1063
-
#61 csütörtök adják ki
-
#60 Zsír a gém, funnak is elmegy! -
ponty1 #59 Hahó sztem ez nem olyan szar gém ! Lehet 1 kicsit dedó de jó ! Valaki írjon má ide valamit ! -
ponty1 #58 Meg végülis nemcsak videó hanem az egész játéknak a honlapja ! -
ponty1 #57 http://www.legostarwarsthevideogame.com/ -
ponty1 #56 Héé emberek ! Most töltöttem le a demóját ! A tesókám nyomul vele aki 7 éves de meg kell mondjam hiába röhögtök is nekem is bejött a játék ! Töltsétek le ! Szerintem nem olyan gagyi ! Sőt nekem tetszenek is ahogy meg vannak csinálva a repülők + az emberkék ! Azon röhögtem a legnagyobbat amikor szétesik legókockákra a manusz amikor meghal ! Itt van 1 videó róla : -
#55 Ja!Így már ok!Sajnos gőzöm nincs,de ha a legonak írsz,akkor állítólag küldenek!Ez a tippem van csak! -
Raszkolnyikov #54 Mit mi van?? 10éves koromban kaptam egy rakás legót most összeakarom rakni,de nincs meg hogy hogy kell össze rakni (vagyis a terv rajz). -
#53 www.lego.hu vagy .com??? -
#52 Most töltöm le a demót ;) -
#51 Mi van??? -
Raszkolnyikov #50 Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne tervrajzokat szerezni? Mert nekem elveszett az összes és legózni akarock!!! -
#49 Túl egyszerü lett minden, az irányítás,harc stb:(
Billentyűkiosztás (alap) meg szar..:)
De meg lehet szokni, olyan atom kombók vannak benne:)) -
HerrKiss #48 Miért is? Kicsit bővebben is kifejthetnéd a véleményedet; mi tetszett és mi nem? Remegve várom a játékot, mint SW és LEGO rajongó. Viszont a demo nem akar töltődni :-( -
#47 gyá
:D
:D -
#46 K***a jó lehet :DDDDDDD -
Szabi DEMON #45 Nah látom ha scak egy kicsit lejebb is szét néztem volna már láttom a demot- na midn1. már jön... -
#44 nekem nagyon teccik tök poén sw hangulat legooo powa (régi szép emlékek) garifka is szép animációkis nagyon jólesz -
Jimmyke #43 Bazz, ha normális grafikával és játékmenettel csinálnák meg (kb J.K. szinten) én le sem tenném a játékot :) -
Szabi DEMON #42 Demo??? Honnan? Linket de azonnal! :D (nem nagyon figyeleke hogy melyik demo mikor jön ki szóval, lehet ha egy kcisit szétnéznék meg tudnám keresni, de azért lusta vagyok) -
Szabi DEMON #41 Nehogy azt hidd! Ez amelett hogy LEGO nagyon komoly játék elsz, és épp ezért lesz fantasztikus mert ötvözi a poént (a lego figurákkal) és a star wars hangulatot. Hatalmas lesz midnenkinek aki kicsi és aki idősebb egyaránt jól fog szórakozni. CSAK JELENNE MÁR MEG!!! -
#40 sajna..:(
lejátszottam a demo-t, elment a kedvem tőle..:P -
Deajka #39 Bazz, ez a játék!
Nagyon meg van csinálva, dehát ez 7 éveseknek való. :( -
#38 április... -
Szabi DEMON #37 Megjelenés mikorra várható? -
Szabi DEMON #36 Nagyon nagy lesz.... -
#35 Tölthető a demo! -
#34 Lego Star Wars demó hamarosan!
[2005. március 08. @ 16:45 - sHadeS]
Mélyen tisztelt Forceuser nevű olvasónk küldte a következő hírt. A hivatalos oldal tanúbizonysága szerint a méltóságos online főszerkesztő Úr nagy reménysége, a Lego Star Wars kipróbálható verziója március 14-én letölthető lesz! Vááá, kell! :D Addig is figyelünk minden kommunikációs csatornát, hogy mi juttassuk el hozzátok leghamarabb!
-
#33 Ja egyébkéent mit csinál a birodalmi katona ott a dart véder mellett a trailerben? Úgy néz ki mintha WC-re kellene mennie ;) -
maxwell murder #32 már alig várom hogy meglegyen:)
LegoRacers király volt nagyon! -
Seeker666 #31 ezt megnézem magamnak :)
mikor jelenik meg? -
#30 -
GrimReaper78 #29 Nagyon poén! -
#28 jaja! nagyon vagány lesz! a végén ahogy a birodalmi katonát ahogy a vörös fény bevilágítja...hát nagyon jó lesz szerintem -
#27 kijött
egy ingame videó! én most tépem lefele, 8mega sincs.. -
#26 Az eidosnak nincs túl sok köze a fejlesztéshez, ha elolvastad a logo feletti szöveget: distributed by eidos.
A fejlesztő a másik két logo. :-)
Elég mozgékonyak a karakterek a videóban. :-)
-
#25 van pár in-game shot (igaz flashben..) de érdemes meglesni:) -
#24 yeee mától van LEGO Star Wars webpage..lehet hogy az eidos fejleszti..ott a lokócska alul -
#23 Itt is megköxönjük a bannert -
#22 :P