3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Adrian Graves #139 akaromakaromakarom.... -
ponty1 #138 Lucas trailer -
haxoror #137 -
#136 múvi -
_Vegeta_ #135 Káár. Azter tovabb keresgelek, bar nem sok remennyel. :)
Van egy par Sw jatek ami vagy regen megvolt vagy csak demoja, es azokat szeretnem mexerezni. PL Rebel Assault 1-2 is ilyen. :) -
#134 Biztos nem!
:D
-
#133 Így hirtelen nem tudom honnan szerezhetnéd be. Én jó rég találkoztam már vele. -
ponty1 #132 Szerintetek az lehetséges hogy jövő héten már meglegyen valakinek a Battlefront 2 ? -
_Vegeta_ #131 Valamennyiben igazad van. Viszont a ket lexikon cd a rajongoknak felbecsulhetetlen ill. a rebellion es a sote nagyon is jo jatek volt. Nem emlexel pontosan. :)
Az ep1 racer viszont mar tenyleg klasszikus es iszonyu jo jatek volt amikor kijott, talan meg most is az fel is teszem. :)
Az elso resz alapjan keszult akciokaland jatekrol meg annyit h jokor jott ki es en nagyon szeretem, nem jo jatek de annak aki szereti az ep1-et szinten felbecsulhetetlen...
Cifu #95: Jajj a jedi knight-ot ne is emlegesd, anno ugy zsebpenzbol gyulytottem ra, es amig nem volt ra penzem a demoval jaccottam honapokig. Jajj regi szep idok. :))
BBird #96: Jajj nemtudod honnan tudnam mexerezni a yoda storiest? Annyira vagyom ra es nem talaltam sehol. Raadasul a demo nem is fut xp alatt. :(
Visszaterve tudtok megjelenesi datumot? Lusti vagyok utannajarni. :) -
#130 Most nézem a CD galaxison
Ott 9900Ft.. -
#129 És hol??
Egy Linkket vki nem tudna nyomatni?? -
ponty1 #128 Tévecc én is már 9000 é vettem fél éve ! Most kábé 4000 ft ! -
#127 Milyen 3990??
Én úgy tudom
11000 -
haxoror #126 Most hogy a nyakunkon a SWBF2 igen, sok :) -
HUmanHunter #125 3990?sok? -
#124 Aha
Király!
Csak még nagyon drága
Amúgy nekem 200-as a net. -
ponty1 #123 legaláb 100 as internet hogy tuggy jáccani 20-25 fős szerveren maximum játékossal ha te csinálod a gémt! Nekem csak 50 es van ezért maxi 10 fő set tudok csinálni(persze tunnék csinálni 30 főset is de akkor nagyon akadozna a szerver)! És szerintem nem ugyanaz a játék ha te csinálsz 30 fős szervert mert az nem telik meg és ha mégis megtelne várnod kell rá vagy 2 óra hosszat! Ugyhogy sokkal könnyebbb ha megveszed a játékot belépsz egy jó 30 fős szerverrre ugy hogy má vannak benne vagy 20 an oszt kész!(nem kell szaradkodnod a kreálással és nem kell várnod fél órát 1 büdös külföldi krapekra! -
#122 Miért?
Milyen gép kell hozzá? -
haxoror #121 Csak ha nincs hozzá elég vasad (ami az aláírásodban van az pl nem elég) akkor laggolni fog rohattul :(
Tört DEDIKÁLT szerver kell majd, remélem lesz... -
#120 Egyetértek.
De. Én is tudok létrehozni 33 fős szervert.
Pedig nekem tört. -
ponty1 #119 Tucc jáccani neten kb 30 fős szervereken ami a legélvezetesebb ebben a játékban!
Szerintem ... -
#118 Ponty!
Megvetted a BF 1 et eredetibe?
Ha igen akkor miben van változás? -
ponty1 #117 Új videó a játékról a Starwars.com on -
ponty1 #116 Tök jó ez a videó ! Csak kár hogy jetit akarommondani jedit nem mutatnak belőle ! -
#115 azok biztos csak a "hivatalos" szerverek...ott vannak még a törtek meg még a személyes szerverek... -
#114 Az a videó, amit én láttam, teljes mértékben ingyenesen megtekinthető, minden regisztráció nélkül.
És szerintem azért annyira nem néz ki jobban, mint az első rész. Remélhetőleg azért marad így, hogy gyengébb gépeken is fusson.
Azért az a 31 szerintem egyértelmű, hogy nem teljesen igaz. Eye-n kicsit több szokott lenni. ;-) -
haxoror #113 Hát ja, egy hozzám hasonló igazi rajongót nem tart vissza a realitás ha a kedvenc játékát kell védenie -
#112 Én erre utaltam azzal, hogy "nem lett túl sikeres", de le lett ordítva a hajam. ;) -
haxoror #111 Az ASE szerint összesen 31(!) SWBF1 szerver van csak az egész világon!
