Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"meg mondtuk h a véres jelenetek kicsit kevesebbek elvileg a Dermesztõs részek után"

Jah, hogyne..
Néhány részt megnéztem a napokban, pár példa, ami csak úgy eszembe jut: Videl szarrá verése, Gohan lesérült karja, Cell (és Buu) darabokra szaggatása többször is, Badibi felrobbantja néhány arc fejét meg testét, õt kettévágja Piccolo, aztán Buu szétcsapja a fejét, Vegita és Goku is szépen véresre verik egymást, Buu kiszúrja Dabura szemét, a robotok is elpicsázzák az átlagpolgárokat, Yamchát kilyukasztják picit, Gohant Buu majdnem halálra veri pár pofonnal stb..
EnZsolt
Tudod kicsit már sokalltam a dolgot, de maximum 2-szer szóltam rá, akkor kevésbé sértõn. Ez volt a 3.-ik. Ha ezek után így kibukik... Mindegy is, bárhogy rimánkodik, akkor sem segítjük élete elsõ szexuális élményéhez.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Hol hol?? Mikor??? Akarom akarom! 😊))
EnZsolt azért te sem vagy kicsit kocsog, csak neki szóltál be már többször is xD ne vedd sértésnek 😉
😄 😄 😄 😄 😄

EnZsolt
Egy szó: szánalmas.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Kapjátok be a faszomat, rohadt csicskák, ENNYI
szerintem építs egy gépet amivel visszamész a múltba amikor még a nem fanok a "seggüket is DB kártyával törölték ki" és akkor lesz 😄
ha ez megvan írd ide a kövi 5ös lottó számokat is xÐ

na am én sztem csak azért töltöm le a Dragon Ball Evolution-t mert megnézni egyszer csak meglehet... vagy nem, de akkor nem nézem végig 😄

EnZsolt
még mindig nem unod, adj fel hirdetést baszod.

Fogd föl avval a csökevénnyel a szemüreged mögött, hogy akinek van, nem adja el.

Idióta, könyörgöm akasszuk fel.

gohanssj2fru
nah pont ezért nem értettem!!!😄de akkor megnyugodtam😛
meg mondtuk h a véres jelenetek kicsit kevesebbek elvileg a Dermesztõs részek után (most így szép magyarul írtam le😊). nah de most megnéztem, nem semmi ami liter vér pl Gohanból kiömlik, mikor megvédte Vegitát O_O. és azzal Cell már ki akarta nyírni õt, Gohan meg 'csak' a bal kezére sérült súlyosan, mondjuk. Én azt hittem kb lebénül XD :S 😛

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
Bazz... Akkora egy f*sz vagyok, pedig még a linkeket is láttam elötte. xD No mind1, köszi 😄

#4018 Nesze, kártyák.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Kinek van eladó dragon ball kártyája????

Budapesten)))

mailem: [email protected]
Azért kell hasonlítani mert Dragon Ball a címe, nem pedig én kicsi pónim 3. 😛

kill3r21
De az örök kérdés! Miért kell hasonlitani teljesen....db történetét akarjátok filmben??? Annak mi lenne az értelme? amugy DarkEvilPicccolo a legnagyobb fan vagy a földön....de dragonball témában pozitivan még nem hallotam rolad....😊 Neked minden szar, minden gagyi, akkor miért tartod magad fannak? mert mézegetted az eredeti japán mangákat és akkor te most mindent mindig jobbban tudsz 😊 Meg ez a hosszászolás is...."válaszolok a csicskáknak" LOL
ui: Te mondtad hogy szólás szabadság van! 😄
"Végül is nem úgy kezdõdik, hogy Goku nagyapja Gohan is a színen van, megkapja a 4 csillagos kristálygömböt, megismerkedik Bulmával, Yamchával stb. Persze nyilvánvalóan más, mint a manga, vagy az anime, de attól függetlenül ebbe, most nem volt igazad"
Ha nekem nincs igazam, akkor neked sincsen. Ha neked igazad van, akkor nekem is az van. 😛 Mert, hogy bár igaz az, hogy az elején voltak ezek a szereplõk a porondon, viszont Piccolo meg közel sem az elején volt és az egész film körülötte forog szóval jah.

