59456
banner
  • Scania Dáci
    nem kell billencs :P,de majs szólok ha van vmi,nekem is kell ugyos majd meunk lapátolni a tanácshoz a zöld ifát :D
  • MBActros1848
    Tényleg tesókám, a nyáron nem lenne nálatok egy kis meló? Ha kell még az ifát is le lapátólom :D.
  • poopa
    Bááh, sg...

DAF TRAILER
  • Scania Dáci
    elküldtem
  • poopa

• Csocso a daffos
    akkor add meg az msn-ned aztán holnap felveszlek mert én márm lépek

• Scania Dáci
    ezt privibe vagy msn :)
  • Csocso a daffos
    Hova valosi vagy?
  • MBActros1848
    Találkoztál már tefus Katival? Azt azért megnézném hogy őt hogy szurnáf meg.
  • Scania Dáci
    lehet mert azt mondja fater sofőre volt olyan szemüvege mint 3 szódásüveg alj
  • MBActros1848
    Nem láttam még. Kitudja lehet hogy még a BAT-tal is leállna közködni.
  • V8
    A tatra is kamion?
  • Scania Dáci
    dede:Dmégpedig gondolhatod nagyon az :D
  • Scania Dáci
    de legalább jó csajok lennének
  • MBActros1848
    Te nem voltál ma suliba? Csak nem beteg vagy ?
  • poopa
    Mifelénk a HidiSped-nél szoktak parkolni.. szép jószág!
  • exodu020
    Uh mit láttam multkor!A kis csaj vezette a nagy cukkorépás tátrát megrakva , már kezd ez a kamionozás elterjedni a nőknél is, nem baj legalább lehet őket majd szúrni:D
  • MBActros1848
    Majdnem ! Ez egy BAT. Amit érdemes tudni róla, oroszok tervezték a II World War végén, rom eltakarítás céljára. Egy lánctalpon játó gázolaj temető :D. Sokat kajázott, de azért 1000 lóvat le is tett a talajra. Az alváz a T55-ös tankterknője, aki látta a 4 páncélos és a kutyát tudja miről beszélek :). A fölke meg egy régi Zil fülke, eredetileg Ford volt, de a ruszkik a háború után Zil néven tovább gyártoták azt a bizonyos Ford típust :D.
  • exodu020
    Nekem egyszer volt olyan hogy előztük a cukkor répás ifát és az ölembe kaptam egy 10 kilósat aztán a b.zit úgy kellet kergetni hogy kifizesse a szélvédőt
  • Scania Dáci
    nem csoda h röhögtek,múltkor nem tod láttad e már füreden elmenni a BEL SPED-nek egy zöld bogis manját,a multkor egernél elékanyarodott egy suzuki egy kurva jól belátható kereszteződésbe és azt mondta a rendőrnek h nem látta a két kamiont mert a man előtt + fater ivecoja ment megkérdezte a rendőr h magának mekkora gép kell h észrevegye ?:D
  • daf xf
    :D
  • Scania Dáci
    feledhetetlen :D,főleg h most még a kuplungja is szét van szakadva :D
  • daf xf
    Akkor a kispókos jóljárt.:D
  • daf xf
    :D
    És milyenvolt az ifány nyűgözni?
  • V8
    Ez egy orosz BAT típusu járgány
  • MBActros1848
    Komoly! Faterommal volt az hogy pesten a lámpánál meggurult az akkori gépe (egy öreg hűtős daf volt),szóval az a lénye hogy állt mögötte egy kispolák. Meggurult az autó fater fékezet, kiszáll a kispolákos fazon el kezd kötözködni faterral hogy meg nyomta a kocsi (szélvédön volt két kavics felverődés). Rendőrségi ügy lett belőle (a kapitánságon mindenki dölt a röhögéstől).
  • Scania Dáci
    srácok ma toltam egy kört az ifával régi szép idők visszajöttek amikor a cukorrépa földről zöcc-zöcc vissza :D
  • Scania Dáci
    trunk/TRUck+taNK/:D
  • daf xf
    Tankautó.:D
  • exodu020
    hú azt én láttam !Csak az a baj én is oda vonattal mentem visszafele már Topline-nal!:D
  • MBActros1848

Bocsi ha nagy lenne!
    Adnék egy kis rejtvényt, ha nem gond.
    Megtudja mondani valaki hogy ez mi ?
  • V8
    Van egy jó kis történetem: történt ez anno amikor még apa silos liazzal járt.És egyszer pesten amikor elment egy taxi mellett...a taxis rányitotta az ajtót.De akkor már csak a pótkocsi vége volt ott....beleakadt az ajtó...de ezt már apám észre sem vette.A taxi meg rögtön menő lett...mert ez ajtó fullra kinyílt..aztán leesett.Apám csak azt vette észre,hogy a taxis bevág elé ajtó nélkül..és hepajkodik:D...holott ő nem nézett szét
  • Csocso a daffos
    Mivel voltál lenn.Én egy Horváthos daffal voltam lenn.Az idö tényleg nem volt valami jóóó.Vasárnap ugy huztak minket ki.
  • daf xf
    Nálam is ugyan ez a helyzet sajna.:(
  • V8
    én már régen le akarok menni...de apám szinte mindig dolgozik:(
  • daf xf
    Én sajna nem.:(
  • exodu020
    Szeva csocso a daffos!ÉN voltam a mostanin csak kicsit rossz volt az idő így nem jöttek olyan sokan sajna!pedig jo buli
  • V8
    Az Fh-s volvo is gazdaságos gép..nem?
  • Magnumrolcsi
    voltam. van egy Csordás Transos volvoról képem :)
    nem volt vmi jó a mostani az idő járás miatt :(
  • Csocso a daffos
    Szegeden voltatok kamionos találkozon valamikor?