1063
  • alph4
    Azért, mert lusta vagy visszaolvasni!
  • Vanek
    geforce2-es kártyával miért nem m1?
  • alph4
    Igaz hogy hamar ki lehet játszani, de akinek még van kedve az szórakozhat bőven vele! pl más karakterrel is végig lehet vinni újra a játékot! ;)
  • HollowMan
    Pff, ez a gém sem tartott sokáig.
  • tigeroo
    aha..szal amik azt a lézert lövik ki:)
    köcke mindenki
    alig várom haver bejöjjön vidékről, egész nap tolni fogjuk:)
  • Kovász
    ep2: ki kell lőni a lézerágyúkat, majd a 2 ágyú között lévő 3 kis kék bizbaszt is
  • NeoMaN
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de én gémpaddal nyomom. Most azon gondolkodom, hogy kiteszem a 72-es TV-re. KURVANAGY EZ A GÉM! :Ð
  • MerlinW
    ugrás gombot tartsd lenyomva, az a gáz. A cél meg hogy megelőzd a kis zöld háromszöggel jelölt versenyzőt.
  • tigeroo
    abban a bárban ahol be lehet pötyögni néhány kódot..:P
    valami..?:DDD
  • tigeroo
    hmz...
    mindegyik epizódban valamilyen szar versenyzős /járgányos pályán akadtam el..ehh
    az ep. I-ben nem tom mit kell csinálni a pod raceben, full uccsó vagyok, egy idő után elkezd számolni viszafele, letelik: game over...
    epII: valamilyen síklóval kell menni, és fix pontban lévő, időközönként sugarat kilövő szaroknál kell rallizni (mert nem lehet átugorni..) és egy idő után tellik az idő...minden ellenséget meg kell ölni vagy mi..??
    plz ...
    egyébként kinek/mennyi legokockája van..?! nekem 341.000
    (EP1: 1,2,3 EP2: 1,2,3, EP3 : 4 végigvíve)
  • ponty1
    Neked sincs még lent serpa ?
  • ponty1
    Szerencsére !
  • ponty1
    Anyám ! Befingok ! Még mindíg tölti a játékot ! Már 1,5 napja megy az a nyomi 500 mega ! De már csak 20 van
  • Kovász
    Nem tudtok egy oldalt, ahol le van írva, hogy melyik pályán milyen emberrel kell menni, hogy meg lehessen szerezni az összes mini-kit canistert?
  • Kovász
    EZT A KÉPET ÉN IS BEAKARTAM SZÚRNI!!!
  • Maxtreme
    Minimum olyan kártya kell neki amiben van dx8 támogatás (gef3Ti)
    A tied csak dx7-es, ezért nem támogatja a shader effekteket. (vagyis valami kezdetleges 0.5-öt igen, de az olyan mintha nem is lenne :) )
    Szal azon semmiképp nem fog elindulni.
  • Amse
    Nem oldja meg driver.Az mx kártyák nem tudnak pixel shader-t szóval azzal nem fog elindulni.
  • Rolesz
    nekem nem indul el,és zt írja ki:It requires a graphics card which supports Pixel v1.1....?

Ezt valami driver vagy program megoldaja? És ha igen honnan lehet letölteni?
    Ja:A kártya NVIDIA GeForce 4 MX 440

• Seth
    Dizsi

• Serpa
    más nem kell hozzá.
    még nem, most csurog.
  • ponty1
    Te már nyomtál vele ?
  • ponty1
    Kössz a segítséget ! Amúgy más semmi macera nincs ?
  • Serpa
    igaen, csak az kell neki.
    enélkül hangbeli problémák lesznek.
  • ponty1
    Már a torrenen is az a hoodlumos verza van fennt ! Ennek csak az a indfix kell vagy mi ? Valaki tájékoztatna mi az a ind fix és honnan töltsem le ?
  • NeoMaN
    óó, az má elöbb fentvolt nekem, mint itt a link....
  • alph4
    Cherry Coke, Yes Oké!
  • Serpa
    tehát,hogy a Hoodlum verzióhoz még kell az iND fix?
  • Kovász
    Nincs itt semmi shader model 3, egyszerűen arról van szó, h a két kártya kicsit másképp jeleníti meg a dolgokat. Az ATIs "halványabb" tükröződés sztem közelebb áll a valósághoz (nem hiszem, hogy a tükrön kívűl bármilyen más anyag ennyire tükröződne, mint az nvidiás képen), a fénynyaláb az kamu (ugyanúgy van ATIn is), az árnyékot meg szerintem DIREKT lespórolták az ATI kártyákról (mert nyilván azért egy árnyék megjelenítése nem egy nagy vasziszdasz). Szerintem.

De tökmindegy, ez semmit se ront a játékélményen, ami kurva jó!
  • Solid Snake
    #207 ez sem segít rajta? Próba cseresznye.........
  • NeoMaN
    noja, de azért ezt szvsz simán le lehet programozni bármilyen ps vs karira... :P
    Amúgy kib**ottjó ez a játék, csak nekem valami 30 percenként random kilép... :(
  • Joe004
    Hát a pixel shader 3.0 át csak a Gef 6 osok tudják... :)
  • tigeroo
    nekem 9000-es van..:l
    és van olyan keci csík
    [a podrace-t kötelező megcsinálni..??]
  • Zsoldos
    Nem arrol van szo, hogy lustak, vagy az ati hw nem lenne kepes ra. Penz beszel azt szevasz.
  • Seth
    Na az ilyen programozóktól van hányingerem. Most miért nem lehet mindkét típusra ugyanúgy megcsinálni??? Ilyen effekteket még a Playstation 1 is tud....
  • NeoMaN
    fénynyaláb van szépen, de ilyen árnyék és ekkora tükröződés nincs ATI-n. :(
  • alph4
    Nekem még nagyobb mint a képen látható!
  • Maxtreme
    Ugyanis gyanítom hogy Nv-n ezért ekkora fénnyaláb :) Mert tényleg ilyen, tanusíthatom :)
  • Maxtreme
    ATi-n felajánlja a HDR opciót, vagy ki van szürkítve?
  • Kovász
    Most próbáltam ki, és KURVA JÓ!!!

És tényleg húz csíkot a fénykard ATIn is...
  • NeoMaN
    Nyahm megnéztem jobban... Hát annyira télleg nem mint az NV-s képem. Valahol a 2 között van 9800-on.. Kapjákbebazzeg!