1063
-
#21 -
#20 pffff:-p -
#19 Így hamar elkészül a Halálcsillag. :-) -
#18 1-3 Epizódig dolgozza fel a tselekményt..max a "sötét" anyakin, ja:( -
#17 kár hogy nincs dart véder!:(
:D -
#16 HOHA!!!!!!! -
#15 aka. Anakin:D -
#14 loál játék :DDd -
Shadow_THH #13 (egyébként: darth vader buzi! - fostartály) -
Shadow_THH #12 "A Lego Star Wars világában az Erő egy sor olyan dolgot tud, amit eddig nem láthattunk. Ilyen az építés, újraépítés, dolgok mozgatása és átalakítása" :DDDDDD
elképzelem darth vadert ahogy épp házat épít a kockákból! végre, nem tudtam mi hiányzott :P még jó hogy a lego az kocka és nem gömb, igy 10-20 poligonból meg lehet úszni egy egész játékot :D -
#11 -
#10 nekem ez volt a ekdvencem az interjúból :
"Hogyan lehet a Csillagok Háborúja "olyan Lego-s"? Lehetőség lesz majd az Erő segítségével hidakat, falakat építeni az építőkockákból?
Ó igen, ez egy jó példa az egyediségre. Használhatjuk az Erőt, és kombinálhatjuk a Lego-val, ezzel nagyszerű hangulatú játékmenet jön létre. A Lego Star Wars világában az Erő egy sor olyan dolgot tud, amit eddig nem láthattunk. Ilyen az építés, újraépítés, dolgok mozgatása és átalakítása. Ugyancsak meglesznek a fantasztikus "Erő Lökés" harci mozdulatok, és természetesen a sötét oldal karaktereinek is lesznek saját speciális képességei..."
-
Jimmyke #9 Ahogy elnézem LEGO KotNR (new rep.). :) -
Jimmyke #8 "Lego fílinget" :D Ja az Erő segítségével szétszeded az ellenséges hajókat. :) -
#7 Nam úgy van az, kiváló kis játék lesz szerintem.Annál is inkább, mert az első 3 részt felöleli.Olvasgassatok csak:Lego Star Wars interjú -
Chaos Mad #6 azaz nekünk való :DDDD -
Jimmyke #5 Húha :) Kicsiknek túl komoly, nagyoknak komolytalan :) -
#4 sztem hótt király lesz!! amúgy nem szerettem annyira a SW Epizode 1-et...Ízlések és pofonok ugye -
ZsirosKenyer #3 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#2 úúúú de übergagyi...kriminális...én kérek elnézést! -
#1 Ezt is megértük!:) Megnéztem a keresöbe, csodálkoztam hogy nincs ilyen topic...Én szerettem LEGO-zni, SW-t nézni (videókazin..!!) de azóta sok idő telt el,inkább az utóbbiért rajongok:) De most itt van egy cucc, ami lego is, star wars is ,sz.gépes játék is:D
Shotok: