59456
banner
  • Magnumrolcsi
    Olvastam a régi kamionos újságban, hogy 40 napig tartott az út azsem Egyiptomig!? Oda -Vissza.
  • Gerob
    Részint egyetértek!

Nekem spanyolo. nagyon bejött!! MArha gyönyörűűű ország, és ugye ilyen sziklásabb-mediterrán vidék, kicsit olyan félsivatagosnak tűnik, engem nagyon megfogott, meghatott a dolog, marhára tetszett, oda visszavágyok!!!

Amúgy meg egy HC-s ismerősömnek éves török vízuma van a meló miatt, és volt úgy, hogy 3-4 hétig távol volt, de ez idő alatt lenyomott 3 török kanyart, nah oda elmentem volna vele!! Azt mondta teljessen más világ van arrafele, mint EU-ban. Mondjuk ahogy elnézegettem a képeket a Közel-Keletről, meg olvastam róluk nagyon megfogtak engem, viszont ma nem mennék arrafele a háborúk miatt, max. Dél-Törökig, az talán még türhetőő hely!!
  • MBActros1848
    Nem tudom mit vagytok kiakadva ezzel az Európával? Léptenyomon csak azt, hogy így az Európázásugy az Európázás. Szerintem nincs benne semmi izgalmas, bezzeg a keleti pálya televan érdekes dolgokkal. Szerintem mostanság nem olyan nagyszámaz hogy valaki Európázik mint régen, a hőskorban mikor az ember leküzdőtte magát Teheránba vagy Szamarába egy füstöt okádó, klima nélküli rábában, uttalan utakon. Akkoriban kiemelt rang volt azt ha valaki Hamburgot járt vagy esetleg valami más nyugati nagyvárost. Manapság meg mi van ? A nyugati pálya tele csilli-vili uj gépekkel, amikkel véletlenül se járnak keletre ne hogy valami baja legyen. Szerintem a keleti rész vanolyan jó mint a nyugati. Mi a véleményetek a dologról ?
  • Magnumrolcsi
    Sehol senki!!!!!!!!!!
  • Magnumrolcsi
    Mizu?
  • Magnumrolcsi
    A Black Edition már elfogyott!Csak hasonló felszereltségüt lehet venni. Amúgy tényleg szép,énis járnám vele Európa útjait!
  • Truck Driver001
    LOL nem kell el hinned...nem eröszakolom rád...de nyugodtan megkérdezheted bármelyik moderátort....ui:nem gondolod ha házigazda lennék ki lenne irva?mondjuk a témaindito meglenne válzoztatva az mostani nevemre és nem a "témaindito" szócska lenne kiirva hanem az hogy"házigazda" és mellé az uj nevem de mind1...LOL
  • CB Dávid 18
    Jó reggelt mindenkinek! most olvasom a Truck Magazinba a Mercedes Black Editiont. nagyon szépen kidolgozott kamcsi nagyon tetszik. Alapára 16 500 000 FT.
  • longline
    Na helló mindenkinek. Épp a diskurálásotokat olvastam és szerintem tök fölöslegesen ingerlitek magatokat. Én annyit mondok hogy a lényeg: A JÓ NŐK, A FINOM KAJÁK, JA ÉS A GYÖNYÖRŰ KAMIONOK!!!! Semmi más!!!!
  • Gerob
    Ilyesmiket szoktam én is tolni PTTM-ben, mikor kicsit unom magam. Csak van, amikor bicskázással ér véget a dolog, de van mikor faszán megállok vele...
  • Scania Dáci
    Ezen a linken jü kis MAN TGA ESP teszt van csak 50 mp van de aki nem tudja mi az hogy ESP az most megtanulja
  • Gerob
    Már nem azért, de egy nem megjelenített véleményre hogyan tudsz válaszolni???? Valahogy sántikál ez a dolog!!

