1063
  • leslieboy
    csütörtök adják ki
  • gameplusz
    Zsír a gém, funnak is elmegy!
  • ponty1
    Hahó sztem ez nem olyan szar gém ! Lehet 1 kicsit dedó de jó ! Valaki írjon má ide valamit !
  • ponty1
    Meg végülis nemcsak videó hanem az egész játéknak a honlapja !
  • ponty1
    http://www.legostarwarsthevideogame.com/
  • ponty1
    Héé emberek ! Most töltöttem le a demóját ! A tesókám nyomul vele aki 7 éves de meg kell mondjam hiába röhögtök is nekem is bejött a játék ! Töltsétek le ! Szerintem nem olyan gagyi ! Sőt nekem tetszenek is ahogy meg vannak csinálva a repülők + az emberkék ! Azon röhögtem a legnagyobbat amikor szétesik legókockákra a manusz amikor meghal ! Itt van 1 videó róla :
  • leslieboy
    Ja!Így már ok!Sajnos gőzöm nincs,de ha a legonak írsz,akkor állítólag küldenek!Ez a tippem van csak!
  • Raszkolnyikov
    Mit mi van?? 10éves koromban kaptam egy rakás legót most összeakarom rakni,de nincs meg hogy hogy kell össze rakni (vagyis a terv rajz).
  • Checkerboy
    www.lego.hu vagy .com???
  • Checkerboy
    Most töltöm le a demót ;)
  • leslieboy
    Mi van???
  • Raszkolnyikov
    Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne tervrajzokat szerezni? Mert nekem elveszett az összes és legózni akarock!!!
  • tigeroo
    Túl egyszerü lett minden, az irányítás,harc stb:(
    Billentyűkiosztás (alap) meg szar..:)
    De meg lehet szokni, olyan atom kombók vannak benne:))
  • HerrKiss
    Miért is? Kicsit bővebben is kifejthetnéd a véleményedet; mi tetszett és mi nem? Remegve várom a játékot, mint SW és LEGO rajongó. Viszont a demo nem akar töltődni :-(
  • tigeroo
    gyá
    :D
    :D
  • Enosh Chan
    K***a jó lehet :DDDDDDD
  • Szabi DEMON
    Nah látom ha scak egy kicsit lejebb is szét néztem volna már láttom a demot- na midn1. már jön...
  • Istencsászár
    nekem nagyon teccik tök poén sw hangulat legooo powa (régi szép emlékek) garifka is szép animációkis nagyon jólesz
  • Jimmyke
    Bazz, ha normális grafikával és játékmenettel csinálnák meg (kb J.K. szinten) én le sem tenném a játékot :)
  • Szabi DEMON
    Demo??? Honnan? Linket de azonnal! :D (nem nagyon figyeleke hogy melyik demo mikor jön ki szóval, lehet ha egy kcisit szétnéznék meg tudnám keresni, de azért lusta vagyok)
  • Szabi DEMON
    Nehogy azt hidd! Ez amelett hogy LEGO nagyon komoly játék elsz, és épp ezért lesz fantasztikus mert ötvözi a poént (a lego figurákkal) és a star wars hangulatot. Hatalmas lesz midnenkinek aki kicsi és aki idősebb egyaránt jól fog szórakozni. CSAK JELENNE MÁR MEG!!!
  • tigeroo
    sajna..:(
    lejátszottam a demo-t, elment a kedvem tőle..:P
  • Deajka
    Bazz, ez a játék!
    Nagyon meg van csinálva, dehát ez 7 éveseknek való. :(
  • tigeroo
    április...
  • Szabi DEMON
    Megjelenés mikorra várható?
  • Szabi DEMON
    Nagyon nagy lesz....
  • HollowMan
    Tölthető a demo!
  • tigeroo
    Lego Star Wars demó hamarosan!
    [2005. március 08. @ 16:45 - sHadeS]
    Mélyen tisztelt Forceuser nevű olvasónk küldte a következő hírt. A hivatalos oldal tanúbizonysága szerint a méltóságos online főszerkesztő Úr nagy reménysége, a Lego Star Wars kipróbálható verziója március 14-én letölthető lesz! Vááá, kell! :D Addig is figyelünk minden kommunikációs csatornát, hogy mi juttassuk el hozzátok leghamarabb!
  • Checkerboy
    Ja egyébkéent mit csinál a birodalmi katona ott a dart véder mellett a trailerben? Úgy néz ki mintha WC-re kellene mennie ;)
  • maxwell murder
    már alig várom hogy meglegyen:)
    LegoRacers király volt nagyon!
  • Seeker666
    ezt megnézem magamnak :)
    mikor jelenik meg?
  • Loál János #30
  • GrimReaper78
    Nagyon poén!
  • tigeroo
    jaja! nagyon vagány lesz! a végén ahogy a birodalmi katonát ahogy a vörös fény bevilágítja...hát nagyon jó lesz szerintem
  • tigeroo
    kijött
    egy ingame videó! én most tépem lefele, 8mega sincs..
  • BBird
    Az eidosnak nincs túl sok köze a fejlesztéshez, ha elolvastad a logo feletti szöveget: distributed by eidos.
    A fejlesztő a másik két logo. :-)

Elég mozgékonyak a karakterek a videóban. :-)
  • tigeroo
    van pár in-game shot (igaz flashben..) de érdemes meglesni:)
  • tigeroo
    yeee mától van LEGO Star Wars webpage..lehet hogy az eidos fejleszti..ott a lokócska alul
  • tigeroo
    Itt is megköxönjük a bannert
  • tigeroo
    :P