Eltűnhet az Intel - Microsoft dominancia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUJJ! Hasonlítottad már ösze a kettõt? Pont arra akartam utalni hogy azzal a 7.14MHz-el is bizony rendesen maga mögé utasította az "erõmûvet" Mondanom sem kell a többi erõforrás (RAM, program helyigény) is sokkal jobban volt kihasználva és rendszerezve, ezért bõven beérte ezekbõl jöval kevesebbel is...
ÉS EZ CSAK A SEBESSÉG!! A többi témáról (használhatóság, hang-kép tulajdonságok multitasking képességek...stb...ez mind mind összehasonlíthatatlanul jobb a PC-hez képest, de errõl kismillió topik szól) Linkeket meg én is mutathatnék ahol leírják hogy azok az Amigák bizony mennyire jobban teljesítenek minden téren mint akár az akkori alternatívák. Ezért nem is csoda hogy sokan ezzel jönnek tudod. Csak sajnos a mai legelterjedtebb gépek az IBM-PC-k egy jóval kezdetlegesebb architektúrán lebzselnek még ma is a nép meg etetve van hogy nekünk az is jó lesz.
Ezek a hozzászólások is mutatják az átlagember tapasztalatait a platformokról

Pheel
"Akkor sem volt sehol a többi platformtól és milyen drága volt..."
Ekkoriban az Amiga 2000 (HD) volt a legújabb a Commodore vonalon. 7.14 MHz, max 8 MB RAM, 16 szín 640x480-ban. Azért írtam Amigát, mert mindig azzal jössz.

Ehhez képest a 25 MHz-es, 13 MB-os 386-osok erõmûvek.

link

Az Amiga 3000 1990-ben jött ki.
Sauron
Ha Bill, hagyja neki<#nyes>!

\"Látlak, látlak Téged!\"

Sauron
Intel tervez, isten végez<#felkialtas>

""1988 novemberében gyûltünk össze"...Ekkor a legbrutálisabb, 25 megahertzes 386-os PC-ket vásárolták meg, 13 MB memóriával, és 110 MB merevlemez-területtel. "Istentelenül drágák voltak" -- mesélte nevetve."

Mit is tudott ez a "brutális" 386-os PC? Akkor sem volt sehol a többi platformtól és milyen drága volt... Tömegtermékké válásának köszönheti hogy "olcsó" lett (ez persze a technológiákat összehasonlítva kiderül hogy nem is annyira igaz) a többi meg drágább lett. Bedõlt neki a sok ember (akkor még én is). De most már nagyon unalmas...

Húú bazze! Végül csak a win/linux (f)lamer-eké lett a topic megint.
Aki nem tudja használni valamelyiket, annak ajánlom figyelmébe azt, hogy nézzen utána a dolgoknak, de alaposan. Nehogymá azt higyje valaki, hogy odaül majd valamelyik elé, oszt -- csiribá -- õ lesz a naaaaaagy megmondó guru, aki a kisujjávl fikázza ki a legkisebb problémákat is.

NT vonulatról egy kis adalék: A Win NT öröksége - cikk
Pheel
"A közismert Moore törvény kimondja, hogy a mikroprocesszorokban fellehetõ tranzisztorok száma átlagosan tizennyolc havonta a duplájára nõ"

A kollégának halványan rémlett valami, aztán próbált vele érvelni. Nem sikerült. <#lama>
Nem csak ez, hanem a többi hasonló dolog. (Mint ahogy már kb. 3x leírtam pár hozzászóláson belül.) Mellesleg erre (is) valahogy sokkal civilizáltabbnak tûnik az AmigaOS megoldása.

mir
arra a problemara gondolsz, hogy miven, ha betelik a lemez? ez a problemad a windowssal??? wow. mondtam: erre a problemara nincs ultimate megoldas, egyenertekuen nemjomegoldasok vannak,ilyen egy jelzes az etderr-on, vagy lepausolni a programot, mindkettonek vannak elonyei, hatranyai.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

"sry, most nem olvasok vissza 100 hozzaszolast."

Csak azt kellett volna elolvasni, amire elõször válaszoltál nekem.

"a linux sokminden, de szerintem nem hard RTOS."

Van belõle olyan disztribúció is.

