LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
csütörtök adják ki

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

gameplusz
Zsír a gém, funnak is elmegy!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hahó sztem ez nem olyan szar gém ! Lehet 1 kicsit dedó de jó ! Valaki írjon má ide valamit !

Meg végülis nemcsak videó hanem az egész játéknak a honlapja !

http://www.legostarwarsthevideogame.com/

Héé emberek ! Most töltöttem le a demóját ! A tesókám nyomul vele aki 7 éves de meg kell mondjam hiába röhögtök is nekem is bejött a játék ! Töltsétek le ! Szerintem nem olyan gagyi ! Sõt nekem tetszenek is ahogy meg vannak csinálva a repülõk + az emberkék ! Azon röhögtem a legnagyobbat amikor szétesik legókockákra a manusz amikor meghal ! Itt van 1 videó róla :

leslieboy
Ja!Így már ok!Sajnos gõzöm nincs,de ha a legonak írsz,akkor állítólag küldenek!Ez a tippem van csak!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Mit mi van?? 10éves koromban kaptam egy rakás legót most összeakarom rakni,de nincs meg hogy hogy kell össze rakni (vagyis a terv rajz).

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Checkerboy
www.lego.hu vagy .com???

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Most töltöm le a demót 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

leslieboy
Mi van???<#fejvakaras><#conf><#wilting>

Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne tervrajzokat szerezni? Mert nekem elveszett az összes és legózni akarock!!!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

tigeroo
Túl egyszerü lett minden, az irányítás,harc stb😞
Billentyûkiosztás (alap) meg szar..😊
De meg lehet szokni, olyan atom kombók vannak benne😊)
Miért is? Kicsit bõvebben is kifejthetnéd a véleményedet; mi tetszett és mi nem? Remegve várom a játékot, mint SW és LEGO rajongó. Viszont a demo nem akar töltõdni :-(
tigeroo
gyá
😄
😄
Enosh Chan
K***a jó lehet 😄DDDDDD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Nah látom ha scak egy kicsit lejebb is szét néztem volna már láttom a demot- <#idiota> na midn1. már jön...

Istencsászár
nekem nagyon teccik tök poén sw hangulat legooo powa (régi szép emlékek) garifka is szép animációkis nagyon jólesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bazz, ha normális grafikával és játékmenettel csinálnák meg (kb J.K. szinten) én le sem tenném a játékot 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Demo??? Honnan? Linket de azonnal! 😄 (nem nagyon figyeleke hogy melyik demo mikor jön ki szóval, lehet ha egy kcisit szétnéznék meg tudnám keresni, de azért lusta vagyok)

Nehogy azt hidd! Ez amelett hogy LEGO nagyon komoly játék elsz, és épp ezért lesz fantasztikus mert ötvözi a poént (a lego figurákkal) és a star wars hangulatot. Hatalmas lesz midnenkinek aki kicsi és aki idõsebb egyaránt jól fog szórakozni. CSAK JELENNE MÁR MEG!!!

tigeroo
sajna..😞
lejátszottam a demo-t, elment a kedvem tõle..😛
Bazz, ez a játék!
Nagyon meg van csinálva, dehát ez 7 éveseknek való. 😞
tigeroo
április...
Megjelenés mikorra várható?

Nagyon nagy lesz....

HollowMan
Tölthetõ a demo!<#smile>

tigeroo
Lego Star Wars demó hamarosan!
<2005. március 08. @ 16:45 - sHadeS>
Mélyen tisztelt Forceuser nevû olvasónk küldte a következõ hírt. A hivatalos oldal tanúbizonysága szerint a méltóságos online fõszerkesztõ Úr nagy reménysége, a Lego Star Wars kipróbálható verziója március 14-én letölthetõ lesz! Vááá, kell! 😄 Addig is figyelünk minden kommunikációs csatornát, hogy mi juttassuk el hozzátok leghamarabb!
Checkerboy
Ja egyébkéent mit csinál a birodalmi katona ott a dart véder mellett a trailerben? Úgy néz ki mintha WC-re kellene mennie 😉

már alig várom hogy meglegyen😊
LegoRacers király volt nagyon!
ezt megnézem magamnak 😊
mikor jelenik meg?

Loál János
<#ijedt>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nagyon poén! <#nyes>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

tigeroo
jaja! nagyon vagány lesz! a végén ahogy a birodalmi katonát ahogy a vörös fény bevilágítja...hát nagyon jó lesz szerintem<#nyes>
tigeroo
kijött
egy ingame videó! én most tépem lefele, 8mega sincs..
BBird
Az eidosnak nincs túl sok köze a fejlesztéshez, ha elolvastad a logo feletti szöveget: distributed by eidos.
A fejlesztõ a másik két logo. :-)

Elég mozgékonyak a karakterek a videóban. :-)
tigeroo
van pár in-game shot (igaz flashben..) de érdemes meglesni😊
tigeroo
yeee mától van LEGO Star Wars webpage..lehet hogy az eidos fejleszti..ott a lokócska alul
tigeroo
Itt is megköxönjük a bannert<#worship>
tigeroo
😛
Voltan
<#nevetes1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shaman
pffff:-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bandew
Így hamar elkészül a Halálcsillag. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tigeroo
1-3 Epizódig dolgozza fel a tselekményt..max a "sötét" anyakin, ja😞
DJ Skyline
kár hogy nincs dart véder!😞
😄

mukika
HOHA!!!!!!! <#worship>

tigeroo
aka. Anakin😄
hen-tes
loál játék 😄Dd

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

(egyébként: darth vader buzi! - fostartály)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

"A Lego Star Wars világában az Erõ egy sor olyan dolgot tud, amit eddig nem láthattunk. Ilyen az építés, újraépítés, dolgok mozgatása és átalakítása" 😄DDDDD

elképzelem darth vadert ahogy épp házat épít a kockákból! végre, nem tudtam mi hiányzott 😛 még jó hogy a lego az kocka és nem gömb, igy 10-20 poligonból meg lehet úszni egy egész játékot 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan