Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rooney8
gugliba keress rá "dragon ball sound effect" -re 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gohanssj2fru
annyira nem fontos XD csak érdekelt volna h van-e ebbõl így egy gyüjtemény😛

●.°´● the best ●.°´●

vágd ki egy részbõl😄

gohanssj2fru
és ilyen hangeffekteket is lehet vhonnan szerezni?😛csak mert egy mobilos témához pl kaptam egy olyat amikor átváltoznak az a hangeffekt.

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
hát köszönöm a sok infot így már jó😄

●.°´● the best ●.°´●

jogos, ezt kifelejtettem😄

A legújabb movie-t a Son Goku és barátait tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni. Volt egy link ezen a fórumon, de már rég halott sajnos.
😊 😊 😊

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

rooney8
Kiegészítem annyival, hogy azért van 3 link, mert data.hu-ra egyszerre csak 100mb-ot lehet feltölteni... És mivel 1 rész 2-300mb így fel kell darabolni 100megákra 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

igen free download, azért 3 link, mert így van feldarabolva (total commanderben dupla katt a crc kiterjesztésû fájlra és összeáll😄) és nagyon jó minõség (kb 300 mega 1 rész😮)

jólvan ha megvan télleg a Gt szivesen cserélek veled...xd de akkor vegyélé már fel msn-re v add meg az msn-címed és beszéljünk ott na cs...
gohanssj2fru
Jah igen mert csak ezen a fórumon járok 😛 am. Gohan xD
4415: akkor megnyugodtam 😄 gondolom legalább addig folyamatosan kerül fel 😊 és csak simán azokat a linkeket kell free downloaddal letölteni? és egy részhez amúgy miért van 3 link?😛és viszonylag jó minõség?😄nem vagyok finnyás, elég ha nézhetõ 😄😊

●.°´● the best ●.°´●

Figyelj már Roli!
Ha küldök egy számlaszámot tényleg képes volnál utalni??
Szerintem Te vagy a kamu. Nem is utalnál de a GT-t meg szeretnéd mi!??
Meg azért mert nem válaszolok egyböl,mert dolgoznom is kell,nemérek rá egész nap itt ülni,már kamus vagyok!?
Ennyire futja a gondolkodás,hogy ha nem irok akkor vagyok kamu? Más nem gyanús? Na mindegy. neked megvan a Z nekem a GT. Cserélünk? 😛
Hát eddig csak annyit figyeltem meg, hogy egy songoku logo... de még addig sem jutottam el, hogy Fru van ráírva😄

4414: Fent kell, hogy legyenek, senki nem fogja tudni szerintem törölni.

gohanssj2fru
szted a linkek amiket küldtél azok olyan 2 hét múlva is fenn lesznek?csak mert most kicsi a vinyo memóriája, és scak akkor veszek nagyobbat, és oda szeretném tölteni õket :$

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
komolyan??😄pedig már egy jóó ideje itt vagyok 😛

●.°´● the best ●.°´●

igen az nagy poén h átbassza az embereket h kûldjék el a banszámlájára a zsét...de mind1 kurvára leszarom ...xD
Uhhhh... Fáj!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Jé én csak most vettem észre, hogy lányok is vannak köztünk😊

Neked tényleg fogalmad sincs, hogy mi az, hogy irónia. Egyszerûen poénként beírta, hogy megvan neki a GT...

mér lenné kén kamus??nekem télleg megvan de mind1 ja és sztem kamuzik mert mondtma h bármennyit fizetek a GT-ért és hagyjuk???na ezmár kamu de mind1 egy magánember nemtud érte oylan soakt perkálni szal ennyi...
Szerintem nem õ a kamus hanem te nem tudtál most olvasni a sorok között!!!

gohanssj2fru
köszi 😊

●.°´● the best ●.°´●

jah ismerem ezt az oldalt DUMET...
egyébként meg ha vki figyelmesen elolvasná látná hogy ezek a részek JAPÁNOK és arra kell rádobni az mp3-as szinkront
de mind1 na cs...:d
aha iylenkor már hagyjuk mi???
nagy KAMUS vagy na cska ennyi...
rooney8

tommyknockers
Itt vannak 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://rapidshare.com/files/242899174/DB-Z_OST-CD1.rar.html
http://rapidshare.com/files/242899273/DB-Z_OST-CD2.rar.html
http://rapidshare.com/files/242899608/DB-Z_OST-CD3.rar.html
http://rapidshare.com/files/242900866/DB-Z_OST-CD4.rar.html
http://rapidshare.com/files/242901082/DB-Z_OST-CD5.rar.html

Kicsomagolásukhoz WinRAR szükséges

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

gohanssj2fru
mert nekem csak 'pár' nagy kedvenc.😄és hátha vkinek egyben van mind.

