59456
-
#8050 huh :\ akkor még gyüjtögethetek... -
#8049 akkor annyi -
#8048 Pff .. Jó nagy baromságokat beszélsz, el kell hogy keserítselek..
C-s jogisítvány (7.5 tonna) + nemzetközi/ belföldi árufuvarozó engedély jelenleg 300ezer ft. -
#8047 le szeretném tenni a C+E -t kb mennyibe van az mostanság? -
#8046 qper a jogsi az kb annyi mint az autóé,én úgy tom hogy 18 éves kortol lehet megszerezni a "C",C+E kategoriát tehát a 7500 kg-t meg nem haladot 21-től pedig a D,D+E-t,bár azt pontosan nem tom mennyibe kerül,lehet nem ez volt a kérdésed de csak ennyit tok hozzászólni -
#8045 ezt a kamionmentos csaveszta a scaniaval faterom is meri személyesen -
qper #8044 Sziasztok!
Az első kérdésem az lenne, hogy egy nyerges vontató vezetéséhez illetve egy nemzetközi fuvarozási engedélyhez mennyi pénzt kell összegyűjteni/illetve mennyibe kerül. Tudom, hogy eléggé láma kérdés ez egy ilyen fórumon, de rájöttem hogy szívesen kamionoznék, viszont azt sem tudom hol kell nekikezdeni :)
/sima B kategóriás jogsim van csak/
Az a gyerekkori olthatatlan vágyam máig megmaradt, hogy egyszer majd kamionos leszek, pedig azóta összeszedtem már egy diplomát is viszont a szakirányú végzettségem egy másodpercig nem köt le. Sőt. Igazából semmi nem kötne le, csak az utak rovása egy hatalmas monstrummal.
Köszi a válaszokat előre is. -
#8043 vagyis mégcsak ivecoba láttam kamionmentöt... -
#8042 1 ilyet szivesen megnéznék...még csak iveco-ba (8x4-es-be) de már az elég nagy feltünést csinált (este volt) villogot..és kurva nagy volt..hehe megnézték a zebránál várakozok rendesen.... -
#8041 LOL -
#8040 -
#8039 Szavazat: j -
#8038 Szavazat:a -
#8037 Megint indítok vmitNa írok betúk után kamionokat szavazzatok hogy melyik a jobb csak a betűt kell odaírni:a.,Scania b.,Iveco c.,Volvo d.,Man e.,Mercedes f.,DAF g.,Liaz h.,Ifa j., k.,Kamaz l.,Renault Na ezt csak így kitalátam ha hülyeség szóljatok -
#8036 na végre éledünk éledünkIgazad van Rast csak mondtam vmi témát -
#8035 Szerintem ez tök mind1. Akit vonz a kamionozás, az mindenre felülne .. -
#8034 Nerges billencsen, a kedvencem, olyan brutálul néznek ki szerintem. -
#8033 na mondok vmit,ezt most csak így találomrati milyenen dolgoznátok jobban?nyerges fixesen,nyerges billencsen,platós fixesen,vagy platós billencsen? -
MBActros1848 #8032 Hát ne lesz meghalva ha mondasz egy jó témát. -
#8031 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,kihalt a fórum,ne má'!!!!!!!!!!! -
#8030 szép -
#8029 Itt egy szép Scania,legalábbis sztem szép
[IMG][/IMG] -
#8028 pontosan mennyi kamicsijuk van a vögeleseknek? -
#8027 Eheh .. Nem nehéz látni őket .. Van belőlük néhány .. -
#8026 Na ez f@sz@ mondat
Énmeg a múlthéten láttam húzot az M1-esen Pest fel -
#8025 A múlthéten émeg az M1-es húzott Pest fele. -
#8024 Szevasztok!!!!Én múlthéten egy Vögeles Dafot láttam egy benzinkutnál nagyon szép volt. -
#8023 Igen. Apám még Horváthos. De ő nem hütőt húz. A hütőn azért nem láthattál feliratot, mert azt csak bérli. Idén kezdett bele a hütőzésbe, ezeket egy csődbe ment osztrák cégtől hozta be. -
MBActros1848 #8022 Rast faterod még mindig Horvátnál dolgozik ? Mert ma láttam egy Horvátos hűtőt, igaz csak a Dafon volt a felírat. Csak azért kérdem hogy nem a őt láttam :). -
MBActros1848 #8021 Mi van gyerekek meghalta forum ? Akkora a csönd már napok óta hogy azt is lehet hallani hogy hogy sz@rik a lók a sarokban.
-
#8020 Valaki? -
#8019 Hy! -
Gerob #8018 Hali!
Magyarázzátok el neki!!!!
Érdekel a dolog!
Lehet nem fogok majd olyan sűrűen írkálni, mert aug. 21-ig rendezvény van a hajóállomáson (ott melózok) és marha későőn érek haza. Most is egy 10 perce jöttem meg max., megyek is alunni mindjárt.
Csőzet -
#8017 Nem azon már ott van
Csak még soha nem töltöttem ide képet!
Azé nem tom mit tegyek! -
MBActros1848 #8016 Szerintem gépre nem tudja felrakni jól gondolom Krisztián ? -
#8015 Apám 20 évig közelkeletezett .. Mesélt 1-2 érdekes történetet. Meg ugyebár sokan vissza sirják azt az időt is .. Nagyobb pénzek voltak, rengeteget csencseltél, igaz, nehezebben mentek a dolgok. Mostmár, hogy kezdenek megszünni a határok, nem kell se vámolnod se semmi .. Mesélt olyat apám, hogy december 12-én ment el, és áprilisban ért haza, mert hónapokig nem vámolták le .. -
#8014 én kivács lennék rá...hogy érted hogy nem birod feltenni?csak fel kell töltened a galériádba.... -
#8013 Gerob! Én nem oly rég voltam kint Spanyolba2 hetet! Mutatnék képeket de nem tom Fel tenni! Ha Gondoljátok? -
#8012 Szia Mb! Igazat adok neked!
Régenmikor még a török rendört megvetted egy csik Marbival!
Meg hoztad haza a Dobozos Colát Az volt az izgalom a Határon!
Most probálja valaki meg venni a B.A.G-t?vagy hozzon Colát?
semmi izgalom!
-
#8011 aszem elrontottam az azsemet!