"a kigyopalni a felesleget... nos, a felesleg kigyopalasa cca 30 percet vesz igenybe max."

Itt nem csak az idõ a lényeges.

"nem mondtam, h a windows az ultimate solution hard RTOS oprendszernek. de egy lehetseges megoldas sok esetre."

Úgy tûnik, csak elméletileg. Pedig õ úgy próbálta, ahogy "a nagykönyvben meg van írva". Meg máshogy is, mindenféle hackolással is (speciális megszakítások, stb.). Nem ment. A kernel rendszeres idõközönként többet "tökölt" magában, mint megengedhetõ lett volna. Végül DOS lett belõle. (És ez már az NT korában volt.)

olvasd el mégegyszer azt a moore-t, hogy hogy is van az

sosem a tempóról szólt...

a nálam okosabbak meg léci vagy idézzenek vagy bólogassanak vagy cáfoljanak meg, de én így tudom

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

mir
"Én nem a fagyásokra gondolok. Ilyen okból pl. nálam sincs fagyás. Hanem pl. arra, amirõl pl. alább írtam."
sry, most nem olvasok vissza 100 hozzaszolast.

"Még Linux-ból is van ilyen. "
a linux sokminden, de szerintem nem hard RTOS.
a kigyopalni a felesleget... nos, a felesleg kigyopalasa cca 30 percet vesz igenybe max.

"Mellesleg egy haver próbálta az RTOS ügyet Win alatt, nem sikerült neki, Win mindíg "belepofázott". Pedig nem ma kezdte az ipart a srác sem, komoly kóder."
nem mondtam, h a windows az ultimate solution hard RTOS oprendszernek. de egy lehetseges megoldas sok esetre.

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Én nem a fagyásokra gondolok. Ilyen okból pl. nálam sincs fagyás. Hanem pl. arra, amirõl pl. alább írtam. És a hasonlókra. Ne azzal terelj, hogy "hát igen, ez ilyen, de itt-és-itt még rosszabbul van megoldva, viszont ebben-és-ebben milyen jó".

Meg ha kidobjuk a GUI-t, DirectX-et, akkor már talán összejön az RTOS? Júj, de jó! Tudod, léteznek olyan OS-ek, ahol ehhez nem kell lecsupaszítani az OS-t... Még Linux-ból is van ilyen. Hmm, tehát a "finomhangolás kell"-nél sokkal jobb megoldás a "kigyopaljak belole a felesleges szemetet(GUI, DirectX ...)"? Érdekes.

Mellesleg egy haver próbálta az RTOS ügyet Win alatt, nem sikerült neki, Win mindíg "belepofázott". Pedig nem ma kezdte az ipart a srác sem, komoly kóder.

mir
"Hát, az az 1-2 program, amit próbáltam (pl. Azureus)"
nem jo pelda, az azureus java futtatasi kornyezetet hasznal.
amugy a
log minden rendszernel szent dolog, ha valaki anntira balfasz, h elfogy a hely azon a particion, ahol a log van, az mar regen olyan amatorizmus, h igazan nem szeretnek most belemenni.

"Akkor miért ilyen... sz...?"
nezd meg egy RENDES gepen, mondjuk 1 HPn. lattam mar olyan HP gepet, amit vagy 1 honapig nyustoltem win98al, es egyszer sem fagyott vagy omlott ossze. az, h a widnows szar, sztereotipia. a vas szar, amint futtajuk. nem barkacsoprendszer.
amugy meg mit ertesz az alatt,h szar? ha emondod, h mi a problemad, akkor arra megprobalok ertelmesen valaszolni, de az, h ,,miert ilyen szar'' nem problema, hanem kinyilatkoztatas.

"Hát, végülis lehetséges, hogy van benne ilyen IS (mik is azok?)..."
a szal-utemezese alkalmassa teszi hard RTOS feladatok ellatasara is, ha kigyopaljak belole a felesleges szemetet(GUI, DirectX ...) hard RTOS mukodesre unixok kozul csak igen keves kepes, es azokat is finomhangolni kell a feladathoz.

"lerohad a program, _eselteg_ ad hibajelzest, de altalaban inkabb nem is jelzi, hogy hiba volt. Mas filozofia."

