Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
<#eljen><#eljen>

SHADOWEYES7
köszcsi neketek 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Juhiii
én pedig hozzáírtam

GO GUNNERS!

Benny04
levarázsoltam 😄DD

Misi az ezredes
hát sztem én .swf formátumba tettem volna fel és akkor nem lenne pixeles and ugyan így mozoghatna 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

köszönöm, pedig semmi extra meló nem volt. 😄

majd belenézek, de most az arányomon kell dolgoznom. ^^

#5876<#puszi>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

:S

inkább délután megpróbálok összehozni valamit. 😄 vagy a többiek is szívesen gyártanak szerintem ennél 1000x jobbat.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
sziasztok, errõl a honlapról valaki letudná varázsolni a fönti bannert a szöveg nélkül?
utánna jó lenne abba balaírni,hogy :"Mezõgazdasági fórum"

ha nem megy akkor np

köszi 😛

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dragooon
marha jó lett<#eljen>

amúgy szerintme nézz bele, én tegnap meglepõdtem rajta, hogy mennyire jó :]

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Matt07
tetszetõs.^^

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

sajna nem láttam egy részt sem belõle, így nem tudom mennyire adja vissza a hangulatát...

immovable
nm

#5872 amekkorát kértek 😊
otrosinka
ezaz, kösz szépen. Übersirály...<#eljen><#worship><#worship>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

DarkSector
Mekkora banner.<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

immovable

??
DarkSector
Bocs mindenkinek a keveredésért, de mégis szükség lenne 1 banner-re, mert amit tegnap küldtek nem felel meg a módiknak.
Úgyhogy ismét él a kérésem ez alapján:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nm

DarkSector
THX de már közben csináltak bannert!

DarkSector
Hy a vállalkozó szellemûeknek egy új feladatom van!

Íme a topic, ami banner nélkül van.

Kikötésem nincs. A készítõ fantáziájára bízom, hogy milyen lesz.
Elõre is THX

Prince23
Azért kérem, mert van írás, és hiába halvány nem passzol a szövegdoboz...
máskülönben az alapképet én adtam, és csak annyit kértem, h halványosítsák be...

Misi az ezredes
Nem értem miért kérsz minden nap másikat a 1-2 nappal ezelött készített helyett

tegnap 14:40 ekkor készítették azt ami be van téve...

III. Szórakozásból vagy kedvtelésbõl ne csináltass banner, mert az bunkóság

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Prince23
hi!
Ide, a szövegdobozba szeretnék zuhanó repülõs képet berakni... a jelenlegin is vmi ilyesmi van, csak a CoD WaW felirat ne legyen benne, és átlátszó legyen... vagy pl egy lángszórós katonát ahogy éppen pusztit a tüzzel, s azt halványosítva.
vagy repcsi zuhanva vagy egy lángszóróst pusztítva...
megoldható e?

Dragooon
de õ szerintem arra gondolt, hogy a képek összeillesztésén kívül még dolgozhattam volna rajta egy picit. egy-két halvány brush vagy valami

de most nézem hogy a bal oldala nem teljesen fehér 😄
na mindegy oo)

Misi az ezredes
Szerintem illik a szõke fehér szemû csajhoz ez a háttér 😊 Szal kultúrált visszafogott elegáns kép 😊

azért lehettél volna kreatívabb is a háttérrel 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Köszi, lesz mibõl válogatni

miért haragudnék? 😄

ez a jó, amikor több is van. 😊

Matt07
van mibõl válogatnia :>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Dragooon
háháháhá 😄

Dragooon
csináltam én is, remélem nem haragszol meg ha berakom, de ha már egyszer kész.... :]

Matt07
sry nem láttam h csináltál :s

Matt07
remélem tetszik majd vmelyik:

vagy

<#nemtudom>

Prince23
Ha valakinek van ideje, meg ráér, az csinálhatna egy bannert a Sacred 2 Fallen Angel-hez. A játék már megjelent, és nagyon árva úgy a topik, felkéne dobni.
stiluskép

Matt07
nm=)

Prince23
Köszönöm szépen a képeket...jelenleg az #5848 bannerjét szírtam be
thx

nem igazán van róla kép... ami van az is elég kaka. 😊

Matt07
tessék itt a másik

Matt07
ha nem tetszik akkor megcsinálom 780x180ba is

Misi az ezredes
2-3 napon belül a 4. banner amit készítettek neked és még panaszkodsz? 😄

Prince23
De a mérete nem megfelelõ bannernak? nem?

Matt07
Nah megvagyok remélem tetszik:

otrosinka
várok, persze. köszönöm <#eljen>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Matt07
van 1 kis idõm megnézem hátha sikerül vmi jó 😊

Prince23
Call of Duty World at war-nak

Prince23
Köszi, már be is illesztettem...

Újabb kérés:
Off/warez topiknak nem tudnátok e bannert késziteni? Warez felirat legyen rajta
köszi elõre

Matt07
Remélem vmi ilyesmire gondoltál, ha nem szólj és javítok rajta:

Prince23

Prince23
Szeretném ezt a képet
szövegdobozba (textarea) tenni. És sztem halványosítani kéne, meg egyetsmást, rá bízom a képp szerkesztõjére.

ui: már van CoD 5 banner! az már nem kell.

immovable
ezt én csináltam.

a psd a melóban van. hétfõn megcsinálom. ha nem tudsz addig várni akkor kérj meg vkit hátha megcsinálja a 7végén.