59456
banner
  • Csocso a daffos
    Eddig még nem volt olyan hogy valaki is kint lett volna karácsonkor.A legkésöbb hazaérkezök 24-én érnek haza.Idén nemtom hogy lessz.Az egyik srác tegnap Este ment el Olaszba onnan megy le Portugálba és spanyolbol hoz vissza árut vagy Magyarba vagy Románba.Meg az osztrák megbizo azt mondta hogy 23-án kell rakodni Spanyolba narancsal majd egy két kocsival ebböl nem tom milessz.
  • Scania Dáci
    de megpróbálok keresni
  • Scania Dáci
    ez az egy képem volt róla:D
  • CB Dávid 18
    Amikor közleleg a karácsony akkor hogy oldjátok meg a fuvarokat? van olyan amikor karácsonykor is dolgoznak a soförök?
  • CB Dávid 18
    szevasz
  • kesenyi
    +int félreírok! [#mérges]
  • kesenyi
    Ennek a hátsóját is linkeljézek már be!

• kesenyi
    Szia!
  • Csocso a daffos
    Szevasztok vagányok.
  • Scania Dáci
    ja tom csak most ez így megtetszett :D
  • kesenyi
    Ilyen van a Pttm-he is!
  • Scania Dáci
    tyűűűűűűűűűűűű:
  • The FlashBack
    elhiszem
  • Scania Dáci
    na még egy kép,léptem jó8 mkinek
  • Speedbreaker
    ezért nem volt vuszfuvar. Mivel a sok magánfuvarozó "lopta" a fuvarokoat.
    Amugy az illető: Mezei István :) Többször is voltam jászfényszarun. Még tavaly volt. Te MBactros sokat tudsz erről? DHL vmi közöd van? :) csak kérdem...
  • Speedbreaker
    DHL volt :) Faterral
    Rendszámát elvelejtettem. :( de ha meglátnám azt a rendszámot, tuti rábökném, hogy az az. Ki fúrtuk a hátulját a cseh határon :D Bevezettük a kompresszort.
    :D ott van egy lyuk a hátulján. :D:D:D
  • MBActros1848
    Hát nem szeretnék veled vitatkozni, mert ez a te véleményed. De most minden elfogultság nélkül. 1997-ben mikor kijött a Actros akkoriban rengeteg újítást hozott be, voltak gyerekbetegségei ( de mindez amiatt mert új adig még nem használt rendszerek voltak benne), ezért sokan elitélik, de 99 környékére orvosolva lettek a hibák. És szerintem technikai szinten egyáltalán nincs elmaradva, tudod német precizitás.
  • Derelye
    Szívesen járnék egy Renault Magnummal vagy az XF-105össel, biilens, siló vagy ponyvás. De már csak 2 év és tolhatom :)
  • Derelye
    Az Xf105 sztem is kurvajó. És nagy jövőt is jósolnak neki.
  • Scania Dáci
    csácsá,én nem mek holnap se:D
  • Csocso a daffos
    Na vagányok én megyek.Holnap suli.Holnap találkozunk itt.Addig is legyetek jok.
    Csácsá
  • Csocso a daffos
    Nekem nem a Scania az etalon én Daf párti vagyok de az R-es Scania nagyon tetszik
  • Truck Driver001
    hát engem teljesen a cf-re emlékeztett...mintha ugyanaz lenne...a hütömaszkba tényleg wan 1 kis scania beütés.
  • Scania Dáci
    hát igen amikor a scania R megjelent azt hittem meghalok megfogott a DAF is,de a Scania mindent visz,igen sztem is a két lámpa közti részre gondolsz nem?mert sztem az hasonlít rá,és hát nekem is az R széria az etalon :D
  • Csocso a daffos
    Még nem láttam.Mért milyen video van fent?
  • Csocso a daffos
    A hüttömaszk meg olyan R-es Scaniás.Vagy nem?

• Csocso a daffos
    Az új XF szerintem mindenkit megfogott.Még azt is aki nem annyira Daf párti.Én Daf párti vagyok de engem az R-es Scania fogott meg nagyon mind külsöre mind belsöre,bár menni még nem mentem vele meg vinni se vittek vele de nagyon bejön.
  • Truck Driver001
    a régi xf nekem jobban tetszik:P...ez olyan cf-es...
  • Scania Dáci
    na sztem gyönyörű:
  • Scania Dáci
    a daf oldalán láttátok már az uj xf105 videót?
  • Csocso a daffos
    Az első generácios Actrossal egy kicsit lemaradtak fejlesztéssel a többiekhez képest de most az új kezd fölzárkozni demég azért egy kicsit el van maradva a 3 másiktol.Ez szerintem egy kicsi müszaki elmaradotság csak.De nemsokára azért utolérik a többieket.Kényelem meg kinézet szempontjábol nincsenek elmaradva de innen nézve mindeggyik kocsi hasonlo szinten van.Mindeggyik kényelmes és szépen néz ki itt csak nagyon pici külömbségek vannak.
  • Scania Dáci
    jaja az erőt azt biztos leadja fantasztikus nagy erő van benne a hangja meg vmi,amikor beindítja fater v a sofőr mind1 ki végig fut a hideg a hátamon:).tényleg az a DAF-otok nagyon tetszett,most azaz XF105 nagyon megfogott
  • Csocso a daffos
    Köszönnyük szépen.Jol esnek ezek visszajelzések.Láttam ezt a gépet mert végig néztem forum összes oldalát.Regébben nekünk is volt három Eurostzarunk de már eladtuk öket.Jok voltak csak faternak annyi baja volt vele hogy tárcsafékes volt és nem valami jol oldották meg az olaszok.De a söföröknek tetszettek.Abba az idöbe(4 éve)azok leadták azt a lóeröt ami kivolt irva.Stralisra mondják hogy nem valami erös gép most.
  • Scania Dáci
    na mi van kihaltunk?:D
  • CB Dávid 18
    értem. na eszt is tudom köszi
  • Scania Dáci
    amugy láttam olyan 3 hete egy platós-bogis horváth transos dafot karcagon,szép gépek azokkal az 1séges festéssel naon
  • Scania Dáci
    a többiek már láttál neked mutatom :D:
  • MBActros1848
    Ezt a szakadékot hogy érted? Miben gyengébb a merci.
  • Scania Dáci
    csak azé van ott az iveco mert faternak az van:D,van manja is de az szutyok azokat nem szeretem,de igazad van scania volvo daf ezek a jók,bár a stralis azé nem rossz,
  • Csocso a daffos
    Azt em tom hogy az LG hol van.De a Samsung Jészfényszaru.Philips meg a Sony Fehérváron (a Sonyba nem vagyok biztos).Tabon is van valami asszem Flextronics.Zalaegerszegen Philips van.