6516
-
#1167 kerestem ahol tudtam, de semmi -
Lucky Guy #1166 Ez a részlet van meg a zenéből:
Intellect - Where's the party at
http://www.mytempdir.com/1214092
Help! -
Lucky Guy #1165 Üdvözlet!
Szeretnék tisztelettel kérni információt, hogy honnan lehetne megszerezni a következő nótát, melyet pár éve keresek, de eddig hiába...
Intellect - Where's the party at
Köszönöm. -
Csesza #1164 én nem biztos, hogy ilyen finoman fogalmaznék ha majkáról írnék szöveget :ASdasdsads -
Kanál #1163 Hát figyelj csicska majka ez nem a szőke kóla, csak az élet komoly módra ahogy a nagy könyvben meg van írva. legjobb duma cp-től :D -
#1162 jóvan de senki nem kérdezte tőle, csak ugy mondta egy alapbol hiphop topikba :D -
Csesza #1161 de igaza van -.- -
#1160 helyes ^^ -
#1159 huhja én fanka-függö lettem xD -
#1158 menő a csávó xDDD
© RAWE
ma 15:44 | privát | válasz erre | #168
csak a magyar rap!
Háborgató maszkura,Jam Balaya,Punnani Massif,Fanka,Hősök,deego stb...
-
#1157 nekem tokre teccik -.-
-
Csesza #1156 áz :D -
#1155 nembaj:Dnekem teccik többi kitérdekel:] -
Kanál #1154 majka az csicska ;| -
#1153 htx:) -
Csesza #1152 vannak fent linkek a bannerban, érdemes rájuk kattanni -
#1151 ohh elnézés fankadeli -
#1150 hohó meghallgattam most pár fankedlit:) naon tuti:) szedem is torrentröl az albumokat...:Deddig ien dmx,50cent,lloyd banks, cashis....ieneket hallgattam...tudom ezt hivjak divatreppnek,de nekem teccik:) nem tehetek rola...mind1 de ez a fankadeli naon jó:)) subb bass is bejön, majka is...tudtok ajánlani nívós előadókat?:D lehet külföldi is magyar is
htx
-
#1149 Kösziköszi, megnéztem, télleg vannak. -
#1148 Neveket tudok mondani amikre mi nyomjuk, bár legtöbbje nagyon oldszkúl. DJ4Joy, DJ Qbert, Def Cut, DJ Woodoo stb. Vagy ott vannak a BotY válogatások, ezeket még nézd meg 2003ig biztos vannak. nemtom nekem is inkább csak válogazások vannak, meg így ömlesztve kapom a legtöbbet. De beírod torrentbe break-mix biztos kidob valamit.... -
#1147 Köszi, megnézem. -
Csesza #1146 semmi -
Csesza #1145 sztem keress ilyen dancehall oldalakat ott vannak jó zenék ilyen dolgokhoz
én sajna nem emléxem, hogy DC-n kívűl honnan szedtem le ilyeneket :S -
#1144 Csá! Tudnátok ajánlani olyan igazi, táncolós hiphop zenét breakhez? Ilyesmiben nem vagyok jártas. -
Losmexicana #1143 szerintetek milyen jövője van Magyarországon egy raprock együttesnek? -
Csesza #1142 Check is megmaradt csak mint KávaKrú tag :) -
Csesza #1141 -
#1140 ne bassz már :( -
#1139 "Életkor: 14 alatt"
vmit csak kellett mondania h broáf legyen :DDDD -
#1138 chump'yanz sztem már nincs....és a finuccsiből is csak Siska maradt.... -
#1137 bloose broavaz 4ever!
chump'yanz, feenoochiz, deego. ezek a jók. :P -
lilgame #1136
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK MÁRCIUS 2-ÁN a LIVING ROOMBA ESTE 10-KOR!!!
A FELLÉPŐ Szfinx Mc. !! NAGY JÖVÖ ELŐTT ÁLL!!
A SZÁMAI MEGHALLGATHATÓK HAMAROSAN!! -
kis kocka #1135 reméljük is -
#1134 Bocsi Off miatt csak kérdeztek:(
Ő hát nem csak fulladtam ha barátommal votlam és elvoltunk... vagy valami
Havrokkal,Akkor sétálok haza, és fulladoztam,összesetem...Szal ilyesmik voltak:S:S De nem baj meggyogyulok és ujra táncolok,korizok meg minden!! -
#1133 OFF:kicsit offosodik a topic.. np és te nem érezted ezt egyébként, h fáradékonyabb vagy stb, cigizel amúgy? -
#1132 Nem tudom nekem sem mindegyik száma tetszik, csak egy-kettő...Szal nyugi:) nem vok KakiFan:P -
kis kocka #1131 köffi -
Csesza #1130 jó a logód, legalábbis a bal fele, amin Ice Cube van :P -
kis kocka #1129 hát igazán sajnálom hogy ilyen gondjaid vannak és hogy nem igazán tudod folytatni a sportolást (remélem csak egyelőre) -
#1128 Kríízis.. van tőlük egy ingyencédém mint tizedik belépő kaptam egy fellépésükön, hát nemtudom mit fejlődtek azóta akkor kicsit gyengék voltak:\ vagy én tul kész :)