59456
-
#11433 Nincs sajna. Az nem volt a találkozón. -
Csocso a daffos #11432 Az Ivecot a daf ellé veszed?Mibe szépségbe vagy technikailag.Mert szerintem a Daf,Scania,Volvo nagyon együtt van.Nagyon nehéz köztük külömbséget tenni melyik jobb,szebb vagy kényelmesebb.Utánna egy kis szakadék jön a Merci az Actrossal és utánna egy nagyobb szakadék utánn a többi márka. -
#11431 nem járnak külfödre,amikor itt eldübörögnek a scaniak majd beszarok:D,a csőröséről nincs képe? -
#11430 Biztos.
De szerintem néha napján mennek ezekkel külföldre is. -
#11429 kössz a képeket rolcsi -
#11428 nema ,nálam a sorrend scania,volvo,iveco,daf :D,de a daf ezzel az XF105tel nagyon megfogott -
#11427 Tényleg szépek .. Megállná a helyet nemzetköziben is .. -
-
#11425 Kicsit sötét a kép. :)
-
#11424 Ugyammá .. Xar mind2 -
MBActros1848 #11423 Zavar érzek a sötét erőben! Márka párbaj -
#11422 inkább a scaniak:D -
rinyavas #11421 -
#11420 nagyon szép kamionjaik vannak föleg a volvok -
#11419 ja azaz -
#11418 hát az a cég Orosházán van, és nekik új Volvo meg Scania kamionjaik vannak billencsesek. -
#11417 Lehet hogy hülyeséget mondok, gondolom a gyártoktol hozzátok a műszaki cikkeket? Nálunk hol vannak ilyen gyártó cégek? én egyet tudok az LG ha jól emlékszem akkor Érden van. ha nem javitsatok ki. -
#11416 nem tom de sztem nen ez Koncsig Teher -
MBActros1848 #11415 Faterral egyszer tankönyveket vittünk hűtőben , legyszívesebben felgyújtottam volna az egészet. -
Csocso a daffos #11414 Az sztrák cég akinek a fuvarokat csináljuk azok bérlik egy ,ásik osztrák cégtöl a potokat és mi azt huzztuk illetve huzzuk neki.Most olyan 5-6 darab potot huzunk nekik meg a saját néggyel is ott fuvarozunk.Most már két akasztost leakasztottunk ha minden igaz most is le akasztunk egyet a hétvégén a többit meg majd februárba. -
#11413 inkább honlapot linkelek.LINK -
#11412 itt lehet körülnézni benne 360 fokba... -
#11411 1-2 jobb minöségü kép...
-
Csocso a daffos #11410 Nekünk Általában csak nemzetközis fuvarjaink vannak a belföld bagyon ritka.Tehát azt nem tudjuk megszervezni ugy hogy jo legyen a söförnek meg nekünk is.A söförse keres rajta meg mi se.Mikor mit kell vinni.A ponyvásokkal müszaki cikket,tüzifát,gyüjtöt.A tártáklyokkal veszélyes anyagot.A hüttövel meg mindenféle hütött árut hust (akasztottat meg fagyosat)Zöldséget gyümölcsöt,édességet is néha de néha viszünk vele gyüjtöt is.Szoval nyagyon sok féle árut mikor mit kell vinni.Pécsvele általában levés fuvarunk van de azért néha van egy kettö. -
MBActros1848 #11409 Hát én legszivesebben egy Mercedes Titannal dolgoznék. De jó lenne egy 1850-es Actros is, hűtővel. De csak az egyetem elvégzése után :). De csak addig amíg nem lenne elég pénzem egy saját műhelyre, meg amíg családot nem alapítok. -
#11408 kedvenc amcsi gépem...Freightliner Classic XL :)...wolt már szerencsém 1 ilyenhez.nem gyenge.egy 5 csillagos lakosztálynak felel meg belül.alul fölül majdenem hogy francia ágy méretü fekhelyek vannak.és legalább 2,50m a belmagassága.ráadásul tágas,világos,szinte minden hol wan rajta ablak.gyönyörü kivülröl belülröl:)
-
#11407 Koncseg Trans-ra gondolsz? -
#11406 én billencseznék vagy ponyváznék egy új Volvo FH 12 vagy 16 ( 610 LE )de az már túl jó lenne. Hát apám az cementezik szóval lehet hogy cementeznék én is. Ha nem titok akkor ti miket szoktatok szállítani? belföldön is szállítotok vagy csak külföld? Pécsre vannak fuvarotok? -
#11405 Aha. Csak gondoltam megkérdezem. Amúgy tudom, hogy idén a hütőre tértetek át.
Bár én úgy hallottam, azt vmi osztrák cégtől bérlitek. De ha saját, akkor annál jobb.. -
Csocso a daffos #11404 Nem tervezünk silot,mert inkább hüttöst fejlesztünk.Most már van négy saját hüttö kettö új Krone meg kettö használt egy éves Schwartzmüller.Februárba ha minden igaz jönn még hat darab.Ugyhogy mi ebbe utazunk most. -
#11403 "Tehát mint ilyen, főleg az USA-ben kell körülnézni. Ott van ilyen, és nem különleges."
en ott ( itt) elek es egyaltalan nem latok ilyen mozi elott vagy akarhol mashol kamionokat.. csak az utakon es eppen szallitas kozben.. de meg mennyit:D -
#11402 aha,nagyon állat gépek+egynémelyikbe chiptuning van;),majd msnre vegyél már fel :D,most mek eszek :D -
Csocso a daffos #11401 Ott szoktak lenni a Kamionos Találkozon Szegeden.Scaniai meg Volvoi vannak.Mind belföldes billencs ugye? -
#11400 Én nem is tudom. Azt h. csinálnám e egyáltalán. Bár most elmegyek 5-10 évre, aztán lesz ami lesz. Főleg ha apád felvesz majd :D
Bár mind1iknek megvan a szépsége, de talán a ponyvás, meg siló.
Erről jut eszembe. Azt nem tervezitek, hogy béreljetek, vagy vegyetek ? -
#11399 én billencseznék szívesen:),egy dulahuzós 420-s scania+egy tandem pót tökéletes lenne:D,vagy egy két tengelyes gép+3 tengelyes pót.ismeri vki itt a koncsig tehert? -
Csocso a daffos #11398 Itt akik vannak ti közületek többen szeretnének kamion söförök lenni.Milyen géppel járnátok szivesen?Itt arra lennék kiváncsi hogy milyen vontatoval meg hogy milyen tipusu pottal(Hüttös,Ponyvás,Tartály,stb.). -
Csocso a daffos #11397 Ezt már szeretem legyen mindig ilyen mozgalmas a délután fel dobunk még egy két kérdést is aztán fassza lessz ez. -
#11396 ez a gép nagyon gyönyörű!!!! -
#11395 de feszít vki -