6516
10571093361148553957.jpg
  • Csesza
    velo
  • UnknownAsshole
    hello
  • LasDen #1366
    Triek & Jehiko - Úthibák LP és Altare - Motto LP-t kötelező meghallgatni....Salátáról szedhetők....iszonyat jók...csekk csekk... :D
  • báttyó02
    egy kis ízelitő
  • báttyó02
    most jött ki 2uj album:

T.I. - T.I. vs T.I.P

Fabolous-From_Nothin_To_Somethin

eszméletlen jol sikerült mindkettő,én főleg Fabolousnak örülök mert 2004ota nem is halottam rola pedig az akkori albuma is iszonyat durva volt
  • SlickAdam
    Bárkinek aki nem adott ki 5-20 ezret a koncertre... Nem kell mindenkinek utálnia NAs-t, mert sokan pórul jártak miatta...
  • LasDen #1362
    Ugyan kinek kell már nas lemez??? :D
  • SlickAdam
    7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévő NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
    - Illmatic
    - It Was Written
    - I Am...
    - Stillmatic
    - The Lost Tapes
    - God's Son
    - Hip Hop Is Dead

[email protected]
  • Csesza
    jaja olvastam én is :D
  • LasDen #1359
    kurva jól tolja ez a Dipa gyerek........nagyon jó.....Siska commentje milyen má... :D

"dipa lökdmeg!

...rájöttem, h eddig elpocsékoltam a rímeimet a szarra. azt akarom, h taníccs tesó, te vagy a legjobb!
    1 igazi lirikus aki érzi és érti a zuccát. csak te tudod, h mi a rap itthon, legyél a tanárom, lécci...
    engedd, hogy tőled tanulhassak, nekem erre van szükségem.

1 elkeseredett reppes

ui.: ha nem válaszolsz vagy nem jelenik meg a bravo következő számában öngyikos leszek!"
  • Csesza
    jó a Tibbah update is!

akkor a Mentha lemezen a Magamnak címü számon a Sövi része az eggyik legjobb szöveg amit így mostanában hallottam, ha a lemez szvsz nem is éri meg az "árát" de az a Sövi verse abszolult...

a Dreamerz-re várok nagyon (tudom hogy kijött)
  • bld
    tényleg jó lett, mostanában alig hallani értelmes zenét itthon ez a Dipa nkem totál új volt
  • Csesza
    Dipa új száma valami kegyetlen jó :)

hallgassátok:

Dipa - Keresetlen Szavak
  • Coffee123
    NAH FIGYELEM EMBEREK..GRAFFSHOP NYÍLT..BŐVEBB INFORMÁCIÓK:
    www.bunker.extra.hu
    www.stylewars.com ott a fórumon/bunkerverseny
    és nálam: www.hotdog.hu/underke91 ..és a magazinomban
    megtalálható vaok myspacen is ha esetleg el akarnátok érni ez ügyben:
    www.myspace.com/vyens
    vagy írj emailt: [email protected]
    SASOLJÁTOK!;)páááááááás
  • Tmac
    Ilyenkor örülök hogy most is fukar voltam és bár én nas-t tiszteletem de azt a zsét inkább másra költöttem, de az tuti hogy egy darabig nem hallgatok nas számot mert az milyen dolog hogy ilyen meg olyan ríl-nek mutatja magát meg akit csak a zene érdekel erre szarik az egészre...

"fuck cash... All I need is one mic.. fuck the cars, the jewelry
    All I need is one mic.. to spread my voice to the whole world" gondolom mikrofon volt akkor meg b*ssza meg...
  • LasDen #1353
    evvel tisztában vagyok.....nekik nem érdekük lejáratni nas-t....nem voltam ott nem tudok sokat, így csak abból tájékozodók, amit mondanak....2 hete párszor elgondolkoztam rajta, hogy lehet elkéne menni csak nem volt pénzem...
  • N1ggA
    kamu, a hiphopgame.comon azt írják amit NASék mondanak. Ott voltam, tökéletes volt a hangzás, és a színpad is fel volt építve, mi az, hogy nem volt fölépítve van olyan is? lol
  • Csesza
    :OOO

most olvastam a hiphop.hu fórumát, hát ez nagy kibaszás :SSSS
  • LasDen #1350
    Stephco annyit mondott, hogy nem akart fellépni.......kértek még 10%-t a 8 milla mellé, amit szintén megadtak, de hülye kifogásokat mondtak....
  • Csesza
    :OOOO

