1063
-
EZT VALAKI MÁR MEKOLDOTTA...?? -
#180 hát 3x-orra is má nem fogom leszedni ,az biztos!!
vki aki tud linkelhetne egy reloade crack-et akkor!!!! bár ahogy elnéztem még sehol sincs igy külön! -
#179 reloded simán megy nekem semmi baja:D poén a játék ez a pénzszedős hülyeség kicsit gyerekes grafika szépecske de viszon van benne episode 3-as történek ami cool -
#178 Jah, a Reload féle crack nekem is kéne. Linket tudna vki, plz!! -
#177 nah,viszont nekem a HOODLUM-os verza installálása végén vmi "detectGPU" hibát írt ki!
e meg micsoda? találkozott más is evel??
(1ébként a zene ténleg szar benne,visszacsúszik mindig az elejére a hang..........emberek nekem idáig még 1gammával sem volt ennyi gondom!,DE má kezdem unni) -
#176 Csak azért Nukolták, mert fölösleges volt egy crack miatt felrakni 600MB-ot újra!
(Cold Fear-nál is ugyonez volt valamelyik nap)
Szóval a Reload féle crackel megy tökéletes a game!
Ha valaki tud linket adjon hozzá mert szerintem mindenkinek a hoodlumos crack van meg! -
#175 Elvileg azért mert az új crackben kijavítottak valami hangal kapcsolatos hibákat! -
#174 na tessék a Reloadedest nukolták....
hehehehehe.... -
#173 Hy!
HOODLUM-os verzió jól megy, csak egy baj van vele, nálam a hang eléggé szaraxik. Van hogy leáll, van hogy 3mp-ként ujraindul a zene és elég idegesítő. Nálatok hogy megy? Ez peccs téma vagy a HOODLUM-ék csináltak valamit rosszul? -
#172 Majd írjatok a játékról pls ha sikerül beindítani! Érdekel,h milyen fajta -
#171 -
#170 és miért jobb,mert Reloaded??? pffff.... -
#169 van 1olyan érzésem,hogy már a HOODLUM-os verzával sem lesz probléma!
(és márcsak 10% ,és lenn van) -
#168 Szóval a Reload Team is csinált hozzá egy crack-et, ami jobb mint a Hoodlum-os! -
#167 2005-04-02 LEGO Star Wars (c) Eidos *PROPER* RELOADED 36x15 MB -
(nekem 20-30-al jön,de már több,mint a fele lenn van!) -
#165 és azzal mit kell csinálni? kiírni Cd.re? -
#164 21kb/s-el jön víííí
gyertek sokan szedjétek lefele !!44űR -
#163 MINDENKI TŐCCSE EZT ÉS GYORSABBAN FOG MENNI NAH GYERÜNK GYEREKEK TARCSUNK ÖCE! gyertek könyi -
#162 De fennt van a Reload verzsön is! :))) -
Kovász #161 no problem -
CéZé #160 ami a wanadoo-n van, a clone cd-st.
ccd-lgsw.B5I
ccd-lgsw.B5T -
#159 te nem a hoodlumost nyomod, hanem a másokat amit a spanyolok tettek fel? -
#158 van. de telepítés után hibával elszáll. próbáltam több verziót is... -
ponty1 #157 Semmi gond ! Bocs hogy 1 kicsit szemét voltam sajnálom ,de éppen eléggé ideges voltam ! És kössz a tájékoztatót ! És elgondolkoztat az ötlet hogy utánnanézzek 1 2 dolognak ! Mégeggyszer bocs ! -
#156 Hi!
letöltöttem wandooról,és B5I fileba lett kész,azzal mit kell csinálni?
Daemon tools nem viszi.... -
#155 azt ugy értettem,hogy sokan (többek között én is) megunták a "szarakodást" a fölinstal inditásával -
CéZé #154 ha te mondod biztos szar, de azért jópáran azzal a verzióval játszunk :) -
Kovász #153 OFF
Bocs h beletapostam a lelkivilágodba, de én ilyen hülyeségeket sose kérdeztem (főleg nem fél év netezés után), inkább utánanéztem a dolgoknak. De ez nekem mindig tök evidens volt, hogy 1. az adott sávszél az az elméleti maximális, tehát simán jöhet lassabban a cucc 2. a fájlmegosztás ugye úgy működik, h másik embertől tölti az ember a fájlokat, nem pedig egy 100 mbites szerverről...
ON -
ponty1 #152 Te meg egy hülye köcsög ! Minek szósz bele !!!???? Szerintem nem kéne dumálnod ! Inkább gondolj vissza arra amikor először lett neted és mennyi hülyeséget kérdeztél ! Én még nem vagyok jártas annyira mivel kb csak fél éve van normáls internet és nem csoda hogy nem vaok jártas benne !!! honnan tunnám ezeket a honlapokat meg minden hülyeséget !!???? ha nem kérdezem meg ????? Jah gondolom te már anyuci hasába is interneteztél ! -
Seeker666 #151 keress a blindwrite-hez crack-et és úgy írd ki, nekem úgy ment csak -
Kovász #150 -
#149 te meg degczi. :Ð -
Kovász #148 "Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön !"
ponty, te mekkora láma vagy vazze...
-
#147 mivel írtad ki? -
#146 aham....mostmég elég lassu (15k),de minnél többen szedjük,annál gyorsabb a torrent ugye -->torrent faq....ugyhogy tőccsétek! -
#145 seeder is van? :ÐÐÐÐÐÐÐÐ -
ponty1 #144 Lehet én se ! Majd este elindítom osztan holnapra reggelre leszedi ! -
#143 én namszedem le vazg -
ponty1 #142 Neked mennyivel szedi ?