59456
-
#11233 nem kell billencs :P,de majs szólok ha van vmi,nekem is kell ugyos majd meunk lapátolni a tanácshoz a zöld ifát :D -
MBActros1848 #11232 Tényleg tesókám, a nyáron nem lenne nálatok egy kis meló? Ha kell még az ifát is le lapátólom :D. -
#11231 Bááh, sg...
DAF TRAILER -
#11230 elküldtem -
-
Csocso a daffos #11228 akkor add meg az msn-ned aztán holnap felveszlek mert én márm lépek
-
#11227 ezt privibe vagy msn :) -
Csocso a daffos #11226 Hova valosi vagy?
-
MBActros1848 #11225 Találkoztál már tefus Katival? Azt azért megnézném hogy őt hogy szurnáf meg. -
#11224 lehet mert azt mondja fater sofőre volt olyan szemüvege mint 3 szódásüveg alj -
MBActros1848 #11223 Nem láttam még. Kitudja lehet hogy még a BAT-tal is leállna közködni. -
#11222 A tatra is kamion? -
#11221 dede:Dmégpedig gondolhatod nagyon az :D -
#11220 de legalább jó csajok lennének -
MBActros1848 #11219 Te nem voltál ma suliba? Csak nem beteg vagy ?
-
#11218 Mifelénk a HidiSped-nél szoktak parkolni.. szép jószág! -
exodu020 #11217 Uh mit láttam multkor!A kis csaj vezette a nagy cukkorépás tátrát megrakva , már kezd ez a kamionozás elterjedni a nőknél is, nem baj legalább lehet őket majd szúrni:D -
MBActros1848 #11216 Majdnem ! Ez egy BAT. Amit érdemes tudni róla, oroszok tervezték a II World War végén, rom eltakarítás céljára. Egy lánctalpon játó gázolaj temető :D. Sokat kajázott, de azért 1000 lóvat le is tett a talajra. Az alváz a T55-ös tankterknője, aki látta a 4 páncélos és a kutyát tudja miről beszélek :). A fölke meg egy régi Zil fülke, eredetileg Ford volt, de a ruszkik a háború után Zil néven tovább gyártoták azt a bizonyos Ford típust :D. -
exodu020 #11215 Nekem egyszer volt olyan hogy előztük a cukkor répás ifát és az ölembe kaptam egy 10 kilósat aztán a b.zit úgy kellet kergetni hogy kifizesse a szélvédőt -
#11214 nem csoda h röhögtek,múltkor nem tod láttad e már füreden elmenni a BEL SPED-nek egy zöld bogis manját,a multkor egernél elékanyarodott egy suzuki egy kurva jól belátható kereszteződésbe és azt mondta a rendőrnek h nem látta a két kamiont mert a man előtt + fater ivecoja ment megkérdezte a rendőr h magának mekkora gép kell h észrevegye ?:D -
#11213 :D -
#11212 feledhetetlen :D,főleg h most még a kuplungja is szét van szakadva :D -
#11211 Akkor a kispókos jóljárt.:D -
#11210 :D
És milyenvolt az ifány nyűgözni? -
#11209 Ez egy orosz BAT típusu járgány -
MBActros1848 #11208 Komoly! Faterommal volt az hogy pesten a lámpánál meggurult az akkori gépe (egy öreg hűtős daf volt),szóval az a lénye hogy állt mögötte egy kispolák. Meggurult az autó fater fékezet, kiszáll a kispolákos fazon el kezd kötözködni faterral hogy meg nyomta a kocsi (szélvédön volt két kavics felverődés). Rendőrségi ügy lett belőle (a kapitánságon mindenki dölt a röhögéstől). -
#11207 srácok ma toltam egy kört az ifával régi szép idők visszajöttek amikor a cukorrépa földről zöcc-zöcc vissza :D -
#11206 trunk/TRUck+taNK/:D -
#11205 Tankautó.:D -
exodu020 #11204 hú azt én láttam !Csak az a baj én is oda vonattal mentem visszafele már Topline-nal!:D -
MBActros1848 #11203
Bocsi ha nagy lenne!
Adnék egy kis rejtvényt, ha nem gond.
Megtudja mondani valaki hogy ez mi ?
-
#11202 Van egy jó kis történetem: történt ez anno amikor még apa silos liazzal járt.És egyszer pesten amikor elment egy taxi mellett...a taxis rányitotta az ajtót.De akkor már csak a pótkocsi vége volt ott....beleakadt az ajtó...de ezt már apám észre sem vette.A taxi meg rögtön menő lett...mert ez ajtó fullra kinyílt..aztán leesett.Apám csak azt vette észre,hogy a taxis bevág elé ajtó nélkül..és hepajkodik:D...holott ő nem nézett szét -
Csocso a daffos #11201 Mivel voltál lenn.Én egy Horváthos daffal voltam lenn.Az idö tényleg nem volt valami jóóó.Vasárnap ugy huztak minket ki.
-
#11200 Nálam is ugyan ez a helyzet sajna.:( -
#11199 én már régen le akarok menni...de apám szinte mindig dolgozik:( -
#11198 Én sajna nem.:( -
exodu020 #11197 Szeva csocso a daffos!ÉN voltam a mostanin csak kicsit rossz volt az idő így nem jöttek olyan sokan sajna!pedig jo buli -
#11196 Az Fh-s volvo is gazdaságos gép..nem? -
#11195 voltam. van egy Csordás Transos volvoról képem :)
nem volt vmi jó a mostani az idő járás miatt :( -
Csocso a daffos #11194 Szegeden voltatok kamionos találkozon valamikor?