1063
  • tigeroo

EZT VALAKI MÁR MEKOLDOTTA...??
  • Johnny23
    hát 3x-orra is má nem fogom leszedni ,az biztos!!

vki aki tud linkelhetne egy reloade crack-et akkor!!!! bár ahogy elnéztem még sehol sincs igy külön!
  • Istencsászár
    reloded simán megy nekem semmi baja:D poén a játék ez a pénzszedős hülyeség kicsit gyerekes grafika szépecske de viszon van benne episode 3-as történek ami cool
  • Valentino
    Jah, a Reload féle crack nekem is kéne. Linket tudna vki, plz!!
  • Johnny23
    nah,viszont nekem a HOODLUM-os verza installálása végén vmi "detectGPU" hibát írt ki!

e meg micsoda? találkozott más is evel??

(1ébként a zene ténleg szar benne,visszacsúszik mindig az elejére a hang..........emberek nekem idáig még 1gammával sem volt ennyi gondom!,DE má kezdem unni)
  • alph4
    Csak azért Nukolták, mert fölösleges volt egy crack miatt felrakni 600MB-ot újra!
    (Cold Fear-nál is ugyonez volt valamelyik nap)
    Szóval a Reload féle crackel megy tökéletes a game!
    Ha valaki tud linket adjon hozzá mert szerintem mindenkinek a hoodlumos crack van meg!
  • alph4
    Elvileg azért mert az új crackben kijavítottak valami hangal kapcsolatos hibákat!
  • Tatyla
    na tessék a Reloadedest nukolták....
    hehehehehe....
  • Valentino
    Hy!

HOODLUM-os verzió jól megy, csak egy baj van vele, nálam a hang eléggé szaraxik. Van hogy leáll, van hogy 3mp-ként ujraindul a zene és elég idegesítő. Nálatok hogy megy? Ez peccs téma vagy a HOODLUM-ék csináltak valamit rosszul?
  • edios
    Majd írjatok a játékról pls ha sikerül beindítani! Érdekel,h milyen fajta
  • tigeroo
  • Tatyla
    és miért jobb,mert Reloaded??? pffff....
  • Johnny23
    van 1olyan érzésem,hogy már a HOODLUM-os verzával sem lesz probléma!

(és márcsak 10% ,és lenn van)
  • alph4
    Szóval a Reload Team is csinált hozzá egy crack-et, ami jobb mint a Hoodlum-os!
  • alph4
    2005-04-02 LEGO Star Wars (c) Eidos *PROPER* RELOADED 36x15 MB
  • Johnny23

(nekem 20-30-al jön,de már több,mint a fele lenn van!)
  • Vanek
    és azzal mit kell csinálni? kiírni Cd.re?
  • tigeroo
    21kb/s-el jön víííí
    gyertek sokan szedjétek lefele !!44űR
  • tigeroo
    MINDENKI TŐCCSE EZT ÉS GYORSABBAN FOG MENNI NAH GYERÜNK GYEREKEK TARCSUNK ÖCE! gyertek könyi
  • alph4
    De fennt van a Reload verzsön is! :)))
  • Kovász
    no problem
  • CéZé
    ami a wanadoo-n van, a clone cd-st.
    ccd-lgsw.B5I
    ccd-lgsw.B5T
  • NeoMaN
    te nem a hoodlumost nyomod, hanem a másokat amit a spanyolok tettek fel?
  • NeoMaN
    van. de telepítés után hibával elszáll. próbáltam több verziót is...
  • ponty1
    Semmi gond ! Bocs hogy 1 kicsit szemét voltam sajnálom ,de éppen eléggé ideges voltam ! És kössz a tájékoztatót ! És elgondolkoztat az ötlet hogy utánnanézzek 1 2 dolognak ! Mégeggyszer bocs !
  • Vanek
    Hi!
    letöltöttem wandooról,és B5I fileba lett kész,azzal mit kell csinálni?
    Daemon tools nem viszi....
  • Johnny23
    azt ugy értettem,hogy sokan (többek között én is) megunták a "szarakodást" a fölinstal inditásával
  • CéZé
    ha te mondod biztos szar, de azért jópáran azzal a verzióval játszunk :)
  • Kovász
    OFF

Bocs h beletapostam a lelkivilágodba, de én ilyen hülyeségeket sose kérdeztem (főleg nem fél év netezés után), inkább utánanéztem a dolgoknak. De ez nekem mindig tök evidens volt, hogy 1. az adott sávszél az az elméleti maximális, tehát simán jöhet lassabban a cucc 2. a fájlmegosztás ugye úgy működik, h másik embertől tölti az ember a fájlokat, nem pedig egy 100 mbites szerverről...

ON
  • ponty1
    Te meg egy hülye köcsög ! Minek szósz bele !!!???? Szerintem nem kéne dumálnod ! Inkább gondolj vissza arra amikor először lett neted és mennyi hülyeséget kérdeztél ! Én még nem vagyok jártas annyira mivel kb csak fél éve van normáls internet és nem csoda hogy nem vaok jártas benne !!! honnan tunnám ezeket a honlapokat meg minden hülyeséget !!???? ha nem kérdezem meg ????? Jah gondolom te már anyuci hasába is interneteztél !
  • Seeker666
    keress a blindwrite-hez crack-et és úgy írd ki, nekem úgy ment csak
  • Kovász
  • NeoMaN
    te meg degczi. :Ð
  • Kovász
    "Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön !"

ponty, te mekkora láma vagy vazze...
  • NeoMaN
    mivel írtad ki?
  • Johnny23
    aham....mostmég elég lassu (15k),de minnél többen szedjük,annál gyorsabb a torrent ugye -->torrent faq....ugyhogy tőccsétek!
  • NeoMaN
    seeder is van? :ÐÐÐÐÐÐÐÐ
  • ponty1
    Lehet én se ! Majd este elindítom osztan holnapra reggelre leszedi !
  • tigeroo
    én namszedem le vazg
  • ponty1
    Neked mennyivel szedi ?