1063
  • tigeroo
    a nagy francokat:)
    a titkos ajtó >> IV epizód..?? áhh namhizsem
    a klónokat a 3-ban vetik be utoljára asszem, aztán más lesz más a hadsereg:)
    de punker sztem jobban tudja ( sw topic)
  • Stark
    Szeva!
    Végigvittem a Gameét, de nem teljeseen mert a IV epizodod nem engedi:D(még).
    És arra a következtetésre jutottam, hogy (talán) a klónokból lesznek majd anno a a rohamosztagosok.
    Kül mé támadnak meg a Kashyyyk-on a klónok?
  • tigeroo
    a #408-as üzit be kellene tenni FAQ-nak:))
  • NeoMaN
    F2-vel behozod a 2. playert, ha már nem kell nyomsz egy TaB-ot és Esc gomb majd 'drop out'
    #408!!
  • Panzerfaust
    Megnyomod tab oszt a menübe drop out
  • steweee
    vki le tudja nekem PONTOSAN ÍRNI hogy hogyan kell két játékosról visszaváltani egy játékos módba, mert mindjárt törlöm a gecibe ezt a játékot, bármennyire is tetszik.váltani az emberkék között tudok, de ha ezt EGYSZER IS MEGTESZEM,már nem tudok visszamenni egyjátékos módba, így egyszerre a két figurával kellene mozognom mert csak addig engedi a mozgást amíg mindkettő látszik. párszor vhogy sikerült visszaváltanom egyjátékos módba, de akkor meg a P1 P2 irányítás változott, mert felcserélődtek a karakterek sorrendje. és én gémpaddal akarom játszani, ha már megvan.és miért van az hogy minden elindításkor be kell állítani a videót, soundot, de érdekes módon van olyan beállítás amit megjegyez, van amit meg nem.a törés hibája lenne? ez a verzió van meg:
    Release Info: Ű
    ÜÜÜŰÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŰÜ Ü
    Ű ß
    Ű
    Ű GAME NAME: LEGO Star Wars
    Ű
    Ű COMPANY: Eidos
    Ű
    Ű RELEASE DATE: March 2005
    Ű
    Ű PROTECTION: Securom
    Ű
    ² CD COUNT: 1 CD(S)
    ²
    Ű IMAGE TYPE: .B5I
    Ű
    Ű SUPPLIER: Team CloneCD
  • tigeroo
    "Unlock Superkit And Mystery Diner Door
    Unlock the superkit (the Tantive IV model outside Dexter's Diner) by filling the Jedi bar while playing. This incidentally unlocks access to the mystery door.

Filling the Jedi bar is not a simple function of money, but also in grabbing all the pre-staged LEGO studs in each mission. Dying in a stage will reduce the Jedi bar (although once the bar is at maximum and pulsing, it cannot diminish).

In vehicular missions (particularly the pod race), the player needs to smash and destroy all the destructable objects to gain money. The invulnerability cheat ($1,000,000 in the shop) can help you get a full Jedi bar in most of the non-vehicular stages."
  • Kovász
    a kérdőjeles ajtóhoz mi kell, hogy kinyiljon (ami a 3. epizód után van)? pénz? vagy ki kell rakni azt a 17 darabból álló hajót?
  • McGrady
    lál....az a gáz h túl könnyű gém...
  • tigeroo
    ja nekem még 80K és megveszem az utolsó megvehető karit (darth sidious) van még 2, akit nem tok megvenni (egyik sztem a pit droid..)
  • McGrady
    öhm....asszem meg kell nyomin 1 gombot és akor továbbmegy..legalábbis a demóba...
  • McGrady
    hisztok!
    hát ez kemény gém;)
    de néha jól esik vele menni....má ott tartottam h lelépünk a nabooról de ekkor hibát észlelt ez a fos...:(((
  • steweee
    köszi a segítségeket.viszont az autosavét nem értem.én dühömben elkezdtem nyomogatni a billentyűzetet, és beadott egy save panel, de azóta sem találom
  • ToMy_
    Az erőteres kapunál jedikkel simán átugrálhatsz, ha előtte a kapu két szárnyán lévő biszbaszt 'átalakítod' lépcsővé. A gond ott van, hogy a többiek nem nagyon tudnak ott átugrálni. Én is kezdtem kiakadni, de az ötéves kisfiam megtalálta a megoldást: az erőtér túloldalán a földön van két kapcsoló, ráálsz és az erőtér kikapcsol. Hiába, a gyerekek figyelmesebbek... :)
  • tigeroo
    igen.
    [autosave van, szal mentesz 1-et a játék elején, az mindig elmenti a változásokat!!!]
    F2-vel behozod a 2. playert, ha már nem kell nyomsz egy TaB-ot és Esc gomb majd 'drop out'

