3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#299 lol -
Thanatos #298 bolt polcáról -
#297 És ha nov. 1-től lesz akkor honnan fogom tudni leszedni? -
#296 nincs -
#295 És PC-s? -
#294 nforceon is kint van a ps2es:
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=97464
Xbox is
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=97467
-
#293 Az mi? -
nimfas #292 Torrent -
#291 Nem tudjátok ,hogy ingyen nem lehet leszedni valahonnan? -
nimfas #290 X-Boxra és PS2-re már kint van a warez oldalakon... már csak a PC hiányzik :-D -
#289 Itt van. -
Tom Tom #288 Akkor hogy legyen a vasárnapi gém?Találjátok ki mert én ehhez nem értek h hogy kell multizni... -
roticselli #287 PLASE!!!!!! -
roticselli #286 Tud Valaki a Star Wars Battlefront 2-höz CD Keyt?? Lase!!!!!! -
Pemack #285 ha valahonnan letöltöm a játékot akkor is lehet vele neten kerseztül játszani vagy csak single-ben? -
#284 láttam a newnován a gamet de sztem fake, mert nem lehet 580MB vagy 850MB -
#283 jah, sajnos, de láttam olyat hogy a srác csinált magának egyet. a saját nevével és mögé azt hogy Probe -
#282 de nem lehet csinálni -
Tom Tom #281 Nekem nyolc csak ne én csináljam a szervert.A net miatt szaggat be a játék?(512/96kb/s)Mert a gépem cool
-
#280 VASÁRNAP 16:00 megfelel? -
#279 jó lenne -
Tom Tom #278 nem játszunk majd eggyet mint magyarok eggyütt? -
nimfas #277 a beta demoval csak neten..... a véglegessel lehet singleben is gép ellen -
Tom Tom #276 Hihetetlen jó a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tényleg csak neten lehet játszani vagy én csesztem el valamit -
#275 -
#274 Hurrrrááá
Star Wars Battlefront II' (PSP/PS2/Xbox/PC) Goes Gold
Posted by Rainier on Friday, October 21 @ 10:01:02 PDT
LucasArts announced today that SW Battlefront II has gone gold for all platforms, and ships November 1st. Star Wars Battlefront II features all-new space combat, playable Jedi, and never-before-played environments straight out of Star Wars: Episode III Revenge of the Sith. Fans of the original Star Wars Battlefront will also enjoy an all-new single-player experience that takes players through an epic, story-based saga centered around Darth Vader's personal stormtroopers, the 501st Legion. -
Tom Tom #273 Nekem is qrvára bejön.érdemes megvenni eredetibe?Vagy másolttal is lehet neten játszani?Amúgy Bátyó Király a Bannered.Én is Arsenalos vaok.GO GUNNERS -
Battlefront #272 Egyértelmű, hogy ezt a játékot szeretem -
#271 -
#270 hy
aki még nem látta három új videó...
remélem még nem volt!:) mind3 pálya faja lesz,de az Endor szinte 1 az egyben ugyanaz sajnos mint az előző részben!:(( -
#269 +fav -
#268 frissitve a banner,hogy ne legyen kérdezösködés a megjelenéssel kapcsoltaba -
Tom Tom #267 NA EZ MIT JELENT MERT NEKEKEM ÁLLANDÓAN EZT HOZZA KI.
Keys for this portion of the Star Wars Battlefront II beta have been exhausted.
Over the next few weeks we will be releasing batches of beta keys on a first come, first served basis. Be sure to check back to get your key. -
#266 úgyis lesz demo gondolom -
Tom Tom #265 HELP hogyan lehet kulcsot szerezni?Írjátok le mert én looser vagyok
-
#264 A commentjében nem írta senki, tehát valszeg nem az! -
Tom Tom #263 jó mind1 már lejött a torrentről.Csak most nemtok mit kezdeni ezzel a cd kulcsal -
#262 szerintetek ez fake? BF 2 beta -
#261 csak lejjebb kell gördülni a free public serverekhez:) -
haxoror #260 a fileplanet nem fizetős