6516
-
#1127 születési rendellenesség miat gyenge a légcsövem ...és két inhalátort kaptam...akkor a tüdöm is legyengült sok köhögés miatt..előakarják idézni a rohamomat ugy megnéhzni a légzésfunkciot és nem merték most nehogy bajom legyen igy márciusba fogják...dióhéjban:asthmas lettem eléggé keményen..Nem tudo mhogy fogom igy folytatni a korit,a kosarat,az edzéseimt...mert eléggé sportos lány vagyok és ez igy nem tudom hogy fog működni:( -
kis kocka #1126 meg szabad kérdeznem hogy mi a bajod?? -
#1125 ok, ha nem hát nem -
#1124 Oké,sajnálom, ingerülékeny vagyok,mert ma derült ki hogy nagyon beteg vagyok...Sorry :( -
#1123 только русский :) -
#1122 ja nekem van spanyol,ha kell szólj. Amúgy francia rap rulez -
#1121 elcsúszott a makró srry
-
#1120 csak csibusznak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, úgy is írtam h divat felhozni mindegy, a másik meg h fikáztál, nos azt sem nekd szólt, hanem jóval leőtted volt egy hsz, h ő legalább igazi zenét hallgat nem úgy mint te/v ti nemtom már azt hittem ez is logikus. Ja és még vmi én nem kérdőjeleztem meg sem 2pac sem a többiek hallhatatlanságát ezt viszont már nemtom h szedted ki a hsz-omból:) csak azt írtam h azért "felhívnám a figyelmet" így feltételesen szal nyugi;)érdekes h így magadra vetted a hsz-omat nem kifejezetten nekd szólt hanem úgy anblock az előtted szólóknak, legközelebb figylemesebben olvass miaelőtt elkapod a vizet nem 2pac a divat hanem az ő nevükel dobálózni -
#1119 Hát nemtudom..sztem még mindig m.o.-n vagyunk és leszünk is egy darabig..kinek hogy jön össze az élet és hogyan gondokozik erről..de ez a baj a világgal hogy nem azt becsüljük meg amink van..nemsok SP meg Fanka számot hallottam a rádióban..(kivéve salátamagazin, de az más..emiatt is tisztelem a Fankát, legalább próbálja terjeszteni az igét..)minden csak a pénzről szol bmeg...áhh tökre elegem van má most igy belegondolva...szval sztem mielőtt belemennénk itt a fikázásba nézzünk körül itthon is...
chő -
#1118 Ja és még annyit, hogy agy írtad (régi nagyokat) Hol régi az "állítolagos halála" után is több lemezt kiadtak...Régi...Áhh tupac és a többiek soha nem lesz régi..Ők örökké lesznek.. -
#1117 Nem hiszem hogy fikáztam...Szerintem csak elmondtam a véleményem és mi a divat?? Mert ha neked 2Pac divat hát akkor nagyon sajnállak:P És képzeld több magyar undergroundot hallgatok mint külfödit és nem a sok gazdag NAGY RAPERT...Hanem Cp, SP,Mes,Krízis...stbstb..csak tudod lehet a 2Pac élne...akkor talán sokkal többre vinné mint snoop dogg..Nemtudom mennyire ismered at életrajzát vagy akármilyét egyáltalán..mert ha ilyet állitasz hogy divatos dolog előhozni..hát nagyon tévedsz!!! -
#1116 spanyolt tudsz szerezni macótól (Maco13) ha meg kész esz a saját gépem akkor töltök fel majd nekd oroszt vhová, csak 2-3 számom van de nem rosszak -
kis kocka #1115 számomra a német furcsa és amúgy se nagyon szeretem a német nyelvet/embereket és sztem ebből is fakad hogy nem igen hallgatok német rapet/hiphopot
de ami bejön pl dj tomekk, bushido -
#1114 én leginkább a magyarra vagyok nagyon ráállva, de orosz meg spanyol rappre lennék kiváncsi a legjobban... :D
oroszt már 1x hallottam, de annak már 3-4 éve volt :D
azóta sehol nem találok... -
