6516
![10571093361148553957.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1057109336/10571093361148553957.jpg)
-
GRK #1207 Kezdő rapper vagyok, nem sok rappert ismerek még, Mondanátok párat aki nektek tetszik? -
GRK #1206 Ezek közül csak 2pac-et hallottam eddig, szeretem a zenéjét, meg majdnem mindent tudok róla amit a neten lehet találni. Én még csak kis takony vagyok hozzád képest, de nem divatból hallgatok rapet, hanem mert tetszik ez a stílus. -
Az biztos, hogy nem ő a legjobb:)))) Vannak ütős zenéi, az tutkó!
A legnagyobb gond az, hogy üzletet csináltak a Hip-Hop-ból!! Ami szerintem nem jó dolog!
2-3 napja láttam dokumentum filmet Jay Master Jay emlékére, és egy csoki társadalomtörténész csajszi mondta, hogy nagyon sok fehér csak a polgárpukkasztás, és a fennálló renddel való szembehelyezkedés miatt hallgat rap-et. Úgy gondolom ebben van egy jóadag igazság!
Szal' divat is rap-et, Hip-Hop-ot hallgatni!!
Én még a Run-DMC, Boggie Down Protuctions, Public Enemy, Ice-T, Cypress Hill, N.W.A., Grandmaster Flash, EPMD, 2 Live Crew, X-Clan, LL Cool J, Whodini, 2Pac stb. korszakon nőttem fel úgymond.
Soha nem felejtem még 1986-ban hallottam az első rap zenét ami miatt meg is kedveltem a stílust : Run-DMC - You be illin'. Na utánna még láttam a Breakin' című filmet! -
erről jut eszembe ez érdekes lehet... http://balhek.uw.hu -
GRK #1203 Annyira nem gáz, de nem mondanám hogy akkor nem hallottál zenét ha fifti-t utálod. :D Mintha ő lenne a legjobb rapper. -
Sziasztok!
Én pl. szeretem 50centet. És még a Game nevű srác zenéjét is.
Persze mindketten a Dr. Dre féle kiadóhoz tartoznak. Dre-t meg eleve komálom, mivel kedvenc bandáim egyike az N.W.A..
És ezt meg ne felejtsük el, hogy Public Enemy No1!!!:)))))
Ja még egy kérdés. Tud valamelyőtök valamit a JFK nevű Kecskeméti formációról. A '90-es évek elején alakultak. Ha jól emléxszem King B. egy Fila RapJam lemezen szerepelt a Mindenki című zenében. -
Sziasztok!
Én személy szerint ajánlanám az Orishas-t. Kubaiak, és a salsa-t összekutyulták a hip-hop-al. Szerintem hatalmas!:))) -
GRK #1200 Látom ti se szeretitek 50centet. Múltkor dumálok egy kis cigánykölyökkel, hogy milyen szar fifty. Ő meg mondja hogy akkor még nem hallottam zenét... -
Csesza #1199 next...
-
Csesza #1198 http://www.fankadeli.hu/
ezt érdemes olvasgatni, ha valaki kíváncsi, hogy vajon mi is történik a NightChild berkeken belűl és kívűl, hogy mi is a Siska-s vita tárgya, stb.! -
Csesza #1197 Itenjóvolt :) -
Losmexicana #1196 http://darklife.cwi.hu -
kis kocka #1195 bizony ám -
Március 17-én FankaDeli koncert lesz Százhalombattán:)
És azért ő is jó ám:) -
Frana #1193 http://rozmy.info/sabotaz/1.png
http://rozmy.info/sabotaz/2.png -
Csesza #1192 STEVE -
ok, kössz. -
Csesza #1190 tyhíííí, megprobálok utánanézni, hogy mi lehet a gond...
de ha nem tom megoldani, akkor feltöltöm valahova, ugygondolom ez nem bunkóság mivel amugy is free volt :) -
404 pedig a kezdőoldal teccetős! -
Csesza #1188 sajnos nemtok menni, mert nem jött össze a pénz :S
(spanomék mennek) -
megy valaki Redman/Method Man koncertre? -
lilgame #1186 csekk az alapokat!! www.myspace.com/lilgame74
a véleményeket várom!!!
előre is köszi!!!
csőőőő!!!! -
Csesza #1185 STEVE 1st solo album -
jogos
-
Csesza #1183 hátha, tudsz rendelni akkor vszeg nem fogytak el... -
aloha
nem tudjátok mi a helyzet ezekkel a nightchildos pólókkal?:s valahol mintha olvastam volna hogy elfogyoban vannak...ha rendelek megkapom vagy ne számitsak rá?
hátha tudtok segiteni.kösz -
Frana #1181 Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.
Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Művek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)
Belépő: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF
A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az első hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplőit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fődíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetően a vendégeknek is lehetőségük nyílik megmutatni tudásukat.
SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.
Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késő délután graffitis videók lesznek megtekinthetők.
Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekző e - mail címen: [email protected]
A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítő, sör, rövidek, szendvics, gyros
Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS:ORE 365 , CDM:FCO ,CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL ,IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON ,STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..
Az esti órákban:
A SKA színpadon fellép:
- Kötelező Közhelyek zenekar
A hip-hop termben fellép
-Hősök vs Vérfürdő
-Testament Records csapata
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
Drum and Bass teremben fellép:
-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Vityoo
-Elf
-Dj dive
Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team
Info: [email protected]
06/70 624 19 11
-
kis kocka #1180 -
na leglaább lesz hol eregetni az okosságot:):) -
odex a heroes 5ös odex? ^^ -
Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy van-e valami neve, és ha igen akkor mi, annak a "technikának" amikor a rapperek ugatnak, mint a kutya? Mint a szájdobnak a beatbox, úgy ennek nincs valami neve? -
Losmexicana #1176 dark life ez a honlapom meg odexé is :D hallgassátok meg a zenéket de azok csak demók nem stúdióban készültek
-
HElllo
Valaki mentsen meg...
Nagyon kéne az Nks - 5 csillagról az a szám amit a akkezdet phiaival nyomnak! ha vkinek megvan hagy vegyem már fel msnre, és küldje el plz!
légyszi vki!
thx
respect -
Csesza #1174 tyííííha :)
-
torrent -
reakció a köbön -
kacc*2 -
nm -
Valaki feltudná ezt tölteni nekem? Busta Rhymes - I'm Getting Rhyme -
Lucky Guy #1168 Semmi gond. Azért köszönöm.