Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gohanssj2fru
persze 😛 de am. most melyik rész nem jó,?

●.°´● the best ●.°´●

SMGBAS
Szerintem ez a rész annyira azért nem jó. Nekem a kedvencem amikor Chichi meséli el Gohanak vagy Gotennek, hogy hogy ismerkedtek meg anno az apjukkal xD Mindenki nagyban várná a csókot erre Goku majdnem benyom egyet neki xD Amúgy ebben a részben is mint sokhelyen befigyel azért a Capsulecorp logója (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Igen sátának nagyon jó a hallása, ez amikor Trunks a Földre jött ki is derült.

gohanssj2fru
de am se Buu se dermesztõ nem vörös szalagos😛szóval azt nem értem. a gt meg olyan amilyen

●.°´● the best ●.°´●

gohanssj2fru
jaja 😛 mi a baj azzal h Sátán jól hall?

●.°´● the best ●.°´●

http://www.youtube.com/watch?v=lh18wvbYsns&feature=related
Szakadok ezen a röhögéstõl! <#nevetes1>
Meg kell szerezni a jogosítványt! Ez parancs <#nyes> Milyen ruhába van Piccolo és hogy retteg a kocsiban. Dermesztõ ellen nem fé de izzad a kocsiban a nõ mellett
kill3r21
Franciák nem figyeltek rá, magyarok meg csak a franciát szinkelték le...:S
Cell gamesen is celll egykezes kamehameval öli meg cellt , de napökölröl beszélnek :d
A magyar szinkronnal az is baj,hoyg a Namekon is meg utánna is Gohan kamehame-t mond de nem azt csinálja,hanem a Masenko-t. Azért ilyen dolgokra odafigyelhettek volna.
XD Jaja,a földi lányok csábítók 😊
He?
A nameki gömbökkel felkeltették sátánt, odateleportáltatták a namekra, utána a földi gömbökkel feltámasztottak mindenkit, akit Freezer megölt (Vegitát is megölte ugye..), és a nameki sárkány 3. kívánságával mindenkit átküldtek a Földre Goku és Freezer kivételével.
Aztán meg úgy döntött, hogy a Föld cool bolygó és úgyis õ a legkraftosabb arc az univerzumban, mit fárassza magát, inkább edzeget. Ráadásul lett egy jõ kúrópajtija is Bulma személyében.. én se kezdtem volna lemészárolni a lakosokat a helyében. 😄
Amugy az hogy is volt hogy mindenki a Földön van?? A Gömbökkel élesztettek föl mindenkit ugye??
De Vegita miért nem gyilkolt le akkor mindenkit?? Higy a Namekon Dermesztõ ölte meg,de akkor még igazi szemétláda volt. Ujjászületett vagy mi!? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=wWI9YMckhiA&feature=related
Ez alatt van egy pár hozzászólás,valaki azt írja azt vette észre amikor Goku mondja elterûlve"a te anyád Bulma" akkor mutatják utána Vegita-t és Sátánt aki megrökönyödik. Aztán ott a magyarázat amikor a többiek odamennek,h.Sátán mindent hallott,mert jó a hallása. Ennyi.Ilyen marhát.
Aki irta csak néz de nem lát.Ill hallgat,de nem értelmez 😊
Bár azt nem,tom eredetiben is tényleg az van,hogy mindent hall stb...
Amikor ment a tv-ben akkor már hallotatm róla h.Goku meghal valami szívbajban azthittem hogy olyan erõs lesz és túledzett,hogy a szive nem bírja majd,mint a doppingos body-soknak.Azt hittem vége lesz akkor a DB-nak.
Vége is lett a TV ben :S
Végülis szinte a DB-t és Z-t a "vörös szalag csoport" tartja el mint gonosz.Én ezt vettem észre.
Az a baj,hoyg amikor nemtudnak mit kitalálni mint ellenség akkor valaki vissza-visszatér. A GT ben is Dermesztõ+Cell is visszatérnek.
És hogy magázódnak 😊)
Akkor sorry csak ugy értettem ahogyan leírtad,hogy csodálkozol azon,hogy hogy lehet Gohan egy öregúr a filmben mikor a DB-Z-ben születik csak meg mint Goku kisfia.
EnZsolt
Hidd el tudok eleget, és igen arra a Son Gohanra gondoltam, aki megtalálta Kakarotto-t, vagyis Gokut.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

gohanssj2fru
amúgy én itt sose értettem h Dermesztõre érti h nem harcolt teljes szívébõl vagy Trunksra? : http://www.youtube.com/watch?v=YXQBgyN6V38&feature=related

&#9679;.°´&#9679; the best &#9679;.°´&#9679;

gohanssj2fru
de fura én úgy emlékeztem h rövid haja van ebben a részekben még Gohannak. nah mindegy😄

Már volt szó erröl,hogy ezt a filmet nem a fanoknak csinálták. Igy talán az is megnézi aki egy jó kis akcióra kiváncsi.
Bár hogy jó lesz e vagy sem azt a megnézése után kellene eldönteni.
Már kb 2hónapja lehet a trail-ert nézni mindenfelé,de most nagy a csend.Valszeg az utómunkákat csinálhatják.
SonGohan mint nagyapa!? 😄 Ez jó! 😊 Neharagudj de mennyit tudsz a Dragonballról?? Volt egy öregember aki megtalálta Gokut még a DB legelején és ö volt a "nagyapja" és Gohannak hívták.
EnZsolt
Son Gohan meg van benne, mint nagyapa 😊

