6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#4779 + vannak a moviek és specialok :D -
Roland00726 #4778 Ha jól emlékszek 64 részes de nem tuti. utána vna a Kai de az a Z összevágott felújított változata meg ha mind eigaz jön a Dragon Ball AF is "egyszer"..
reméljük igylesz:D -
#4777 es az meg hany resz?Es azutan is van meg? -
ironhorses #4776 Az a Dragon Ball Z vége amit leírtál és igen van! A Dragon Ball GT a folytatása. -
#4775 Azok utan vannak reszek hogy songoku harcol a viadalon azzal a kisgyerekkel es elviszi tanitani? -
Kennyssj #4774 persze ezt nem lehet kijelenteni,h mindenkinek tetszeni fog,de aki nics annyira hozzászokva a kemény fight-tokhoz amik a DBZ-ben vannak,annak sztem az első pár rész is bejövős... -
Kennyssj #4773 na bocs mindenkitől a késésért...most meg a net szar...hát végül is a DB fanok biztos megnézik,mert ez már nem akármilyen dolog,és gondolom a legtöbb tudja,hogy utána a KAI is esélyes(de ha nem,akkor erre itt hívnám fel a figyelmet)és a GT szerintem csak a fanoknak nem túl bejövős,mert egy nem fan,aki azért nem az,mert nem látta,vagy csak rég,az megnézi sztem,ehhez hozzáfűzném azt,h ami alapján ezt megállapítottam az,h nekem nincs bajom az első részekkel(azért ne tagadjatok ki),és több ismerődöm is így van ezzel.én értékelem benne a poénokat...azok a táncos testvérek jók:D:D:D -
sövény #4772 ebben egyet értek én is,az eleje a GT-nek mondhatni unalmas,de amikor a Shenron elleni harc veszi kezdetét akkor már beindul minden:D...én már csak annak is örülnék ha lenyomnák szinkronosan az egész GT-t,mert ha bukik ha nem biztos, hogy fent lesz letöltő helyeken és meglesz szinkronosan is:D:D,ez azért pozitívum benne:P -
ironhorses #4771 Azért elég merész próbálkozás az animax részéről, hogy egy olyan szériát kezd leadni ami az egész világon megbukott. Ha itthon se lesz nézettség akkor bukjuk esetleg még a kai-t is vagy a Z-t. Valahol olvastam, hogy január 7.-ére tervezték a kezdést, de természetesen ez is csúszik picit. Amúgy szerintem a GT vége már nem is volt olyan rossz. A sheron elleni küzdelmek egész jók voltak szerintem. -
Kennyssj #4770 hát szerintem a GT-ben számomra az az egyik fő gond,h olyan szar az egésznek a hangulata...vannak benne poénok(:D:DXD),csak olyan fura az egész...a Z pedig szerintem már nem bírt volna el több akciót,azért is lett vége(meg hát voltak egyéb okok is,pl: Toriyama mester már belefáradt,h mindig időre elő kellett rukkolnia valamivel). mondjuk szerintem lenyomhatták volna azt az utolsó nagy tornát...
am ja az télleg komoly pillanat,mikor Vegita vallomást tesz,de nekem a legnagyobb kedvencem talán az egész sorozatban,az a Gotenks vs. Majin Buu harc...az naon lol:) bármennyiszer megtom nézni:D -
r4pt0r #4769 Azért mást is mondott, azért is mert Goku nem azért harcol hogy megölje az ellenfelét, hanem mindig keresi az új kihívásokat a harcban, de sose a gyűlölet/harag vezérli.. -