Hát, az az 1-2 program, amit próbáltam (pl. Azureus), adott hibajelzést (vagy a Java környezet adta, nem tudom), és utána azt hiszem, újrapróbálkozott (nem a letöltésekre gondolok, hanem pl. logírásra). (Még nem próbálkoztam, még Win-ben vagyok. Kicsit késõbb.)

"a windows NT4et is. es itt is alap."

Akkor miért ilyen... sz...?

"valoban forradalmi megoldasok szarmaznak a VMS kernelbol. ezert lett sok olyan feladatra alkalmas, amire unix nem."

Hát, végülis lehetséges, hogy van benne ilyen IS (mik is azok?)...

mir
"Nos, így hirtelen nem tudom, Linux alatt ilyenkor mi van (mindjárt át is lépek, és kipróbálom),"
lerohad a program, _eselteg_ ad hibajelzest, de altalaban inkabb nem is jelzi, hogy hiba volt. Mas filozofia.

"Jahh, hogy az AmigaOS-t eleve és alapvetõen multitaskingra tervezték, ahol megtehetõ volt egyátalán, hogy egy futó program mellett mást is csinálunk."
a windows NT4et is. es itt is alap.

"A Windows viszont nem tagadhatja le a gyökereit."
valoban forradalmi megoldasok szarmaznak a VMS kernelbol. ezert lett sok olyan feladatra alkalmas, amire unix nem.

Hadd kérdezzek valamit. Ugyebár tudjuk, hogy mi történik Windows alatt, ha valamilyen mûvelet közben betelik a vinyó: csak egy "OK" gomb árválkodik az üzenetben, ami arra szólít fel, hogy kezdjük elölrõl az egész mûveletet. Ezt csak külön kvázi speciális megoldásokkal lehet megkerülni (workaround) a programokban, de ugyebár azt is tudjuk, hogy a programozók alapvetõen lusták. 😊 Tehát csak néhány helyen van ez megoldva. (Az OS saját file-kezelõjében pl. nincs.) Nos, így hirtelen nem tudom, Linux alatt ilyenkor mi van (mindjárt át is lépek, és kipróbálom), de azt igen, hogy pl. AmigaOS alatt ezt az OS maga szépen elintézte - azaz úgy volt megoldva már alacsony szinten, hogy a programoknak ne kelljen ezzel foglalkozni, a felhasználó szépen felszabadíthat területet, és utána rákattint a "Retry" gombra, folytatódik a mûvelet, mintha mi sem történt volna. Jahh, hogy az AmigaOS-t eleve és alapvetõen multitaskingra tervezték, ahol megtehetõ volt egyátalán, hogy egy futó program mellett mást is csinálunk. (És alapvetõen jelen volt az elõrelátó, rugalmas gondolkodásmód.) A Windows viszont nem tagadhatja le a gyökereit. És kíváncsi vagyok, ez és hasonlók hogy lesznek a Longhornban, mivel a kompatibilitás miatt nem lehet mindent megváltoztatni.

"640KB mindenre elég"...

(A 64 bit meg közel sem hoz 2x-es sebességnövekedést, max. ~30%-ot, bizonyos esetekben.)

Nono, más, ha valaki sportszerûen játszva lesz az elsõ.

Nekem is gyakran tunik igy... <#miaz>

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Ez a cég miért gondolja hogy 10 év alatt az MS és az Intel nem tud váltani?

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Szerintem elég kevés olyan dolog van, amihez registryt kéne buherálni. A legtöbb beállítás elvégezhetõ valamilyen már meglévõ programból, vagy ott van a TweakUI, amely ingyenesen hozzáférhetõ, és rengeteg dolog beállítására ad lehetõséget, anélkül, hogy éppen turkálni kéne. Pont ez a jó szerintem benne, hogy könnyen be lehet állítani dolgokat - az persze már más kérdés, hogy idõnként nehezen megjegyezhetõ, hol és mit állítottál.

Részemrõl szó sincs rendszergazdaságról, és valószínûleg egy szervert sem tudnék felkonfigurálni, ahogy attól manapság elvárnák (maximum magamnak fejlesztési célokra).

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

h4x0r
Bocsanat, de en - mint mondtam - a koztudatrol beszelek, nem a ceges kornyezetrol. Hogy alkossak arrol velemenyt, mikor ahhoz meg annyi lovesem sincs, mint a Windowsrol (98 felett).

