59456
-
#11153 pfff .... Irány a Legyen ön is .... műsor, gyűteni kell egy kis lóvét! :D -
Csocso a daffos #11152 Én úgy tudom hogy ilyen 120 ezer körül mozog.
-
#11151 "elörakos auto" ez meg mi? lehet hülyének néztek, de én akkor sem tom! Mondjátok meg miez addig is tanulok vmi újat! :) -
#11150 Tartály. -
Csocso a daffos #11149 Küldemény darabos vagy tartályos érdekel?
-
#11148 ADR-re tud valaki infót? -
Csocso a daffos #11147 Sajnos még nincsen. -
Csocso a daffos #11145 Teljes mértékben egyet értek veled hogy nem valok nemzetközibe.Nálunk nincs elörakos auto az a rendszer már megszünt,régen nálunk is volt.De a románok járnak cffel is meg axorral is nemzetközibe sőt a multkor láttam egy olaszt is cf-es daffal itt Magyarországon.Én biztos nem nemzetköziznék vele. -
Csocso a daffos #11144 Teljes mértékben egyet értek veled hogy nem valok nemzetközibe.Nálunk nincs elörakos auto az a rendszer már megszünt,régen nálunk is volt.De a románok járnak cffel is meg axorral is nemzetközibe sőt a multkor láttam egy olaszt is cf-es daffal itt Magyarországon.Én biztos nem nemzetköziznék vele. -
#11143 Ha pl nem lenne ennyi tróger sofőr aki leszivja az üzemanyagotokat, rengeteg költséget megtudnátok spórolni azzal is. Bár apád mindig is csodálkozik, hogy faterom, hogy tud megspórolni 3-400 litert egy angol kanyar alatt .. Egyszerüen .. Nem szivja le. Fuvardijjak sem a legjobbak gondolom. Egyszer kiszámoltam, hogy minden költséggel együtt, nem sok jön le nektek. Azon a kanyaron pl amit kiszámoltam alig 80e. ft.. Szar a világ sajnos .. -
Csocso a daffos #11142 Sziasztok!
Ezt így pontosan nem tom.De ha nyagyon érdekel akkor utánna kérdezek.Ennyire nem vagyok benne a dolgokba ugyanis még suliba járok.Meg aztán ez sok mindentöl függ.
-
#11141 -
#11140 Baz .. Most nem a pontos értékekről beszélünk :P
-
#11139 Ha jól tudom, érdekes ez a gallon számítgatás,
az Angoloknál 1 gallon= 4,54 liter
az usa-ba két mérce van, a dry ami 4,4 liter, és a liquid ami 3,78 liter
Na, nem is ez a lényeg.
Az USA gazdaságát nem lehet hasonlítgatni Magyarországéval.. illetve lehet, csak siralmas eredménye lesz. :(
Ott nagyban mennek a dolgok. -
#11138 Valaki meg tudná mondani, hogy mi pénz most egy ADR vizsga? -
#11137 Ez igaz. 80 ft-nak megfelelő egy gallon üzemanyag ott. Tudomásom szerint.
1 gallon meg 4 liter nem ? Bár lehet h. rosszul tudom.
Na de nem is ez a lényeg. Hanem az életszinvonal .. Ne hasonlitsunk egy ócska magyarországot egy amerikához pl. -
#11136 USA-ban nem luxus egy autót tartani. (mit egyet.. többet)
Nem kell fél millát kirakni egy hivatásos jogosítványért. Szóval más világ... -
#11135 Ez csak nekünk szokatlan...
Ha itt is annyi lenne a gázolaj ára mint ott, és kb olyan lenne az életszínvonal, akkor mi is magnummal (ki-ki beírja ide a kedvencét) járnánk. -
#11134 Happosat mért ? -
#11133 Bármely Benzinkut megtenné vagy olyan utca ahová belehet menni max 9tonáig:D
Potot nem vennék rá csak simán a Traktor!
-
#11132 ja meg kanadát,nem semmi h ilyenekre van pénz,h csak úgy fent tartsanak egy kenworthot -
#11131 csak parkolással lenne gond -
#11130 ya ya azt olvastam én is! Mentem volna velük szivesen!
Bejárták az egész államokat!
-
#11129 Nekem ha telne rá szivesebben el mozognék egy Scani Longline val mint egy A4-esel. Abba kényelmesen aludnék tv-nék Fürdenék! És nem kéne nyáron a szállást fizetni, Igaz télen sem mert a Webasto ott van benne :D
-
#11128 jellemző -
#11127 nemrég a trck magazinban volt egy ilyen h egy csávesz mivel nem fért el a család a kis fordjukban,ezért apuci amikor meglátott egy bemutatóautóként használt kenworth-ot kapásból megvette és most ezzel jár a család nyaralni utánanyomják a lakópótot:D,aztán GO /amerikában volt/ -
#11126 Lehet. pl: Apuci leugrik a 10m-re lévó gyorsbüfébe egy Kenworth W900Castle-al, és visszafelé beugrik még a moziba is -
#11125 Tuti, hogy van ilyen.. főleg ott, ahol nem luxuscikk a gázolaj (gondolom értitek)
Tehát mint ilyen, főleg az USA-ben kell körülnézni. Ott van ilyen, és nem különleges. -
#11124 Csakis egy PISZKOSUL gazdag nemnormális hapek csinálhat ilyet -
lucky2005 #11123 jo lenen ha lenne fent több hungarocamion+waberer's + happ os kép!
tegyetekl fel
! -
#11122 Hát meg mondjuk csak azért venni egy kamiont az kicsit idiótaság szt. -
#11121 Az elég költséges lenne nem ? -
#11120 letezik olyan elvetemult aki kamiont vesz a maganeletre???
mondjuk hogy elvigye az asszonyt vacsizni.. vagy a gyereket suliba.. vagy csak siman kiugorni az ABC-be? -
#11119 Mennyibe kerül egy akkora járműpark fenntartása mint ami nektek van?
Havi szinten, mindennel együtt. -
#11118 Picit átrendeztem, de egész jó.
Valami skin-t nézz hozzá holnap. -
MBActros1848 #11117 Ha jól tudom akkor rövidtávú árúteritésre tervezték őket. Amúgy úgyan abban a kategóriában vannak mint a Axorok, meg a Premiumok, L-es fülkés TGA-k. Jónak jó gépek, de nem nemzetközibe valók. Mondjuk nem tudom hogy szoktatok-e előrakni, de én inkább olyan feladatokra ajánlanám. -
rinyavas #11116 na nem jöttök?
http://forums.cjb.net/kezdo.html -
#11115 Ment neked egy PÜ. :) -
#11114 Ha gondolod? msn?
-
#11113 Felvettelek, köszi.