#1113 hát igen ez a küldönbség aközt h kvázi az arcodban van az mtv-ről vagy utánnanézel a barátaidnál, interneten
néemtből miket hallottál már ami pl nem tetszik? -
kis kocka #1112 a németet nem szeretem 1-2 jó van viszont a francia a legjobb sztem csak amcsik az elterjedtek mert azokat nyomják tv-be 1000el -
#1111 hát igen 2pac-et(a régi nagyokat) divat felhozni ha vki a zenei ízléssel kapcsolatban fikáz, énis felhívnám azért a figyelmet egy-két mai "klasszisra" is: saian supa crew, vagy a looptroop érdekes számomra h a legtöben amerikai és/vagy magyar zenét hallgatnak és gyakran nem vesznek tudomást a legalább olyan jó német, francia(!), svéd stb stb zenékről. Hiba. -
#1110 Ne felejtsük már el Notorious B.I.G.-t sem..légyszi :D:D:D
Sztem nem egy jó száma volt amíg élt és tevékenykedett...bár mindenki Tupac-al jön sztem nem volt egyeduralma..ő lett a leghíresebb és ennyi..mellette megannyi jó solorapper meg group volt hogy az nemigaz..vkinek rémlik még a Wreckx n Effect vagy mi??Talán ismeritek a Show me what you got c. uj számot namost ez a wreckx-éktől lett lekoppintva legalábbis az alapja..asszem a youtube-on fenn van a klipje is--> Rumpshaker a címe...kicsit 'oldszkúúúl' de sztem nagyon jo kis muzsika
na chő allz... -
kis kocka #1109 erre én csak annyit tudok mondani hogy kinek mi nekem snoop régi nagy kedvencem és igen 2pac nagyon tudta -
#1108 Jaja igazit LoL:)
Nemtudom...Mostani "NAGY" Rapperek:P Nem is tudom..régen voltak jó rapperek:) 2pac...nem tudom de nekem örök kedvecem lesz;)
És a Snoop Dogg meg ezek...mostani számaik szerintem nem egy nagy BUuUuUuM!:P De ez saját véleményem:D -
Csesza #1107 a banner alatt van 8 link :)
például megnézhetéd őket... -
#1106 sziasztok!mondanátok 1 olyan oldalt ahonnan lehet tölteni teljes rap albumokat. elöre is köszi!!! -
#1105 hát igen ő igazi reppet hallgat nem ugy mint ti -.-
-
#1104 te vagy a legjobb -
kis kocka #1103 már mind1 megtaláltam lekaptam és lekaptam egész albumot -
#1102 Cabos progival probálkoztál már?:P -
#1101 lél :D -
#1100 www.google.com -
kis kocka #1099 snoop dogg feat r. kelly - that's that számot szeretném letölteni vki legyon oly kedves és dobjon meg egy linkel -
Csesza #1098 :) -
Kanál #1097 petőfi csarnok -
#1096 vazzeg vazzeg erre el kéne nézni. nem tudod h hol lesz? -
Csesza #1095 jaja megyek, eddig úgy néz ki :)
sztem reális ár ahhoz képest hogy 50fillér-ért 12volt a legolcsóbb jegy, és Method Man és Redman hogy is mondjam?! kicsit másabb világ :D persze ezt a kemény divatosok nem értenék meg és ráadásul 2en vagy 3an jönnek Keyth Murray-al (nemtom hogy kell írni[nem ismerem :S]) ezért "simán" kiadok egy 8ast :D - februárban 7végenként elmegyek dogzani és megvan a fogyasztásra is a kess :P -
#1094 a csórónigger fajtájukat, beérhetnék kevesebbel :D
kimész? -
Csesza #1093 MÁRCIUS 9.
BUDAPEST
METHOD MAN & REDMAN :)
8000 HUF
durcás lesz :)
-
Csesza #1092 Itt találhatóak Parkoló C Kultiplexes felvételei.
Ha leakarjátok szedni akkor hajrá mert elvileg még ma törlődnek
Érdemes megtekinteni -
#1091 mármint producernek..rízön djt még nem láttam.. nem is fogunk. -
#1090 ohh na midnegy:) -
#1089 nemigazán van -
#1088 hali tufa figyelja mediterrának van honlapja?? mert nem találok...