6516
-
Csesza #1368 velo -
#1367 hello -
#1366 Triek & Jehiko - Úthibák LP és Altare - Motto LP-t kötelező meghallgatni....Salátáról szedhetők....iszonyat jók...csekk csekk... :D -
#1365 egy kis ízelitő -
#1364 most jött ki 2uj album:
T.I. - T.I. vs T.I.P
Fabolous-From_Nothin_To_Somethin
eszméletlen jol sikerült mindkettő,én főleg Fabolousnak örülök mert 2004ota nem is halottam rola pedig az akkori albuma is iszonyat durva volt -
SlickAdam #1363 Bárkinek aki nem adott ki 5-20 ezret a koncertre... Nem kell mindenkinek utálnia NAs-t, mert sokan pórul jártak miatta... -
#1362 Ugyan kinek kell már nas lemez??? :D -
SlickAdam #1361 7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévő NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead
[email protected] -
Csesza #1360 jaja olvastam én is :D -
#1359 kurva jól tolja ez a Dipa gyerek........nagyon jó.....Siska commentje milyen má... :D
"dipa lökdmeg!
...rájöttem, h eddig elpocsékoltam a rímeimet a szarra. azt akarom, h taníccs tesó, te vagy a legjobb!
1 igazi lirikus aki érzi és érti a zuccát. csak te tudod, h mi a rap itthon, legyél a tanárom, lécci...
engedd, hogy tőled tanulhassak, nekem erre van szükségem.
1 elkeseredett reppes
ui.: ha nem válaszolsz vagy nem jelenik meg a bravo következő számában öngyikos leszek!" -
Csesza #1358 jó a Tibbah update is!
akkor a Mentha lemezen a Magamnak címü számon a Sövi része az eggyik legjobb szöveg amit így mostanában hallottam, ha a lemez szvsz nem is éri meg az "árát" de az a Sövi verse abszolult...
a Dreamerz-re várok nagyon (tudom hogy kijött) -
#1357 tényleg jó lett, mostanában alig hallani értelmes zenét itthon ez a Dipa nkem totál új volt -
Csesza #1356 Dipa új száma valami kegyetlen jó :)
hallgassátok:
Dipa - Keresetlen Szavak -
Coffee123 #1355 NAH FIGYELEM EMBEREK..GRAFFSHOP NYÍLT..BŐVEBB INFORMÁCIÓK:
www.bunker.extra.hu
www.stylewars.com ott a fórumon/bunkerverseny
és nálam: www.hotdog.hu/underke91 ..és a magazinomban
megtalálható vaok myspacen is ha esetleg el akarnátok érni ez ügyben:
www.myspace.com/vyens
vagy írj emailt: [email protected]
SASOLJÁTOK!;)páááááááás -
Tmac #1354 Ilyenkor örülök hogy most is fukar voltam és bár én nas-t tiszteletem de azt a zsét inkább másra költöttem, de az tuti hogy egy darabig nem hallgatok nas számot mert az milyen dolog hogy ilyen meg olyan ríl-nek mutatja magát meg akit csak a zene érdekel erre szarik az egészre...
"fuck cash... All I need is one mic.. fuck the cars, the jewelry
All I need is one mic.. to spread my voice to the whole world" gondolom mikrofon volt akkor meg b*ssza meg... -
#1353 evvel tisztában vagyok.....nekik nem érdekük lejáratni nas-t....nem voltam ott nem tudok sokat, így csak abból tájékozodók, amit mondanak....2 hete párszor elgondolkoztam rajta, hogy lehet elkéne menni csak nem volt pénzem... -
#1352 kamu, a hiphopgame.comon azt írják amit NASék mondanak. Ott voltam, tökéletes volt a hangzás, és a színpad is fel volt építve, mi az, hogy nem volt fölépítve van olyan is? lol -
Csesza #1351 :OOO
most olvastam a hiphop.hu fórumát, hát ez nagy kibaszás :SSSS -
#1350 Stephco annyit mondott, hogy nem akart fellépni.......kértek még 10%-t a 8 milla mellé, amit szintén megadtak, de hülye kifogásokat mondtak.... -
Csesza #1349 :OOOO
nem is hallottam -
#1348 Gondolom sokan hallották már, hogy mi volt a tegnapi NAS koncerten.....