A config file-ban valo turkalashoz annyit, hogy a registry-k editalasa is konnyen szuksegesse valhat (szerintem), ha nem hetkoznapi dolgokat akarsz kicsikarni a rendszerbol. Ez mar inkabb a finomhangolas kerdese.

Reszemrol ennyi, mert ha meg egy hozzaszollast teszek ehhez, akkor vegkepp flame lesz. Itt ugy latszik, hogy mindenki nagy cegek rendszergarazdaja, menedzsere. Az uj, jelenleg meg tanulo generacio ugy latszik, hogy le van sz@rva. :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

dikki*yysw
Joh, de most attól hogy te láma vagy ezt nem kell elvárni mindekitõl.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Egyébként ez a cikk se gyenge:
"A cég állítása szerint azonban 2015-ig egyéb módon is átalakulhat a piac, de a várható következményeket egyelöre nem vizsgálták meg."
Megteszi a nagy kinyilatkoztatást, aztán hozzáteszi, hogy "kivéve, ha mégsem, mert nem tudhatjuk"
Ez amolyan informatikai publicisztika <#worship>

Mellesleg az említett alternatív architektúrák korántsem olyan egységesek, és rugalmasak jelenleg, mint az x86 származékok. Kb 10 éve mindenki úgy várta a PowerPC-t, mint a megváltót, aztán az Apple jó belekullantott a ventillátorba. Majd ha a távolkeleti szofvergyárak úgy fogják ontani magukból a cuccokat a távolkeleti alternatív platformokra, mint ahogy eddig tették a wintel fejlesztõk, akkor majd lehet dominancia megszünéséröl találgatni.
Hát nagyon sajnállak, ha te össze vissza kattingatsz, hogy bármit megtehess Windowsban. SZVSZ még a Windows Servereket is könnyû konfigurálni, de az tény, hogy ezt meg kell tanulni, mert nem mindig magától értetõdõ.

És én inkább grafikusan játszom a konfigurációval, mint hogy config fileokat olvassak és túrjak át, meg weben keresgessek megoldást, hátha valaki tudja hogyan kell felkonfigurálni valamit. És ezt ugyanúgy vagy még jobban át kell nézni és megérteni, mint egy grafikus konfiguráló felületet. Tudom, hogy mostmár Linuxra is vannak mindenféle grafikus eszközök, de azért idõnként csak bele kell túrni a konfigba, mert valami nem jó ...

Hát köszönöm, én inkább kattogok. Fõleg hogy gyorsabban és egyszerûbben elvégzem a gépem beállítását, vagy ne adj isten nemis kell nagyon konfigolni, és minden mûködik. Nem azért van gépem, mert imádok vele szöszmötölni és konfigurálgatni, kernelt forgatni meg ilyenek. Használni szeretném, nem mûködésre bírni!

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Sauron
Még jó Kain, hogy nem te vagy Bill<#nevetes1>!

b
igen azok. sõt, tovább megyek inkább, vicckategória! amolyan kattingatok jobbra-blara hátha akkor azt csinálja, amit az ember elvár tõle és nem azt amit az oprenccer akar. ezért vicc!

unixok általában méreg drága, kõ stabil, megbízható renccerek. köszönhetõ ez a felépítésüknek és még sok sok mindennek. ezért volt egy nagyszerû huzás lekoppintani a felépítésüket és egy mindenki számára elérhetõ (GPL) rendszert kifejleszteni belõle. és így lett a linux. röviden tömören! 😊

A Microsoft három dolgot tehet:
1. Ultrastabil, ultrabiztonságos (vagy annak tûnõ) oprendszert dob piacra, lehetõleg masszív és agresszív marketinghadjárattal.
2. Ingyenessé/olcsóbbá teszi a programjait valami kreatív megoldással.
3. Felvásárolja az összes Linux disztribúciót, és benyeli ezt a piaci szegmenst is.

Az elsõ tûnik a legvalószínûbbnek, a kettes szvsz kivitelezhetetlen és értelme sincs, az utolsó pedig hmmm... én ezt tenném😊))
Sauron
Én Pheel-nek adok igazat<#felkialtas> De ez az MS linux háború egy kicsit már uncsi<#shakehead>! Szerintem mindenki használja azt, ami neki tetszik<#nyes>!!! Azért, mert valaki linux hivõ <#worship>, nem bíztos, hogy az a jobb<#miaz>. Ugyanezz igaz az MS-re is<#ravasz1>!

Pheel
Mitõl lesz valaki "komoly unixos szakember"? Attól, hogy utoljára a Win98-cal találkozott és totál nem up to date? Azért a win2k3-at meg a win2kadvservert játékoprendszernek nevezni ... hogy is mondjam ... megmosolyogtató. Ráadásul, ha valóban komoly unixos szakember, akkor tudhatja, hogy a unix sem nyílt forrású és inkább nevezhetõ méregdrágának.
b
tévedsz. a linuxot a kezdetek óta komolyan veszik. ingyenes unix klón nem sok volt. pláne ha a méreg drága unix rendszereket nézzük.

a winfost meg még most sem veszik komolyan. ahogy komoly unixos szakemberek mondják, megrekedt játékoprenccer szinten. méreg drága, megbízhatatlan, bugos kaka.

az hogy te csak 98-ban hallottál elõször a linuxról az meg a te problémád. 😊

Pheel
Szép lassan lebukik minden olvasó <#buck>
OK, én is itt vagyok, de most az egyszer nem szólok bele a Lin vs. Win vagy a World vs MS... dumába, mert úgysincs semmi értelme.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Na ebben egyetértünk, hogy vitatkozni jó - legalábbis én is szeretem õket. Csak sokszor valódi érvek nélkül szállnak vitába a fórumokon, és szajkózzák ugyanazt.

Persze ez már az én defektem, de egy ideig most nem is nagyon fórumoztam emiatt <#buck>

h4x0r
Itt a nagyon-nagyon-userekre gondolok. Tudom, hogy ott volt az Amiga, C64. En tulkeppen a PC-kre gondoltam. Ami ugyanis manapsag a legelterjedtebb platform. Ez a korszak az, amikor a most 40-50 eves generacio szamara is elerheto lett a szamitogep. Persze, hogy azelott is voltak szamitogepek... egy "kivalasztott" reteg szamara.

>>> AKKOR ERTE EL AZ ERDEKLODES JELENLEGI SZINTJET <<<

Felreertes ne essek...

// Amugy mindenkitol bocs, ha egy kicsit tobbet okoskodok a kelletenel. De a velemeny az velemeny :-D

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

h4x0r
Nem mondtam, hogy jobbak vagyunk. En magam is atcsabitottam mar egy par embert. Azonkivul a "Windows szar, Linux az Isten" propaganda manapsag mar eleg ritka normalis emberektol. De forditva is igaz.

Meg annyit, hogy a Windows hasznaloi kozt is vannak eleg elvakult fan-ok. Olyanok, akik az OSS szoftverekben levo hibakra rogton valami oltari marhasaggal reagalnak. Tudjatok, kikre gondolok >:-] Csak ok szep lassan (kb. a 20-30. hozzaszollas korul) lekopnak. Lemaradnak a vitaban. Amugy a vitakat szeretem, mindenkeppen frissitik az ember ismereteit... megfelelo vitapartnerek eseten :-)

"Joforman a Windowssal egy idoben kezdtek el a szamitogepek a maganszferaban elterjedni."
Ezt a mondatot gyorsan gondold át!

h4x0r
"Ugyanez a másik oldalon bûnnek számít azok szerint, akik szerint ez itt nem bûn. Máséban a szálkát..."
Mig "nalunk" egy-ket ember rabeszelese Linuxra nem sok vizet kavar, addig az MS dollarmilliardokkal operal. Ugye erzed a ket marketingstrategia kulonbseget.

"Mi számít komolyan vevésnek? BTW az elsõ komoly Windows is nagyjából ekörül jött ki NT4SP3 néven. Az SP számban nem vagyok biztos."
Az elso komoly Windows a 3.1-es volt... nem, nem orultem meg :-) A 3.1-es volt az elso, nagy nepszerusegnek orvendo Windows. Ott kerult be a koztudatba sok dolog, mint pl. a grafikus feluletek es programok. A Linuxot 2-3 evvel kesobb (1991 vagy 1992) irta meg Linus. Elotte meg ott volt a DOS. Joforman a Windowssal egy idoben kezdtek el a szamitogepek a maganszferaban elterjedni.
A masik az, hogy a Windows teny, hogy egyszerubb, es attekinthetobb a Linuxnal. De hogy jobb-e? Errol rengeteg vita volt, van es lesz, sztem ne kezdjunk ujat.