ironhorses #4768 Azért nem olyan szörnyű az a GT. Bár én el tudtam volna képzelni valami jobbat. Nem igazán értem, hogy a Z végét miért így kellet lezárni. Mintha kötelező lett volna. Még egy saga-t megnéztem volna. Mert, hát azért én a movie-kat is nagyon szerettem. Nekem is a kedvencem a Z széria. Abból is a freeza saga. De az égész Dragon Ballból az a kedvencem mikor vegita rájon a Buu saga végén, hogy Goku azért jár mindíg 1 lépéssel elötte mert a szeretteirt harcol. -
Kennyssj #4767 szal h témánál maradjunk,a GT télleg bejön? -
Kennyssj #4766 és most kezdem el nézni ismét a Z-t!!!!!!!!!!!!!!hurráXD csak sajna nem teljes az öröm,mert a DVD-k nincsnek nálam,úgyhogy neten kell néznem. net pedig most otthon nincs,ebből kifolyólag a mamámnál kell néznem,aki a szomszédos faluban lakikXD szal úgy néz ki,hogy nem nézem majd valami sűrűn:(:(:(de majd csak visszajutnak hozzám a DVD-k!:)
és az előző kommentemhez még annyit hogy a Z-ben indulnak be igazán az események,pörgősebb meg minden!:) -
Kennyssj #4765 hát igen:)a Z ilyen szempontból üt. mondjuk én a két szériára(DB és DBZ) inkább egyenrangú alkotásként gondolok. a simának is megvan a maga szépsége(a poénok itt ütősebbek),a Z-t te meg már jellemezted,szóval számomra a kettő kiegészíti egymást:D és a GT? télleg tetszik,mert én azzal nem tudok megbékülni:( -
sövény #4764 fuhaa,hát ha választani kell,akkor én azt mondom hogy a Z széria a kedvencem,azért is mert ebben a szériában fejlődik ki pl. Gokuban is az erő,új képességek,látványosabb harcok stb. De azért a másik kettő széria sem kutya azért:) -
Kennyssj #4763 am hogy legyen valami téma:kinek melyik a kedvenc szériája?és miért?(ugye milyen jókat tok kérdezni...) -
Kennyssj #4762 és te elküldenéd valahogy(ezt még hozzá teszem:D) -
Kennyssj #4761 ne vedd tolakodásnak,de nem vettél semmit? mer megveszem!:D de télleg én szerintem soha nem jutok ki oda,szal ha egyszer kimész megbeszélhetnénk hogy veszel valamit,én meg perkálok... -
sövény #4760 fuhaa,akkor érdemes lenne egyszer oda is kinézni:D,nem lehet olyan rossz hely az ha ilyen dolgokat is lehet venni:D -
ironhorses #4759 Voltam kint Bécsbe a hétvégén és ott még mindíg lehet dragon ballos cuccokat kapni. Nem is akármilyet! Vagy 100 cenzis Gokus matricát láttam a kirakatba. -
Kennyssj #4758 huh télleg?na akkor megpróbálok eljutni oda is:) -
Kennyssj #4757 csak ez asszem korhatár nélkül megtekinthető film lett,úgyhogy azokat a jó DB-s poénokat(a Zseniális Teknős által előadott beteg jelenetekre gondolok)teljesen kihagyták.na jó,egy-két enyhén perverz poént leszámítva:) -
Kennyssj #4756 jah ironhorses egyetértek a te véleményeddel is.nekem a legfeldolgozhatatlanabb az egészben hogy egy Dragonball adaptációt képesek voltak ilyen rövidre csinálni.ebből látszik hogy a Piccolo csávó igazat mondott,mert lett volna még mit betenni a filmbe.a saiyan saga télleg jó lesz(ha az lesz) de engem az bánt,hogy ebből a Piccolo saga-ból is jóval többet kilehetett volna hozni,a sima DB-ben ezek a kedvenc részeim:)és sövény én is kíváncsian várom:)de tegyük hozzá hogy egy két poén azért volt benne:D mikor Yamcha-nak az a forró gőz megpörkölte a mogyoróit,azon röhögtem:DXD -
Jont100 #4755 Fogynak a limitált DB-s pólók!
Már csak 10 darab!
Akit érdekel:
