6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
0balazs0 #4659 na végre megvan rendes minőségben az egész z sorozat is... feliratot meg csak az animeaddictson találtam ami túl szép nyelvezetű..dbzgt.hu-n lévő jobb csak annak az időzítése más...esetleg van jobb felirat a sorozathoz? válaszokat előre is köszönöm -
#4658 Én pont ma néztem meg az uccsó részeket magyarul. Hát a vége nem igazán van lezárva, azt a bajnokságot már nem volt sok értelme beletenni, mivel kb 3 részbe kellett belesűríteniük vmit és így eléggé össze lett csapva, na mind1. Ráadásul azt hittem a GT télleg egy különálló új Dragon Ball, de az első rész belenézése után, rájöttem h a dbz folytatása lenne.
Na majd rem hamarosan adják az animaxon...
-
Orionk #4657 Hy!
Itt van a mostani filmnek a DVD boritója
Mit jelent a borítón, hogy Z KIADÁS? Most csak egy film készült, nem?
köszi -
milu00 #4656 Aláírták a szerződést a Dragon Ball 2-4. megfilmesített részére is:
http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045 -
nagyadam77 #4655 kemény http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55042 -
codiac #4654 226-233-ig a szinkronos részek nincsennek fent a neten, és nem valószinű, hogy a közeljövőben felkerűlnek.
Mivel nálam goku hangja miatt a japán szinkron nem jött be, vágatlan angol verziót szedtem, azt legalább értem. :)
Német nyelven is csak ajánlani tudom, sztem googleben könnyen megtalálod a számodra megfelelő szinkront. -
#4653 kösziii :D hát erre lehet h nem jöttem volna rá..:$:D -
xxxpaulxxx #4652 total commandert megnyitod, látsz 2 ablakot...
az egyik, amiből... a másik, ahová helyezel/másolsz...stb
szóval... az egyik ablakban katt egy crc fájlra kétszer... és a másik ablakban megjelenik egyesítve:) -
#4651 valaki röviden el tudja majd mondani nekem h ezt a crc-izét h kell a commanderben egyesíteni?:Dmondjuk meg nem tölötttem le olyan fájlt, szóval lehet h rájönnék ha nem bonyolult, de a biztonság kedvéért gondoltam megkérdem :$ -
#4650 tényleg van egy két olyan ami tök nem úgy van lefordítva mint eredetiben,de hát ez van...:Dpl mikor Chichi utjára engedi Gokut mikor felépült sokkal jobban illik oda mikor aarra biztatja h legyenek minnél erősebbek és gyözzék le a robotokat,mint az h de vigyázzzon gohanra.. meg mikor a repülöben megjelenik, akkor is jobb mikor krillin azt mondja h: megjelenne.. pont így. mint így h: nyilván az azonalli helyváltoztatást alkalmazta. .. nah mindegy:D -
#4649 Halee. Rég jártam errefelé (:
Nem tudjátok, hogy 226-233-ig le lehetne valahonnan szedni szinkronnal a Z-t? -
#4648 köszii :) jah azt majd vissza kell keresnem h azt h kell egyesíteni XD de majd megkeresem a hozzászólások között:) -
xxxpaulxxx #4647 igen, le kell szedni és egyesíteni total commanderrel:) -
#4646 letöltöttem az első linkjét a 138-nak, nah msot nem tudok görgetni h az idők között, de azt írja ki h a teljes idő 22 perc :S és azt hittem akkor az az egész. de akkor leszedem mind a 3 linket :) kösziii -
#4645 Mert data-ra csak 100 mb-ot lehet egyszerre feltölteni, de a dbz pedig 300 (vagy több). Ezért föl kell darabolni 3 (vagy több) részre egy epizódot, mert csak így fér föl... -
#4644 senkise nem segít nekem a data-val kapcsolatban?:S -
xxxpaulxxx #4643 akkor kapcsold be a hangfalad és rájössz hogy az a dbz:D -
#4642 -
Roland00726 #4641 jah biztos de tuti csinálják nekem már megvna az első rész csak még a hang nincs hozzá megcsinálva... -
zsotesz #4640 Ja meg ha megnézed a video elejét, 3 mp-nél ott írja a srác a kis ablakban, hogy ez csak fake. -
zsotesz #4639 Ez miért lenne AF trailer, pusztán össze van vágva Z-ből meg van pár jelenet a budokai 2 intro-jából. -
Roland00726 #4638 nemsoká jön a DBAF:D Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=wIeDaWKMIRs
A Gt-nél sokkal jobb lesz és még állítolag a Z-t is túlfogja szárnyalni...xD -
#4637 hol is van az h mit jelent az embléma gokuék piros ruháján? -
#4636 miért vannak a datanak 3 linkje?már az első is az egész nem?:s(most szenved a lejátszom és így nem látom) -
#4635 és a megauploadon meddtől meddig van meg? -
#4634 addat.hu-ról gyorsabban jön... -
#4633 nah most jutottam el oda, hogy letöltögettem őket:) csak már belekavarodtam... akkor most melyik letöltőről érdemes leszedni?:Dköszii. nekem csak a 138-tól kell szerencsére. -
xxxpaulxxx #4632 jah, hanem hogy pár hónapja sem tudták összehívni azokat:D -
#4631 itt most nem az időn volt a hangsúly... :) -
Roland00726 #4630 nemkell összehivni senkit mivle már levan szinkronizálva pár hónapja szal...xD -
#4629 Ja, az más... :) Tisztában vagyok vele, de azért jó lenne, ha a többség maradna :D -
xxxpaulxxx #4628 jaja, pont 5 perce kaptam havertól:D:D:D
Amúgy a remélem-et irónikusan mondtam... Rooney, gondolj már bele... szted össze tudják hívni azt a társaságot megint? max 1-2-t... de pl néhány szereplőnek már a dbz végére is más volt a hangja (mondjuk azok amolyan mellékszereplők voltak) -
#4627 Azért nem kéne az összeset leváltani :) Nekem a legtöbb tetszik a mostaniba is, csak azok a béna fordítások... :D -
Roland00726 #4626 jaja de ne legyen már mindenki szinhangja más...xD -
kimiw #4625 Komoly. Itt a bizonyiték:
http://img27.imageshack.us/img27/9412/asmagazinmondoaug.jpg -
xxxpaulxxx #4624 most ez komoly?:O
Remélem minden szinkronhang más lesz.. -
#4623 Valaki azt mondja, hogy augusztusba lesz már, valaki azt hogy csak szeptemberbe és valaki azt, hogy soha :D -
Roland00726 #4622 hja csak azt nem tom mikor kezdik már el mert jólenne...vmikor ahusztus fele de remélem minnél hamarabb...xD -
#4621 Én is olvastam animax fórumán... Ott siránkoznak, hogy mér pont a GT, de én annak is örülök, hogy legalább lesz egy kis DB a tv-be -
Roland00726 #4620 na van egy jó hírem...
a Gt levan szinkronizálva és ha minden igaz Agusztus fele fogják vetiteni az Animaxon...xD