Amúgy meg a tököm televan az ókor-ókor az egész bandával, sokan itt nyekeregnek, hogy nah mi van, kihalt a fórum, meg ilyenek, aztán ha próbálok egy kicsit kezdeni valami dumát, akkor meg lapítotok.
    Persze bocsesz, ha nem tudtatok külső ok miatt (pl. csajozás, kamionozás, meló, stb.) véleményt nyilvánítani!!
  • Truck Driver001
    pfff én nem csináltam semmit....nincs házigazda jogom...ha valamit meg nem tudtok ne okoskodjatok itt ellenem....
  • Magnumrolcsi
    hali
  • MBActros1848
    Hát Gerob én igazat adok neked. De én egy retro korszakban élek és így a régi dologk híve vagyok. Szerintem is az volt az igazi kaminozás ami a képeken látható. Én azokat az embereket többre becsűlőm akik még küzdöttek a régi vasakkal és még ma is küzdenek.
  • Gerob
    A kamion már manapság egy termelési eszköz, olyan mint egy akármilyen célgép(pl.:eszterga, hasonlók), és nem pusztán egy közlekedési-eszköz, és ugye a cél az, hogy minél kevesebb ráfordítással minél nagyobb hasznot hozzon, ezért kell mindig modernizálni, K+F-elni (kutatás-fejlesztés) és használni az innovatív dolgokat. Pl.: autómataváltó és társai.
  • Gerob
    Nézd, az tuti hogy a kamionozás romantikus oldala volt, de az a 20 évvel ezelőtti világ sokkal másabb volt!! Akkoriban kevesebb kocsi közlekedett az úton, nem volt akkora zsúfoltság, mint manapság, nem volt olyan rohanóó a világ, stb.
    Akkoriban a technikára kellett odafigyelni, meg a határokra, meg ilyesmikre.
    Manapság meg forgalom-határidők-ilyesmikre. Ezért vannak ilyen dolgok (automataváltó, korszerű motorok, EBS, retarder, tempomat, stb.), hogy egyszerűbb legyen a kamion vezetése, és persze BIZTONSÁGOSABB és kevesebb üzemanyagot fogyasszon=ÓVJA A KÖRNYEZETET, ennyi az egész!!
  • Gerob
    Gondolom Rast szólt valami számára nem tetszőőt, akkor meg minek válaszolsz rá Magnum, akkor lehet nem tűnne fel senkinek...
  • MBActros1848
    Hova a faszba tünt a 7990-es hozzá szólás? Ha te törölted ki akkor szépen rakd vissza világos .
  • Truck Driver001
    nagy tévedésbe vagy....
  • Truck Driver001
    zsir ez az oldal..tényleg yó....a régi feeling nekem is jobban bejön....
  • kis krisztian
    Ez tényleg Brutál yóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
    ez volt az igazi Kamionos feeling!!!!!!!!
    Most már megöli a Technika a Feelinget!
    Az a sok Computerizált dolog!
    Meg automata válto!
    De szoljatok rám ha nincs igazam mert lehet, hogy csak én gonolom igy!
  • kis krisztian
    Sziasztok!!!! Ez a Közel-keletes link naon naon YÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
    A Barátom fényképalbumát juttatja az eszembe Aki közel 25 évet huzott le a
    Hungarocamionnál és csak Teherán és Istambult nyomta!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon köszi neked aki ide raktad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gerob
    Közel-Kelet
  • MBActros1848
    Gerob a Közel-Keletes oldal linkjét légyszi rakd már be ide.
  • Truck Driver001
    nem kell félni a kocsi simán elsodorja :DDDD
  • Raho
    pffffffffff
  • Scania Dáci
    ha gondolod lekapon fater ivecojárólamugy ezeken a linkeken találsz:
    http://www.webautosbolt.hu/Termekek/felszereles.htm
    http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module=products&category=2812,3347&from=category&prodfilter=
  • Truck Driver001
    én inkább légkürtöt keresek....1x valaki belinkelt egy olyan oldalt ahol volt is 1 pár kamion légkürt(lehet nem ebbe a tápikba láttam) na szal valaki nem tud ilyen oldalt lehetöle magyartegypk légkürt buzi vagyok:)
  • Gerob
    Nézz utána hátha lehet a convoy truck shopban, vagy www.scania.com vagy .hu és kérdezz utánna, vagy kunyizz tőlük...
  • Scania Dáci
    bár azt nem tom mér ment el 2X egy mondat
  • Scania Dáci
    hi all!én kimaradnék a veszekedésből csak annyit akartam hogy ma is mentem egy jó kört az ivecovalkira volt,vki nem tudja hol lehet venni SCANIA-s kabátot vagy pólót??????????
  • Scania Dáci
    hi all!én kimaradnék a veszekedésből csak annyit akartam hogy ma is mentem egy jó kört az ivecoval
  • Truck Driver001
    TESSÉK CSAK!KIJELENTEM EZ HÉT BESZOLOK MAGNUMNAK HÉT LESZ....TESSÉK CSAK TESSÉG...NE KIMÉLJETEK....
  • RaST
    Osztom a véleményt ..
  • Gerob
    Hát driver!

Nem vagyok meghatva, hogy visszatértél, te mindt témaindíó vered itt magad, aztán amikor próbáltam-próbáltunk MBActrossal kicsit elkezdeni 1-2 témát boncolgatni a kamionozással kapcsolatban, akkor ti mindannyian lapítottatok, és csak annyi volt a hozzászólás, hogy aha-jaja (vagy legalábbis hasonlók). Meg ha jött valaki új, akkor mi a kedvenc kamionod? Mintha nem lenne mindegy, vagy lenne az embernek ilyesmi (személy szerint nekem igazán nincs, mert mindegyik ugyanazt a célt szolgálja!!). Meg van 1-2 emberke, aki csak azon kívül, hogy Jó napot, meg jó éjt, meg nah mi van, hol vagytokon kívül nem tudott semmit hozzászólni a dolgokhoz, csak képet linkeltek, akkor azok meg minek nyomták itt?? De szerintem ezt még ők maguk sem tudják...

Nah csá, van 1 értelmes kamionos topik még, de azt nem fogom veletek megosztani, mert azt NEM ÉRDEMLITEK meg (tisztelet a kivételnek)!!!
  • Gerob
    Most mit kőőőő höbölögni??? Mindenki elmondta a véleményét, nem igaz???
  • Truck Driver001
    mondom bárkinek gondja van velem irjon..szarok rá...nem reagálok rá mert csak vita törne ki...az pedig nem ebbe topic-ba való...
  • Truck Driver001
    kérlek...
  • RaST
    Magnum: Nincs szándékomban összeveszni veled, de 4 hónapig nemvoltál sehol .. Nemtom mire vered a nyálad kamionokkal / PTTM-el kapcsolatban .. Nekem ez kicsit sok ..