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
valakinek megvan az összes DBZ zene??😊

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
az tök komoly😄 és tényleg fenn vannak?

●.°´● the best ●.°´●

Miért szednék le? Semmi joguk nincs hozzá...

Akkor felteszik majd máshova, ilyen az internet, ami egyszer felkerül azt többé nem fogod tudni leszedni. 😄

tommyknockers
Ha onnan szeded ahonnan gondolom, akkor a gyûjtést támogató emberek nem fogják jó szemmel nézni, hogy feltöltik a videókat. Lehet, hogy leszedetik, szóval én már most elkezdem szedni.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Nos... azt hittem tovább kell várni, de nem😄
Egy srác elkezdte feltölteni 138-tól a már magyar részeket😊
kb 3rész/nap sebeséggel halad
Aki le szeretné õket tölteni az írjon privát üzenetet nekem!😊

Hagyjuk meggondoltam magam és ez a végleges!
megalodojn irj már vissza h akkor most mivan...xd nekem kéne a GT
vagy azét nem irsz mert nincsis meg??:S
nem oylan nagy vmi most az az 5rész mi ahoz a 291-hez képest??😊
gohanssj2fru
hát ez pech...:s

●.°´● the best ●.°´●

megvolt annak az embernek az az 5rész is csak valahogy megesemmisûlt v nemtom vmi ilyesmi...
gohanssj2fru
az komoly😄 // és miért h h hiányzik az az 5 rész pont?😛furi

●.°´● the best ●.°´●

semmi probléma de aki azt hiszi h mese az téved mivel igaz még az oldal címét is megadom dbzszinkron.ath.cx 5rész nincs meg az embernek akitõl vásároljuk 227-231-ig a többi magyar szal ennyi...jah és mostmár szabad vagyok akinek kell a DBZ az vegyen fel msn-re nyugodtan és megbeszéljük a ré[email protected]
egyébként érdekelne ez a GT remélem nem kamu uyg tom h 5millióba kerûlne a szinkronja mig a Z-nek cska 3milla volt h én fizetek érte az tuti cska ne legyen kamu..na cs...:d😊
jaaaaa... hogy én lemaradtam volna néhány körrel?😄 Azt hittem abból a gyûjtésnek nem lesz semmi eredménye... ezek szerint tévedtem😊

Ebben az esetben bocsi Roland!😄

rooney8
Nem tudom, nem tudom, nem tudom, és nem tudom 😄 Én nem regisztráltam, de biztos lehetsz abban, hogy megvan nekik 😄

Meg kapom ingyen? Jó akkor majd egyeztetünk! De az "ingyenélõknek" nem adjuk ám tovább! 😊 😊 😊

De én már halottam errõl a "gyüjtésrõl"!Még is mióta van nektek meg a magyarszinkronos? És k.b. hányan regisztráltatok, hogy így összegyült?? És az összegyült pénzt kinek kellett kifizetni?

rooney8
Nem mondjátok, hogy nem hallottatok a gyûjtésrõl?<#guluszem1> Szerintetek honnan van meg neki? Hát onnan. Van egy másik "ismerõsöm" aki ugyan úgy fizetett és meg van neki.
Az meg hogy már nem lehet regisztrálni: Ha összegyûlt az x összeg és meg tudták venni a szinkront, akkor minek kéne még fizetni? -.-"
És igen, biztos lesz olyan, aki majd idõvel felpakolja torrentre, vagy sms webre a cuccost... Csak idõ kérdése 😉
Ja és akkor idézek arról a oldalról, ahol szervezték a gyûjtést:
"A regisztrációnak vége. Nincs szükségünk több tagra, megvan minden szinkron. Köszönjük a segítséget a támogatóknak és megkérünk mindenkit hogy a munkánk gyümölcsét ne tegye fel az ingyenélõknek."

Amugy meg látom te hiszel nekem ezért ingyen megkapod! 😄😄
XD
Á hagyjuk! Meggondoltam magam! 😛

Már ott kamu, hogy nem lehet már 9000ért regisztrálni! Ki az a hülye aki lezár egy olyan regisztrálási lehetõséget amiért 9000et kap??? És ez a roland nem tudom kinek is megfordult már a fejébe, hogy kiadja másoknak. Na most, ha meg van 100 embernek a magyar szinkronos mi az esélye, hogy nem adják ebbõl legalább 10en tovább?? És így tovább!! Már rég elérhetõ lenne mindenki számára! Ha megjelenik egy új konzol játék ami boltba 15-20Eftbe kerül 1-2 napon belül elérhetõ a kalózletöltése. Majd pont a 9000es Dragon ball nem fog kikerülni! Na haggyá máá!!! Elég gyenge sztoritok van!! Ettõl még a Gt-s sztori is hihetõbb!!! 😊 😊 Megalodon monnd a számlaszámod küldöm a pénzt! 😊 😊 😊