Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all

ha már szó volt raditzról szerintem szánalmas volt ahogy könyörgött az életé ért kétszer is.

gohanssj2fru
jó elismerem...:S😄ez egy ilyen faj. ami közül csak gokuék kivételek.

●.°´● the best ●.°´●

Mivel idõsebb Vegita uralkodó volt és utódot nemzett, így uralkodói kötelessége volt foglalkozni a fiával. Nézd meg Vegitát, hogy leszarja Trunksot és Bardockot sem érdekelte, hogy mi van a fiával, csak amikor már látta a jövõben Freeza ellen harcolni.

Egyébként arra kíváncsi lennék, hogy Vegita, Nappa és Raditz hogy a francba jöttek össze, mert amikor a bolygójukat felrobbantja Freeza, akkor Vegita egyedül van vmi bolygón. Hol vannak a többiek?
gohanssj2fru
http://dbnetwork.freeblog.hu/archives/2008/07/01/Dragon_Box_RAW_DB__Z__GT_All_Movies_DVD_Rip/

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
mé?????😄 ez gonoszság. mert idõsebb Vegita foglalkozott a fiával😛 pl.

●.°´● the best ●.°´●

Valaki tudna nekem segíteni linkbe, hogy honnan lehet a DBZ moviekat letölteni!
Nem a magyar szinkront kéne nézni... 😊
Eredetiben sose mondott Veginta olyat Gokunak hogy "fivérem". Ellenben Raditz az elejétõl fogva testvérnek hivja ott is.
Persze hogy Bardock emlitést se tett rola, hisz eleve Gokut is letojta, hogy létezik. Tuti hogy a saiyajinek csak a piroslámpás negyedben szaporodtak...
gohanssj2fru
de a legtöbb helyen nem hasonlítanak

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
jaa értem köszi😄

●.°´● the best ●.°´●

Az elsõ DBZ rész végén mutatják a "capsulába" a kicsi Gokut mikor a földre küldik és átváltják a képet Raditzra ahogy épp Goku felé repül. Itt még nem lehetett tudni, hogy testrvérek, de szerintem ez volt egy utalás rá.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gohanssj2fru
komolyan?😄mikor??

●.°´● the best ●.°´●

Igen, a magyar szinkronba is Vegita fivéremnek szólitja Gokut. De Raditz szerintem a vértestvére Gokunak. Sok a hasonlóság köztük és vannak utalások arra, hogy rokonok. Mikor megjelenik Raditz van 1 olyan jelenet mikor Raditz képébõl lassan Goku képe lesz.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gohanssj2fru
az is igaz mert kezdetben vegita is ezzel jött... de az vhogy mégis más, azért Raditz meglehet h a testvére. bár a bardock specialban nincs róla szó h már lenne egy fia.

●.°´● the best ●.°´●

EnZsolt
Ráadásul én úgy tudom, hogy nem is a testvére Raditz, csak azért mondja, mert tudomásuk szerint a Raditz, Napa, Vegita hármason kívûl Goku az egyetlen saiyajin. Az összetartás végett.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

gohanssj2fru
az!😛

●.°´● the best ●.°´●

Mert regisztráltam abba a kvízes játékba amit Thamus belinkelt és az volt a kérdés, hogy Gokunak hány testvére van. Én pesze bátran rányomtam, hogy 1. De nem talált és szerintük a helyes válasz a 2. De csak Raditzról tudtam.Taurus/Turtles csak hasonlított Gokura én úgy emlékszem. Úgyhogy itt hiba lesz!

gohanssj2fru
Hát én már olvastam olyan oldalt, ahol Taurust annak számították....addig én is azt hittem mig meg nem néztem a movie-t.

