59456
banner
  • kis krisztian
  • kesenyi
    RaST! Mit akartak a fritzek?
  • kis krisztian
    ya vmi olyasmi én nem szoktam ilyen filmeket nézzni de ha ti mondjátok akkor bizti ugy van!
    Nekem is tetszet azért gondoltam h megosztom vtek:D
  • Scania Dáci
    hm?:D
  • RaST
    Bergefahrcójg ? :D
  • Scania Dáci
    akárki mit mondd ez a nagy gép:
  • Scania Dáci
  • Scania Dáci
  • Scania Dáci
    *urát
  • kesenyi
    Ez mi? Gyűrük ura?
  • Scania Dáci
    azt k*rva bár utálm a gyűrűk urűt tetszik :D
  • Scania Dáci
    nekem egy ilyen kell:D,csak hozzá illő póttal:
  • kis krisztian
  • daf xf
    áóó
    huhú!!
  • kis krisztian
  • kesenyi
    tyűha.....penge kamion :D
  • Scania Dáci
  • Scania Dáci
    na befejeztem
  • Scania Dáci
  • kis krisztian
  • Scania Dáci
  • Scania Dáci
  • kesenyi
  • daf xf
    :D
    Aha belassultunk mint malacka szembeszélbe!
  • Csocso a daffos
    Na mivan belassultunk?
  • DEXTER92
    A Mercivel azért nem lehet találkozni az utcán, mert még fejlesztés alatt van!
  • DEXTER92
    Ebből is meg lehet élni... :D

De aki megteheti, az vár addig, amíg ki nem adják a Mercedes Actros legújabb verzióját:
  • MBActros1848
    Faterék is sok fuvert kapnak a DHL-től, közvetlenül.
  • Csocso a daffos
    hu még nem tegnap elfelejtetelek felvenni
  • Csocso a daffos
    Ja onnan.Az elég rendesen megvolt törve.Még az alvázba is volt egy kicsi ott a váltó felett.A Fazekasék huzták vissza.De ezért annyira nem volt összetörve mint amilyeneket a Fazekas szokott behozni.
  • Scania Dáci
    tényleg felvettél már msn-re ?
  • Scania Dáci
    aha értem,mert most olvastam el a cikket a truck magazinba elég f*sza kis gép.meg most egy oldalon a mozgóállomás volt a téma meg h milyen kifogások vannak a gyorshajtásért,és 1X azt mondta a rendőröknek egy kis merci sprinteres h azért hajtott gyorsan mert most jött ki a mosóból és szárítottta a kocsit
  • RaST
    Az 530-as is törött volt nem ? Ausztriából hoztátok ha jól tudom ..
  • rinyavas
  • rinyavas
  • Csocso a daffos
    Ujjat biztos hogy nem veszünk mert tavaly vettünk 9 ujjat és annyira nem állunk jol hogy beválaljunk most is valamennyi.Ha akad valami jó törött itthon vagy külföldön akkor veszünk.És azt szépen megcsináljuk.
  • Csocso a daffos
    Szevasztok!
    Rast faterpd sima géppel járt.De amivel kint voltatok az egy mega volt (abbol is van 5 db) mert a faterod szabadságrol jött vissza és az Ujj Jani meg akkor ment szabadságra faterod kocsija meg a habokba volt is így volt a legjobb mindenkinek.
    Jászfényszaru Samsung:A DHL-é az összes fuvar és ök adják tovább a Mega Transnak az FTL-LOG-nak meg a Nitlognak.Mi a Nitlogtól kapjuk a fuvarokat.Most már nagyon szar csak heti kettöt hármat kapunk mert az FTL-LOG aki ugye az unio kitörésével alakult kapja a fuvarok nagy részét.60 autojuk van és most ez a fuvaruk meg Fehérvárrol van a Philips.Más fuvarjuk kifele nincs.És ugye legalább hatvan fuvar kell nekik hetente.
  • rinyavas
    Átalakult a Waberer's Csoport
    Enyhén növekvő árbevétel 2005-ben, további dinamikus fejlődés új vállalati struktúrában 2006-ban
    A Waberer's Holding idei, előreláthatóan 62 milliárd forintos nettó értékesítési árbevételének háromnegyedét a nemzetközi szállítmányozás és fuvarozás teszi ki.
    A Hungarocamion a Holding tagjaként tevékenységét januártól Waberer's International Zrt. néven látja el. Ennél a tagválallatnál megkezdik működésüket a megrendelők igényeire közvetlenebb módon reagáló, önálló elszámolási rendszerben dolgozó egységek, az Optimum Solution Centrumok.
    Az új szervezeti felépítés lehetővé teszi, hogy a tagvállalat a következő évben még hatékonyabban, az ügyfelek igényeihez jobban igazodva nyújtson szolgáltatásokat. Januártól a Holding alá rendelt Waberer's International Zrt. irányítja a cégcsoport spanyolországi, szlovákiai és romániai vállalatait.
  • RaST
    Nem csak a DHL szállit jászfényszeruról szamszungot. Rengetegen. Csocseszéknak is van valami csókjuk ott .. Nem ? :D
  • MBActros1848
    Hadd kérdezzem már meg hogy kivel votál és melyik cégtől volt az illető.