59456
-
#8531 ebbe beültem meg a fekete kenworthba is:P..bára bordon wolt szarv is..akkor ez gondolom korábbi kép..na mind1..a 2 amcsi kamion fülkéjéröl meg annyit hogy ihaj...nem tok mit mondani nem is "fülkének" nevezném hanem inkáb 1 lakosztálynak..a legnagyobb europai vontato fülkéje bövel elbujhat benne:) -
#8530 ezt nem láttam kint:/...csak a fekete kenworth-ot meg a bordo freightlinert..de pirosba nem láttam:( -
#8529 kint woltam...iszonyat yó wolt..föleg ott ahogy az ural-ok..tatrak stbk terepeztek..nagyon tetszet:P... -
#8528 Meg még egy ilyen de ez az utolsó képem.!!!!
-
Nekem is van egy saját magam fényképezett Veres Kft DAF.:) -
rinyavas #8526 Nem azért azt nem. :)
Építették az utat és várt hogy tudjon billenteni! :) -
#8525 Titeket előzött a billencs.:)Aikor minket utóljára előzött egy kavics pattant a szélvédőre.Olyat pukkant mint állat. -
rinyavas #8524 Egyenlőre enyi de lesz még! :) -
rinyavas #8523 -
rinyavas #8522 Ezek meg már haza felé készültek. :)
-
#8521 A feketéről nincsen élőlnézeti kép?:) -
#8520 Jól sikerűltek!:) Még!! -
rinyavas #8519
-
rinyavas #8518
-
rinyavas #8517 -
rinyavas #8516 -
rinyavas #8515 Nos tehát ez a második csoport mert betelt a fényképezőm és az első csoport ból is malyd tolok fel képeket! :)
-
rinyavas #8514 -
#8513 Várok.Úgyis megyek kerózni. -
#8512 Köszi. Még van egy pár de azt már nem rakom ide mer megint leb@sznak. :) -
#8511 szépek a képek -
rinyavas #8510 Jo
Csak akkor várj! :) -
#8509 Csináltál jókis képeket?Betehetnél egyet kettőt!! -
rinyavas #8508 Én voltam de nem találkoztam vele. :( -
#8507 TE !Találkoztál vele Truck 001? -
rinyavas #8506 Tegnap volt valaki túlméretes találkotón Truck 001-en kívül? -
#8505 Nem!! még a szegedi kiállításon csináltam! -
#8504 Ezeket tegnap csináltad ? -
#8503 Több képet nem rakok fel!!
-
#8502 Mit nem értesz?Ez a kocsink !!Jobbra nem telik!! -
#8501 -
Ez meg a kocsink.:) -
Saját. :) -
MBActros1848 #8498 Hát te tudod de én nem biznék ennyire a dologban. Hány éves is vagy pontosan hogy már csak 3 kell hogy ki mehess? -
#8497 Azért írtam, hogy 3év mert addig már meg lesz a szakmám és tudok dolgozni hogy meg legyen a pénz a jogosítványra(odakint a cégek kifizetik a jogsi + még kamiont is vesznek csak addig kell nekik dolgozni még vissza nem fizetem), vízumra, és még meg is tudok élni.Odakint egy jogsi szerzéz 8 kb.hét. -
MBActros1848 #8496 ÉS meg mondod nekem honnan szerzel pénzt a vízumra, meg a kinti jogsira, meg miből élsz addig amig le nem rakod a jogsít ? Ja és én nem binék annyira a kinti melóba, bár ez csak az én véleményem. -
MBActros1848 #8495 Szerintem változtass a hozzá állásodon. Tanulj rendesen szerezz egyszer diplomát, és hidd el nekem lehetsz diplomásan is kamionos. Én találkoztam olyan emberrel aki 3 diplomával rendelkezett, meg iskaola igazgató volt régen. De kiakarta probálni a sofőrködést és bele vágott. Hidd el nekem hogy tanulj és mikor kezedbe van a diploma akkor vágj bele a dologba, hogy miért is? Szerintem te se akarod életed végéig az utakat roni( bár ez nem olyan biztos ), szoval egy tanul embernek könnyeb kiszállni a fülkéből és egy jó melo mellett vissza gondolni a szép időkre mint annak akinek nincs semmi papírja. Itt fel is hoznám példának édesapámat, azt ajánlom tanuljatok és ne essetek abba a csapdába amibe ő esett. -
MBActros1848 #8494 Komolyan mondom nektek minden hozzá szólásomhoz kell valamit füzni? Már mint mindig ellent kell mondani nekem ? -
Derelye #8493 Hát ugy hogy az agyam a tartalék üzem tartalékán van most már---> suliban nem tul sokat használom...nem nagyon szeretem mondhatni utálom a sulit, anyámék mást várnak tőlem de nem azt fogják kapni szegények..de ez van. A képnek egy Magnumot szántam volna az Alpokbol. -