●.°´● the best ●.°´●

gibson9
Hello! Letöltöttem a DBZ Special 3at és volt mellette egy link a feliratról, ami a naruto-kun oldalára mutatott és ott van a befejezett fordításoknál a felirat, de ha rámegyek írja, hogy hamarosan. Máshol meg nem találtam hozzá feliratot.
Valaki tudna segíteni nekem?
Elõrre is köszönöm! 😊

Gokunak 2 testvére van?? Raditz az egyik, de ki a másik?

lol dbz-ben tó pájpáj😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ez jópofa😄

http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
Dragon Ball kvíz!! 500 kérdés, itt letsztelheted a tudásod!
Black Hawk
jó gyorsan halad a Kai 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

És tényleg😄 Mert nekem úgy vannak meg már ezek a részek, hogy 3 dub van rajta... 2 angol és 1 japán... a 2 angol az pedig amirõl beszéltek, az eredeti zenés és a megváltoztatott

Nekem mindig a japó lesz az igazi, ugy a legfilingesebb. Angol katasztrófa, német még talán tûrhetõ (ott a két fõcímzene az odavágott nagyon ujrahangszerelve, We gotta power tiszta maiden volt már), a magyar meg gány és összevissza beszélnek mindenféle marhaságot, nincs összefüggés. (PL. mikor goku beteg lesz C19 elleni harcban. Utána meg keresik Gero-t, visszajön Trunks, Krillin meg mondja hogy "Goku pár napja megbetegedett". Kérem, kb. két óra telt el azután, ennyire azért figyelhetnének.)
Japán az eredeti, a zenékkel, mindennel. Angolbol tényleg az elsõ TV-ben lement Funimation verzio volt uj zenékkel (és 264 részre vágva), a vágatlan DVD verzion volt az eredeti zenékkel is hangsáv.
hát... nem tudom én nem szeretek feliratot olvasni ezért marad az angol... már egész megszoktam... bár... gohannak a vagány kisrác hangja a magyar kis esetlen fiúcska hanghoz képest elég nagy csalódás volt😄

Mikor elkezdtem én nézni a japánt elõször nagyon gagyi volt számomra, fõleg Goku vinnyogó hangja. Aztán jó pár rész után rádöbbentem, hogy a japán a legeredetibb. És se a magyar, de az angol meg pláne nem megy ehhez az animehez! A németet nem tudom. Olyat csak gyerekkoromba láttam a sima DB-t a német RTL-en.

rooney8
2 fajta angol van. Az egyik az eredeti zene a másik a kicserélt (asszem 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hát nem tudom... én leellenõriztem (összehasonlítva egy magyar és angol részt) és ugyan azok a zenék😊

Féltem, hogy nem fogom érteni nagyon és hogy nagyon oda kell figyelni, de nem... tökre érthetõ, értem minden szavát felirat nélkül és mellette ugyan úgy tudok kisablakban játszani mint a magyarnál😄

gohanssj2fru
én így úgy voltam vele h elöször ugye magyar a legjobb meg hát azt ismertem,aztán hozzászoktam a némethez mert csak olyan volt a 200. résztõl nekem, aztán végül most a japán tetszik 😄 jó az azért!😊 az angollal csak az a bajom h mások a zenék (márpedig én csak az eredeti zenékkel vagyok hajlandó nézni😛) és h azért abban a hörgések számomra furcsákxDde am. azzal sincs nagy baj. 1-2 angol zene is jó benne

●.°´● the best ●.°´●

Haha😛😄... bárcsak😞

Amúgy mekkora már, amikor megtalálják a Cell tojásának héját... mekkora csavar van már ott a storyban😮

kill3r21
magyar xD 😊
rooney8
Sztem is jó a japán. Az elején én is izéltem, hogy fujj milyen már, de aztán megszoktam 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gibson9
Szerintem maradj a japánnál.. az az igazi 😄 nekem igazán a magyar szinkronban a nevek fordítása idegesít nagyon (sátán, jupiter, szent kard..) angolul még nem is hallottam, viszont volt "szerencsém" a némethez.. <#idiota>

elértem a bûvös 137. részt...
Szerintetek hogyan érdemes folytatni?
Angol vagy Japán?
Japántól undorodok... az angol meg nagyon ilyen amcsiangolos... iszonyatosan más...
Jah... és ugye az angol és a magyar között csak a szinkron a más... mert pl a sima DB-nél az angol verzióban teljesen mások voltak a zenék.

