6516
-
#1045 :) akkor okés:) Eggyetértünk mindenben szerintem:) Régen én is szerettem Sub Bast de már nagyon idétlen számai vannak...Ragga Csodaszarvasrol..most miértelme? ellenben Critical Points ami a családrol a szegénységről hogy tanulj... szal van mondanivalója:) Különben én is szeretem Dancehallt reggae DnB RAP/Hip-Hop szal igy jóóó:) -
Csesza #1044
respect
SubBass régebben volt a jó amikor még voltak sztem értelmei a szövegeinek lehet hogy még ifjabb csitri felfogásom miatt szerettem/hallgattam
de most ahol van fellépés általába a szövegeit azt full vágom és nem kapcsolom ki a winampot ha az megy :)
de én is sokat mondó rap szövegek híve vagyok + reggea és dancehall :P
rossz ember nem lehecc :P -
#1043 nah jee:) lesznek fellépők? -
#1042 Akkor lehet összefutunk :) -
#1041 őő lehet megyek XD:)=)
-
#1040 igen! -
#1039 Budapest VI. Liszt Ferenc tér 10. ?? -
#1038 egy kis vizsga nem árt két pihenés között :D
amúgy kurva sok vizsgám van, szal most nagyon nem fér bele -
#1037 egy kis pihenés nem árt két vizsga között :P -
#1036 vizsga, vizsga, vizsga -
#1035 pici reklám: szombaton mediterránban(bp) hiphop buli :) megy valaki? -
#1034 de különben megvethettek de én inkább reggae girl vagyok:) de rappet is hallgatok és éppez ért abbol is csak azt ami tetszik és enm összevissza beszél hanme van jelentősége...mert szerintem az eléggé fonots tényező egy szövegben:) aki meg ellentmond az mennyen rimfaragásba ne csak itt mondja:) -
#1033 Sub bass-nek azért van 1-2 hallgatható száma szvsz :) -
#1032 Hát nem tudom Sub Bas Monstert ismerem személyesem és eléggé beképzeét erről ennyit:) Mert bp-n nem ergyszer találkoztam vele mivel unokatesom haverjának rokonaXD Critical Points meg van olyan jó mint Hősök pl...Aki azt nem szereti az akkor a szar magyar rappet hallgatja:P -
#1031 most tök jó 80-aas évekbeli rappet hallgatni -
#1030 salátán nem nagyon szoktam nézelődni mert nevéhez hűen vegyesnek találom, de majd megnézem valamikor. Subának meg bár méjnsztrimeskedik azért sztem kijár némi tiszelet. Amugy nem gondoltam hogy magyar a nevéből ezért nem olyen környéken kerestem ezt a critical pojncot. -
#1029 Mert ez nem olyan mint Sub Bas Szar hanem ez olyan hogy www.salatamagazin.com klikk rá:) és meglátod:) -
#1028 nem de esetleg némi lökést adhatnál akkor a jó irányba:)
..rákerestem de semmi -
#1027 Critical Points-ot ismeritek? (az tutti nem a szemétben van szal ne ott keresétek=)) -
#1026 a szemétben... bocs, ha mégis szereted! -
edotibi #1025 Hello valaki mondja már meg hol találom meg az animal canibals csak karácsony cimü számát.Köszike.
-
Csesza #1024 Ma! Rátevés :P -
Csesza #1023 a zene, én jobbra számítottam :) -
#1022 mármint a zene vagy az oldalról nem töltötte be a számokat? -
Csesza #1021 nekem nem jött be :S -
#1020 Ready albuma - Wacuumairs
ha még nem ütött volna szemet:) -
#1019 én nem járok oylanokba:D -
#1018 januárban gyakori a szabadtéri party, főleg hiphop körökben -
#1017 megláttyuk leheth beelfér
szabadtéri lesz?
-
#1016 elég jó partynak tűnik, de sztem nekem sem fog beleférni sajnos...bár ha bld feljön akkor valszeg bebaszunk és elmegyünk -
#1015 uhhh erre énis elmenék még sohan em láttam oylan programot amit végigbírnék bankos norba kezdet punnany nagyon nagy party lesz sztem én vizsházni fogok akkor:) -
Csesza #1014 elvileg mi is megyünk fel... -
#1013 ez lesz a nemmindegy -
#1012 ha a gruppen familyre vagy kiváncsi akkor az ingyenesen letölthető..... -
#1011 tudom h meg kéne venni meg stb (pap pap) de ha vki linkelne egyet meghallgatnám -
Csesza #1010 nekem annyira nem jön be, jobbra számítottam :S -
#1009 kijött a Gruppen Family cucc...Pixa, Eckü és Siska osztják az észt.....de nagyon komoly....azok az eszement dumák... :DDD -
Csesza #1008 -
Csesza #1007 jaja, szét visítottam rajta az agyam :)))) -
#1006 Viszont ! :()