kérdem hogy nem a őt láttam :).
  • MBActros1848
    Mi van gyerekek meghalta forum ? Akkora a csönd már napok óta hogy azt is lehet hallani hogy hogy sz@rik a lók a sarokban.
  • Magnumrolcsi
    Valaki?
  • Magnumrolcsi
    Hy!
  • Gerob
    Hali!

Magyarázzátok el neki!!!!
    Érdekel a dolog!

Lehet nem fogok majd olyan sűrűen írkálni, mert aug. 21-ig rendezvény van a hajóállomáson (ott melózok) és marha későőn érek haza. Most is egy 10 perce jöttem meg max., megyek is alunni mindjárt.

Csőzet
  • kis krisztian
    Nem azon már ott van
    Csak még soha nem töltöttem ide képet!
    Azé nem tom mit tegyek!
  • MBActros1848
    Szerintem gépre nem tudja felrakni jól gondolom Krisztián ?
  • RaST
    Apám 20 évig közelkeletezett .. Mesélt 1-2 érdekes történetet. Meg ugyebár sokan vissza sirják azt az időt is .. Nagyobb pénzek voltak, rengeteget csencseltél, igaz, nehezebben mentek a dolgok. Mostmár, hogy kezdenek megszünni a határok, nem kell se vámolnod se semmi .. Mesélt olyat apám, hogy december 12-én ment el, és áprilisban ért haza, mert hónapokig nem vámolták le ..
  • Truck Driver001
    én kivács lennék rá...hogy érted hogy nem birod feltenni?csak fel kell töltened a galériádba....
  • kis krisztian
    Gerob! Én nem oly rég voltam kint Spanyolba2 hetet! Mutatnék képeket de nem tom Fel tenni! Ha Gondoljátok?
  • kis krisztian
    Szia Mb! Igazat adok neked!
    Régenmikor még a török rendört megvetted egy csik Marbival!
    Meg hoztad haza a Dobozos Colát Az volt az izgalom a Határon!
    Most probálja valaki meg venni a B.A.G-t?vagy hozzon Colát?
    semmi izgalom!
  • Magnumrolcsi
    aszem elrontottam az azsemet!