LEGO Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no problem<#wink>

\"...lámák kíméljenek.\"

ami a wanadoo-n van, a clone cd-st.
ccd-lgsw.B5I
ccd-lgsw.B5T

NeoMaN
te nem a hoodlumost nyomod, hanem a másokat amit a spanyolok tettek fel?

NeoMaN
van. de telepítés után hibával elszáll. próbáltam több verziót is...

Semmi gond ! Bocs hogy 1 kicsit szemét voltam sajnálom <#szomoru1>,de éppen eléggé ideges voltam ! És kössz a tájékoztatót ! És elgondolkoztat az ötlet hogy utánnanézzek 1 2 dolognak ! Mégeggyszer bocs !

Vanek
Hi!
letöltöttem wandooról,és B5I fileba lett kész,azzal mit kell csinálni?
Daemon tools nem viszi....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Johnny23
azt ugy értettem,hogy sokan (többek között én is<#whatever>) megunták a "szarakodást" a fölinstal inditásával<#email><#awink>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ha te mondod biztos szar, de azért jópáran azzal a verzióval játszunk :)

OFF

Bocs h beletapostam a lelkivilágodba, de én ilyen hülyeségeket sose kérdeztem (fõleg nem fél év netezés után), inkább utánanéztem a dolgoknak. De ez nekem mindig tök evidens volt, hogy 1. az adott sávszél az az elméleti maximális, tehát simán jöhet lassabban a cucc 2. a fájlmegosztás ugye úgy mûködik, h másik embertõl tölti az ember a fájlokat, nem pedig egy 100 mbites szerverrõl...

ON

\"...lámák kíméljenek.\"

Te meg egy hülye köcsög ! Minek szósz bele !!!???? Szerintem nem kéne dumálnod ! Inkább gondolj vissza arra amikor elõször lett neted és mennyi hülyeséget kérdeztél ! Én még nem vagyok jártas annyira mivel kb csak fél éve van normáls internet és nem csoda hogy nem vaok jártas benne !!! honnan tunnám ezeket a honlapokat meg minden hülyeséget !!???? ha nem kérdezem meg ????? Jah gondolom te már anyuci hasába is interneteztél !

keress a blindwrite-hez crack-et és úgy írd ki, nekem úgy ment csak

<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

NeoMaN
te meg degczi. :Ð

"Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön !"

ponty, te mekkora láma vagy vazze...<#lama>

\"...lámák kíméljenek.\"

NeoMaN
mivel írtad ki?

Johnny23
aham....mostmég elég lassu (15k),de minnél többen szedjük,annál gyorsabb a torrent ugye -->torrent faq<#ravasz1>....ugyhogy tõccsétek!

NeoMaN
seeder is van? :ÐÐÐÐÐÐÐÐ

Lehet én se ! Majd este elindítom osztan holnapra reggelre leszedi !

tigeroo
én namszedem le vazg
Neked mennyivel szedi ?

Johnny23
jah.....nincs jelentõsége<#idiota>

Johnny23
hát miután a CloneCD -s szar érdemesebb a HOODLUM-mal próbálkozni!!<#wink>

((((sztem ez tuti mennifog))))

Ez kisebb mint az elõzõ !

Akkor azt mondod innen menni fog ???

okés

Johnny23
leállhatsz nyugodtan, nem megy sajna! (mondjuk lehet hogy kiadnak késõbb vmi miniimage-t)

jelenleg a HOODLUM-os verza ami mûxszik,találtam is torrentet!!!!!<#vigyor2>

HOODLUM torrent

Honnan szedted ?

Elindult a játék ? Milyen ?

Te honnan szedted ? Mert ha a torrentrõl akkor én is leállok vele ! Nem szarozok !

NeoMaN
ennyi megszoptuk. nemmegy sehogy, sztem ez egy rossz verzsön.... Kibaszott blindwrite meg nem megy nálam valami hibával elszáll állandóan (több verzsönt is próbáltam). DEL.

tigeroo
NEMJÓ!!!!
nem vatyok láma bazmeg..
ha jó lenne már rég jáccanám
valóban a Wandoo-n a clone cd-s van, akkor félreértettem amit irtál :)

Johnny23
illetöleg bocsánat,nem mert a milyenk is CloneCD-s!!!

megvan a megoldás: a HOODLUM-os verza a jóóóóó (normálisan inditható)<#vigyor2><#vigyor2><#wow3><#boxer>

NeoMaN
mert ez ilyen.... meg kell várni.

NeoMaN
regedit nekem régóta meg van csinálva, itt nem az a gond. egyszerûen nem látja ha mountolva vagy akár kiírva van. mind1, még 2 lehetõség. a kiírtról csinálok iso-t és kicsomizom winrar-al, vagy isobusterrel csomizom ki...

Légy szi valaki !!!!! miért szedi ilyen lassan a Bittorent vel ? Csak 16 al jön pedig 45 tel kéne hogy jöjjön !

Johnny23
hát 1ébként nem éppen ua. mert ami a Wandoo-n van az cloneCD-s verza,ami a torrenten meg a Hoodlum-os SZTEM

hát akkor megvárod míg lesz crack

Johnny23
vmi1szerübb kéne, mert a regedit-be nemszivesen piszkálok bele<#rolleyes>

és valóban megy úgy is :)

tigeroo
írd má le még1x...
tigeroo
nah ezt írja ki, ha a cue-ra átnevezett 10kb-os filet mountolnám:
"Unable to mount file . Cue sheet: line 1-FILE command most appear before any other commands"
eh, idegesít mosma..
tök ugyan az...próba képp kiirtam és három cd meghajtó közül az egyikben elindul:)
amugy lejebb le van irva hogy kell elindítani

Johnny23
háát aki kitalálta ezt a b5t- t meg b5i-t !!<#gonosz2><#gonosz2>

kezdem sejteni,hogy ez nem ua. a verza mint a HOODLUM.os a wandoo-n!!

sztem talán egy minimage tudná megoldani a gondot,de honnan ??????<#fejvakaras>

tigeroo
most úgy fogom megpróbálni , hogy az 500+-os filet átnevezem bin-be, a kis 10kb-ost meg cue-ra
Csak 17 kb/s al szedi de az én netem 46 vagy olykor 50 nel is szedi ! Eredetileg 45 re lenne képes !

Légyszives ! Nem tod mondani hogy miért szedi ilyen lassan !!!!???? Más dolgokat gyorsabban szed !!!!

Johnny23
na ok sikerült bemountolni, DE aztán nem történik semmi !!!!! <#rinya><#shakehead>(gondolom el kéne hogy induljon a telepitõ)

és amikor a mountolt meghajtora lépek(intézõbe) ,akkor meg azt irja ki,hogy :

"A windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet sérült vagy olyan formátumot használ ,ami nem kompatibilis az operácios rendszerrel"

Megjegyzés: XP-m van (NTFS filerndszer) SP2-vel, a gammát a linkelt torrentrõl szedtem le!

PFFFF,nah ilyen gondom se volt 1gamméval se!!!!<#nemtudom><#nemtudom><#help><#help><#help><#wilting>
HEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NeoMaN
nekem a b5i-re bemountolja, de nem látja sehogy. Mivel nincs blindwrite-m, ezért átneveztem a b5i-t iso-ra, és most neroval kiírom 1 újraírhatóra hátha, ugyanis hiába mountolok azt írja ki: nincs ilyen meghajtó. Ilyennel még nem találkoztam...

Nah ! Már szedem a játékot ! Mégeggyszer kössz ! Mjd valszeg még lessz 1 2 kérdésem mert ahogy látom nem valami könnyû elindítani ! Sok sikert !