59456
banner
  • kesenyi
    pfff .... Irány a Legyen ön is .... műsor, gyűteni kell egy kis lóvét! :D
  • Csocso a daffos
    Én úgy tudom hogy ilyen 120 ezer körül mozog.
  • kesenyi
    "elörakos auto" ez meg mi? lehet hülyének néztek, de én akkor sem tom! Mondjátok meg miez addig is tanulok vmi újat! :)
  • poopa
    Tartály.
  • Csocso a daffos
    Küldemény darabos vagy tartályos érdekel?
  • poopa
    ADR-re tud valaki infót?
  • Csocso a daffos
    Sajnos még nincsen.
  • Csocso a daffos
    Teljes mértékben egyet értek veled hogy nem valok nemzetközibe.Nálunk nincs elörakos auto az a rendszer már megszünt,régen nálunk is volt.De a románok járnak cffel is meg axorral is nemzetközibe sőt a multkor láttam egy olaszt is cf-es daffal itt Magyarországon.Én biztos nem nemzetköziznék vele.
  • Csocso a daffos
    Teljes mértékben egyet értek veled hogy nem valok nemzetközibe.Nálunk nincs elörakos auto az a rendszer már megszünt,régen nálunk is volt.De a románok járnak cffel is meg axorral is nemzetközibe sőt a multkor láttam egy olaszt is cf-es daffal itt Magyarországon.Én biztos nem nemzetköziznék vele.
  • RaST
    Ha pl nem lenne ennyi tróger sofőr aki leszivja az üzemanyagotokat, rengeteg költséget megtudnátok spórolni azzal is. Bár apád mindig is csodálkozik, hogy faterom, hogy tud megspórolni 3-400 litert egy angol kanyar alatt .. Egyszerüen .. Nem szivja le. Fuvardijjak sem a legjobbak gondolom. Egyszer kiszámoltam, hogy minden költséggel együtt, nem sok jön le nektek. Azon a kanyaron pl amit kiszámoltam alig 80e. ft.. Szar a világ sajnos ..
  • Csocso a daffos
    Sziasztok!
    Ezt így pontosan nem tom.De ha nyagyon érdekel akkor utánna kérdezek.Ennyire nem vagyok benne a dolgokba ugyanis még suliba járok.Meg aztán ez sok mindentöl függ.
  • poopa
  • RaST
    Baz .. Most nem a pontos értékekről beszélünk :P
  • poopa
    Ha jól tudom, érdekes ez a gallon számítgatás,
    az Angoloknál 1 gallon= 4,54 liter
    az usa-ba két mérce van, a dry ami 4,4 liter, és a liquid ami 3,78 liter

Na, nem is ez a lényeg.
    Az USA gazdaságát nem lehet hasonlítgatni Magyarországéval.. illetve lehet, csak siralmas eredménye lesz. :(

Ott nagyban mennek a dolgok.
  • poopa
    Valaki meg tudná mondani, hogy mi pénz most egy ADR vizsga?
  • RaST
    Ez igaz. 80 ft-nak megfelelő egy gallon üzemanyag ott. Tudomásom szerint.
    1 gallon meg 4 liter nem ? Bár lehet h. rosszul tudom.
    Na de nem is ez a lényeg. Hanem az életszinvonal .. Ne hasonlitsunk egy ócska magyarországot egy amerikához pl.
  • poopa
    USA-ban nem luxus egy autót tartani. (mit egyet.. többet)
    Nem kell fél millát kirakni egy hivatásos jogosítványért. Szóval más világ...
  • poopa
    Ez csak nekünk szokatlan...

Ha itt is annyi lenne a gázolaj ára mint ott, és kb olyan lenne az életszínvonal, akkor mi is magnummal (ki-ki beírja ide a kedvencét) járnánk.
  • RaST
    Happosat mért ?
  • kis krisztian
    Bármely Benzinkut megtenné vagy olyan utca ahová belehet menni max 9tonáig:D
    Potot nem vennék rá csak simán a Traktor!
  • Scania Dáci
    ja meg kanadát,nem semmi h ilyenekre van pénz,h csak úgy fent tartsanak egy kenworthot
  • kesenyi
    csak parkolással lenne gond
  • kis krisztian
    ya ya azt olvastam én is! Mentem volna velük szivesen!
    Bejárták az egész államokat!
  • kis krisztian
    Nekem ha telne rá szivesebben el mozognék egy Scani Longline val mint egy A4-esel. Abba kényelmesen aludnék tv-nék Fürdenék! És nem kéne nyáron a szállást fizetni, Igaz télen sem mert a Webasto ott van benne :D
  • kesenyi
    jellemző
  • Scania Dáci
    nemrég a trck magazinban volt egy ilyen h egy csávesz mivel nem fért el a család a kis fordjukban,ezért apuci amikor meglátott egy bemutatóautóként használt kenworth-ot kapásból megvette és most ezzel jár a család nyaralni utánanyomják a lakópótot:D,aztán GO /amerikában volt/
  • kesenyi
    Lehet. pl: Apuci leugrik a 10m-re lévó gyorsbüfébe egy Kenworth W900Castle-al, és visszafelé beugrik még a moziba is
  • poopa
    Tuti, hogy van ilyen.. főleg ott, ahol nem luxuscikk a gázolaj (gondolom értitek)

Tehát mint ilyen, főleg az USA-ben kell körülnézni. Ott van ilyen, és nem különleges.
  • kesenyi
    Csakis egy PISZKOSUL gazdag nemnormális hapek csinálhat ilyet
  • lucky2005
    jo lenen ha lenne fent több hungarocamion+waberer's + happ os kép!
    tegyetekl fel
    !
  • daf xf
    Hát meg mondjuk csak azért venni egy kamiont az kicsit idiótaság szt.
  • RaST
    Az elég költséges lenne nem ?
  • CSOCSO
    letezik olyan elvetemult aki kamiont vesz a maganeletre???
    mondjuk hogy elvigye az asszonyt vacsizni.. vagy a gyereket suliba.. vagy csak siman kiugorni az ABC-be?
  • Magnumrolcsi
    Mennyibe kerül egy akkora járműpark fenntartása mint ami nektek van?
    Havi szinten, mindennel együtt.
  • poopa
    Picit átrendeztem, de egész jó.
    Valami skin-t nézz hozzá holnap.
  • MBActros1848
    Ha jól tudom akkor rövidtávú árúteritésre tervezték őket. Amúgy úgyan abban a kategóriában vannak mint a Axorok, meg a Premiumok, L-es fülkés TGA-k. Jónak jó gépek, de nem nemzetközibe valók. Mondjuk nem tudom hogy szoktatok-e előrakni, de én inkább olyan feladatokra ajánlanám.
  • rinyavas
    na nem jöttök?

http://forums.cjb.net/kezdo.html
  • poopa
    Ment neked egy PÜ. :)
  • kis krisztian
    Ha gondolod? msn?
  • poopa
    Felvettelek, köszi.