6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
zsolt2800 #4699 Vissza lapoztam,de csak ilyen megaupload-os feltöltéseket találtam, keresgéltem eleget nem egyből ide jöttem kérdezősködni. Nekem igazából torrent vagy ftp kéne, az se baj ha fizetős. -
#4698 #4694 -
zsolt2800 #4697 Hello! Van olyan oldal, ahol fent vannak a db és dbz részek nagyon jó minőségben szinkronosan, ha lehet nem olyan ahol ilyen megaupload-os és társai linkek vannak? -
xxxpaulxxx #4696 oda van írva, hogy mely linkek mely részeket tartalmaz -
#4695 Találtam rengeteg linket, de nem nagyon értem, hogy mi van. -
xxxpaulxxx #4694 lapozz vissza 1-2 oldalt:) -
#4693 Sziasztok!
Nincs valami jó magyar oldal ahol fent vannak sorban a DB részek. Olyasmi mint a South Parknál a hostoffice. Gondolom torrenten fent van, de az tutti lassan jön. -
xxxpaulxxx #4692 Hehe XXI. Században Dragon Ballról (is) van szó:D -
Vegetasan #4691 Sziasztok! Október van! Lesz GT az Animaxon nem sokára? -
xxxpaulxxx #4690 digitálisan felújított, megvágott verzió -
zsotesz #4689 A Dragonball Kai az mi? -
#4688 http://www.animax.blogol.hu/ írta:
Októberre, Conan csütörtöki helyére van tervezve a Dragon Ball GT, de még nem érkeztek meg az anyagok. A teljesen újfajta szinkronnal a későbbiekben esélyes lehet a "Dragon Ball: Kai" is. A szinkronhoz a sima és a Z sorozat régi szinkronjából néhány fontosabb színészt megpróbálnak megkeresni. A GT-hez tartozó speciál is levetítésre fog kerülni. -
ironhorses #4687 Mi van azzal az animaxos DBGT-vel???? Valaki nem tud róla infót??? -
xxxpaulxxx #4686 csinálj -
ironhorses #4685 Nincs ilyesmi! -
#4684 Hy!
Nincs valami speci movie ahol mistic gohan küzd vegitával?
Brolly vs cell esetleg?
-
#4683 köszii:) -
#4682 kilehet, nem fog elbaszódni :) -
#4681 ki lehet törölni?:O:D nem b*szodik el akkor?:$:D -
#4680 rosszul gondolod :) -
#4679 gondolom ha már összeillesztettem az alkotó elemeket,akkor is meg kell öket tartanom:p -
#4678 csak a 154-155nél:S:D de oké:P -
xxxpaulxxx #4677 minden résznél vagy csak néhánynál? mert akkor vagy töltsd le újból, vagy töltsd le ugyan azt csak másik linkkel:) -
#4676 nekem isssssss :D
#4675 Kár hogy már nem adják. A Kai számomra üres, hiányoznak a fillerek, nekem azokkal volt kerek a történet. -
ZeroHero #4674 hi!
Elnézést az OFF-ért, de szeretnék egy kis reklámot csapni a Dragon Ball mozifilm kritikámnak. Olvassátok el, kommenteljetek, és ha tetszik az oldal, maradjatok és ajánljátok másoknak! Köszi! És persze Dragon Ball 4eva'! :)
A cikk elérhetősége: http://www.pactolous.netkey.hu/index.php?menu=news&to=cikk&hr=239 -
ironhorses #4673 Ámmmen! -
xxxpaulxxx #4672 augusztus-szeptember-most már október... ebből tuti nem lesz semmi:D (bár...én a Z szinkronját se hittem el, amikor már kiadták, hogy kiadták:D) -
CsepeLee fiú #4671 Lesz. Októberre lenne tervezve, de még nem érkeztek meg az anyagok az Animaxhoz. Úfajta szinkronnal lesz, de a sima és a Z sorozat régi szinkronjából fontos színészeket megpróbálnak megkeresni. -
xxxpaulxxx #4670 olvass -
#4669 es onnan folytatodik ugyanazokkal a szereplokkel? -
#4668 az meg 64 részes ha jól emlékszem.. felirat az van hozzá, mert én is úgy néztem -
#4667 Es a gt hany reszes?
Van magyarul vagy felirattal? -
ironhorses #4666 A wikipedián az Animax műsorkínálata közt ott van a Dragon ball GT. Most akkor lesz Gt vagy nem lesz Gt? -
xxxpaulxxx #4665 ez az átvezetés a szarabb gt-be:D -
#4664 Igen, a 291. rész -
#4663 Gyerekek most melyik az utolso resz?
Amikor verseny van es songoku letiplizik azzal a kiscsavoval hogy tanitsa? -
ironhorses #4662 LófXsz lesz az animaxon nem Gt!!! -
ironhorses #4661 http://dbnetwork.freeblog.hu/archives/2008/07/01/Dragon_Box_RAW_DB__Z__GT_All_Movies_DVD_Rip/ Tessék a moviek! -
Roland00726 #4660 egyébként nemtudna vki egy linket adni honnan lehet leszedni Dbz Movirkat jó minőségben??
Angol szinkesen lenne a legjobb de ha japán az se baj előre is THX :)