Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, hogyne..
Néhány részt megnéztem a napokban, pár példa, ami csak úgy eszembe jut: Videl szarrá verése, Gohan lesérült karja, Cell (és Buu) darabokra szaggatása többször is, Badibi felrobbantja néhány arc fejét meg testét, õt kettévágja Piccolo, aztán Buu szétcsapja a fejét, Vegita és Goku is szépen véresre verik egymást, Buu kiszúrja Dabura szemét, a robotok is elpicsázzák az átlagpolgárokat, Yamchát kilyukasztják picit, Gohant Buu majdnem halálra veri pár pofonnal stb..
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
😄 😄 😄 😄 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ha ez megvan írd ide a kövi 5ös lottó számokat is xÐ
na am én sztem csak azért töltöm le a Dragon Ball Evolution-t mert megnézni egyszer csak meglehet... vagy nem, de akkor nem nézem végig 😄
Fogd föl avval a csökevénnyel a szemüreged mögött, hogy akinek van, nem adja el.
Idióta, könyörgöm akasszuk fel.
meg mondtuk h a véres jelenetek kicsit kevesebbek elvileg a Dermesztõs részek után (most így szép magyarul írtam le😊). nah de most megnéztem, nem semmi ami liter vér pl Gohanból kiömlik, mikor megvédte Vegitát O_O. és azzal Cell már ki akarta nyírni õt, Gohan meg 'csak' a bal kezére sérült súlyosan, mondjuk. Én azt hittem kb lebénül XD :S 😛
●.°´● the best ●.°´●
#4018 Nesze, kártyák.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ui: Te mondtad hogy szólás szabadság van! 😄
Ha nekem nincs igazam, akkor neked sincsen. Ha neked igazad van, akkor nekem is az van. 😛 Mert, hogy bár igaz az, hogy az elején voltak ezek a szereplõk a porondon, viszont Piccolo meg közel sem az elején volt és az egész film körülötte forog szóval jah.
"Úgy bírom az embereket"
Én meg bírom azokat az embereket akik nem képesek felfogni, hogy szólás-szabadság van és mindenki kedve szerint kinyilváníthatja a véleményét...
"mondja el valaki hogy miért kell totál ugyanolyannak lennie mint az animének"
És mi lenne, ha csak egy csöppet hasonlítana az eredeti mûhöz, he? Szerintem nem várja el senki, hogy full ugyanaz legyen, de ilyen eltéréseket csinálni... Szerintem nagyon gáz.
"persze azér moziba mindenki ottlesz , mert dragonball"
Nagy rajongó vagyok, de nem leszek ott a moziban. Egyrészt mert nem szeretek moziba járni, másrészt meg csak a legnagyobb alkotások érdemlik meg, hogy moziban nézzem meg õket. 😛 Itt értem pl. a Sith-ek bosszúját. Az volt az utcsó film amit megnéztem moziban. 😛
"Mondom ha csak a fele dragonball bagázs elmegy moziba, már kasszasiker lesz"
Kasszasiker lesz, ez egyértelmû. Viszont az nem jelenti azt, hogy jó is lesz a film...
"myvipen láthatjátok h gyakori a lány rajongó is"
Ha már a csaj DB fanoknál tartunk... Ayumi Hamasaki egy híres japán pop énekesnõ aki köztudottan nagy DB rajongó. 😛
"A Kai-t mikor kezdik vetíteni?"
Fuji TV: 2009. 04. 05.
"Amúgy a 199.rész végén monják, hogy Gohan 16 éves lett. Legalábbis a feliratozás szerint ami nekem van meg"
Elég érdekes ez a dolog különben... Utánanéztem és a magyar feliratban is mást mondanak, az angol szinkronban is és van két féle angol feliratom is és mindegyikben más van szóval döntse el az ember, hogy mi van. Japánul kéne tudni aztán mindjárt kiderülne az igazság.
"magyar felíratja ugyanaz amit németül elmond az stimmel, de amit mi kapunk felíratokat azokat a japánból fordították?"
Angol feliratból szoktak fordítani általában a kedves fanok. Ritka az, ha tud valaki japánul. Ha tudnak is, akkor sem tudnak perfectül. 😛
"Goku am. le tudta volna gyõzni Pikuhant?"
"Goku gyõzött egyértelmûen, csak ez elég hülyén jön ki, hogy paikuhan semmi perc alatt gyõzte le Cell-t elötte kicsivel és utána Gokuval meg vívott egy szoros harcot aki nem tudta Cellt legyürni"
Erre csak annyit mondok, hogy filler. Logika az nulla benne. Ezért van az, hogy Pikkuhan lepofozta Cellt 1 mp alatt... Cell ott akkor olyan erõs volt mint egy SSJ2, szóval gondoljatok csak bele, hogy Pikkuhannak mennyi esélye lenne egy SSJ2 ellen...
Mellesleg, csak nézõpont kérdése, hogy mibõl csinálják a filmet. Elvileg a film a Dragonball manga adaptációja lesz és köztudott, hogy a mangában nincs Z, szóval akkor mirõl is beszélünk? 😄
DBZ is My Favourite
felirat: Animeaddicts
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Mert a végén kiesett a ringbõl! Az egy dolog,hogy érvénytelen volt miután dobbantottak egyet mind a ketten vissza a pályára,de azt nem tudták,ezért ugyanugy harcoltak tovább.
●.°´● the best ●.°´●
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Meg az ami ki van írva rá,hogy 8at nyír ki de Cell 7et hozott létre 😛
●.°´● the best ●.°´●
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
●.°´● the best ●.°´●
●.°´● the best ●.°´●
- amikor Gohan edz Gotenks-el és megkéri hogy dobáljon neki köveket, amikor látja Gohan hogy ez nem piskóta, egybõl hátrébb állítja az öccsét 😄
- amikor Videl repülni tanul Gohantól, Gotenks meg a háttérben már nagyba repül meg hülyül a levegõbe 😄
-Songoku megkéri piccolot hogy segitsen bemutatni a kicsiknek a fuziot😊
-soongohan eltöri a kardot a két kaioshin milyen képet vág az kegyetlen.
Live for nothing or die for something.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De amúgy a többi jogos.(:
Hát nálam az a jelenet viszi a prímet drámaiság terén amikor Piccolo Gohan elé ugrik, hogy bevédje Nappa támadása elõl. Meg amikor Vegeta feláldozza magát Majin Buuval szemben az sem rossz. De igazából nagyon sok jó drámai jelenet van."
de a feláldozos drámai részek és a final dráma között van különbség😛 amúgy igazad van 😉
●.°´● the best ●.°´●
mind1 nem vitázok most ugyis leugat mindenki! Alap adott...jo és a rossz, és a gömbök....Bezzeg mikor a szinészek, a repülötérre érkeztek japánban, ugy visitott a több 100ember hogy nem is lehetett hallani miröl beszélnek....😊 Mondom ha csak a fele dragonball bagázs elmegy moziba, már kasszasiker lesz 😄
Végül is nem úgy kezdõdik, hogy Goku nagyapja Gohan is a színen van, megkapja a 4 csillagos kristálygömböt, megismerkedik Bulmával, Yamchával stb. Persze nyilvánvalóan más, mint a manga, vagy az anime, de attól függetlenül ebbe, most nem volt igazad 😊
DBZ is My Favourite