1077 Bp. Király u.69.
[email protected] -
ironhorses #4754 Én csodálkozom, hogy ekkora bukás után lesz folytatás. Mert valljuk be az első rész elég gagyi lett. Kapkodott az egész sztori. Aki esetkeg nem látta az animét annak szerintem sok dolog érthetetlen lehetett. Amihez a Dragon Ball felhasznált 153 részt azt másfél órába próbálták bezsúfolni. De talán a következő rész jobb lesz!!! Én már régóta mondogatom, hogy egy megfilmesített saiyan saga mindent vinne!!! Talán így lesz! (na meg persze egy freeza saga s.t.b.... ;-) -
sövény #4753 na,ez viszont teljesen új nekem,erről most hallok először:P,remélem is, hogy igazat mondott a Piccolo-s hapsi,hogy ez miatt lett ilyen szar a film,nem pedig attól mert így is akarták volna eredetileg vagy valami,kíváncsian várom a következő részt:P -
Kennyssj #4752 egyetértek azzal amit mondasz,de am a Piccolot játszó színész(akit amúgy szeretünk,mert egyszer tuti végignézte már a sorozatot,ha nem többször,és télleg tudja mi az a Dragonball)azt nyilatkozta,hogy az első rész ott bukott el,hogy csináltak egy trailert a 20 CENTURY FOX-nak(asszem így kell írni:))csak ilyen bemutatóként,hogy mégis hogy fog kinézni a cucc,de még Piccolo sem volt zöld meg semmi ilyesmi nem volt,és ez valahogy felkerült a netre,ezek után pedig a fanok egyből elkezdték fújolni.nah ez miatt elvették a filmre szánt zseton felét,és ezért sikerült úgy ahogy.én hiszek neki,és ha télleg így van,akkor a kövi rész lehet még jó:):) -
sövény #4751 hogy ha már megcsinálnak egy olyan mesét,ami az egész világban elterjedt és rendkívűl híres,akkor azt csinálják meg normálisan és akkor nincs probléma:D, ezáltal kíváncsi vagyok milyen lesz a következő rész,és amúgy ja,ha hűek maradnak az eredeti történethez akkor fasza lehet még a film is:D -
sövény #4750 sejtettem, hogy lesz még 1 része az DB Evolution-nak...én úgy olvastam valahol,hogy kb 4 része lesz,de nekem nem nagyon jött már így be ez az első rész se,nagyon elbarmolták,a kamehameha-t ráadásul derék fölött lőtte a filmben,nem úgy mint a mesében,mert ott alatta volt szinte mindig,meg sok eltérő dolog volt a filmben... -
Kennyssj #4749 meg a moviekat is lenyomhatnák magyarul...kitudja;)és ezt figyeld,ez egy nagyon nagy hír:a Dragonball Evolution-nak lesz még egy része:D azt mondta a Gokut alakító srác,hogy ez más lesz,mint amit egy képregény adaptációról elképzelnénk...hűűha:)szerintem csak maradjanak hűek az eredeti műhöz,akkor még sikerülhet jól is ez a film... -
Kennyssj #4748 háhá most viszonylag gyorsan tudtam reagálniXD ugyan már,nem volt fáradtság:)tartoztam is ennyivel a részek miatt;)am jah az tuti nem lenne hátrány,de nem akarják elsietni(mondjuk az is bőven elég hogy egyáltalán lenyomják magyarul,már ez is egy csodatétemény).csak az a lényeg hogy minnél többen nézzék,annak ellenére is h nem ez a legjobb széria,mert utána esélyes a KAI is!!!:D:D:D -
sövény #4747 ja és köszönöm a fáradságodat a borítók miatt is! -
sövény #4746 mindenesetre nem lenne egy nagy hátrány hogy ha kidobnák tv-re:) -
sövény #4745 ennyi,és tényleg,milyen igazad van:D...én a GT-ről csak annyit tudok mint mások szerintem akik nyomon próbálják követni,hogy vetíteni fogják szinkronosan valamelyik tv csatornán majd,de hát ki tudja, hogy mi lesz ebből majd pfff:P -
Kennyssj #4744 és amúgy nincs új hír a GT-ről,vagy valami akármilyen említésre méltó DB-hír?már elvonási tüneteim vannakXD -
Kennyssj #4743 nah összehoztunk egy kompletten elkészíthető DB DVD szettet...ironhorsesnek egy íróprogramot köszönhetünk,neked sövény a részeket jó minőségben,én pedig borítókat találtam a DVD-khez:)azért jó csapat vagyunk:)egyébként valahogy majd csak belinkelem azokat magyar borítókat,hogy legyen már olyan is itt;)és kösz a megértésedet sövény,majd azért inenntől gyakrabban visszaszivárgok erre a fórumra:) -
sövény #4742 fuhaa,van itt választék,biztos hogy találok olyat is amilyen nekem kell vagy annál jobb,köszi szépen és semmi gond hogy késve írtál,de legalább válaszoltál,mert valahol fél évet kell legalább várni hogy legyen valami reakció:D -
Kennyssj #4741 de barom vagyok!belinkelni meg elfelejtettem:DXD íme:http://animecoversfan.com/creations/Dragon+Ball/cover+label/ -
Kennyssj #4740 ismételten bocsánat a kései válaszért...:) az utóbbi időben be vagyok havazva,de mostmár rendelkezésre állok:D szóval: hát ha láttál más borítókat is,könnyen előfordulhat h tévedek,jellemző rámXD,és most látom,hogy az oldallal ahol az általam említett borítók vannak,valami gebasz van,(azért majd próbálkozom vele)de találtam egy másikat,ami mégjobb!!!rohadt nagy a választék!!!csak ezek nem magyarok,bár lehet van köztük,keresgélj:)jó csemegézést:):):)ja és ha leakarod tölteni,van a borító alatt egy zászlócska,arra kattolj rá!