3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az

F.A.Q.
-t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!

Magyarosítás letöltése

• Anthony001
    UP!
  • Anthony001
    öööö...
    Esetleg magyarul??:D
  • Stark
    Ezt mind a Battlefront 2röl szereztem:D
  • Stark
    Star Wars Battlefront 2 kommt für den PC!

Wie heute im Internet verlautbart wurde, hat die Entwicklung zum 2. Teil des Multiplayerspiels Star Wars Battlefront bereits begonnen. Star Wars Battlefront 2 soll eine bessere KI und ein schnelleres Spielerlebnis als sein Vorgänger bieten. Des weiteren soll es angeblich auch riesige Weltraumschlachen mit bekannten Star Wars Fluggeräten geben. Wann und ob das Spiel auch für Konsolen erscheint ist noch unklar!
  • Stark
    én röktön kiszurtam:D
  • Istencsászár
    nem?:D
  • MagyaR
    Nézd meg jól, azt a csávót aki ül a helikopteren.

Nem ismerős? :D
  • Istencsászár
    ez max a battlefild 2 topicba való nemide
  • MagyaR

lol!

• ponty1
    Az az oldal MÁR nekem se teccik mert jóformán semmit nem csináltak vele vagy 1 éve ! Jó lenne de nem foglalkozik vele a gazdája ugye "POLICE88 !!!!!!!!!!!!??????????????????"
  • Stark
    nem teccik az oldal.
    meg a régi külsö jobb
  • ponty1
    www.swbattlefront.net (ezen az oldalon van vagy 20 pálya + peccsek meg minden !)
  • ponty1
    www.battlefront.uw.hu
  • Stark

Amit szernted POLICE88 csinált
  • Stark
    mi az elsörésznek a cime akkor?
  • ponty1
    Police88 !!!!??? Te csináltad az 1. rész oldalát !!!!????? Mert nekem nagyon tetszene és már rengeteg mindent föl lehetne tenni rá !!!! Naon sok újj pálya van meg minden !!!!! Nem csinálod tovább ???? Én nagyon örülnék neki !!!! Amúgy szeptemberben jelenik meg !!! Nem tenne valaki képet ? ps2 es is jó vagy egy cím is elég lenne !!!
  • Police88
    Mikor jelenik meg akkor,mert márciusra írta valamelyik újság?
  • báttyó02
    hmmm...azért igazán beirhatnád neki,ha már elmondtad hogy milyen képeket láttál
  • Laky
    google
  • ponty1
    Meg tudnád mutatni azokat ? Hol vannak ?
  • Laky
    én is találtam egy rakás képet, de az mind ps2 vagy x-box-os volt
  • Laky
    sztem ezek keményem ps2-es sw:bf-ek :P
  • ponty1
    ÁÁÁÁÁ látom valaki tett be képet ! Igaz 1 kicsit jobb is lehetne de azé kilátni belőle vmit ! Köszi te akáérki !
  • Duddits
    Ez fényképezővel csinálta nem szkennerrel....
  • haxoror
    Az első rész is marha jó lett (bár nem hasonlított ANNYIRA a BF-re mint ahogy sokan várták) kár hogy nem lett egy állandó magyar szerver :(
  • Laky
    valaki ekkora loser :)
  • [NST]Cifu
    Mondjuk...

1.: A gyerek normálisan is beszkennelhette volna.
    2.: És valami nyormális méretben rakhatta volna fel...
  • báttyó02
  • [NST]Cifu
  • [NST]Cifu
  • [NST]Cifu
  • ponty1
    Azért reménykedni mindig lehet ! Kiváncsi leszek a halálcsillagos pályára ha lessz egyáltalán ! Ha lessz reméllem nem olyan kakim lessz mint az 1 ik letölthető mert az elég nagy égés !
  • báttyó02
    hát nem hinném,hogy sokban fog különbözni a graf az előzőtől
  • ponty1
    Az kár ! Pedig jó lenne egy kis játékgerjesztő kép !
  • báttyó02
    szerintem még nincsenek képek
  • ponty1
    Képek még nincsennek róla !!!!???? Valamilyen oldal biztos foglalkozik vele ! Nem tuttok 1 ilyet ?
  • [NST]Cifu
    Hát ha azt nézzük, a LucasArts csak kiadja, a fejlesztés más asztalán van.

Pontosan. És a LucasArts mondja meg, hogy milyen játékot fejleszen a "gázmaszkos" csapat (Pandemic Studio), az meg szépen megcsinálja azt jól/rosszul. A LucasArts kb. 1999 óta (már elnézést) b@szik az igényes játékokra. Halott az X-Wing sorozat, a Dark Forces/Jedi Knight sorozatot popularizálták, a Sony-val közösen kihoztak egy MMORPG-t, amely számtalan sebből vérzik, az utóbbi évek egyedüli innovatív SW játéka a messze a filmek elött játszódó KotOR volt. Ennyi.

A JK2 és JK:A a részemről felejtős, egyfelől iszonyatosan zavar mennyire nem követi a világot (mondjuk a legtöbb SW játékkal ez a bajom), másfelől a single játékmenet és történet is mélyen a padlón van a Dark Forces és a Jedi Knight első részéhez képest. A JK2 multiját nem minősíteném, a JK:A még tűrhető lenne, de apróbb problémák és az elég gyenge alap mapok miatt az sem nyerte el túlzottan a tetszésem (ettől függetlenül multira még inkább az, mint a BattleFront).

remélhetőleg kellemes órákat fogunk tudni eltöltni az Empire At War c. reménnyel.

Én inkább nem várok semmi jót. Annyi selejtes vagy gyenge közepes LucasArts játék után már semmi jót nem várok. De ettől függetlenül titkon reménykedem, hogy meghazudttolnak, és kihoznak egy csodás játékot. Csak ebben igazán már nem hiszek :(
  • [NST]Cifu
    Több külföldi újságban/site-on jelentek meg specifikációk a játékról.
    Most nem fordítgatom le az egészet, de tömören ezt lehet várni:

-Alapvetően az SW:BF motorját egy kicsit kicsicsázzák, de túl nagy változtatásokat nem eszközölnek.
    -Lesz játszható Jedi kaszt.
    -Valódi űrcsaták.
    -Az Ep3-ból átemelt részek (talán Jedik vs. Clone Army?)

Ennyit lehet tudni jelenleg.
  • BBird
    Hát ha azt nézzük, a LucasArts csak kiadja, a fejlesztés más asztalán van. Jelen esetben a "gázmaszkos" csapat? ;-)
    Mint említettem, a komolyabb multira a JK3 Siege van, és ha már "agyalós", remélhetőleg kellemes órákat fogunk tudni eltöltni az Empire At War c. reménnyel. :-)
  • Anthony001
    Sziasztok!

Most olvasom a fórumot.
    ÉS....ez biztos hogy leszn ilyen GAME????
    Mert a LucasArts.com-on nem nagyon találtam ilyet.
    Csak az Empire At War lesz az ami a messze jövőben jelenik:D:D(kb fél év):(