"Úgy bírom az embereket"
Én meg bírom azokat az embereket akik nem képesek felfogni, hogy szólás-szabadság van és mindenki kedve szerint kinyilváníthatja a véleményét...

"mondja el valaki hogy miért kell totál ugyanolyannak lennie mint az animének"
És mi lenne, ha csak egy csöppet hasonlítana az eredeti mûhöz, he? Szerintem nem várja el senki, hogy full ugyanaz legyen, de ilyen eltéréseket csinálni... Szerintem nagyon gáz.

"persze azér moziba mindenki ottlesz , mert dragonball"
Nagy rajongó vagyok, de nem leszek ott a moziban. Egyrészt mert nem szeretek moziba járni, másrészt meg csak a legnagyobb alkotások érdemlik meg, hogy moziban nézzem meg õket. 😛 Itt értem pl. a Sith-ek bosszúját. Az volt az utcsó film amit megnéztem moziban. 😛

"Mondom ha csak a fele dragonball bagázs elmegy moziba, már kasszasiker lesz"
Kasszasiker lesz, ez egyértelmû. Viszont az nem jelenti azt, hogy jó is lesz a film...

"myvipen láthatjátok h gyakori a lány rajongó is"
Ha már a csaj DB fanoknál tartunk... Ayumi Hamasaki egy híres japán pop énekesnõ aki köztudottan nagy DB rajongó. 😛

"A Kai-t mikor kezdik vetíteni?"
Fuji TV: 2009. 04. 05.

"Amúgy a 199.rész végén monják, hogy Gohan 16 éves lett. Legalábbis a feliratozás szerint ami nekem van meg"
Elég érdekes ez a dolog különben... Utánanéztem és a magyar feliratban is mást mondanak, az angol szinkronban is és van két féle angol feliratom is és mindegyikben más van szóval döntse el az ember, hogy mi van. Japánul kéne tudni aztán mindjárt kiderülne az igazság.

"magyar felíratja ugyanaz amit németül elmond az stimmel, de amit mi kapunk felíratokat azokat a japánból fordították?"
Angol feliratból szoktak fordítani általában a kedves fanok. Ritka az, ha tud valaki japánul. Ha tudnak is, akkor sem tudnak perfectül. 😛

"Goku am. le tudta volna gyõzni Pikuhant?"
"Goku gyõzött egyértelmûen, csak ez elég hülyén jön ki, hogy paikuhan semmi perc alatt gyõzte le Cell-t elötte kicsivel és utána Gokuval meg vívott egy szoros harcot aki nem tudta Cellt legyürni"
Erre csak annyit mondok, hogy filler. Logika az nulla benne. Ezért van az, hogy Pikkuhan lepofozta Cellt 1 mp alatt... Cell ott akkor olyan erõs volt mint egy SSJ2, szóval gondoljatok csak bele, hogy Pikkuhannak mennyi esélye lenne egy SSJ2 ellen...

Mellesleg, csak nézõpont kérdése, hogy mibõl csinálják a filmet. Elvileg a film a Dragonball manga adaptációja lesz és köztudott, hogy a mangában nincs Z, szóval akkor mirõl is beszélünk? 😄

DBZ is My Favourite

#4009 olvass vissza !!! #3944
felirat: Animeaddicts

Goku gyõzött egyértelmûen, csak ez elég hülyén jön ki, hogy paikuhan semmi perc alatt gyõzte le Cell-t elötte kicsivel és utána Gokuval meg vívott egy szoros harcot aki nem tudta Cellt legyürni.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Hát legyõzte nem!?
Mert a végén kiesett a ringbõl! Az egy dolog,hogy érvénytelen volt miután dobbantottak egyet mind a ketten vissza a pályára,de azt nem tudták,ezért ugyanugy harcoltak tovább.
gohanssj2fru
Goku am. le tudta volna gyõzni Pikuhant?