tippek:
    - az I (i) betűt ha akkor nyomod meg, amikor egy npc van meletted, akkor átvált rá, és tudod irányítani (és követ majd) free game módban pedig később használhatod is!
    -free game módban pedig az U-O betüvel tudsz karaktereket váltani:)
    -az erőteres kapunál meg van 2 'fal' azokat az erő segítségével (L gomb) átalakíthatod egy platformmá, és könnyebben át tudsz ugrani
    -jedivel vagy és ha több ellenfél vesz körül nyomd meg 2x az ugrást (K gomb) majd gyorsan Ütést (j gomb)
    -ha minden karakternek vannak speckói:
    -jedik "építenek"
    -jar-jar binks /majd később General Grievous őre nagyobbat ugranak a többieknél
    - a "kisgyerekek" pl. a fiatal anakyn vagy boba fett (gyerekként) ilyen két mini"lift" között tudnak utazni (L gomb, speckó)
    -a blasteres karakterek tudnak kötél segítségével magasabb pontokra jutni (speckó gomb)
    -R2D2 és a másik társa pedig kissebb szakadékokat tud átrepülni.
    nm:)
  • steweee
    légyszi segítsen vki mert idegbajt kapok. mik az előre konfigolt gombjai a játéknak? nem az irányításra gondolok, hanem arra hogyan lehet egy és két játékosmód között váltani, illetve, két játékos módról vissza lehet e váltani egyjátékosba, illetve hogyan lehet menteni. meg bármilyen tipp és trükk érdekel a játékkal kapcsolatban ami nem a controllers beállításokban van, mert még az első fejezet első pályáját sem tudom megcsinálni az erőtéres kapunál, és tutira veszem hogy ezzel lesz a gond
  • Sland
    hello!
    felraktam a gamet, és a cracket. elidítotm a játékot. amikor elkezdem a phantom m.-et már a szöveg után, amikor jön a piros űrhajó megáll a játék. Szal ki lehet lépni és alt+f4el bezárni. Tud valaki segíteni? Mi lehet a probléma?
  • NeoMaN
    hát ahoz nincs. vagy kiírod blindwrite-al vagy baszhatod, mert nem mountolja a daemon.
  • Kovász
    LOL

Van hozzá crackfix
  • Stark
    Habár tökmind1 még él a letöltési lehetöséggem ugyhogy ujra töltöm a másik változatot
  • Stark
    mi az a blindwrite?
  • Stark
    most töltöm a hooldumosat vagy ilyesmi(mer az volt rá kiirva)
    ami szar az meg ccd verzio
  • HollowMan
    Nem muszáj letölteni, nekem is az van és műxik rendesen. Csak Blindwrite-tal kell kiírni.
  • Stark
    mi az a hooldum?

szal tölcsem le ujra?
  • tigeroo
    hoodlumos verza: baszhatod..énis azt szedtem le először..most reloadeddel tolom! hö!
  • Stark
    nekem valami hülye formátumban van meg a képfájl aszt nem ismeri fe se a Démontúlz, a Klóncédé, és az Alkohol se.
    a kiterjesztése B5I
  • JohnnySmith
    Nekem újra lövi a gépet amikor betőltené a pályát ? valakinek valmi 5let:)
    Előre is köszi a segítséget.

AMD 2000mhz,1gbram,GF6600GT,xp sp2
  • Seth
    Felülírtad vele a régi exe-t???? Biztos??? Neeem??? Na akkormeg...
  • ponty1
    Amúgy ott van a helyén az a dll nem tom mé irjas ki
  • ponty1
    Nahmind1 engem már ez sem érdekel csak az a lényeg megy a gamma !!!
  • ponty1
    Ezt írja ki : A binkw32 dll. nem található a program újratelepítése megoldhatja a problémát
  • Seth
    AZ KELL HOZZÁ!! Szedd csak le
  • ponty1
    Ha 1általán az kell hozzá !
  • Seth
    a reloaded-es verzió az jó: ITTENVANE
  • ponty1
    Az a crackfix nem megy !
  • ponty1
    Mijen krekkel lehet a hangot megcsinálni ???
  • Seth
    na megvan. Ugyebár csak free playben lehet negcsinálni. Pakolj mindent a helyére (fogaskereket is) .A képeden a bal felső sarokba lejjeb jön egy platform,ahova Jar jar-ral fel tudsz ugrani, így bejutsz a repcsis terembe. Itt R2D2-vel átrepülsz a mélység felett. A repcsi felett van egy canister(azt is Jar jarral éred el) Meg kint, ha ráugrassz arra a kis kocsira, akkor a kettes játékos átvált valamilyen jedire és kivisz jobbra, itt is ha felugrassz akkor mégegy canister
  • tigeroo
    eh..egy ajtón kell bemenni amit artu/c3po nyitki, ma' nemtom
  • tigeroo
    kinek nem..montuk h kamu(félig)
  • ponty1
    Bibí nekem olyan a kép a nvidia kártyámon mint azon a képen van !!! Van a kardnak sugara és szebb mint a képen és árnyék is van !!!