3073

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Olyan ismerős volt ez a felhő, meg a táj... kedvet is kaptam egy kis fs-hez, bár most nincs kedvem feltelepíteni 4 CD-t.
Amúgy többieket jobban becsaphattad volna, ha kivágod a fejlécet, és rányomsz egy LucasArts logót. :-) -
A legújabb...
-
nekem a battlefront az elsö pc-s star warsos játékom,sztem nem rossz,nintend 64 -en volt shadows of the empire-m az se volt rossz,meg láttam a racer-t az tényleg szánalmas,de a battlefront szerintem anniyra nem rossz,élvezhetö neten legalábbis -
Szerintem, még ha leginkább csak kiadó is lett (mivel azok a régi nagy kalandok még saját kézben voltak fejlesztés szempontjából), majdnem egyenletes arányban adnak ki jót és rosszat. JK2 szerintem elég jóra sikeredett, biztos van, aki szídja, de sokan leginkább csak azért, mert nem szeretik az Ep6 utáni kitalált történeteket... aztán a KOTOR sem kutyafüle, régebbről a Rogue Squadron, X-Wing Alliance. Ezek még rendesen odatettek.
Én is nagy SW fan voltam(/vagyok), könyvek, poszterek, figurák is voltak még a '80-as évekből,... a legtöbb SW játék.
Nem tudom, hogy te végigjátszottad a Shadow of the Empire darabot, de például szerintem az is remek volt, pedig konzolátírat.
Rebellion meg egy az egyben Supremacy, az pedig elég frankó volt.
Racer bár nem kiemelkedő alkotás, mégis elég sokat lehetett vele "majomkodni".
És ha visszatekintünk a régi nagy imádott korszakba, ott is voltak silány művek, Super Star Wars, SW Chess... igaz, ezekkel is el lehetett játszani, mint most a Battlefrontal. Egyébként a Battlefrontal a negatív tábor játszott 30-40fős serveren, "profikkal" teli pályán?
Mindegy, sosem lesz vége ezeknek az ellentáboroknak. Mindig, minden játékban, kiadóban, fejlesztőben kell egy jedi és egy sith csapat. :-) Ahogy Nagydög májszter mondta: ízlések és pofonok.
És különbenis: Yoda Stories RULEZ!!!44444 ;-) -
Klasszikus? Hát izlések és pofonok, de azok a játékok általában erős utánérzések voltak, ráadásul többnyire nem túl igényesen megcsinálva. Hajdan a LucasArts képes volt igényes játékokat készíteni, amelyek irányt mutattak. Amikor az FPS játékok még csak bontogatták a szárnyaikat, és a legtöbbnek a játékmenete kimerült abban, hogy "keresd meg a piros, a kék és a zöld kulcsot, majd menj a kijárathoz", és története nem nagyon volt az egésznek (pl. Doom I.-II.), akkor a LucasArts olyan játékokat hozott ki, mint az Outlaws, amely köré egy első osztályú történet volt kerekítve, jól megcsinált játékmenet (lopakodni az banditák táborában, dinamittal robbantani a bányában, stb.) és brutálisan hangulatos zenével. Akkor még a LucasArts mutatott irányt a játéfejlesztéseknél, és nem csak követni igyekezett a trendeket...
Vagy beszélhetnénk a Jedi Knight első részének valós szereplős videóriól például... -
Nagydög #94 Haaaat... Ismert a mondas az izlesekrol, meg a pofonokrol, de azert a Racert, a Battle for Naboo-t, vagy a Galactic Battlegrounds-ot klasszikusnak nevezni... -
Star Wars: Force Commander
Star Wars Starfighter
max ez a 2 volt gyengécske többi mind kalsszikus sw játék -
Valószinüleg igazad van, de a BF féle "zászlófoglalós" játékrendszer nekem sajnos nem jön be. :( -
És akkor a régi nagy játékaik:
X-Wing sorozat (mondjuk az X-Wing vs. Tie Fighter anno kicsit csípte a csőrőm...)
Dark Forces és Jedi Knight (a JK II. és a JKA szvsz nem ér fel az első kettővel)
És a nem SW játékaik...
Curse of Monkey Island sorozat (ilyen volt:
)
Outlaws
Full Throttle
Grim Fandango
Sam & Max
Maniac Mansion
Day of the Tentacle
Hjaj... azok a régi szép idők... -
Mert sajnos megveszekedett Star Wars rajongó vagyok...
Játszok az SWG-vel is, pedig vonyítani tudnék az abban lévő dolgoktól is...
Ja, és reménykedem, hátha sikerül mégis csalódást okozniuk. ;) -
Nagydög #89 Ja. Meg a Battlefrontot is odacsapnam, mert nem tobb, mint egy Battlefield rohamosztagosokkal. -
Nagydög #88 Parancsolj:
Star Wars Battle For Naboo
Star Wars: Behind the Magic
Star Wars: Episode I Insider's Guide
Star Wars: Episode I Racer
Star Wars: Episode I The Phantom Menace
Star Wars: Force Commander
Star Wars Galactic Battlegrounds
Star Wars Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns
Star Wars: Rebel Assault II - The Hidden Empire
Star Wars Rebellion
Star Wars: Shadows of the Empire
Star Wars Starfighter
Van amelyik ehetobb, es van amelyik buntetojogi kategoria szerintem. A Behind the magic, es az Insider's Guide kilog kicsit, mert nem jatekok, de igazabol nem tudom mashova sorolni oket, mint a "keressunk penzt minimalis energia befektetessel" kategoriaba.
-
mondj már lécci pár szemetet!!!!! -
Nagydög #86 Segitek BBird! A Lyukasarc az egyik legnagyobb multu kiado. Legendas jatekokat csinalt. Most meg legtobb jateka csak szemet, amit az SW logoval akarnak eladni. Ez pedig atomi bosszanto.
