Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már szó volt raditzról szerintem szánalmas volt ahogy könyörgött az életé ért kétszer is.
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
Eredetiben sose mondott Veginta olyat Gokunak hogy "fivérem". Ellenben Raditz az elejétõl fogva testvérnek hivja ott is.
Persze hogy Bardock emlitést se tett rola, hisz eleve Gokut is letojta, hogy létezik. Tuti hogy a saiyajinek csak a piroslámpás negyedben szaporodtak...
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
●.°´● the best ●.°´●
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
●.°´● the best ●.°´●
Valaki tudna segíteni nekem?
Elõrre is köszönöm! 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Dragon Ball kvíz!! 500 kérdés, itt letsztelheted a tudásod!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Japán az eredeti, a zenékkel, mindennel. Angolbol tényleg az elsõ TV-ben lement Funimation verzio volt uj zenékkel (és 264 részre vágva), a vágatlan DVD verzion volt az eredeti zenékkel is hangsáv.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Féltem, hogy nem fogom érteni nagyon és hogy nagyon oda kell figyelni, de nem... tökre érthetõ, értem minden szavát felirat nélkül és mellette ugyan úgy tudok kisablakban játszani mint a magyarnál😄
●.°´● the best ●.°´●
Amúgy mekkora már, amikor megtalálják a Cell tojásának héját... mekkora csavar van már ott a storyban😮
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerintetek hogyan érdemes folytatni?
Angol vagy Japán?
Japántól undorodok... az angol meg nagyon ilyen amcsiangolos... iszonyatosan más...
Jah... és ugye az angol és a magyar között csak a szinkron a más... mert pl a sima DB-nél az angol verzióban teljesen mások voltak a zenék.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Nos ugye Garlic Junior saga...
Mutatják kis bejátszásban, hogy Songoku, Gohan és Sátán is harcolt ellene... errõl az ugye nem tud, aki nem látta a movie-t(én sem😄 én is csak hallottam róla, hogy van errõl egy külön rész) nah már most... késõbb Sátán azt mondja... legyõztünk 10 éve... ezek szerint Songohan mostmár jóval több mint 10 éves... egyre jobbXD
am. ezeknek miért saga a neve?az vmi izlandi elbeszélés neve vagy mi én azt találtam ... xD
●.°´● the best ●.°´●
MOndjuk ne feledkezzünk meg arrol ,hogy Gohan a celles közben eltöltött pár évet abban a kamrában miközben kint csak pár óra telt el, tehát onnantol borul a számitás.
●.°´● the best ●.°´●
Van itt amugy több hiba is. Legjobban azon röhögtem, mikor az egész Namek csürhét a földre menekitik a bolygo felrobbantása elõl, és Vegita is ott van. Songohannal meg egymásnak mennek. Vegita szétveri Gohant aztán elrepül. Következõ rész elején meg mintha mi sem történt volna ott van velük, és pofázik.
A szinkronrol meg annyi hogy az egészet ujra kéne szinkronizálni az eredeti japán verzio alapján. PL. mikor Trunks elmeséli hogy hogy mûködik az idõutazás (mikor megtalálják a Cell tojást), a japánban és angolban tökéletesen érthetõ. A netre elkerült magyar verzioban meg röhejesen érthetetlen, össze vissza beszél, nincs összefüggés.
Állitolag a franciák voltak iylen guruk, hogy tõlük ered ez a forditás. Ha már a Chalaheadchala fõcimdalt le kellett csipni egy ilyen kaki miatt...
Szóval... DBZ 108as rész... Marin megkérdezi Songohan-t hogy hány éves vagy?
Válasza: 5... nos nézzük csak... 2 év telt el Dermesztõ legyõzése óta... elõtte nem tudom mennyi idõ telt el a Namek részek és a Vegita részek között, de Vegitáék jöveteléig 1 évig edzettek a sorozat elejétõl... már 2 éves kornál tartunk... és én nem tudom pontosan mit mondott az elején (ha jól emlékszem 4et) de biztos hogy nem 2 éves volt a sorozat legelején😄
segitene nekem abban valaki, hogy honnan lehet letölteni dbz-gt összes részeket??? mert kerestem de nem igen találtam.
itt a címem--- [email protected], vagy írjatok privibe.
elõre is köszönöm