59456
-
#11032 """"hiába mondom, hogy a sajátunk... aki elhiszi elhiszi, aki nem, az pöcs. " ??
Melyik cég a Tietek ?"""
Ne haragudjatok, nem sértésnek szántam, csak hirtelen felment a pumpa bennem. Mivel nap mint nap fórumozok (nevezzük függőségnek ) sejtettem, hogy sok ponton bele lehet majd kötni...
A cég takarmányozással foglalkozik, és saját részre szállít raklapos árut. Többet sajnos nem mondhatok.
De a jó hír, hogy idén nyáron vizsgák után új melóhelyet kell(ene) keresni. Valaki esetleg tud Pest-Győr vonzáskörzetben valamit? -
rinyavas #11031 Egyébként meg tetszik nektek eza fórum mert nem lenne jobb egy phpBB fajta Fórum? -
#11030 Hát már bocs de gyönyörű egy csávó.:) -
#11029 "hiába mondom, hogy a sajátunk... aki elhiszi elhiszi, aki nem, az pöcs. " ??
Melyik cég a Tietek ?
-
rinyavas #11028 ja ja
És egyébként meg a renault az tényleg "úgyahogy" jó mert nézzétek hát nem fílinges és szép ez a kép ahogy a csávesz feszít a magnumja elött?!! :)
-
#11027 Ezek nagyon brutálisak a képek énis a nyáriszünetben kiszeretnék menni angolba!
Mindenféleképpen.:) -
#11026 Szia!
Nem túl sokat jártam ide az sg-re eddig (HWSW-n vagyok aktív), de ezentúl gyakran benézek, mert itt sokkal több jófej 40 tonnás cimbora pihen meg, mint máshol. :)
Cool!
Ahogy látom sok tagnak a faterja/rokona tolja főállásban. -
rinyavas #11025 Szia poopa üdvözöllek a fórumban jó, hogy te is a "mi" kis családunkat gyarapítod. :) -
#11024 Tehát tisztázva:
1) egyetem
2) minden más, ahol első helyen áll a hivatásos vezetés (jobbára belf.) -
#11023 """ Renault Magnummal járni szerencse?Ennyire jóóó kamion. """
Egyszer kell vele menni, és többet nem tudod elengedni. Föleg a magas üléspozíciót lehet szeretni. De brutál megjelenése van. (persze nem pink kiszerelésben :D) -
#11022 Na, éppen ezért mondtam, hogy "rakjátok össze".
Kb mióta élek, ez mozgat.
Csak az élet nehéz, és a vezetést (jó)pár év után megunja az ember, és vagy abbahagyja az egészet, vagy elmegy buszsöffőrnek, és éldegél mint hal a vízben hátralevő napjaiban (amit az utakon túlél).
Mivel én infós vagyok, úgy döntöttem, hogy ez lesz az elsődleges irányom.
Így tanulok. (még vagy 10-15 évig biztosan)
És hogy melyik cégnél vagyok.... hm, messziről jött ember... hiába mondom, hogy a sajátunk... aki elhiszi elhiszi, aki nem, az pöcs.
Nyugi gyerekek, megrögzött fórumos vagyok. Nem itt, de máshol van 20e hsz-om. -
#11021 Nektek is volt Magnumotok nem ? -
#11020 Is - Is ..
Apám 10 euóróért vett tőlük annyi konzervet, hogy az hihetetlen.
Van 1 -2 jó fej, de 1 -2 őstag, akik verik magukra, hogy ők már évtizedek óta HC-sek. És ? Faterjaink is ugyan ugy bejárták közelkeletet. De a HC-sek közül se járhattak ott sokan. -
Csocso a daffos #11019 Renault Magnummal járni szerencse?Ennyire jóóó kamion. -
Csocso a daffos #11018 Hello!
Kösszi nem kell rola kép megvannak nekem is meg aztán nem is olyan jóó érzés nézegetni. Te nem lehetett egyszerü a Wabererszesekkel eltölteni 4 napot egy helybe.Vagy tán tévedek? Nekem nem volt szerencsém hozzájuk de hallottam ezt azt már roluk. -
#11017 Ez nem olyan. Ugyanis az övüké.
Idióta .. -
#11016 Ez olyan mint mikor Csocso a daffos jött és mondta, hogy övéké a cég.