Most kaptuk a hírt hogy Nast a fellépésének törléséért tegnap este nem tartóztatták le. Itt a pontos sztori: 20 partyt csináltunk már meg a 25 partys turnéból. Budapest lett volna a 21. de mivel a szervező nem teljesítette a szerződésben foglaltak pénzügyi részet ezért elmaradt. mindezek tetejébe Jaime Foxxx Gudewicz, a hangosítónk, elmondta, hogy milyen rosszak voltak a körülmények. A színpad nem volt felépítve a hangzás szörnyű volt, és az öltöző használhatatlan volt. Nas kész, hajlandó, és képes volt a fellépésre ezenkívül nagyon izgatott, mer még sosem lépett fel ebben a városban. /hiphopgame.com/
Stephco elismerte hogy a színpad 20 perccel később volt kész, de az a Foxxx csaávó beállítota a hangokat és nem ment el..... -
saliga #1347 Sziasztok.
Elindult az online rádió az Oldschool Fanklub oldalán.
Rap, funky, break zenék egésznap.
www.oldschool.fanklub.hu
-
#1346 -
Csesza #1345 -
Csesza #1344 DMX - Party Up -
#1343 DMX-Party Up -
sylica #1342 Sziasztok!
Kész van az első magyar DMX oldal. Regisztráljatok és indítsátok el az oldalt! Adjuk meg a kellő tiszteletet DMX bácsinak!!!! Mindenki térjen át az ottani fórumra!:)
http://dmxhu.extra.hu
Üdv: Dávid -
zoolee #1341 Hali, lenne egy kérdésem...
Ebben a videóban mi a szám címe ami ~2 perc előtt pár másodpercel kezdődik?? -
Frana #1340 SABOTAZ GRAFF JAM 2
2007.06.01. Péntek
Tűz Tate (Budapest, IX. ker. Tűzoltó u. 54-56.)
Június 1-én, megrendezésre kerül a Sabotaz Graffiti Jam 2 a Tűz Tateben! Ezúttal is meghívott writerekkel, azonban sokkal – sokkal több szabad falfelülettel a festeni vágyók számára! Több ezer négyzetméter legálfallal!
Meghívott csapatok: CFS,CDM, DZ, N4F, IP,DCK,ASM,HPC,ABK …
Kanna akció most is a helyszínen: Sabotaz cans: 750 HUF /db.
A délutáni festés alatt a zenét szolgáltatja:
- Dj Slow
Az esti buli rezidensei:
- Dj Nice
- Hősök
- Fluor Filigran
- KK Krú
A koncertteremben 21:00-tól:
- Axim (Szolfézs,Eclips3)
- Liquid (Szolfézs,Eclips3)
- Sp & Scinetyc (Circus Maximus)
- Siet (Disturbass)
A rendezvény egész nap ingyenes!!! -
#1339 az nagyon gecájos -
#1338 köszömm -
Tmac #1337 Szó fel! - a szám címe -
#1336 köfi -
Csesza #1335 ezt a rész-t pont Deego nyomja és az eggyik Hősök albumon van rajta, most nem jut eszembe a címe de majd megnézem... -
#1334 említi a refrénben a H.-ket iss....
azért köfi...ha setleg szedbe jutna szólj léccy... -
#1333 sztem kevés ember van aki ne ismerné a Hősöket....a szám meg ismerős, de nekem úgy rémlik mintha nem ők nyomnák... .D -
hősoknek van 1 száma 1X hallotam még régen...
Szal a refrén emlékeim szerint : A soul, a beat, a style... stb vvmi ijesmi
felismeri vki? kb 3-éve hallotam -
#1331 hy a Hősök nevű formációt ismeri vki?
mármint fan:::: -
#1330 Hát basszus, de nekem kell egy olyan pólóóóó :)), vkinek nincs véletlenül egy alig használt, eladó xxl-es? :) -
#1329 jaja én is azt néztem ki. pár hete jött meg a repp-es.kegyetlen:)