8180
286v1w7.jpg

• Suzaka
    de nem csak itt megy ez hanem logoműhelyben is.
  • Gunnersboy
    biztos azúj 2009es trend
  • JackMeadow
    miez a nagy kamionbuzizmus ha a kért banerek 70% nem kamionbaszki kaor egy sem
  • nenus
    Hello mindenkinek!Ezekből a képekből szeretnék kérni 1egy 770*145-ös bannert!

Köszönöm!
  • Demorix
    Ez egy zene lejátszóba kéne illetve bannerek:):)Toplistára:):)nagoyn jó lenne ha ide kitudnád rakni:):)elöre is köszi szijja:)
  • otrosinka
    tudom kicsit régen volt.....vki bevállalná?
    köszönet előre is
  • kazai21
    ez enyém 790x500-as annál nagyobb sztem ne legyen mert ronda,de te tudod.
  • Bala10
    hova kell?
  • Shifter
    hali itt az esgén 1 banner milyen széles lehet max?
  • kazai21
    Az enyémet le mondanám inkább csináltattam 1-et .
  • Prémium driver
    #6113 valaki pls
  • Demorix
    Szijjja! fontos lenne nagyon ! :) amit itt már elkészitettél LineageInfó s bannert arra ha lehetne ráirni egy music szót a jobb oldalára(400x300 és egy 135x250) ha megoldható illetve még a Vote for Us os bol egy 468x60 ast ha megoldható:):)nagyon jó lenne ha megtudnád csinálni:):)Köszönöm szépen elöre is,és köszönöm az eddigi segitségedet is:)
  • kazai21
    Csáó!
    Ezen a Banneren annyit kéne változtatni,hogy jobban illeszkedjed a nevem "nevek" mert még rá kéne írni kicsibe,hogy Leho,Conti,Roland10,Papamaci,Sean .[IMG][/IMG]
  • LordAdam911
    ez nagyon jó lett köszönöm szépen!
  • Barnabyka
    Szvsz itt próbálkozz--> MYSQL topik
  • Demorix
    ilettve tudom hogy nem die tartozik,nézzétek el nekem,de ha már ilyen ól értetek a photoshophoz és egyéb bannerekhez,gonolom értetek a mysql hez is egy picit(remélem),annyi a peoblémám hogy egyszerüen jól beirom a jelszót meg mindent és ez irja ki:MySQL Jelentett hiba:
    Access denied for user 'lineage-info@wrz'@'localhost' (using password: YES) ha vki tudja lécci irja vissza és mégegyszer elnézést hogy ide irtam,vagy esetleg vki tudna egy topicot mondani hol válaszolhatnak ilyen jellegű kérdésemre/kérdéseimre?:)köszi B.u.é.k
  • Matt07
    nm :)
  • Demorix
    köszi ilyenre gondoltam:):)
  • Matt07
  • Demorix
    BUÉK mindenkinek:):)Annyi kérésem lenne hogy az imént elkészitett csodás LineageINfo s Bannert ugykéne tovább csinálni hogy Még rajta LEgyen a LineageInfo Feliraton kivül az is hogy"Vote For Us" ha lehet:):)éd ezt ajobb odlalár a ha megoldható:)köszönöm és boldog Új évet:)
  • Szotyiszán
    ?
  • LordAdam911
    hy all
    szeretnék kérni egy bannert ami gta 4-gyel kapcsoltatos, legyen rá az írva h lordadam topik
    egy textarea-t is szertenék kérni hozzá ha lehet
    kikötésem nincs, talán annyi h legyen rajta niko bellic
    előre is nagyon köszönöm
  • Prémium driver
    Ezekből a képekből valaki össszetudna nekem állítani egy 700*300 méretű bannert?

• MerlinW
  • Matt07
    nm,örülök h tetszik :)
  • Barnabyka
    úúú kösszike naggyon tetszik..ezer hála
  • Matt07
    nem nagyon ismerem a játékot remélem a kép jó :p
  • Matt07
    ilyesmire gondoltál?

• Barnabyka
    Hali.

Ha lehet egy lineage2 témájú bannert szeretnék kérni amire alulra vagy valahova rávan írva ,h " Lineage-Infó ".

Előre is köszi.
  • 94mike
    aha köffike
  • Juhiii

valahogy így?
  • 94mike
    szijasztok rakokbe egy csomo telefonrol képet sony ericsson ok:) léccike rakjátokbe ugy,ugy nézzenki mintha egymás hegyére hátára volnának dobva és középre legyen oda irva h Sony ericsson w210i (és mellé a jel) majd job also sarokba narancssárgával az h Walkman meg mellé a jel ami az oldalán van(szal lécci olyan csinálja akinek sony ericsson telojavan,és meg tudja nézni:D köffii
  • Matt07
    Szívesen,bár szerintem sokkal jobbat is tudtam volna,tegnap kicsit hulla voltam :)
  • BB7
  • SHADOWEYES7
    igen

köszönöm szépen :)
  • Juhiii

?
  • Matt07
    Bocsi a késésért remélem azért tetszenek :)

• Matt07
    mindjárt berakom,csak 1 kicsit javítok még rajta :)
  • SHADOWEYES7
    Na jó hát lehet nagyobb a 700 px megmaradha ha nagyobb lesz majd kiveszem addig a saját bannert.
  • SHADOWEYES7
    okés köszi :)