Truck Driver001: -
#11015 hali!én a révész transnél dolgozok.szintén magnumhoz wan szerencsém. -
#11014 Hát de nem ?
Ennyi erővel én is egyetemre járok, kamion sofőr vagyok, és enyém a Waberers b+ -
#11013 -
#11012 Ez yo volt!!!
Tudod messziröl jött ember azt mond amit akar! Nem igaz???:D
-
#11011 Meik cégnél dolgozol?
Van kép a kamcsidról amivel jársz?
-
#11010 Vagy apuci reggelente azzal visz suliba ? :D -
#11009 Igazából nem igen illik össze a kettő.
Most vagy az egyetemhez nincs közöd, vagy a kamionhoz :D -
#11008 Komoly.
Sokan mosolyognak rajta.. de ez van. Enélkül nem lennék boldog ember. Aki egyszer beül, az nem menekül. -
#11007 Na, gondoltam beköszönök a kollégáknak. :)
Sokan vannak, akik csak képeket nézegetnek.
Ami engem illet, hajtom is a gépeket. :) Mellette mérnök informatikus szakon egyetemen tanulok.
Na, ezt rakjátok össze, és kijön egy "mérnök-doktor", aki Renault Magnummal jár. :) -
#11006 Énis :D
-
MBActros1848 #11005 Én azt végig szunyáltam :D. -
#11004 Nem nagyon emlékszem erre a hidra. Én csak a londoni körgyürün jártam. -
#11003 Igen de csak láttam azt a parkolot! HMMMM érdekes hogy igy van megépitve de rohadt jo! Szerintem.........
Az én faterom is most volt nem rég Svédbe egészen fent északon.
A hajorol nem mesélt semmit csak az idöjárásrol.
Azt mondta, h. reggel 9töl Kb délelöt fél 11ig van csak ebben a Honapban világos de az is inkább szürkület.
utánna teljes éjszakai sötétség egész nap.
szegényt össze is zavarta néha :) nem tudta merre is van mos arcal:D
-
MBActros1848 #11002 Doverbe a nagy parkolot láttad ? Ott van a kikötö mellet közbetlenül a vizen, piszok nagy beton falak veszik körül. Mikor megálltunk benne azt hittem hogy föld vesz minket körül, és mikor jötünk visszafele akkor láttam meg hogy a parkolot 3 oldalról viz veszi körül :D. -
MBActros1848 #11001 Én azzal mentem át :D, a nagy büdös Angliába. Visszafele meg már nem tudom melyik volt :D. De rohadt nagy az biztos. Fater mászkált sokat Svédbe, azt mondta hogy 9 emelet a vízfölött, és még 4 a víz alatt. -
Még mindig eladó :)
-
#10999 Erre a Hidra gondolok! -
#10998 Bi Basildomba Menntünk fel, és ott a Michelin gyár elötti parkoloban voltunk 2napot. Ott is rengeteg Magyar volt Meg SÖR!!!!!
Ashfordi Parkedzsot csak láttuk mert akkor még volt munkaidönk és simán felértünk Basildomba!
Te Rast a Hid az milyen komoly mi?
nem tom ti mentetek e arra! ha Befele mész London felé akkor Alagut- ha kifelé jössz Magas hid! -
#10997 Seafrance! De nem a "Ló" Szállitoval :D :D -
#10996 Csocso: Érdekel a győrszemerei daffotok ami beugratott a patakba ? 60 kép :) -
#10995 Nemtudom, hogy azért köztünk ki járt itt angliában, nem semmi az biztos :)
Horváth urék jóvoltából voltam ittkinn, plazma tv-ket vittünk Northamptonban.
Angliában azthiszem 1 hetet töltöttünk. Kicsit korán odaértünk :D
A kikőtő után álltunk meg Ashfordban, 4 napra. Ez egy óriási parkoló. 1000-1500 autó biztos befér .. Nemtudom .. Rengeteg :) Krisz te voltál már itt ?
Na lényegtelen. itt rengeteg magyar volt, úgyhogy volt mivel elütni az időt.
A rengeteg alatt 150 főre gondolok. Ebből 120 biztos Hungarós volt ;D -
#10994 Ez is dover:
-
#10993 Melyik társasággal mentetek ?
P&Q vagy SEAFRANCE ?