-
nekem bejött az 1. rész szépvolt gyorsvolt nagy csaták változatos
ez is ugyan jó lesz ha nemjobb -
haxoror #84 A KÜLDETÉSEKKEL EDDIG SEM VOLT SEMMI BAJ!
Csak te vagy túl igényes :) -
Csupán kíváncsiságból: Ha ennyire csalódtál a LucasArtsban, hogy minden hozzászólásnál meg kell említened mennyire nem szereted őket... minek követed az eseményeket? :-) -
Az űrcsata részével csak az a bajom, hogy akkor miért nem egy direkt arra írt játékot csinálnak? Az X-wing sorozat szvsz bőven megérdemelne egy folytatást, és kétlem, hogy befuccsolna (ha a Battlefrontot el tudta viselni a Lucasarts...). Olyan szintű hajómodellekkel, mint az SWG, de sokkal élőbb környezettel, és ami fő: normális küldetésekkel... -
Remélem nem lessz olyan gyenge eresztés mint az első rész .:(
A DC már régi de ehez képest egy szuperebb űrcsata mai cuccokkal mint ennek az első része . (várjuk várjuk) -
Ahogy nézem, csupán apró finomításokat végeztek grafika terén. Remélem azért, hogy a gépigény maradhasson alacsony. :-)
Látszik viszont a képekből, videóból, hogy leginkább az űrcsatákat akarják erősíteni.
Jedi képek hol vannak már? Remélem nem nekem lesz igazam a #71-es üzenetnél leírtnál... -
Néhány újabb kép:
-
Szvsz nem csak amiatt, ha egy játék jó, akkor azért legalább egy kemény mag megveszi, és több tucatnyian játszanak vele, erre volt már jópár példa (OFP, Raven Shield, HL2/CS:S, stb.). Az SWB1 a saját szerény véleményem szerint egész egyszerűen nem volt eléggé élvezetes játék, ezért játszottak/játszanak vele továbbra is kevesen...
(most kezdhetném a szokásos LucasArts szapuló mondókámat, de inkább most kihagyom...) -
haxoror #77 A SWB1 megjelenése után jóval még egy csomó helyen ott volt a "coming soon" a hivatalos oldal gombjain szóval a honlap az utolsó ami nekem fontos, remélem lesz magyar állandó tört szerver mert az 1 sajnos ezen vérzett el idehaza :( -
Azért szerintem nem egy honlap lesz mérvadó a játékot tekintve. Néhány éve még honlapja sem volt a játékoknak. :-)
Ráadásul ez még csak egy egyszerűsített flash oldal, fogják bővíteni, zenei alásfestés,...
A screenshotok meg legalább nem scannelt képek. -
Nekem se teccik.
Mindn ami ott van azt itt is megtudtam és az összes screenshotot láttam. -
hivatalos oldal elég hervasztó, zenei aláfestés nélkül. -
Hát persze: www.gamespot.com
Itt keress rá a Battlefront 2-re. Ott lesznek majd fülek, hogy interjúk, cikkek, képek,... és lesz olyan, hogy movies, vagy ilyesmi. Na abban lesz egy stream, ahol a játék producere, Shara Miller elmeséli a dolgokat, s bele-belenézhetünk a játékmenetbe. :) -
Egy linkket tudnál nyomni a videoról?? -
Meg van már videó is a gamespoton. Jó kis űrcsata van kilátásban, viszont a Jediktől félek. Ugyanis ha megint oly szegényes lesz a mozgása modelleinknek (ahogy az amúgy látszik a battlefront 2 videóban), közel sem lesz olyan élmény lézerkardunkkal szabdalni, mint mondjuk JK2 vagy JKA-ban. Félek ettől, hogy inkább a JK1 lézerkardozásra fog emlékeztetni, amikoris volt kb. 2-3 csapás, a lövések kivédése, aztán kész. Az erő megoldásra is kíváncsi leszek, milyen technikával oldják meg. -
ponty1 #70 Hoppá vannak fönnt képek + infók a gémről lessétek + ! -
ott még korán van. -
ponty1 #68 Sasolom
eddig még nincs semmi ! Igyekezhetnének !
-
hivatalos oldala -
SW: Battlefront 2 infóz #2
[2005-04-21 @ 09:36 - sHadeS] (kommentek: 2)
Pár napja már írtunk a Star Wars: Battlefront II-ről, azonban a mai napon is érdemes megemlíteni a drágaságot. A hivatalos oldal saját bevallása szerint órákon belül, még ma rengetek screenshotot fog leközölni, érdemes lesz figyelgetni. Ezen kívül pár infómorzsát is meghagytak nekünk azok a fránya varjak, akik a nagy részét nem átallották felcsipegetni. Amit tudni most: a játék erősen hajt a szingli részre is, nem csak multi-mókát kapunk a pénzünkért. A 12 játszható bolygó mindegyikén csak egy pálya lesz, elősegítendő a változatosság érzését. S hogy a filmes akutalitásokhoz is kötődjünk, a játékban pár bolygót eddig nem láthattunk, majd az új moszifilmben (például Utapau, General Griveous rejtekhelye, vagy Mustafar vulkanikus világa, ahol Anakin véletlenül hozzáér a forró kávéfőzőhöz, így szerezve maradandó égési sérüléseket). Summa summarum: tessék nagyon sasolni ma a fenti linket!
-
Valami fejlemények? -
jajA
-
ponty1 #63 Elég jó kép ! -
ez már jó :) -
ezek má jobb képek.
hol lehet joo pályákat lötölteni, vagy olyat mint a halálcsilagos? -
pip