3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#179 katt -
[MOVIE] SW: Battlefront 2
[2005. július 08. @ 09:32 - Mantis]
Egyenesen három videó érkezett a Star Wars: Battlefront II című játékhoz. A nagyfelbontású videót hosszukban és méretükben is azonosak, kivéve a tartalmukat. A Star Wars világ három jól ismert bolgyóját leshetjük meg ezen animokaban. Az érdeklődők ide kattanjanak.
-
ponty1 #177 (nincs:)) -
ponty1 #176 Kein új hír ! -
#175 UP! nincs valami új? -
#174 Hát a grafikáj nem takarja az árát.
De az élmény igen de sok idö után már unalmas.
Lehet h mégesm veszem meg a Battlefield 2 hanem megvárom ezt a gamét. -
Dankó #173 Nem tudom de most megnézve jól olvastam azt a trailer végén hogy a legtöbbet eladott star wars játék volt az első része?Reméljük minnél hamarabb kiadják.Én is várom már nagyon jól ki tudtam kapcsolódni vele.Jah és az árát igen csak tartja.Alátámasztom azzal hogy németországban élek és szétnéztem pár helyen és 44.95 euro szinte mindenhol. -
ponty1 #172 Olvass vissza ! -
#171 mikor jelenik meg a játék? -
ponty1 #170 Az tényleg jó lenne ! -
#169 lenne már ösz:D -
ponty1 #168 Nem is uncsi ! (nekem) Aszthiszem szeptemberben vagyis ! Inkább nem mondok semmit csak annyit hogy ősszel :) ! -
#167 Mikor jönne ki a játék, és mennnyiért mer akkor nem veszek BF 1 - et, mer az már uncsi. -
#166 MInd1 haggyuk:D
Majd mekkérdezem Lukászt. -
ponty1 #165 Van valami újabb hír a jatékról ? Akármi !? -
ponty1 #164 Én inkább hiszek egy könyvnek mint 1 gondolatmenetnek de végülis van benne valami ! -
#163 de láttad már a SW 3 - mat?
abban a klónoknak már rohgamostagosokéhoz hasonló sissakjuk van
azt a Kamino - n attol még klónozhatnak embereket, csak azok már nem ugynevezett klónrohamoszatgosok stb...
hanem birodalmi rohamosztagos. -
#162 én kül a rohamosztagosokat csipem a legjobban
és remélem már le lehet löni a jdeiket
és csak vigszükségnél leszek jedi-vel -
ponty1 #161 Na ha má ennyire várjátok ezt a játékot felhívom má holnap fatert (Lucast) hogy valamit tegyen az ügy érdekében hogy halaggyanak má -
#160 November körül -
#159 köszi de már magamtól is rájöttem mert már 3/4 ig végigvittem a játékot 3 óra alatt.
A battlefront 2 mikor fog kb kijönni? -
_Vegeta_ #158 Nemlehet. Csak Lovodozni. :D
4-5-6 Birodalmi rohamosztagososk (stromtruuperek)
2-3 Klonharcososk
Nyilvan az uralkodo a birodalomnak uj hadsereget is szant. Es a klonok csak ahhoz kellettek h o legyen a csaszar. :) -
#157 Tudom hülye kérdés: lehet a battlefront I ben fénykardozni?
gondolom nem de azé megkérdezem... :D -
#156 Voltak klónok. Csak a birodalom a fellázadt bolygókról rabszolgákat hozott..
Amúgy 20 év telt el a 3-4 rész között.... -
#155 De a 2. részben lehetett látni, hogy nem csak 1 generáció készült, szóval lehettek klónok a 4-6-ban. -
ponty1 #154 Szerintem ti tévedésben vagytok a rohamosztagos ügyben ! Ugyanis a klónok a fejlődésgyorsító miatt hamar meghaltak (asszem 10 év is eltelik a 3-4 közt)és a rohamosztagosok toborzott katonák ! Ezt nekem egy hatalmas star wars fan monta aki annyi könyvet meg minden szart olvas hogy muszáj vagyok neki elhinni ! -
_Vegeta_ #153 az jobb, de mar alig akad ember aki jaccik vele :( -
#152 az nincs meg sajnos csak a jedi outcast -
Adrian Graves #151 1. Jaja
2. Teljesen jogos, annyira örültemaz első résznél, hogy végre egy olyan játék (a régiek már kifutottak, RC meg még nem volt), ahol nem az a sztori, hogy fogsz egy Philips neonégős rudat, és szétvagddalsz vele néhány unszimpatikus figurát," aki, mivel nem kedves nekem, medöglend"
3. Negyvenkettő! -
_Vegeta_ #150 Jedi academizz. -
#149 de kéne olyat is csinálni, hogy a Jedik a Sithek ellen multiban
az nagyon jó lenne -
haxoror #148 1. igen
2. hát ja
2. eztet nemtom -
#147 1. Szerintetek a klónokbol lettek a rohamoszatgosok?
2. jó hogy vannnak benne jedik, de multiban nem kéne nagyon jedizni.
3. nincs harmadik kérdés kérdés -
#146 Durva lesz! Bár én örülnék egy új X-wing-nek is. :) -
#145 benne maradnak az 1. rész pályái is és a millenium falconnal is lehet menni? -
#144 meg a sithekkel is -
_Vegeta_ #143 Mivan? :D -
#142 Szerinted a jól szerintem is a nagyon jól nagyon jó lesz a szerintem jó? ;-) -
#141 ezt megaszontad...:P -
#140 Remélem minél hamarabb kijön mert már nagyon várom a game-et sztem nagyon jó lesz főleg hogy lehet benne lenni majd Jedi-kel!
Szal sztem nagyon jó lesz!