3073
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
#419 én is wanadoo-ról töltöm, remélem elég lesz neki az 1 napos regisztráció, néha tölti 3 kb-tal, néha 300-zal na mind1 -
#418 Nem, wanadoo:(
Lassú nagyon, torrenthez meg nem értek -
#417 Torrent??Mert jön onnan fullal. -
#416 lehet neten is játszani tört játékkal
megkéne dumálni egy partyt -
#415 Francba, nekem rohadt lassú, úgy ugrál mint az állat, van mikor 0, van mikor 300...
Francba szálljanak már le a wanadoo-ról -
mbz #414 már műxik nekem is. alcoholt leszedtem (uninstall) felraktam a daemont win2000 és már megy. kösz mindenkinek a segítségért -
#413 lejjebb van beszámólo. játékmenet izgibb mint hosszabb -
#412 Ez engem is érdekelne
-
Since #411 single plyer milyen? Valaki tudna írni róla infókat? Hosszabb a játékmenet mint az 1ben? -
#410 hopp ezis kijött -
Lacc 16 #409 MBZ én azt csináltam amit CéZé mondott de kettő exe fájlom volt és mindakettőt
átraktam win 2000-be. És ment is a cucc.
Naon faja a game nekem tettszik.Majd még mesélek róla de most lépek nagymuterhez.
-
#408 Ok Hajrá! -
#407 na megyek játszani. csinálok pár screenshotot azoknak aki még nem élvezhetik a játékot :P -
#406 biztos. hát vagyis nemtudom mert akkor mivel mozogsz? kell egér is . szerintem most felejtsd el a gamepadod. -
#405 Hát igen:)
Szerintem már 768 is bőven elég neki.
Gamepaddal szerinted lehet manőverezni? -
#404 az viszont akkor jó lesz. szerintem elégnek kell lennie. mondjuk én 1,5giga rammal tolom dehát... -
#403 Nem, az a monitorom:)
A ramom az 1 Gb, csak még a régi van kiírva
-
#402 Samsung 795 Mb --> ez ramod? mert igazából ez a játék is ramra megy. -
#401 nagyon jól lehet. ha altot nyomsz akkor és mellette az egeret mozgatod akkor végtelen variáció van manőverezésre. ha meg csak nyomogatod a hátrafelét vagy jobbrát vagy balrát akkor csak egy sima menővert csinál -
#400 Okés, köszi.
Figy neked azér megy úgy, mert 9600 XT-d van
Az órajele 500/600, az én karim 9550 maxra húzva 430/550 és nekem max 40-el megy. Az űrben lehet manőverezni a hajókkal? -
#399 Na!
1. Football Manager 2006
2. Call of Duty 2
3. DIGITÁLIS Fényképezőgép
4. US Cittá di Palermo
5. KONAMI Soccer kiegészítők
6. Miért hazudnak a nők?
7. rFACTOR
8. Civilization IV
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Star Wars Battlefront 2 --->>> -
#398 Én daemon toolssal csináltam. aztán a Ezt letöltöttem és elrejtettem vele a virtuális meghajtókat. és enjoy -
#397 4 óra alatt jött le minden
engine ugyan az mint az egynek de szebb a grafika. nem gépigényes anygon. lazán megy 50fps sel -
#396 Grafikája jobb mint az egynek?
( és neked milyen gyorsan jött le? )
Köszi -
mbz #395 leírhatnád részletesen hogy daemon tools vagy alcohol virtual cd hide kell vagy nem antiblaxx kell vagy nem regisztryket átírtad vagy nem. Az a baj hogy egyféleképpen nem indul el mindenkinek. -
#394 nagyon faja ez a gém. nekem elég egyszerűen elindult. nekem már a betöltő képernyő is tetszik. Azán a főmenü is átláthatóbbá sikeredet. Van training mission ahol aki nem tud vele játszani megtanulhat egy kicsit. Sokféle játékbód közül lehet választani. én egy új játékot kezdtem. Minden pályán lehet lenni jedivel ez x idő után. az űrcsaták is jók, könnyű becélozni az ellenfelet és kiiktatni. űrcsatában nem lehet jedivel menni. a camaingeket olyan sorrendben lehet lejátszani ahogyan az a star wars 3 ban volt. minden pálya között van egy kis átvezető videó. vagy a filmből kivágva vagy csaj ingame felvételek. én most egy kicsit elakadtam mert a jedi templomban kell harcolni a jedik ellen. valami könyvespolcokat kell megvédeni de mindig elkúrum. majd csak túlesek rajta.
A játék a betahoz képest is változott. egy csomó dolog más helyre került mint ahogy bétában volt. Aztán pl lehet jedi jedi harcot is csinálni. ezt a mission adja meg egy pályán belül. Instan action módban az összes pályát kipróbálhatjuk már. rengetk új pálya van és nagyon királyak.
Pár kép:
training mission:
Jedi
Ingame videó:
Más:
Ha bárkinek van kérdese szóljon ha tudok szívesen segítek -
mbz #393 Lacc16 mi volt a hibád mit csináltál miután elindult?
(bár már soha nem fogjuk megtudni az erő sötét oldala elragadta) -
#392 túl van terhelve a wanadoo -
#391 1 GB
De a letöltés a lassú:) -
Since #390 Mennyi memóriád van? -
#389 nemtom -
#388 Srácok!
Nekem nagyon lassú
Miért van?
-
mikuc #387 Ezzel mit sikerült kezdened?? -
Lacc 16 #386 már megy, megoldódott.
Haver kösz mindent örök hálám. -
mikuc #385 Hát igy nálam sem indul el - sajna!
Pedig minden beállitottam ugy ahogy leirtad! -
CéZé #384 exe-t átállítottad win 2000-re? -
Lacc 16 #383 nekem se jó ezt írja ki "A required security module can not be activated. This program can not be executed." -
mbz #382 megcsináltam a pipálgatásokat de még mindig semmi sajna (de lehet én baxtam el valamit) -
Lacc 16 #381 kösz
-
CéZé #380 registry: start-futtatás-beirod hogy regedit, majd megkeresed a képen látható bejegyzéseket és teszel egy-egy pipát ahova mutatja
majd jobb klikk a BattlefrontII.exe-n Tulajdonságok-Kompatibilitás-Win 2000 mód