nem is hallottam
  • LasDen #1348
    Gondolom sokan hallották már, hogy mi volt a tegnapi NAS koncerten.....
    Most kaptuk a hírt hogy Nast a fellépésének törléséért tegnap este nem tartóztatták le. Itt a pontos sztori: 20 partyt csináltunk már meg a 25 partys turnéból. Budapest lett volna a 21. de mivel a szervező nem teljesítette a szerződésben foglaltak pénzügyi részet ezért elmaradt. mindezek tetejébe Jaime Foxxx Gudewicz, a hangosítónk, elmondta, hogy milyen rosszak voltak a körülmények. A színpad nem volt felépítve a hangzás szörnyű volt, és az öltöző használhatatlan volt. Nas kész, hajlandó, és képes volt a fellépésre ezenkívül nagyon izgatott, mer még sosem lépett fel ebben a városban. /hiphopgame.com/

Stephco elismerte hogy a színpad 20 perccel később volt kész, de az a Foxxx csaávó beállítota a hangokat és nem ment el.....
  • saliga
    Sziasztok.
    Elindult az online rádió az Oldschool Fanklub oldalán.
    Rap, funky, break zenék egésznap.
    www.oldschool.fanklub.hu
  • Csabesz6
  • Csesza
  • Csesza
    DMX - Party Up
  • Csabesz6
    DMX-Party Up
  • sylica
    Sziasztok!

Kész van az első magyar DMX oldal. Regisztráljatok és indítsátok el az oldalt! Adjuk meg a kellő tiszteletet DMX bácsinak!!!! Mindenki térjen át az ottani fórumra!:)

http://dmxhu.extra.hu

Üdv: Dávid
  • zoolee
    Hali, lenne egy kérdésem...
    Ebben a videóban mi a szám címe ami ~2 perc előtt pár másodpercel kezdődik??
  • Frana
    SABOTAZ GRAFF JAM 2
    2007.06.01. Péntek
    Tűz Tate (Budapest, IX. ker. Tűzoltó u. 54-56.)

Június 1-én, megrendezésre kerül a Sabotaz Graffiti Jam 2 a Tűz Tateben! Ezúttal is meghívott writerekkel, azonban sokkal – sokkal több szabad falfelülettel a festeni vágyók számára! Több ezer négyzetméter legálfallal!
    Meghívott csapatok: CFS,CDM, DZ, N4F, IP,DCK,ASM,HPC,ABK …

Kanna akció most is a helyszínen: Sabotaz cans: 750 HUF /db.

A délutáni festés alatt a zenét szolgáltatja:

- Dj Slow
    Az esti buli rezidensei:
    - Dj Nice
    - Hősök
    - Fluor Filigran
    - KK Krú

A koncertteremben 21:00-tól:

- Axim (Szolfézs,Eclips3)
    - Liquid (Szolfézs,Eclips3)
    - Sp & Scinetyc (Circus Maximus)
    - Siet (Disturbass)

A rendezvény egész nap ingyenes!!!
  • Csabesz6
    az nagyon gecájos
  • otrosinka
    köszömm
  • Tmac
    Szó fel! - a szám címe
  • otrosinka
    köfi
  • Csesza
    ezt a rész-t pont Deego nyomja és az eggyik Hősök albumon van rajta, most nem jut eszembe a címe de majd megnézem...
  • otrosinka
    említi a refrénben a H.-ket iss....
    azért köfi...ha setleg szedbe jutna szólj léccy...
  • LasDen #1333
    sztem kevés ember van aki ne ismerné a Hősöket....a szám meg ismerős, de nekem úgy rémlik mintha nem ők nyomnák... .D
  • otrosinka

hősoknek van 1 száma 1X hallotam még régen...
    Szal a refrén emlékeim szerint : A soul, a beat, a style... stb vvmi ijesmi
    felismeri vki? kb 3-éve hallotam
  • otrosinka
    hy a Hősök nevű formációt ismeri vki?
    mármint fan::::
  • mabbak
    Hát basszus, de nekem kell egy olyan pólóóóó :)), vkinek nincs véletlenül egy alig használt, eladó xxl-es? :)
  • Csabesz6
    jaja én is azt néztem ki. pár hete jött meg a repp-es.kegyetlen:)