Gondolom konzolon lett igazán népszerű :(
Ha a 2.-t egy kicsivel többen fogják tolni PC-n akkor sztem én is meg fogom venni :) -
#110 Én LANban nyomtam 6-8 osztálytársammal és nagyon király volt de a 2. mégjobb lesz! -
ponty1 #109 Nekem meg van az első rész , és még most is sokat nyomom neten ! Szerintem egy elég jó játék lett bár monnyuk télleg lehetett volna 1 kicsit izgibb a single de megfelelt az is ! Szerintem a multija naon jó mert ott találhatsz magadnak igazi ellenfeleket 20 30 fős servereken ! De előbb a single mert különben csalódások fognak érni a multiban pl ha 1 klánnal kerülsz ellen!!! Már várom a 2 őt mert elég jól néz ki így képről őőőőőőő télleg , nincs olyan oldal ahol nem kéne regisztrálni a videóért ??? mert már szívesen megtekinteném ! -
Thanatos #108
maximálisan egyetértek mindenel amit leirtál... -
haxoror #107 Hmm...
Lecsekkeltem a hivatalos oldalt de csak a CivilWar érából vannak szkrínek. Lehet hogy a Clone cuccokat kihagyják? -
#106 Elég jó lesz a második rész...már csak az űrcsatákért megéri -
#105 Már bocs de ennyi erővel minden játék szar amit kevesebben játszanak mint a BF42-őt vagy a modjait.
Nem mondtam semmi ilyet, rengeteg olyan játékot játszom én is, amire igaz a fenti állítás, mégsem nevezemném őket sz@rnak. Én arra utaltam, hogy egy ilyen húzó névvel és logóval, mint az Star Wars franchise még egy kevésbé ütős játék is kellően sikeres az eladási listákon, és ezt a LucasArts is nagyon jól tudja. Én emiatt potyogtatok krokodilkönnyeket, mert mindennél jobban örülnék egy tényleg igényes és minőségi csapatorientált, masszív multival rendelkelkező taktikai Star Wars játéknak. De érzésem szerint az első rész kiábrándító volt. Várom a második részt, hátha kellemesen csalódon. Reménytelenül naiv tudok lenni ilyen téren. ;)
Melyik kiadónak nem az a célja hogy minnél többet adjon el a játékából? Ha erre van igény akkor ilyet csinálnak.
Sajnos tény, hogy a kiadók számára ez áll mindenek felett. Emiatt is szapulom a kiadót, és nem a fejlesztőket, hiszen nekik a LucasArts megadta a sarokpontokat, attól nem térhetnek el... -
haxoror #104 Már bocs de ennyi erővel minden játék szar amit kevesebben játszanak mint a BF42-őt vagy a modjait.
Amiről azért jó tudni hogy annak idején alig találtak hozzá kiadót (mármint a BF42-höz) de látva a joggal megérdemelt sikerét azóta is egy csomóan próbálnak megszerezni egy szeletet ebből a piacból (Joint, Soldner stb. persze nem túl sok sikerrel, sztem ebben szerepet játszik az is hogy az erős védelem miatt nincs meg az ingyenes beetetés márpedig az kellene hogy ha vki a BF-et la akarja lökni a trónról), miért ne próbálkozna a LucasArts is?
Elsőre pofára esett mert a SW önmagában nem volt elég és talán túl arcade lett a game hála a multiplatformos átiratnak, talán másodikra már nagyobbat szól a game (bár nyakunkon a BF2-vel ez nem igazán esélyes)
Viszont azt ne várd hogy a zászlófoglalós arcade stílus változni fog mert pont ez a lényege ezeknek a játékoknak, pár perc alatt meg lehet tanulni, nem kell hozzá egy bazi nagy kézikönyvet bevágni de ahhoz hogy vki igazán jó legyen rengeteg idő és gyakorlás kell.
A profi résznél sztem BBird klánosokra gondolt, ott csak mész előre és NEM foglalsz mert simán kinyírnak ;) Lehet hogy a zászlófoglalás elsőre baromi egyszerűnek vagy egysíkúnak hangzik (botok ellen az is) de összeszokott csapat ellen már nagyon oda kell figyelni és legalább olyan taktikázás kell mint akármelyik "igényesebb" játékban, a BF-et is a klánélet tartja a felszínen még mindig.
A single résztől én most sem várok túl sokat, elég ránézni a BF vagy a SWB1 singlejére és nyilvánvaló lesz hogy csak egy egyszerű tutorial az egész hogy ne a szerveren égesse be magát a gamer hanem legalább az alapokat offline megtanulja, arra viszont bőven elég. Ezek a gamék multira vannak tervezve, singleben kb. akkora élményt nyújtanak mint egy single MMORPG :D
"populáris felállás"
Melyik kiadónak nem az a célja hogy minnél többet adjon el a játékából? Ha erre van igény akkor ilyet csinálnak. -
#103 Rebellion meg egy az egyben Supremacy, az pedig elég frankó volt.
A Rebelliennak egy nagy hibája volt, az űrcsata rész.
Egyébként a Battlefrontal a negatív tábor játszott 30-40fős serveren, "profikkal" teli pályán?
Személy szerint igen (hogy mennyire voltak profik, azt mondjuk nem tudom).
De a BF stílusú "pontfoglalós" játékmenet és az erősen arcade, kaotikus játékmenet nekem nem jött be. Amúgy az a félelmetes, hogy a szerverek telítettségét elnézve nem csak nekem nem jött be (ami egy dolog), hanem a populáris felállás ellenére elég sokaknak (ami viszont elgondolkodtató)... -
#102 A virtuális úgyahogy... -
#101 Viccnek szántam, s úgy gondoltam ha eltüntetem a nyomokat még zúgolódás lesz a dologból! :) -
#100 Jut eszembe, ennek a modnak a pilótafülkéje is Millenium Falcon? :-)