59456
-
#11353 csocso ti terveztek venni ebből az új XF105-ből ? -
#11352 Mittomén .. Biztos ..
Tomi: Az ? :D -
#11351 Igen jólírtad.:) -
#11350 akkor az...
Kedvedért:
Rast. Faterodnak megakerekes daf-ja van?
remélem jól írtam :) -
#11349 Kiskerekes = megakerekes -
#11348 Én is jártam már angliában. Mi seafrance-val mentünk át Dunkerque-ből doverba
(remélem jól írtam) Nottingham-ba vittunk TV-ket a DHL-ekól szokás szerint jászvényszruról. Nekünk 10 napot kellett kint állní, mert nem volt visszfuvar... közelbe 1 magyar sem volt. szal jól megszívtuk a faszt. -
#11347 faterodnak kiskerekes daf-ja van? -
MBActros1848 #11346 A kanyart vette szükre, mindig ki tudott menni, meg be, csak akkor bolt egy nagy jégéfagyott hókupac az uton és nem akarta letólni vele a spoilert :D. -
#11345 Na akkor értsétek jó.:) -
#11344 Alex:P
Nem kell ide szük utca.. Gorízia gyerekek :P
Van jó sztorim, de nem mondom el, mert a Horváth úr pletykálni fog :P -
#11343 Így igaz. Bár mi magyarok örülhettünk volna, ha forditva sül el a dolog .. -
MBActros1848 #11342 Rába fülkés daf nem volt :), mivel a rába vette a daftól a fülkék terveit. Bocsi. -
#11341 Énfateromnak is volt 1-2 hasonló helyzete.
Nekem az tetszett a legjobban amikor még anno 1 rábafülkés daffal járt és ezután volt még 1 szimpados pót.
Szal a ényeg annyi hogy egyszer belenézett a jobboldali tükörbe és aztlátta hogy a póton a jobbhátsó kerék úgy ahogy van mindenestöl belegurult az árokba.
Nagyon állat volt.:DD -
#11340 Fater már ha átjön magyarba onnan mindíg 1 seggel hazajön. -
MBActros1848 #11339 Hasonló volt faterral is, jött be az utcántba, kicsit szükre vette a kanyart, a pót jobb hátsó kerekei lementek a kőről és abba a pillanatban el is sülyedt esélye se volt kijönni. De szóltunk nagyfaternak és kihuzta a jó kis 50-es MTZ-vel :D. Zsír volt :), tél volt, a traktor balhátsó kereke előszőr jégre gurult, és elkezdett veszettül pörögni meg füstőlni :D, de másodjára már jól siketült a huzás. Igaz hogy egy kicsit utánna kellett állítani a kuplungon, de minden oké volt. -
MBActros1848 #11338 Én fateromék, odakinn batartanak mindent. De mikor haza érnek onnantól dobálják el a lapot. A főnök a múltkor már rájuk szólt hogy kicsit lassítani kéne mert nem tud leadni lapot :D. Amúgy nem tudom hogy ti hogy vagytok az egyseggel hazajönni dologgal. Én úgy gondolom hogy egyszer belefér, egy hónapba, többször nem. Csak magadat teszed tönkre. -
#11337 Így kell beállni a parkolóba -
#11336 lehet szar ment a hátsó kerékre.... :D -
#11335 Olcsóbb igy lemosni, mint hogy elvigyék mosóba -
#11334 no comment
-
Csocso a daffos #11333 Igen de berak egy korongot.De ez a digitális lószar ez mindent megfog jegyezni.Sőt lehet hogy össze lessz kötve a Rendörséggel még ezt se tartom kizártnak hogy megcsinálják ezt. -
#11332 apám is aszt mondta hogy furcsa lesz neki is -
#11331 Faternak ha már kuty után lejárna a munkaideje, onnan haza szokott jönni. Az 2.5- 3 óra csak .. -
Csocso a daffos #11330 furcsa dolog lessz.Nehezebb lessz vele csalni.És azért nehezebb mert aki csalni akar az ugyis csalni tud majd vele.Mindenesetre furcsa lessz.Ez azoknak jóó akik mindig mindent betartanak.Daf XF ez faterodéknak nagyon jóóó lessz.Csak akkor lessz szar amikor az embernek Rajkán Fogy mondjuk el a vezetési ideje és kétórára van az otthonátol és mondjuk az egész hétvégét ott kell töltenie.Azt senki se várhatja el töle hogy ott maradjon.És utánna meg majd jön a büntetés. -
#11329 értem köszi az infot nekedis -
#11328 Én úgymondtam ahogy faterék csinálják. -
#11327 Jah akkor bocs.:)
Azthittem hogy kérdezted. -
Csocso a daffos #11326 A vezetési idő kérdést egy kicsit kijavitanám:Minden nap 9 orát vezethetsz kétszer egy héten pedig 10-et.Mindig 11-et kell kivenni pihenőidöbe ami kétszer egy héten lerövidithető 9-re.Természetesen 24 oránként cserélni kell.
-
#11325 És mi a véleményetek a digitális Tachográfrol? -
#11324 én is arra gondoltam -
#11323 24 óra után. -
#11322 és itt is naponta kell cserélni a Tachográf korongot -
#11321 nm. -
#11320 köszi az infot -
#11319 Hát az függ a vezetésiidőtől meg a munkaidőtöl is.
De úgyvan hogy 1x vezet 4 és fél órát utánna kivesz 45 perc pihenőt utánna vezet megint 4 és fél órát aztán kiveszi a 9 órahossza pihenőidőt.
És 1 héten aszem 2x vezethet 1 nap 11 órahosszát. -
#11318 -
#11317 Szevasztok!! Egy nemzetközi soför hány órát vezethet egy nap? és hányszor pihenhet egy nap? -
#11316 :D
Nincs rá píz!! -
Csocso a daffos #11315 Alcoa aluminiumfelni Michelin Energie gumival -
#11314 nekem a felnije tetszik:P...a többiböl meg nem sokat láttok mert sötét:D