Szerintem SP nélkül is elég komoly volt az. Fõleg ha az akkori viszonyokat tekintjük!

Nem, valóban nem bûn, csak néha az az érzésem, hogy a "Linux-hivõk" (jobb híján hívjuk most így õket, mellõzve az esetleges negatív felhangokat ;-) sem jobbak másoknál, ha a másik fél lehúzásával próbálnak meg "átcsábítani" valakit.

Az, hogy márpedig a Windows szar, tele van hibával, és a Linux mennyivel szebb és jobb SZVSZ nem a legjobb marketing, ráadásul számomra inkább azt tükrözi, hogy az illetõ nem ismeri mindkét rendszert rendesen.

Mielõtt valaki kritizálna, én próbáltam mindkettõt, és ezek alapján választottam. Mindenki használja azt, ami számára a megfelelõ, de ezt nem úgy kéne elérni, hogy lehúzzuk a másik rendszert :-)

"Ugyanez a másik oldalon bûnnek számít azok szerint, akik szerint ez itt nem bûn..."
Ugyaneez? Van ott azért még más is...

Pheel
"Ez a Linux "marketingje". Ez csak nem bun???"
Ugyanez a másik oldalon bûnnek számít azok szerint, akik szerint ez itt nem bûn. Máséban a szálkát...

"Olyan '98 ota kezdik komolyan venni a Linuxot, mint OS-t. Vagy tevedek?"
Mi számít komolyan vevésnek? BTW az elsõ komoly Windows is nagyjából ekörül jött ki NT4SP3 néven. Az SP számban nem vagyok biztos.
Pheel
"Ez fake, vagy tenyleg ilyen?"

Magad is megtalálod a webshopban. Nézz urlt!
h4x0r
Ez fake, vagy tenyleg ilyen?

"éppen a Linux tudatú hívõk szokták csábítgatni az embereket a saját dolgaik felé."
Linux tudatu??? Ez olyan, mint a Krsna-tudatu? :-D Amugy tenyleg csabitgatjuk oket, nehogyma' WinFOS-t hasznaljanak 😊))) Komolyra forditva a szot igazabol nem mindenki csabitgat. Kulonben is: Ez a Linux "marketingje". Ez csak nem bun???

"Az is elgondolkodtató, hogy a Linux alig pár évvel fiatalabb a Windowsnál, mégsincs sehol a desktopon, hiába ölnek bele évrõl-évre egyre több pénzt."
Nanana... a vilag nem igy mukodik. A Linux elegge gyerekcipoben jart akkoriban, amikor az MS "attorest" ert el a Windows-al. Kezdetben a Linuxos grafika meg nagyjabol sehol sem volt, es akkoriban gyakorlatilag egy-ket ezer geek-en kivul meg nem hasznaltak. Olyan '98 ota kezdik komolyan venni a Linuxot, mint OS-t. Vagy tevedek?

Pheel

És még mondja valaki, hogy a Linuxosoknak nincs humorérzékük... <#hawaii>
Jó gyõztetek kiderült hogy egy hatalmas lámer vagyok ennyi<#vigyor2> Legközelebb vigyázok a szavaim megválogatása során hogy ne tünjek fel olyan rossz színben<#vigyor3><#zavart1><#worship>

Ok, valóban azt irtad, nem tér el annyira, de ha nem térnek el annyira, akkor közel állnak, nem? <#vigyor2>

Ilyen kijelentés azért nem volt😊
"...úgysem nem tér el annyira hogy itt valami teljesen újszerû..." Jó akkor nem áll olyan közel... thx az infót.

Megtisztelõ eme odafigyelés véleményemre😊 Mi tagadás valóban kedvemre való volt a mûvelet végrehajtásának mikéntje😊) THX. De bármikor szólj és elõrõl kezdhetjük ezt az egészet valamikor😊)