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
nah igen😄 de jó ez így XP ez szép 😄 : kis cikk: Leninért harcol az ózdi MIÉP... nagy cikk: SonGokuért tüntetnek a gyerekekXD

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
Videó is kéne...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

#4002 felirat kell vagy videó is ?

http://www.videoplayer.hu/videos/play/117058
rooney8
Ezek a hangok amiket kiadnak a kis cell-ek 😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ja! Nekem is bejön! 😊
Meg az ami ki van írva rá,hogy 8at nyír ki de Cell 7et hozott létre 😛
gohanssj2fru
http://www.videoplayer.hu/videos/play/170035 bírom ezt a mészárlást ^^

●.°´● the best ●.°´●

rooney8
Nekem is vannak... De nekem se eladó 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Valaki mondja már el, hogy 110-142ig honna szedhetném le a Z-t felirattal(ameddig van szinkron addig azzal😛) a 19 DVD-s verzióból.

gohanssj2fru
nekem meg már évek óta nincsenek meg 😞 😄

●.°´● the best ●.°´●

nekem vannak kártyáim, de nem eladó 😛 😄

EnZsolt
Nem unod még?

kinek van eladó dragon ball kártyája????

Budapesten=)

emailem: [email protected]
gohanssj2fru
jesszuss h a német mennyire mást mond!(ott am nincs szó arról h hanyadik születésnapját ünneplik) a magyar felíratja ugyanaz amit németül elmond az stimmel, de amit mi kapunk felíratokat azokat a japánból fordították?csak h akkor melyik hihetõ.

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
miért dragonballocska? xD

●.°´● the best ●.°´●

Vicces részek...folytatás:
- amikor Gohan edz Gotenks-el és megkéri hogy dobáljon neki köveket, amikor látja Gohan hogy ez nem piskóta, egybõl hátrébb állítja az öccsét 😄
- amikor Videl repülni tanul Gohantól, Gotenks meg a háttérben már nagyba repül meg hülyül a levegõbe 😄

Danny1987
Vicces részek:
-Songoku megkéri piccolot hogy segitsen bemutatni a kicsiknek a fuziot😊
-soongohan eltöri a kardot a két kaioshin milyen képet vág az kegyetlen.

Live for nothing or die for something.

Amúgy a 199.rész végén monják, hogy Gohan 16 éves lett. Legalábbis a feliratozás szerint ami nekem van meg.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

rooney8
Én még a mai napig nem láttam a DB-t mégis sikerült megértenem a Z-t 😄

"""csillagharcosok"" íííííííííííííjj" 😊😊😊😊 Direkt fogalmaztam így, mert a magyar szinkront ismerve tuti maradna a megnevezés! Csak egy kis fantázia kéne hozzá amúgy! Nem kellene ragaszkodni az anime-hoz. Én a DBZ-t úgy néztem meg elõször, hogy a sima Db-t gyerekkoromba láttam és már gõzöm nem volt az egészrõl, csak annyi, hogy kamehame meg 7 gömb, meg songoku. (Mielött valaki ráharapna, hogy miért írtam kamehamét: azért mert a magyarba régen csak ennyi volt Tisztába vagyok vele, hogy kamehameha! 😉 és még is értettem mindent és nagy élményt nyújtott!!!!

SMGBAS
A Kai-t mikor kezdik vetíteni?

EnZsolt
Azért ez nem ugyan az. Az a mangában is úgy volt. Itt meg arról volt szó, hogy miért nem a Z-t csinálják meg. Vagy szerinted az jobb lenne, ha úgy kezdõdne, hogy megjön Raditz és megkeresi Goku-t? Az a nézõ, akinek fingja nincs a Dragon Ballról érteni fogja, hogy mi a helyzet?

