59456
-
MBActros1848 #8571 Baba zsurt akarsz csinálni ? -
rinyavas #8570 Hopp 2-szer ugyanaz parzi=parti -
rinyavas #8569 Egy fórum parzi
Ám bár nem tudom ki hol lakik? :) -
MBActros1848 #8568 Mi??? -
rinyavas #8567 Bocsi csak próbálkoztam :) -
rinyavas #8566 http://firetrucks.uw.hu/images/update.gif -
rinyavas #8565 Mit szólnátok egy fórum parzihoz? -
#8564 ifaaa -
#8563 :D a kemény 60-s ifankat inkább nem teszem be mert attól elálveztek olyan szép :D:D -
MBActros1848 #8562 Hehe én meg a panelház másik oldaláról írok :) -
rinyavas #8561 Szép nagyon szép!!!!!! :) -
#8560 Fater Ivecoja ;)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
rinyavas #8559 Igen köszi az az enyém! :) -
Derelye #8558 találtam egy kifejezetten ezekkel foglalkozo szájtot http://gportal.hu/portal/lego-kamionok/ -
Derelye #8557 bazz lehozom a legóimat a padlásról :D:D:D::D:D:D:D:D -
rinyavas #8556 Ez az igazi gyári technic készlet, de ez ami a képen van az csak MOC az az (My Own Creation) Saját Alkotás és ezeket nem lehet a boltban kapni csak építeni lehet. :)
-
#8555 mármint ez:
-
#8554 ez a teknik de mind1..bár mondjuk a szisztem sokkal jobb..ez olyan ronda lukacsos:/..xar.. -
rinyavas #8553 De ha jobban tetszik akkor ez is az! :)
-
rinyavas #8552 De ez a technic-es vagyis ezt nevezzük a "nagy technic-eseknek"
Mert a systemesek azok ezek!
-
rinyavas #8551 Venni vehetsz egyet kb 1.000.000FT-ért! :) -
Derelye #8550 Jaja sztem nagyon jol neznek ki, sztem majd a közeljövöben veszek is egyet. Nagyon duvva :D -
#8549 ez nem a technic-es lego...ez a szisztemes... -
rinyavas #8548 Szia szereted a lego-kamionokat?
Mert én is egyébként meg attól függ a képen látható úgynevezett "nagy technic-es" kamiont nem venni lehet hanem építeni kell de a kissebb system-eseket meg venni is meg építeni is lehet! :)
-
Derelye #8547 Nem tuggyátok hol lehet ien lego-kamionokat kapni? nagy zsirak ja meg hogy mennyibe kerül egy? -
rinyavas #8546 Az biztos de tese, hogy én ki voltam! :) -
#8545 nem én woltam..de sztem soha nem találnád ki hogy ki voltam/hogy néztem ki -
rinyavas #8544 Ja mert láttam egy csáveszt akinek mittomén milyene volt de a vállára illő tartója volt -
#8543 sony kamera wolt nálam...kicsi:) -
rinyavas #8542 Naneeeeee
Akkor a kamerádról tudsz küldeni egy képet mert csomó videóval rohangáló embeert láttam és hogy téged is táttalak-e?
-
#8541 nem lehet mivel a felvétel minösége olyan hogy több gb-ott foglal a vinyon ha felteszem a gépre...pedig csak 16perc az egész:/....igy marad a mini dv kazin,azt meg nem tom elküldeni:) -
#8540 LOL geciee:DDDDDDDDDDDDDDDd -
#8539 Láttam már tegnap a képeket .Én modtam hogy alakítsák át.Szerintem jól sikerűltek.! (^._.^) -
#8538 Rolcsi .. Kicsit meggyúrták az autótokat :D
-
rinyavas #8537 Ja nekem is elküldhetnéd vagy felrakhatnád a linkjét ide afórumba mert kíváncsi vagyok rá! :) -
Derelye #8536 bocsi a helyesirási hibákért meg a betülehagyásoké' -
Derelye #8535 hát fgy, 4ik éve vok gimnáziumbanezzel együtt még 3 év, kéttannelvű, azaz infot, és föcit tanulok angolul. két nyelvizsgt szeretnék, elvileg ez nekünk egy előkészit az egyetemre ahhol 3ik év végén beajánlanak minket ideoda, de nem hiszem hogy egyetemre akarok menni, 2 tesóm már ott tolja és nem nagyon buzditanak a dolgok amiket hallok...köszi a tanácsot, megfogadom valamelyest! -
#8534 Valahogy nem tudnád elküldeni?De szerintem nem küldöd el. -
#8533 kameráztam:S... -
#8532 A bordó kamiont a szegedi találkozón fényképeztem.Akkór nem volt rajta szarv!!Te csináltál fényképeket mert akkór felrakhatnál párat..??