8180
286v1w7.jpg

• rexHUNter
    kezdetnek

• ClanFighterz
    Azért az nem úgy működik hogy tanuljam meg...

Kellene bele a Hell's Angels szöveg, ezek közül amiket csináltál jó lenne a betűtípus, illetve valami háttér, a téma lehet a pokol, vagy valami temető. Nem muszáj elkészíteni, nem erőszakoskodok, ha nem csináljátok meg akkor nem, de én nem tudom ezért próbálkozok itt.
  • RAMyMamy
    vagy tanulja meg használni pl. a photoshopot és csináljon magának :)
  • rexHUNter
    írjál már konkrétumot ne másra bízd az ötletelést mert utána meg csak jön hogy így kéne meg satöbbi
  • ClanFighterz
    Esetleg még ha nem túl nagy kérés, valaki tudna nekem szerkeszteni ehhez egy 468x60-as bannert? Nem múszáj az oldal témáját felvennie, de ha igen az sem baj...

http://hellsangels.host56.com/

Köszi!
  • Benny04
    np :D
  • Broafka
    hát nem valami nagy, ezt nem sok helyre tudom betenni.
    de azért köszi
    egyébként már tárgytalan, sajnos, de azért köszi még1X
  • Benny04

így nem jó? :D
  • Broafka
    sziasztok, egy kérésem lenne, a neten sehol nem találtam Fekete hátterű T-mobile logót. Nagyon fontos lenne, és sajnos a paintben való átszínezés nem jó. és nem tudtam hova forduljak, segítsetek légyszíves. köszi!
  • Bala10
    próbáld még azt ki légyszi, hogy a koponyásszárnyas izé színes, de csak éppenhogy. egészen fakó legyen:)
  • rexHUNter

• ClanFighterz
    Köszi nagyon komolyak lettek. a második, ami a legmegfelelőbb mert az oldal teljesen szürke és sötét és ez a banner illeszkedik hozzá. De ezt a szürkéset nem lehetne teljesen olyan megoldással megoldani mint a harmadik kép?
  • rexHUNter
    bocs makk voltam mert a szöveg jelentésére nem figyeltem

• Bala10
    rakd be, nézd meg hogy mutat. aztán ha nemgyó, kitalálhatunk valamit...

mármint ha van konkrét elképzelésed, akkor rexHUNter is biztos tud alkotni olyat. :)
  • ClanFighterz
    Köszi, bár ezt még mindig olyan egyszerűnek találom, illetve ha egy ilyen típusú szövegnek nézzük a jelentését, valami keményebb felirat, vagy embléma illene szerintem hozzá. Tényleg köszi, de még megnézném más munkáját is, ha van valakinek 10 percre rá.

• Misi az ezredes
    Nem tudom lehetne itt kérni ilyen.

.swf-be kéne egy intro a honlapom elé. minta remélem valaki tud csinálni ilyet vagy tud egy oldalt ahol ezek közül választhatok és ő elkészíti nekem.

PÜ-be jelezze aki segítene.
  • rexHUNter
  • bbeni93
    Jah és ez nem sima banner lenne, hanem egy fejléc része amit láthattok az oldalon.
  • bbeni93
    Nem jó, mert a jobb oldalról jövő csík nem egyezik az alsó kockás sárgával, ilyen csík nincs az egész headerben Azért köszi!
  • rexHUNter
  • ClanFighterz
    Jah és ez egy egy CS/CoD MultiGaming klánnak készülne.
  • ClanFighterz
    Hali, egy bannert szeretnék készítettni, nem túl nagy munka lenne :)

Erre a képre kellene a következő felirat: Hell's Angels
    Valami embléma, vagy kis logó sem ártana, mert csak a szöveg szerintem túl egyszerű :)

http://img41.imageshack.us/img41/9229/logoqem.png

A kép pedig a felső header bal részébe helyezkedne el: http://hellsangels.host56.com/news.php

THX

• Demorix
    ez nagyon király lett gyerekek:D
  • Juhiii
    Nincs mit, örülök, hogy tetszik.
  • bbeni93
    "Helo! Valaki rátudná írni erre a bannere a következő szöveget valamilyen módszerrel, hogy: Devil's Army

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=243232

Sajnos azért kell, mert egy vita volt hogy honlapmásolás történt, és uj témát kellett letöltenem, de ahhoz meg nem jo az a fejéc amit előtte itt készítettek."

Valaki erre rátudna názni? Jah és esetleg a "Clan" szócskát is odabiggyesztené valaki annak örülnék

köszi előre is
  • Littlepig13
    ki is raktam :)
  • Littlepig13
    ez kurva jó lett :O nagyon tetszik :)
    KÖszönöm szépen
  • PJack
    system-t szeressük ^^
  • Bala10
    ja, párdon
  • geo91
    csak példának illesztettem be.
    a Hearts of Iron 3-as banner a Hearts of Iron 3 topikban kellett volna.
  • geo91
    ???
  • Bala10
    nem húzta sokáig ez. :P
  • geo91
    lefújva. inkább kihirdettem a topicban egy bannerkészítő versenyt.
  • Juhiii

?
  • Littlepig13
    Valki megcsinálná nekem ezt előre is köszi
  • geo91

ha lehetséges, akkor ilyesmi széle legyen. mint ha "össze lenne koptatva" a háttérrel.
  • geo91
    790x200-as banner kéne ezekből:
    köszi előre is!

• bbeni93
    Helo! Valaki rátudná írni erre a bannere a következő szöveget valamilyen módszerrel, hogy: Devil's Army

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=243232

Sajnos azért kell, mert egy vita volt hogy honlapmásolás történt, és uj témát kellett letöltenem, de ahhoz meg nem jo az a fejéc amit előtte itt készítettek.
  • BB7
    Ide még írhatsz!... De elég lassan, úgyhogy inkább értelmes kommentekre használd ki!
  • Benny04