1063
  • Johnny23
    jah.....nincs jelentősége
  • Johnny23
    hát miután a CloneCD -s szar érdemesebb a HOODLUM-mal próbálkozni!!

((((sztem ez tuti mennifog))))
  • ponty1
    Ez kisebb mint az előző !
  • ponty1
    Akkor azt mondod innen menni fog ???
  • ponty1
    okés
  • Johnny23
    leállhatsz nyugodtan, nem megy sajna! (mondjuk lehet hogy kiadnak később vmi miniimage-t)

jelenleg a HOODLUM-os verza ami műxszik,találtam is torrentet!!!!!

HOODLUM torrent
  • ponty1
    Honnan szedted ?
  • ponty1
    Elindult a játék ? Milyen ?
  • ponty1
    Te honnan szedted ? Mert ha a torrentről akkor én is leállok vele ! Nem szarozok !
  • NeoMaN
    ennyi megszoptuk. nemmegy sehogy, sztem ez egy rossz verzsön.... Kibaszott blindwrite meg nem megy nálam valami hibával elszáll állandóan (több verzsönt is próbáltam). DEL.
  • tigeroo
    NEMJÓ!!!!
    nem vatyok láma bazmeg..
    ha jó lenne már rég jáccanám
  • CéZé
    valóban a Wandoo-n a clone cd-s van, akkor félreértettem amit irtál :)
  • Johnny23
    illetöleg bocsánat,nem mert a milyenk is CloneCD-s!!!

megvan a megoldás: a HOODLUM-os verza a jóóóóó (normálisan inditható)
  • NeoMaN
    mert ez ilyen.... meg kell várni.
  • NeoMaN
    regedit nekem régóta meg van csinálva, itt nem az a gond. egyszerűen nem látja ha mountolva vagy akár kiírva van. mind1, még 2 lehetőség. a kiírtról csinálok iso-t és kicsomizom winrar-al, vagy isobusterrel csomizom ki...
  • ponty1
    Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön !
  • Johnny23
    hát 1ébként nem éppen ua. mert ami a Wandoo-n van az cloneCD-s verza,ami a torrenten meg a Hoodlum-os SZTEM
  • CéZé
    hát akkor megvárod míg lesz crack
  • Johnny23
    vmi1szerübb kéne, mert a regedit-be nemszivesen piszkálok bele
  • CéZé
    és valóban megy úgy is :)
  • tigeroo
    írd má le még1x...
  • tigeroo
    nah ezt írja ki, ha a cue-ra átnevezett 10kb-os filet mountolnám:
    "Unable to mount file . Cue sheet: line 1-FILE command most appear before any other commands"
    eh, idegesít mosma..
  • CéZé
    tök ugyan az...próba képp kiirtam és három cd meghajtó közül az egyikben elindul:)
    amugy lejebb le van irva hogy kell elindítani
  • Johnny23
    háát aki kitalálta ezt a b5t- t meg b5i-t !!

kezdem sejteni,hogy ez nem ua. a verza mint a HOODLUM.os a wandoo-n!!

sztem talán egy minimage tudná megoldani a gondot,de honnan ??????
  • tigeroo
    most úgy fogom megpróbálni , hogy az 500+-os filet átnevezem bin-be, a kis 10kb-ost meg cue-ra
  • ponty1
    Csak 17 kb/s al szedi de az én netem 46 vagy olykor 50 nel is szedi ! Eredetileg 45 re lenne képes !
  • ponty1
    Légyszives ! Nem tod mondani hogy miért szedi ilyen lassan !!!!???? Más dolgokat gyorsabban szed !!!!
  • Johnny23
    na ok sikerült bemountolni, DE aztán nem történik semmi !!!!! (gondolom el kéne hogy induljon a telepitő)

és amikor a mountolt meghajtora lépek(intézőbe) ,akkor meg azt irja ki,hogy :

"A windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet sérült vagy olyan formátumot használ ,ami nem kompatibilis az operácios rendszerrel"

Megjegyzés: XP-m van (NTFS filerndszer) SP2-vel, a gammát a linkelt torrentről szedtem le!

PFFFF,nah ilyen gondom se volt 1gamméval se!!!!
    HEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NeoMaN
    nekem a b5i-re bemountolja, de nem látja sehogy. Mivel nincs blindwrite-m, ezért átneveztem a b5i-t iso-ra, és most neroval kiírom 1 újraírhatóra hátha, ugyanis hiába mountolok azt írja ki: nincs ilyen meghajtó. Ilyennel még nem találkoztam...
  • ponty1
    Nah ! Már szedem a játékot ! Mégeggyszer kössz ! Mjd valszeg még lessz 1 2 kérdésem mert ahogy látom nem valami könnyű elindítani ! Sok sikert !
  • Johnny23
    másik nagyméretű file????????

nah, 2 file-om van (B5t kiterjesztésűek),az egyik 545MB, a másik 10k!!!

namost ,ha a 10kb -osat akarom bemountolni ,akkor is ezt a szart irja ki!!!
  • NeoMaN
    nekem is de rájöttem 11 másodperc alatt!! daemonban az összes file mutatását válaszd, és a másik nagyméretű filet mountold! :D
  • ponty1
    Köszi szépen !!! Szedem ! (mármint mé nem a játékot)
  • Johnny23
    na evvel(pl) le tudod szedni torrentről --->BitTornado
  • Johnny23
    nekem is ue. írja ki,ha bemountolom : "UNABLE TO MOUNT IMAGE.UNABLE TO OPEN FILE IN KERNEL MODE"

....na akkor ilyenkor mit is?? HELP plz
  • ponty1
    Nem fizetős oldalt nem tuttok ????? Vagy léccives adjon már valaki 1 olyan töltőprogit amivel le tom szedni a torrentről !
  • Kovász
    ...vagy DC. De ott még csak pár nap múlva lesz fent
  • TneX
    Neked flesgeted van??? Úristen neeee!Azonnal felktatok egy címet...akinek flesgete van?Már hogyne!Te jó ég..
  • NeoMaN
    azzal sehonnan bazz fogd már fel.... Vagy ftp-zel, vagy torrentezel. Flashgettel kitörölheted. Sajna azok az idők már megszűntek.
  • ponty1
    1 teljes címet plíííííííííííííííííííz