Nekem is jobban tetszene 1 Z-es film. Nem elég, hogy a szereplõk az elõzetesek alapján idõsebbnek tûnnek, mint a Z elején, a történet is megoldható lenne. Csinálnának hozzá ilyen visszaemlékezéseket, azt csá. De van 1 sanda gyanúm, hogy tömeggyártásra készülnek Dragon Ball filmek terén. Ha ezt nézzük, érthetõ hogy az elején kezdik. Aztán hogy a név elég lesz-e a sikerhez, majd kiderül.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

SMGBAS
""csillagharcosok"" íííííííííííííjj
De amúgy a többi jogos.(:

Legyen úgy! Legyen trilogia a mozifilmbõl! Én nem bánnám! De azért tagadhatatlanul próbál a film az anime után menni így a tréler alapján! Én nem mondom, hogy rossz lesz, sõtt nagyon várom már, hogy láthassam! Csak én el tudnék képzelni a mozivásznon egy "csillagharcosok" elleni világ megmentõs filmet. Magyarul a Z-t megfilmesítve. Mert nekem ez jobban tetszik, mint a dragon ballok utáni kutatás. Mondjuk ebbe is biztos lesz világ megmentés Piccolo-nak köszönhetõen! "Azért, mert avval indul el a történet. Elég nehéz lett volna beagadolni a nézõknek, hogy ja õ itt Goku, az meg ott Master Roshi, és hogy miért vannak narancs öltözetbe a csávók, ki a fene az a Bulma, mik azok a Sárkánygömbök... " Erre csak annyit tudok mondani, hogy te például mikor tudtad meg a dragon ballok igazi eredetét, vagy, hogy Gokunak miért is van farka s.t.b??? Ezek például csak a z-bõl derülnek ki.

gohanssj2fru
myvipen láthatjátok h gyakori a lány rajongó is 😉 amúgy
Hát nálam az a jelenet viszi a prímet drámaiság terén amikor Piccolo Gohan elé ugrik, hogy bevédje Nappa támadása elõl. Meg amikor Vegeta feláldozza magát Majin Buuval szemben az sem rossz. De igazából nagyon sok jó drámai jelenet van."
de a feláldozos drámai részek és a final dráma között van különbség😛 amúgy igazad van 😉

●.°´● the best ●.°´●

Attól még hogy kasszasiker lesz már elõre borítékolom hogy nekem nem fog tetszeni, de azért meglesem a moziban.

kill3r21
Sztem meg akkor lett volna vicc az egész , ha songoku pl full olyan haju vki lett volna...meg ha dinoszauruszok mászkálnak, meg roka fejü emberek meg hasonlo! Egyáltalán miért hasonlitja mindenki az animéhez, az anime ez meg film! 😊
mind1 nem vitázok most ugyis leugat mindenki! Alap adott...jo és a rossz, és a gömbök....Bezzeg mikor a szinészek, a repülötérre érkeztek japánban, ugy visitott a több 100ember hogy nem is lehetett hallani miröl beszélnek....😊 Mondom ha csak a fele dragonball bagázs elmegy moziba, már kasszasiker lesz 😄
Nem kell mást tenni mint ránézni a szereplõkre, ennyi bõven elég. 😄

kill3r21
Úgy bírom az embereket! Mindenki leirja a db filmet, mindenki óva int mindenkit töle, mert nem hasonlit az animéra blablabla....mondja el valaki hogy miért kell totál ugyanolyannak lennie mint az animének....meg hogy lehet egy 2 perces trailerböl totál leirni egy filmet....persze azér moziba mindenki ottlesz , mert dragonball 😮 Remélem komolyan hogy ütni fog és aki végig szitkozodott az pofára fog esni én meg jót röhögök 😄
EnZsolt
"Jah... és ennek mi köze van a kezdetekhez??? Szerintem semmi... Ha úgy nézzük, hogy ez Dragonball, akkor is kábé a közepébe nyúltak bele mivel a Piccolos részek nagyon nem az elején vannak..."

Végül is nem úgy kezdõdik, hogy Goku nagyapja Gohan is a színen van, megkapja a 4 csillagos kristálygömböt, megismerkedik Bulmával, Yamchával stb. Persze nyilvánvalóan más, mint a manga, vagy az anime, de attól függetlenül ebbe, most nem volt igazad 😊

Ha valamire nem válaszoltam és fontos akkor szóljatok. 😄

DBZ is My Favourite