1063
-
#141 jah.....nincs jelentősége -
#140 hát miután a CloneCD -s szar érdemesebb a HOODLUM-mal próbálkozni!!
((((sztem ez tuti mennifog)))) -
ponty1 #139 Ez kisebb mint az előző ! -
ponty1 #138 Akkor azt mondod innen menni fog ??? -
ponty1 #137 okés -
#136 leállhatsz nyugodtan, nem megy sajna! (mondjuk lehet hogy kiadnak később vmi miniimage-t)
jelenleg a HOODLUM-os verza ami műxszik,találtam is torrentet!!!!!
HOODLUM torrent -
ponty1 #135 Honnan szedted ? -
ponty1 #134 Elindult a játék ? Milyen ? -
ponty1 #133 Te honnan szedted ? Mert ha a torrentről akkor én is leállok vele ! Nem szarozok ! -
#132 ennyi megszoptuk. nemmegy sehogy, sztem ez egy rossz verzsön.... Kibaszott blindwrite meg nem megy nálam valami hibával elszáll állandóan (több verzsönt is próbáltam). DEL. -
#131 NEMJÓ!!!!
nem vatyok láma bazmeg..
ha jó lenne már rég jáccanám -
CéZé #130 valóban a Wandoo-n a clone cd-s van, akkor félreértettem amit irtál :) -
#129 illetöleg bocsánat,nem mert a milyenk is CloneCD-s!!!
megvan a megoldás: a HOODLUM-os verza a jóóóóó (normálisan inditható) -
#128 mert ez ilyen.... meg kell várni. -
#127 regedit nekem régóta meg van csinálva, itt nem az a gond. egyszerűen nem látja ha mountolva vagy akár kiírva van. mind1, még 2 lehetőség. a kiírtról csinálok iso-t és kicsomizom winrar-al, vagy isobusterrel csomizom ki... -
ponty1 #126 Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön ! -
#125 hát 1ébként nem éppen ua. mert ami a Wandoo-n van az cloneCD-s verza,ami a torrenten meg a Hoodlum-os SZTEM -
CéZé #124 hát akkor megvárod míg lesz crack -
#123 vmi1szerübb kéne, mert a regedit-be nemszivesen piszkálok bele -
CéZé #122 #79
és valóban megy úgy is :) -
#121 írd má le még1x... -
#120 nah ezt írja ki, ha a cue-ra átnevezett 10kb-os filet mountolnám:
"Unable to mount file . Cue sheet: line 1-FILE command most appear before any other commands"
eh, idegesít mosma.. -
CéZé #119 tök ugyan az...próba képp kiirtam és három cd meghajtó közül az egyikben elindul:)
amugy lejebb le van irva hogy kell elindítani -
#118 háát aki kitalálta ezt a b5t- t meg b5i-t !!
kezdem sejteni,hogy ez nem ua. a verza mint a HOODLUM.os a wandoo-n!!
sztem talán egy minimage tudná megoldani a gondot,de honnan ?????? -
#117 most úgy fogom megpróbálni , hogy az 500+-os filet átnevezem bin-be, a kis 10kb-ost meg cue-ra -
ponty1 #116 Csak 17 kb/s al szedi de az én netem 46 vagy olykor 50 nel is szedi ! Eredetileg 45 re lenne képes ! -
ponty1 #115 Légyszives ! Nem tod mondani hogy miért szedi ilyen lassan !!!!???? Más dolgokat gyorsabban szed !!!! -
#114 na ok sikerült bemountolni, DE aztán nem történik semmi !!!!! (gondolom el kéne hogy induljon a telepitő)
és amikor a mountolt meghajtora lépek(intézőbe) ,akkor meg azt irja ki,hogy :
"A windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet sérült vagy olyan formátumot használ ,ami nem kompatibilis az operácios rendszerrel"
Megjegyzés: XP-m van (NTFS filerndszer) SP2-vel, a gammát a linkelt torrentről szedtem le!
PFFFF,nah ilyen gondom se volt 1gamméval se!!!!
HEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#113 nekem a b5i-re bemountolja, de nem látja sehogy. Mivel nincs blindwrite-m, ezért átneveztem a b5i-t iso-ra, és most neroval kiírom 1 újraírhatóra hátha, ugyanis hiába mountolok azt írja ki: nincs ilyen meghajtó. Ilyennel még nem találkoztam... -
ponty1 #112 Nah ! Már szedem a játékot ! Mégeggyszer kössz ! Mjd valszeg még lessz 1 2 kérdésem mert ahogy látom nem valami könnyű elindítani ! Sok sikert ! -
#111 másik nagyméretű file????????
nah, 2 file-om van (B5t kiterjesztésűek),az egyik 545MB, a másik 10k!!!
namost ,ha a 10kb -osat akarom bemountolni ,akkor is ezt a szart irja ki!!! -
#110 nekem is de rájöttem 11 másodperc alatt!! daemonban az összes file mutatását válaszd, és a másik nagyméretű filet mountold! :D -
ponty1 #109 Köszi szépen !!! Szedem ! (mármint mé nem a játékot) -
#108 na evvel(pl) le tudod szedni torrentről --->BitTornado -
#107 nekem is ue. írja ki,ha bemountolom : "UNABLE TO MOUNT IMAGE.UNABLE TO OPEN FILE IN KERNEL MODE"
....na akkor ilyenkor mit is?? HELP plz -
ponty1 #106 Nem fizetős oldalt nem tuttok ????? Vagy léccives adjon már valaki 1 olyan töltőprogit amivel le tom szedni a torrentről ! -
Kovász #105 ...vagy DC. De ott még csak pár nap múlva lesz fent -
TneX #104 Neked flesgeted van??? Úristen neeee!Azonnal felktatok egy címet...akinek flesgete van?Már hogyne!Te jó ég.. -
#103 azzal sehonnan bazz fogd már fel.... Vagy ftp-zel, vagy torrentezel. Flashgettel kitörölheted. Sajna azok az idők már megszűntek. -
ponty1 #102 1 teljes címet plíííííííííííííííííííz