Mondjuk Krilin kihagyása az tényleg kemény. De véleményt úgyis a film megnézése után mondok.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

kill3r21
Mivel a sima Dragon Ball-t vveszi alapul , furcsa is lenne, ha Vegeta lenne! Meg miegymás! 😊
JackSparrow88
Felkerült külföldi torrentekre a Dragon Ball Evolution egyelõre mozis verziója. Hát amint megnéztem még korábban a trailer-jét, rögtön felkiáltottam: ez meg mégis mi a f*sz? Mer ennek annyi köze van a DB-hoz kb mint az alap Dragon Ball-nak a Dragon Ball GT-hez. Egy csomó, szinte majdnem minden jobb szereplõ hiányzik belõle: pl. Vegita, Ten Shin Han, Songohan és még lehetne bõven sorolni, áá. Igaz még nem láttam de sztem meg sem fogom nézni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

http://www.youtube.com/watch?v=nF9wxBJEjHk&feature=related
Ez meg milyen már?? Dermesztõ nincs többé.te leszel a fiam XD 😄
http://www.youtube.com/watch?v=bb7_8cDwTJg&feature=related
Ezek tiszta jó részek 😊 Jó ujranézni 😊
Balidani
Köszi! Most jön az a rész, hogy fülre leveszem az egészet... legalábbis megpróbálom 😊

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kill3r21
Albumon csak olyan néven van hogy prologue & subtitle asszem 😊
Balidani
Sziasztok!
A zenének ami minden magyar rész elején van, annak mi a címe?
Pl. erre gondolok.
Elõre is köszi!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

bocs a kései válaszért, GT 10. rész 😉

SMGBAS
Közben rájöttem ám én is...
Amúgy azt hallottam, hogy a mangafan tervezi kiadni a DB-t (természetesen a mangát) De nemtudom, hogy mennyire lehet igaz a hír.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

EnZsolt
lila muki: Kaio Shin 😊

Azért mert félt Buu-tól, mert tudta, hogy milyen erõs. És õ el akarta zárni/záratni Buu-t. Ha átrobbantják az ûrhajót, akkor felébredhet Buu és akkor elveszik az esély arra, hogy elzárják, és ne harcok után gyõzzék le, ha egyáltalán letudják.

gohanssj2fru
én értem (pedig elvileg szõke vagyok😛) de nem tudom pontosan😄 lehet h azzal már összetudta volna gyûjteni az energiát ha robbantanak bár nemtudom😄

SMGBAS
Az miért van, hogy amikor Gokuék Babidi ûrhajójában vannak és a szinteken kéne lemenniük akkor azzal riogatja õket a lila muki, hogy nem szabad a talajt átlõni mert akkor felébred M.Buu. Viszont Babidinek meg össze kell az energiákat gyûjtenie, hogy fel tudja ébreszteni... Remélem érthetõen fogalmaztam (:

Ez hol van?? Rémlik,de nem tiszta! X-/
gohanssj2fru
ehhez sajnos nem tudok hozzá szólni😛 azóta se mertem megnézni

nekem a "Bon-Para-Para-Para Bon Pa Pa"-s rész tetszik a legjobban (10), nagyon állat xD

rooney8
Szerintem se 😄 Nem a legjobb, de legalább van valami 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szerintem meg nem. 😄

Szerintem azért is lett ilyen jó az egész! Mondjuk a Gt-t igazán ki hagyhatták volna. Szerintem elrontja az egészet!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gohanssj2fru
méghozzá egész jól hozzá tudta rakni a dolgokat.pl h a Cell-re meg robotokra vissza tudta hozni Dr. Gerot

Az SSJ4 teljes mértékben GT-hozomány, eredetileg nem is tervezték, hogy lesz. Mondjuk az egész Dragon Ballra igaz, hogy közben találták ki a folytatást, nem 1 elõre megírt forgatókönyv szerint zajlott a játék. Nem véletlen, hogy pl. A Z elején meg sem említették még Freezát. Aztán lett hozzátéve a történethez. De az a szép, hogy az ember nem is hinné, hogy így improvizált Toriyama.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

gohanssj2fru
érdekes

Igen de magyarul mondja! Ezért ratyi a magyar szinkron,mármint a fordítás.
EnZsolt
Rossz a fordítás.

Energiát gyûjt, de nem az SSJ4-hez, hanem mert kellett a SSJ3 fenntartásához, illetve, hogy több erõvel tudjon harcolni, és evvel legyõzze Buu-t.

gohanssj2fru
nálam a 285. részben amúgyis szimpla formában vannak és gyûjtik az energiát.😄

gohanssj2fru
de szegény Vegita még az ssj3-ról is alig tudott😄meg azt többször beszéltük h az elírás.. asszem.. az okosakat kell megkérdezni😄de nem tudom h terveztek-e volna máris 4-et a Z részekben

am a 285. részben vegita átváltozást mond gokunak hogy siess az átváltozással jól tutták hogy van ssj4 azt akarták kihozni a 3 bol csak gokunak elfogyott az ereje mert tul sok erõbe került volna.....
gohanssj2fru
nagyon bíztató...xD

bár én azóta sem értem simán vissza tudott volna teleportálni a Földre..bár mivel az volt a cél h Gokut kiírják,érhetõ miért így van..

SMGBAS
Na és az mekkora már amikor a Cell játékok végén Gohan Cellel kamehame-zik és Chi-Chi teljesen ki van készülve. Erre az apja azzal nyugtatja, hogy Gohan is ugyanolyan szívós mint az apja és ezért nem eshet bántódása, közben meg pár résszel elötte falcolt be Goku... xD