Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
●.°´● the best ●.°´●
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pedig de. xP
"18éves vagyok, és elkezdtem újranézni 😊 felejthetetlen"
Köbö 16 éves lehettem mikor elõször láttam, és azóta nem tudok belõle kiábrándulni! 😄
DBZ is My Favourite
http://dbzhungary.atw.hu/
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Namek Saga (036 - 067)
Captain Ginyu Saga (068 - 074)
Freeza Saga (075 - 107)
Garlic Jr. Saga (108 - 117)
Trunks Saga (118 - 125)
Androids Saga (126 - 139)
Imperfect Cell Saga (140-152)
Perfect Cell Saga (153-165)
Cell Games Saga (166-194)
Great Saiyaman Saga (195-209)
World Tournament Saga (210 - 219)
Babidi Saga (220 - 231)
Majin Boo Saga (232 - 253)
Fusion Saga (254 - 275)
Kid Boo Saga (276 - 291)
DBZ is My Favourite
Van már magyar felirat hozzá.
"Na és miért akarják megismertetni az új generációval?"
Azért, hogy mindenki megismerje a Toriyama által alkotott, legendás univerzumot. 😛 Mondom, a Japánok nem rókabõröznek.
"Amúgy meg akit érdekelt az megnézte a "régit""
Nem, mert a mostani fiataloknak gõze sincs a létezésérõl. 😛
"Szerintem a Kai ötlete hamarabb meg volt mint a DBE-é"
Tévedés. Az amcsik Dragonball filmet már vagy 7-8 éve terveztek csinálni, csak mindig közbejött valami...
Speciált innen lehet letölteni: CTA
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Hát azért illene megnézned. 😛 A poénok nagyon minõségiek benne. Igazi Toriyama humor! 😊
DBZ is My Favourite
Egyáltalában nem így van. Rókabõröket az amcsik szoktak lehúzni, nem a japánok... A Kai-t, mint már írtam is, részben azért csinálták, hogy a mostani generációk is megtudják, hogy mi az a Dragonball. Másrészt meg mivel az amcsik a hülye szenny filmükkel jól betettek a DB jó hírének, ezért is csináltak Kait-t, hogy nehogy azt higyjék már az emberek, hogy az a szenny-film egyenlõ a DB univerzummmal. 😛
DBZ is My Favourite
nah igen az tök jó lenne 😊 de nekem nem igazán jön be az a rajzolás, már azt a legújabb speciált se néztem meg amelyikben elvileg jött Vegita öccse...
●.°´● the best ●.°´●
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem nem valami nagy szám 😞
Én meg akkor még javában buliztam. 😄 Dehát miért is maradtál le volna bármirõl? Ez ugyan az a DBZ mint volt, csak a felesleges idõhúzásokat és azokat a részeket amik a mangában nincsenek benne, kivágták.
"De mintha a sima nem így kezdõdött volna. Szóval itt voltak részek sima DBbõl is meg lehetett már látni dermesztõt"
Azokat a jeleneteket a Bardock speciálból vágták ki, nem a sima DB-ból.
DBZ is My Favourite
●.°´● the best ●.°´●
a linket köszönöm!😊
akkor én vagyok az egyetlen akinek ez a rajzolás tetszik :$ 😛 vagyis konkrétan nem a legrébebbi hanem a 120-180. rész körüliek.
Bár látom DEP is azt mondja h jó h nem olyan lett mint az utsó specialban 😄 örülök h nem vagyok egyedül. mostmár kiváncsi vagyok a zenékre is,mert nekem fõleg a régiek jöttek be:pnekem már az rosszul esett mikor az elõ zenét lecserélték O.o 😄
●.°´● the best ●.°´●
Brollynak beszólt, hogy õt nem Kakarottonak hívják, hanem Son Gokunak. Azt, hogy nem szabad õket lenézni, úgyis értheti, hogy erõsek és ezért nem szabad õket lenézni. 😄 A lényeg, hogy nem szabad õket alábecsülni.
"A rajzoláson nem változott semmi legnagyobb bánatomra"
Hál' Istennek..."
"ugyanaz a régi életlen, fakó színek"
A színeket kicsit átvariálták szerintem.
A lényeg, hogy így sokkal jobb lett, a sok idõhúzás mind a kukába ment. Így azok az emberek is el fogják ismerni (talán...) akiknek eddig azért nem tetszett mert bealudt az ember mire történt valami esemény. Viszont a zenéket sajnos lecserélték. De az új zenék nekem speciel bejönnek. Végülis mind1. Ha a klasszikus zenékkel akarom nézni, akkor nézem a Z-t azt ennyi. 😊
DBZ is My Favourite
Remélem 1x újra rajzoláják, bár sok esély nincs rá.