6516
-
#1328 Nincs mit, pedig az a narancs-logós fekete nagyon bejött, amikor én rendeltem (ill akartam), akkor még volt XL-s csak nekem ugye 2XL-s kell...és akkor Kojsz még aszonta, hogy lesz... -
#1327 htx az infot -
#1326 sajna nem jött le egyik sem :S -
#1325 Én is akartam tőlük rendelni és Kojsz küldött egy mail-t, hogy sajna már mind elfogyott és nem is lesznek egy darabig... -
#1324 úgy tudom nem, de ezt tőlük kell megkérdezni.... -
#1323 és vayon lesznek még? -
#1322 efogytak.... -
#1321 hova lettek a pólók (nighchildos)? salatan nem találom öket:| -
#1320 nállam a saian a kedvenc, a youtube-on is van fennt sok cucc nézd meg a klippeket is -
#1319 köszi mindjárt leszedem és +hallgatom :) -
#1318 La Qulinique + Arsenik
Saian Supa Crew
most ezekből van nálam, ha lesz más majd rakok fel -
#1317 óó köszi :) szívesen várnám az ízelítőt :) -
#1316 L.Q., Saian Supa Crew, Arsenik, Supreme NTM, MC Solaar
Több nem jut eszembe, de ezek kurva nagy zenéket csináltak, ha gondolod tudok küldeni ízelítőt -
#1315 köszi a segítséget! -
#1314 segítenék, de nemtom már honnan szedtem őket....
Soprano-ról ennyit találtam: Street Skillz -
#1313 köszi a tippet, utánnanézek, vagy meg is segíthetnél privátban ha gondolod... megköszönném :) -
#1312 én régebben hallgattam Mc Solaart, IAM-ot.....de nemrég hallottam az MCM Topon a Sporano-t....az a szám jó volt .D -
#1311 srácok, tudnátok francia rappereket ajánlani? mert egyszer hallottam valaki a tévében bejött a dolog és gondolom szerzek valami hallgatnivalót. remélem otthon vaki ezen a téren is -
Coffee123 #1310 nem tudok a suhancosról véleményt mondani mivel nincs meg:(..jó van na:D:Dmindig a lányok:P..kinek van myspace?:D:D -
Csesza #1309 ha feldobsz valami témát akkor nem lesz ilyen pangás... -
Kanál #1308 írj egy 10 mondatos elemzést az új suhancos albumról. köfi :F -
#1307 jah.....nincs nyüzsgés.....néha ír vki vmit... :D -
Coffee123 #1306 itt mindig ilyen pangás van?:P:D -
Csesza #1305 -
Kanál #1304 hi -.- -
Coffee123 #1303 tiszteletem a fóumnak..és a fórumozóknak:D:D asszem rátaláltam a tökéletes helyre:D:Dvégre..ezazzz -
#1302 Ren'be, alig várom :D -
#1301 én Bács-Kiskunban és ma jött meg......
de télleg vmi iszonyat az album....:D -
Csesza #1300 sztem idővel meg fog jönni, nemsok eggyáltalán ez a pár nap, sőőőt ide szvsz sokkal több idő kell -
#1299 Megrendeltem kedden, de még nem jött meg (Békés megyébe lakom). Az para? -
#1298 Suhancos lemez beszerzését nagyon ajánlom mindenkinek.....vmi iszonyat jó.......nagyon od*basz...... -
#1297 -.-ban -
#1295 megvan;D nagyon debasz:] -
#1294 hogy póló mennyi idő alatt ér a címzetthez nem tudom, de a lemezek 2 hét szóval az se lehet több... :D -
#1293 Én rendelni fogok a NightChildról, ha megjelenik a Suhancos nagylemez. Remélhetőleg még ebbe a hónapba. -
#1292 szrintetek megéri rendelni testament rec.-es pólót( testamentrec.hu) illetve rap-es pólót (fanka.dux.hu) rendelni? kb mennyi idö alatt jönnek meg(tatai vagyok).van valakinek tapasztalata? -
Dénes é #1291 az kemény -
Csesza #1290 egy srácot valamiért kivonszolt egy kidobó
aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy a gyerek elmegy mellettünk
és a kb. 2-3 méterre lévő párkányra kimászott és le akart ugrani
egy másik kidobógyerek még időben elkapta a karját és visszarántotta
kihívták a mentőket, rendőröket, stb.
a srác eléggé ellenkezett, hogy elvigyék
ugy fogta meg az eggyik mentős a gyereket, hogy még a ruháját is letépte róla
nem gondoltam én hogy ez a gyerek ilyen rottyon van, igaz nem ismertem, de buli közben amikor táncoltunk csomószór odajött spanolni
... -
Dénes é #1289 milyen öngyilkos jelölt? -
Csesza #1288 öngyilkosjelölttel megtűzdelt ám, de rohadtjó party volt :)