Jó ez egyértelmû, a hossza miatt, de attól függetlenül hibás😄

SMGBAS
Amikor én ezt írtam akkor jött a leb*szás, hogy a Garlic Jr. saga csak filler.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Újabb okosság😄
Nos ugye Garlic Junior saga...
Mutatják kis bejátszásban, hogy Songoku, Gohan és Sátán is harcolt ellene... errõl az ugye nem tud, aki nem látta a movie-t(én sem😄 én is csak hallottam róla, hogy van errõl egy külön rész) nah már most... késõbb Sátán azt mondja... legyõztünk 10 éve... ezek szerint Songohan mostmár jóval több mint 10 éves... egyre jobbXD

gohanssj2fru
igen mert ott van h megünneplik a szülinapját mert h a idõ és tér szoba szerint már 10 vagy 11 éves lett..😛
am. ezeknek miért saga a neve?az vmi izlandi elbeszélés neve vagy mi én azt találtam ... xD

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

KOrrekt, freeza és Garlic Jr. közt 1 év van, aztán utána rögtön visszatér freeza, onnan 3 év és ott vannak a robotok.

MOndjuk ne feledkezzünk meg arrol ,hogy Gohan a celles közben eltöltött pár évet abban a kamrában miközben kint csak pár óra telt el, tehát onnantol borul a számitás.
gohanssj2fru
* az elején azt akartam írni h a freeza meg a cell saga közt kb 4 év van ha jól tudom xD

gohanssj2fru
jah meg kb 4 évvel játszódik a dermesztõs sztori a cell-es elején, és én meg vagyok gyözödve róla h a cellesben meg 11 éves a gohan.😛tehát visszafelé is a 7 stimmel.

Lol és tényleg így van ez a Vegitás dolog... a Bulma még el is hívja hozzájuk meg mindenki tök békésen bánik vele😄

Magyarban 5 éves volt az elején, a KAI-ban már csak négy.
Van itt amugy több hiba is. Legjobban azon röhögtem, mikor az egész Namek csürhét a földre menekitik a bolygo felrobbantása elõl, és Vegita is ott van. Songohannal meg egymásnak mennek. Vegita szétveri Gohant aztán elrepül. Következõ rész elején meg mintha mi sem történt volna ott van velük, és pofázik.
A szinkronrol meg annyi hogy az egészet ujra kéne szinkronizálni az eredeti japán verzio alapján. PL. mikor Trunks elmeséli hogy hogy mûködik az idõutazás (mikor megtalálják a Cell tojást), a japánban és angolban tökéletesen érthetõ. A netre elkerült magyar verzioban meg röhejesen érthetetlen, össze vissza beszél, nincs összefüggés.
Állitolag a franciák voltak iylen guruk, hogy tõlük ered ez a forditás. Ha már a Chalaheadchala fõcimdalt le kellett csipni egy ilyen kaki miatt...
Uhhh... rengeteg hibája van a Dragon Balloknak... (úgy általában, vagy sokszor a szinkronnak) De azért pl most a szinkronosok jobban figyelhettek volna...
Szóval... DBZ 108as rész... Marin megkérdezi Songohan-t hogy hány éves vagy?
Válasza: 5... nos nézzük csak... 2 év telt el Dermesztõ legyõzése óta... elõtte nem tudom mennyi idõ telt el a Namek részek és a Vegita részek között, de Vegitáék jöveteléig 1 évig edzettek a sorozat elejétõl... már 2 éves kornál tartunk... és én nem tudom pontosan mit mondott az elején (ha jól emlékszem 4et) de biztos hogy nem 2 éves volt a sorozat legelején😄

rodzsi
hali all.
segitene nekem abban valaki, hogy honnan lehet letölteni dbz-gt összes részeket??? mert kerestem de nem igen találtam.

itt a címem--- [email protected], vagy írjatok privibe.
elõre is köszönöm

rooney8
Valaki tud valamit a dbzhunszinkron projektrõl? Hogy állnak meg ilyenek... 😄

gohanssj2fru
köszi

dugesz1112
SMGBAS
ddicts.hu
dbnetworkon meg kommentek vannak csak.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"